25 feb 24, 09:30:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 450 451 [452] 453 454 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785392 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6765 Dátum: 11 aug 24, 23:40:33 »

Köszi Negritis. Nevet Szóval ennyire rossz tsunade? Miért? Nem akarok olyan felállást ami nem lesz kedvező, bár sokkal jobbat nem tudok elképzelni. Szóval szerintem én is ezzel a felállással fogok próbálkozni.
Azt hittem leszakad a pofám, amikor megláttam, hogy Tipp nevű játékos, aki erősen premiumozik, neki volt 52-es Danzou új fnk-ja, szóval ma kivitte impot. Nem is értem hogyan, 5-ből 4-szer legyőzte, amikor kihívott. Basher szerint kétféle felállást is megnézve van esélyem kyuubi ellen. Az egyik esetben demon hit megy Hinatanak main gauche helyett és akkor 100%, hogy 4. ütést bírja, de így többnyire 0,01% és sokszor nem is sikerülne, max 0,05% volt, a másik felállás szerint marad minden úgy ahogyan most van, Hinata persze zweihander helyett kap fsp-t, úgy csak 83%, hogy bírja a 4. ütést, de sokkal kevesebb alakalommal marad 0%, többnyire 0,01-0,03%, max 0,06% volt. Szóval holnaptól lehet nekiállok rókát ütlegelni, bár ide sokkal nagyobb mák kell majd, mint mediumra. Max 2-3 nap után visszamegyek kicsit lwzni, ha már elment a kedvem a sok vereségtől. Hajrá Mindenki! Nevet   
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6766 Dátum: 11 aug 28, 11:57:18 »

már 0.35% esélyem van a kyuubi ellen a basher szerint extrémen, de sajnos nem akarja megadni magát
hardon nincs haladás sajnos nem akar se LW esni, se elég gyorsan fejlődni a nin
medin szintén nincs LW de legalább fejlődnek a ninjáim

amúgy az utóbbi héten megint növexik a kihívás számom Nevet mind3 csapattal tired voltam pénteken Nevet tegnap nem mert "sajnos" bulizni voltam Nevet

jó lenne már impon tolni, de nemtom még milyen csapattal szeretnék menni, lehet Nin-HS-Gobi team lesz
a másik lehetőség Nin-LS-Nibi
a 3. pedig egy hozzátok hasonló hybrid, de azt nemtom megérné-e Nevet mer ahhoz kéne egy Tai Jounin a geninek megvannak hozzá
nameg azt se tom h mivel kezdjek
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6767 Dátum: 11 aug 28, 12:24:32 »

háh akkor utolértelek esély szempontjából Nevet Nevet nekem is kb ennyi az esély de minnyá fejlődik a summonom meg az fnj itachim és akkor majd megugrik az esélyem Nevet én egyébként impora ilyen csapattal mennék:
starter G(dosu), FNG, FNG, starter J(kabuto), FNJ, FNK, Gobi
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6768 Dátum: 11 aug 28, 12:39:55 »

lehet hogy ha átpakolgatnám az LWket több esélyem lenne Nevet de nincs kedvem szenvedni ilyenekkel
grata amúgy hogy utolértél Nevet itt is látszik hogy jobb a hybrid mint az nin-LS-Reroll Nevet

még nem tudom, de sztem hinata, sakura vagy ino kezdő genin lesz mer ott van faja xp combo

sőt, most má 0.34-0.5 között mozog Nevet de jobb lenne ha kiesett volna a demon hit mer akkor Gaara még jobb lenne
és ugye mind minato mind rin hamarosan szintet lép
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 28, 13:32:23 írta Negritis » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6769 Dátum: 11 aug 28, 14:59:29 »

hát én átpakolgattam az lwket és szereztem vele ugy 0.2 esély +ot szoval lehet érdemes lenne nekedis átteni az lwket.

ja nekem sikerült kiszedni illetve nemis nekem mert én nyaraltam és addig a haverom nézte a csapatomat és neki kisesett már az első nap ikszdé én két honapja szarakodtam vele mert nemakart kiesni.

ma már majdnem kivittem extremet kb 2 cm élete maradt a kyuubinek. Nevet Nevet kéne még az az 1 szint a szummonnak meg itacsinak Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6770 Dátum: 11 aug 29, 00:00:03 »

Hát ez a köcsög róka ma sem dobta fel a pacskert. Maradt 1 cm a hp-jából a legjobb esetben. Pedig egyszer sakura 3 criticalt is nyomott, a semmiért. Holnap remélhetőleg lesz 3 szintlépés, akkor kicsit több lesz az esély, bár ezen a szinten az a pár tai és nin nem sokad dob, de több a semminél. Alt megszerezte a summonját, végül nin kame lett, próbálom kiszedni a golden axe-t eddig sikertelenül és persze a gil sword-ot, murasame-val kiegészülve pont meglenne az 50% ryo gain.
Szóval lassan két újabb impos csapattal fog a klán gyarapodni. Kíváncsian várom kinek lesz nagyobb szerencséje. Hybrid stabilabb, de LS reroll hamarabb lőtávolba ér. Én Destre tippelek(hogy előbb végez), de ilyenkor mindig az ellenkezője szokott bejönni.
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6771 Dátum: 11 aug 29, 00:16:09 »

Látom mindenki szépen halad csak én nem (stabilan elakadtam utolsó element country legelején)>.<#
Dragonbonal próbálkozok már 4 napja de semmi, úgy látszik be vagyok oltva lwl-ek ellen.Bezeg kedvenc premiumos barátunk(Tipp) meg 4 nap alatt kiszedte a ragnarokot ,azért kíváncsi lennek menyi energyt vet  ikszdé

Nagyából mekkora szint kéne FNJ-hez?
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6772 Dátum: 11 aug 29, 07:35:46 »

nekem elementes summonom volt, úgy elég volt 20-22, amm olyan 25 körül, bár lehet előtte is szerezhetsz egyet Mosolyog

extremen már én is redfox vagyok, Kisame megállítot érthető okokból, ahogy számolom itt minimum 2-3 hetet állni fogok... LW nem nagyon esik, de most nem is kell egyelőre...alt lassan kiviszi easyt, még pár lvup és próbálkozok majd

amm én meg Saiyansra tippelek, má csak azért is mert ott is Yondi FNJ van, de amúgy is szerintem Negritisnek jobbak a statjai, néhol stamina is magasabb, meghát full ls nin, én rá tippelek...
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 29, 07:36:36 írta grandpa666 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6773 Dátum: 11 aug 29, 10:41:04 »

Statisztikailag egyértelműen Negritis nyerne, de ez itt a szerencsén is múlik, sikerüljön mindkettőtöknek egyszerre és akkor nem lesz vita és örülni fog mindenki. Nevet
Tipp ragnarok run-ja nem tartott soká, nem is vártam mást azok után, hogy impon hogy beelőzött elég sok embert. Ennyit jelent egy "kis" premium. Hát ha neki ez kell legyen vele boldog.
Megpróbálom ma main csapattal ladderen elvinni valamelyik team rewardot, mondjuk az 50 WE lenne a jobb, de erősen úgy érzem pár elvetemül egyén erősen megátol majd. Ilyenkor 4-5 ember 400-500 győzelemig képes ladderezni. Mondjuk 85 WE jól tud jönni.
Alt lassan, de biztosan halad. Temporary summon megvan, erősítem még egy 3-4 szintet őket, utána jöhet fire country.
Szerk: Hát gondolom aki mostanság nézegette az oldalt feltűnt neki egy hír a felső sorban. Jön a 5. event 5 nap múlva. Bővebb infó később. Pedig reménykedtem benne, hogy kicsit későbbre halasztja Udon. Időközben FH is kiszedte a ragnarokot.   
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 29, 13:57:42 írta dexter6 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6774 Dátum: 11 aug 29, 18:10:40 »

nah csak sikerült kivinni extrémet Nevet persze nem láttam hogy történt, de nem is érdekel őszintén szólva:D
a lényeg hogy megyek impora

Sakura Kezdő HS - Sakura FNG HS - Nagato/Rin LS - Minato HS - Kakashi LS - FNK nemtom meik, nemtom mi Nevet - Gobi lesz impo végül Nevet

Congratulations! You completed Extreme mode!
4 mins ago
You began your journey on Extreme mode!
2011-03-30 20:07
5 hónap alatt sikerült kivinni, hát nem rossz, de nem is jó Nevet
-----
jah és jön a hard event Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 29, 18:26:32 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6775 Dátum: 11 aug 29, 18:31:42 »

Grat Negritis, bár csak mi "kezdő" extreme-esek is ott tartanánk... Nevet

Végre hard event Nevet. Már azt se tudom milyen team-et dobtam össze, csak azt hogy FNJ Tobi-t szerzem meg Mosolyog. Vissza kell keresnem... Nevet

Megpróbálok gyorsan mindenkit ~18lvl-re felhúzni és utána neki vágok a fire country-nak. Amikor először próbálkoztam 1:3-nál megakadtam, azóta nem próbáltam nem akarok fölöslegesen WE-t költeni.
Úgy tervezem fire után, ha kivittem earth-et veszek egy Giant Snake-et, mert így gyorsabban viszem ki river-t és könnyebb lesz legyőzni FNJ-t.
Már csak 400 ryo kell és akkor sárga csillagon mindenkinek megtudom venni a 400-as ab-ját (kivéve starter jounin, de neki nem is akarom). És van 3 fölös FNG-m az ~1000 ryo+ és abból kijön majd az új FNJ 400-asa is.

Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6776 Dátum: 11 aug 29, 18:40:20 »

Grat Negritis! Éreztem, hogy ha tippelek, akkor biztosan nem találom el. Tapasztalat, hogy ha van 50% esélyem, akkor biztosan a rosszat választom. Nekem is küldhetnél egy kis szerencsét abból, ami még maradt, kyuubi ellen elférne, és akkor végre mehetnék vissza beginnerre ragnarok-ért. Magamat ismerve és a mostani szerencsémet, még 1-2 hetet biztosan itt leszek, bár egyre többször nyerek meg látszólag esélytelen harcokat. Hard eventen nálam csak 1 cél lesz, zetsu fnj kiszedése main csapatnak, úgy döntöttem nem alt csapatnak szedek ki egy 2. fnj-t, habár sokat segíthetne extreme elején, de inkább teljesen önerőből tolom velük, semmi plusz tápolás és cheat. Nevet
Main csapattal forbidden után azt tervezem, hogy kiszedem az összes bijuu lvl6 lw-ket. Amíg eljutok oda, addig pedig kiszedem az összes értelmes lw-t. Ez a cél, majd meglátom meddig bírom.
Most látom ,hogy elértem a történelmi 8000 team xpt, nem tudom meddig marad meg, de most először járok ilyen magasan, amióta elkezdtem a játékot. Ladderen még tartom magamat, de nem tudom meddig hagynak. Örülnék neki, ha meghagynák nekem, mert az a 85 WE jól jönne újabb próbálkozásokhoz a rókuci ellen.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 29, 18:48:32 írta dexter6 » Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6777 Dátum: 11 aug 29, 18:42:44 »

grat negritis igaz ma már nagyon közel voltam énis mindenki sokat critelt csak a kabuto rontotta el azzal h 3-mat támadott :S

jo lenne már nekem is impora menjek. kicsit idegesítő.kihivást is alig kapok.

hard eventre nembiztos h megyek bár nemtudom. nem nagyon kell nekem még 1 fnj.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6778 Dátum: 11 aug 29, 23:20:42 »

Hát az a 85 WE összejött, de ez sem volt elég. 144 WE ment a lecsóba. Holnap folyt. köv.  Alt csapattal golden axe nem akar esni, 415 IF-el tolom, kéne az a 25% ryo gain, hogy 3 ryo jöjjön győzelem esetén, mert ez a 2 ryo elég sovány. Lassan csapatot is kéne tervezni eventre, de amíg nincs pontos infó, hogy hány fng-vel kezdünk és egyebek, addig nem látom eredményt. Az biztos, hogy szakítok a korábbi hybrid megoldásokkal és vagy full LS rerollos csapatot rakok össze, vagy valami fun csapatot össze-vissza kedvencekből.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6779 Dátum: 11 aug 30, 05:31:31 »

mondanám hogy adok dex, de már Hardon is van 0.22-0.37%om Nevet főleg most hogy átpakoltam az LWket picit Nyelvesít szóval amint meglesz Hard a Hyuugával dobom a szerencse adagot Nevet
-
hard done Nevet

érdekes így impon tolni, mondjuk abban kéne tanács hogy
kezdő genin-fng-kezdő jounin misslot -fnj-fnj
kezdő genin-fng-fng-kezdő jounin-fnj-fng misslot a jobb WC-be? próbálkozok még magamtól is kitalálni, csak azért jobb lenne pár tanács Nevet
meg hogy mennyi idő volt nektek WC, köfi
-
pár element váltás után hatékonyabb lettem, csak még naruto teamre kell várni picit, mer nincs elég energy
-
medin semmi haladás Szomorú nem akar LW esni sajnos, anélkül meg nehéz lesz
-
You've lost a lot of matches! Challenge more lower ranked teams!
83 WINS 48 LOSSES
63.4% WIN RATE

ez WTF?!

---
csiribí-go to dex&dest Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 30, 11:43:43 írta Negritis » Naplózva

Oldalak: 1 ... 450 451 [452] 453 454 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins