25 feb 24, 15:25:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 454 455 [456] 457 458 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785526 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
destrroy25
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6825 Dátum: 11 szep 14, 15:02:54 »

Na halljátok mekkora szerencsém volt... Nevet akarok továbbjutni eventen fire c. 3/1 és amikor sikerült kiesett a deadalus lance Nevet és az a poén az egészben hogy volt 0 IF-em ikszdé

impon: haladgatok szépen 3.country 2/3 nál vagyok egyenlőre...

negritis kicsit otthagytalak Nyelvesít lassan már te is továbbjutsz nem?

szerk: na most ennek az lw nek köszönhetően szürkecsillagos lettem eventen és a kövi countryn is lassan átmegyek Nevet 2/3 nál vagyok most
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 14, 15:38:27 írta destrroy25 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6826 Dátum: 11 szep 14, 20:04:45 »

hát dex, itt nincs esélyem sajnos, mivel suli miatt káosz az életem

impon kukri már kiesett, még egy lightninges LW kéne bolt vagy shield próbálkozok vele

exten van kis haladás, lassan river is kész

camperrel nem haladok semmi

eventen lassan én is megyek utánnatok ezüst rangra
Naplózva

Agent
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6827 Dátum: 11 szep 14, 21:26:06 »

Megvan az ezüst Nevet nem gondoltam volna hogy sikerül ilyen hamar és még nem is kezdtem bele az lw vadászásba Nevet  hogyan szedtétek ki ilyen hamar az lw-iteket amúgy ? Nekem az sose sikerül semmi ilyen hamar . Te meg Dest akkora makker vagy hogy az hihetetlen ikszdé
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6828 Dátum: 11 szep 14, 22:48:44 »

Hát suli nálam is elvisz elég sok energiát, szóval össze-vissza játszom. Kihívások fele megy a lecsóba, mert rossz ellenfeleket hívok ki. Event csapat rollos, így elég nehéz biztosítani fix győzelmeket. Gil sword csak nem akar esni, pedig addig nem megyek másik lw után. Nibi-hez gyűlik a ryo, lassan meg is lesz. Kell még 34+ 130 két Jirobou elemváltásához. Szóval holnap kb bepróbálkozom a következő countyban.
Alt elakadt Karakurában Jiraiya-nál, rossz az elem ellene, szóval ott is ryo gyűjtögetés és szintezés lesz. Alig 1000 ryo van náluk, az csak 1 db 800as abra elég. Hachibi ellen kelleni fog pár elem váltás, szóval kelleni fog a zsé.
Main 736 IF-el vadássza atomos bladet, de eddig semmi. Így itt leszek még egy darabig beginneren. Kb ennyi. Ladder alig éri meg, így elégé leálltam vele.
Ami eventet illeti továbbra is alig van kihívás, szóval a helyezés engem sem érdekel, csak az fnj. Csak miatta tolom, ez a 3 csapat így sok is. Kezdek besokallni tőlük.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6829 Dátum: 11 szep 15, 21:22:18 »

oh yeeeah! :DDD ma nem nagyon értem rá hogy farmoljak a csapatnak, de így este 3. próbálkozásra kiesett a Soul Blade Nevet Mostmár megvan mind2 impos LW-m amit terveztem, és követem a példádat Dex, és Zangetsut meg ami még hagyja magát kifarmolok az ütősebbek közül Pojén
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6830 Dátum: 11 szep 15, 21:41:31 »

Hát gratula! Nevet Láttam belépéskor, hogy kiesett valakinek, gondoltam a kis máker, majd olvasva a csapatnevet láttam, hogy klánon belül marad. Nevet Szóval csak így tovább! Nálam nem esik semmi,. egyik csapatnál sem, pedig minden WE arra megy, hogy lwzzek. Majd csak sikerül valami, nem nagyon zavar a dolog.

Szerk: most számolgattam, hogy hiába zúzom le a nibit most, mert nem lesz elég chakra, hogy beférjen majd arany rangon Chiyoval együtt, szóval marad majd a piranha, de legalább tudom majd fejleszteni. Viszont element váltásokra kidobtam újabb 280 ryot és még így is sovány volt, szóval vettem 2 hero watert, így nem maradt csak 100 ryom. Szóval amíg újra összegyűlik a zsé, addig nem is fogom próbálgatni nibit.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 16, 13:45:42 írta dexter6 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6831 Dátum: 11 szep 17, 19:02:37 »

grat Dest, az nagyon nagy mák, NM fórumon rakd be achievementnek Mosolyog

eventen megvan silver rank, már csak egy ice brand, egy fire country és 1200 ryo áll közém és az új kagém közé, most 1 ch híján még nem férne be shodai...

extremen annyira nincs semmi, hogy már kezdem úgy érezni, mintha campelnék, csak semmi LW nem esik, azok nélkül meg nem tudok haladni...stat pont az van bőven, de minden kevés, LW kell és kész! ikszdé
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6832 Dátum: 11 szep 17, 19:33:46 »

köszi Mosolyog téll nagy mák am az volt az első h oda kiraktam Nevet

impon: kicsit elakadtam 4c./2 nél és azon gondolkozok h lehet megveszem nidaimét addig amig nem lesz FNK-m. csak kéne rá pénz mert megvenni megtudnám csak le is kéne felezni. amugy fn-eket pirosrókátol lehet eladni nem? mert abbol jönne be pénz rendesen.

eventen: 4.c/3 nál elakadtam és itt is gondba vagyok mert kagénak a chiyot szeretném ami 1800 ryo + felezni. és azt ugye a kövi countrynál tudnám megvenni. de nemtudok továbbmenni a kagém elementje miatt. és nem most akarnék elementet váltani mert igy is sok pénzt kell gyüjtsek...
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6833 Dátum: 11 szep 18, 07:04:43 »

http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=10416&page=14 érdekes Topicra bukkantan hang 4-es fng-et illetve fnj-ket akanak berakni aenonar és Fh egyetért valamiben, hogy jobb képekkel kéne  2 magyar a nem-re szavazott
és 2 az igenre. event-en nálam csak a wooden cane esett.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 18, 07:05:28 írta A Sokadik » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6834 Dátum: 11 szep 18, 09:09:06 »

Szép munka Werytas, egy jó neo fang mindig jól jön! Nevet Nálam végre kiesett gil sword eventen, így már ezerrel zúzom a defendeket, hogy a 250 meglegyen, mire Chiyot megveszem. Amí az a röpke 2200 ryo összejön, mert hát 400as ab nélkül úgysem tudom majd mire használni, addig fejlesztés és a nibi kiütése a cél, mert lightning country a 4. célpont. Oda a két jirobou szél elemre megy át.
Alt csapat gamabuntáig jutott, így ott is fejlesztés és ryo gyűjtés van soron. Bolt blade nem esik velük.
Main csapat továbbra is kitartóan és 748 IF-el üti az atomos bladet eddig eredménytelenül, de ami késik az nem múlik. A ryo viszont szépen gyűlik velük, de nem tudom túl sok hasznát venni, csak +stat pontokat veszek belőle.
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6835 Dátum: 11 szep 18, 17:28:04 »

amm még új vok csak kivből szerintetek ehez a csapathoz mien item findes kombó kéne?
szeretnék már lw de naon
most tartok az ucssó előtti countrymnál a windnél aztán jön a fire

Naplózva

Set
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6836 Dátum: 11 szep 19, 10:37:18 »

Nahát ezt én is így gondoltam : http://noob.hu/2011/09/19/yeah.jpg xD
Csak jólessz valamire, most már akkor van chaos blade, genji armor, murasame, moon chaser, dragonbone
Valamit érdemes lenne még kiütni hybrid teamnek? Zangetsuval próbálkozok még időközbe
Naplózva

v_v
exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6837 Dátum: 11 szep 19, 14:25:38 »

IF hez konohamaru team a legjobb de velük is csak a szerencsén múlik hogy esik-e valami(nekem már 2 hónapja semmi sem esett Neeem ,de legalább wordmapon haladtam eddig bár most akatsukinál megállok lwlezni hátha csoda történik  smirksweat )
unalmamba össze dobtam egy statszámolo progit nem lett valami szép de legalább funkcionál ikszdé
http://www.mediafire.com/?f2771lt3f9487pl#2 (gondolom mindenki összedobott magának exeles verziót de hátha kipróbálja valaki ikszdé ,hibákat észrevételeket megköszönném^^)
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6838 Dátum: 11 szep 20, 06:37:31 »

@Exuslucy:  Érdekes, a programod nagyon hasonlít a Kyuubi Basher-re, miért nem használtad csak szimplán azt?
Amúgy haladgatok, fő csapat a Karakura Castle utolsó csatájánál áll (Naruto csapat nem tudja lenyomni =/), world energymet főképp LW vadászatra költöm, a Siren's Wish már kiesett, a Daedalus Lance meg kb. 6. próba után megadta magát Nevet
Naplózva

Orionthebighunter
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6839 Dátum: 11 szep 21, 10:35:01 »

a Forbidden Jounin Sanctuary mikortól elérhető?

A Fórumszabályzatot mikor fogod elolvasni? Ebben a témában két soros szabály van!

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 21, 11:45:11 írta Aes Sedai » Naplózva

Oldalak: 1 ... 454 455 [456] 457 458 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins