25 feb 24, 15:01:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 453 454 [455] 456 457 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785502 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
werytas
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6810 Dátum: 11 szep 07, 15:55:05 »

Grat hozzá Mosolyog Amúgy azon sokszor csodálkoztam, hogy hogyan tudtak olyan gyorsan fejlődni a ninjáid. ikszdé Azt tom, hogy nem sokat tudok online lenni meló mellett de akkor is nagyon megindultak neked egy idő után. Nekem úgy tűnt killer bee rendesen elhúzta a csapatot előnyt jelentve BA neked.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6811 Dátum: 11 szep 07, 16:50:30 »

Grat Dex és én is beállok a kérdezők soraiba: hogyan tud ennyire fejlődni a team? Nevet Később kezdted alt-al hard-ot, mint én extreme-et és a szintek nagyjából megegyezőek... Nevet

Végre aranycsillag lettem Nevet. Megvettem mindenki 400-as ab-ját + mindenkit föld elemre váltottam + vettem Giant Snake-et + az új FNJ 400-asára is megvan már a ryo-m Nevet. Jó dolog ez a ryo blade.

Event-en én is kivittem water country-t és beszereztem egy Gaara kage-t és Zabuza-t (le is vannak felezve).
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6812 Dátum: 11 szep 07, 22:22:36 »

Hát ööö hol is kezdjem. 4 kör statot vettem mindenkinek. A tárgyak elrendezése a következő volt: Hinata(265) fsp, soul blade, main gauche, Sakura(344): psionic blade, 400as ab, 800as ab, Itachi(352): 400as ab, 800as ab, murasame, Kurenai(337): demon hit, revive armor, zangetsu, Killer B(389): 400as ab, 800as ab, neo fang, Godaime(527): 800as ab, terrorizer, levantine. Zárójelben a név után az átlag sebzés emlékeim szerint. Igaz, hogy viszonylag sokat vagyok online, ez nagyban befolyásolja, hogy mennyi kihívásom van, de a legfontosabb az az, hogy kit hívtok ki. Volt pár csapat, aki ellen vagy elemental adv. volt vagy valahogy mindig nyertem és marha sok xpt kaptam. Pl ott volt Seishi kusaragi no tsurugi vagy valami hasonló kb 8000 team xp körül van forbiddenen. Őnála elég magas ninják vannak és sokszor tudtam legyőzni, 20-30 xp jött győzelmenként. Ramrod is sokáig tolta úgy, hogy gobi nélkül és nagyon magas szintűek nála is a ninják. Szóval ez nagyon fontos a fejlődés szempontjából. A másik dolog a ladder. Többnyire csak azokkal ladderezek, akiknél mások keveset nyomnak, kivéve néhány extrém esetet, amikor rámentem valamilyen rewardra. Leginkább a két starter ninjával és Bee-vel toltam sokat impon. Néha godaime-val. Megfelelő lw elosztással kevés csata is elég tud lenni. Ideal shinobihoz 100 csata elég, nem csapat szinten, csak a ninjának legyen 100 győzelme és veresége együtt. Érdemes néha kevésbé népszerű ninját választani csak azért, hogy ladderen sok xp jöjjön neki. Kurenai csak ezért lépett el Bee-től fél szintet. Persze az fngk-ből nagyon sok van, velük nem nagyon érdemes, hacsak nincs olyan fng-tek, amiből nagyon kevés van. Event idején nehézkessé válik bizonyos rewardok elvitele, de mindig nézegetni kell, hátha kevesebbet laddereztek mások. 114 rewardnál járok csak ebben a hónapban main csapattal. Egy nap volt, amikor egész nap nyomtam, máskor viszont 20-30 percnél nem töltök többet ladderrel én sem. Ilyenkor csak azokat hagyom bent, akikkel zúzni akarok és figyelem, hogy jön-e kihívás, 1 min-nél pedig visszarakom a normál csapatot. AA persze elengedhetetlen, más trükköm nincs.

Még egy érdekesség. Extreme 4 hónap 2 napig tartott, impo 1 nappal 4 hónap előtt sikerült. Nevet Ami pedig a közösséget illeti tényleg sokat tud dobni a dolgon. Pozitív hatással van rám ez a kis versengés, persze inkább egymást segítjük és nem egymás ellen csatázunk. Nem beszélve a sok építő kritikáról, mert amikor kérdésem van többnyire mindig akad valaki, aki jó ötletet tud adni. Szóval köszönöm Mindenkinek!
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 07, 22:49:42 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6813 Dátum: 11 szep 08, 12:28:36 »

nemtom most mivan, de úgy tűnik vmi történt FH és aeno között és a guide-ot eltüntette FH vagyis csak a BW tagok láthatják BW fórumon... Technikai KO az eddigi helyére csak hülyeséget írt és aenora írkálja h zsarnok...
és ezt írta ki:
There used to be a higher difficulty progression guide here. However, a moderator named Aenonar decided there is too much knowledge here for you to ever understand. Therefore I have permanently relocated it to BW forum. If you would like view this guide, please join BW.
Aenot má én se bírom... MONDJON LE! XDDD
Naplózva

CrossFire
Újonc
*

« Válasz #6814 Dátum: 11 szep 08, 12:46:02 »

Ma egész szerencsés napom van eventen 5. próbálkozásra kiesett a claymore , alt-nak meg a 3 nap alatt a luna sword  Nevet szerintetek easy-n melyik lw-t érdemesebb kiszedni dragonbone-t vagy a gil sword? ha Gil s.-t szedném ki akkor meg lenne a 75% ryo gain ... előre is köszi a véleményeket
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 08, 12:53:51 írta CrossFire » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6815 Dátum: 11 szep 08, 13:14:43 »

hát kár azért a guide ért mert sok hasznos info volt benne. énis utálom aeno-t és lehet csinálok egy ujj accot forumra és azzal csinálok egy szavazást h ki akarja h elmenjen a pics'ba ikszdé Nevet na de van egy jó hirem is!! sikerült lementsem a google tárolt változatát Nevet ugyhogy ha kell a guide akkor txt formájában letölthetitek innen: https://rapidshare.com/files/885711738/FH_Guide.rar  remélem ezzel pár embernek segítettem Nevet Mosolyog kicsit lehet átláthatatlan a txt miatt aki akarja megcsinálhatja jobbra is Nevet

impon: 2.country(river) pein-nél elakadtam kicsit. de a csapatom nagy része megvan már csak egy gobi meg az fnk kell az end teamhez. Mosolyog
tényleg negritis te hova teszed az fnk-t? mert látom vettél kagét. v az csak addig amig meg nem lesz az fnk?

eventen: alig van kihivásom fng itachim megállt a fejlődésben. megvettem sasuke cs 2-t már csak gobi + fnj + haku g és egy chiyo kell ikszdé na de első country második emberénél akadtam el. és nemhiszem hogy egyhamar továbbjutok...
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 08, 13:15:49 írta destrroy25 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6816 Dátum: 11 szep 09, 11:43:32 »

jaja, temp kage Nevet mindenohva vettem egy olcsóbbat hogy legyen, jobb mint a misslotos fng szvsz

első hét eléggé káoszos volt+a netem is katasztrófa úgyhogy sajnos alig haladok
medin még 500 sebzés kell hogy meglegyen,de az rá is ér Nevet

ext,impo 2. countryba van
light-earth-river-fire-wind lesz a sorrend, így remélem a narutocsapatra nem sokat kell várni

eventen nemtom mér nincs elég kihívásotok, nekem ha van időm megvan a 70+
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 09, 11:55:09 írta Negritis » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6817 Dátum: 11 szep 09, 12:09:34 »

értem Nevet hát én nem veszek kagét mert az utolsot kéne leüssem és kiviszem 2 countryt és akkor be tok tenni egy fnj-t kagének.igaz az csak 3 mas...

na visszakaptuk a guidot ugyhogy feleslegesen mentettem le Mosolyog mindenesetre ha megint törölné már megvan olvasható word verzioban Nevet

eventen nemtudom miért nem hivnak ki kb 20-30 kihivás/nap -.- nemsok...
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6818 Dátum: 11 szep 09, 13:37:23 »

Hát ami eventet illeti nálam sincs sok kihívás. Tired szint még egyáltalán nem volt, pedig nem olyan magasak a szintek, olyan 20-40 körül van nálam is. Fire country fish in the fire küldetéséig jutottam, most várok még 12 szintet mindenkinek és megpróbálom ismét. Közben gil swordot próbálom kiszedni velük.

Alt csapatnak végre kiesett a golden axe, nem is tudom mi legyen a következő célpont, talán daedalus lance. 5 country letudva, de nem tudom még legyőzni Killer B-t, pedig 4 ninja is szél elemű, így várhatok ryo-ra és a soldier pill mellé veszek hero watert.

Main 5. countryban, inkább a naruto csapat okoz gondokat, mint más egyéb. Atomos bladet keresem velük, utána velük is daedalus lesz vagy minerva robe. Viszonylag sok a kihívó, bár fnk lassan fejlődik.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6819 Dátum: 11 szep 09, 16:23:38 »

Na végre sikerült kivinnem az 5. country-t is. Nem voltam itt sokáig, hála a summon-nak és a naruto team-nek (mindenki 17lvl, kivéve Yamato mert ő 10). FNJ-vel még nem próbálkoztam, mert nincs WE-m meg amúgy megakarom várni még a summon lép egy szintet.
Genin-eknek már megvettem az első stat pontot.

FNJ megszerezve, már csak fejleszteni kell...
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 09, 18:07:46 írta laci1005 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6820 Dátum: 11 szep 10, 09:18:30 »

@laci
sokat fejlődik hirtelen ha úgy vered le az összes többi FN-t hogy már bent van az új

impon 2. country de elején elakadtam, most megveszem az összes 200as abot (tudom hogy ezt sokan ellenzik, de ien vok) lehet lassan próbálok LWzni, bár kétlem hogy lenne esélyem a ba-n kívül másik LWre
de egy kukri-bolt blade-levantine trió sokat segítene Nevet
mondjuk sztem addig nem mék tovább earthbe amíg nincs bolt blade/light shield anélkül szegény minato gyengus (pont víz elemű)

extremen 3. country egész szépen muzsikál ott a dolog az elején, a vége még kérdéses lesz nyílván

medit kivittem camperrel Nevet azon agyalok hogy kitoljam-e hardot is, de event is ide van kötve szal még nem döntöttem

eventen neki álltam a rain-ba-wc lw-knek wooden cane meg mullwad claw ki is pottyant, tegnap volt 130 kihívás, ma is már 34, de mivel du megyek el így nem sokkal lesz több
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6821 Dátum: 11 szep 11, 17:55:50 »

Már megvan a két FNJ első statja is, még kell 200 ryo és kage-nak is meglesz. Minden vereség után 4 ryo jön szóval elég szépen gyűlik, csak nem mindig tudok online lenni ezért kevés a kihívó :S.
Ahhoz hogy letudjam verni a többi FNJ-t még gyenge vagyok, ez is csak summon miatt sikerült, amit már eladtam (kellett a 400-as ab-hoz a ryo).

Negritis: camper-el érdemes még impo-t is kivinni, ugyanis szép immun-os LW-k vannak ott is. Hard-ot mindenképp ajánlom az LW-k végett. Itt is jók az immun-os LW-k + itt van a Ryo Blade amit érdemes beszerezni (tapasztalat).
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6822 Dátum: 11 szep 11, 23:59:20 »

Hát haladok én is ezerrel. Event csapat már ezüst, de gil sword nem akar pottyanni. Nyomom tovább mert kel a ryo. Akarok 3 db soldier pillt és kell a két jirobou elemjét tűzre váltani, kilőni wind countryt, kiszedni nibit és lefelezni majd elemeket átlőni szére és utána villámra. Közben 400as abok és Chiyo. Nevet Jö kör lesz csak Chiyo nem fog beférni 3 chakra híján, így ki kell vegyek egy fng-t.
Alt csapat fejlődget, kiszedtem daedalus lancet, de most nem tudom mit farmolja. A jobb lw-k fnj-ken vannak, talán bolt bladre megyek rá, vagy DB/SW duóra. Megvárom, amíg Killer B fejlődik még 5-6 szintet és bepróbálom karakurát.
Main csapattal fn öldöklés van, még 14 fnk hátra van, a többi leszedve. Utánuk irány atomos blade és daedalus lance valamint karakura ellen. Már 600+ az IF, pedig még a 800as abok nincsenek is meg a kono triónak. Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6823 Dátum: 11 szep 12, 16:07:15 »

Kiesett a moon chaser, most daedalus lance-re hajtok. Kage-nak is mindjárt megvan az első stat pont.
Karakura-hoz kb. hányas szint kell? Minél hamarabb túl akarok lenni rajta, de feleslegesen meg nem akarok próbálkozni.

Event-en alig haladok. Még mindig BA-ban vagyok elakadva Gai team-nél. Már annyira nem is érdekel... Azt se bánnám, ha nem tudnám kivinni.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6824 Dátum: 11 szep 12, 18:03:31 »

Az event-tel én is pontosan így vagyok.. jól jönne hard kezdetekor az FNJ, de valahogy annyira elment tőle a kedvem, hogy az hihetetlen.. fő csapattal beszereztem a 3. FNG-met, most épp 6. szintű. Próbálkozok legendarykkal, a Siren's Wish már kiesett, még ugyanonnan jönne jól a Dragonbone, kicsi fejlesztéssel meg utána a Moon Chaser wind-ből Mosolyog
szerk: Az event accountom még lehet menthető. Most megnéztem tudom-e csapni kono trioval a Battle Arena King of the Hill-jét. Tudtam, így kicsit farmoltam, és már most kiesett mind a Siren's Wish, mind a Dragonbone ^__^ (A fő csapattal meg még mindig szenvedek a Dragonnal.. meh)
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 13, 07:57:43 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 453 454 [455] 456 457 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins