25 feb 24, 09:21:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785382 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6750 Dátum: 11 aug 20, 07:28:52 »

Egyre érdekesebb számokkal szolgálsz Dante. Nevet 63%??? Ugyanarra, amire nekem lesz 8%? Akkor nem lesz kérdéses ki viszi ki hamarabb, de úgyis nagyon sok múlik a szerencsén. Alt amikor beginneren volt elkövettem azt a hibát, hogy eladtam egy ninját mielőtt lila róka lettem volna, de így is 11% esélyem volt, mégis több napba telt, mire sikerült ténylegesen legyőzni a rókát. Nem beszélve arról a tényezőről, hogy az lwk kinek milyen szerencsével fognak esni. Majd vasárnap lehet kicsit én is számolgatok, de lehet hogy inkább rád hagyom. Túl lusta vagyok mostanság. Hachibivel az a baj, hogy alacsony szinteken nem jön ki a critical eléggé. A ninjáknak is viszonylag kevés a tai plusz a summon szintje sem lesz túl magas. Ezért is gondolkodom azon, hogy egy DBB jobb lenne, de azt még később lehet beszerezni és 1 chakrával pont túlmegy a 104-es limiten. Neked hogy fog kinézni a csapatod Dante?

Szerk: alt csapatnál volt pár szintlépés, így már 0,4-0,8% között mozog az esélyem.
Még egy kérdés, mert nem igazán találom. Seal 1 esetében a spread 2,5-97,5% és seal 19 esetén 49,5-51,5%? Ez alatt a ninjutsu szétosztását értem.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 20, 08:15:00 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6751 Dátum: 11 aug 20, 10:22:13 »

hát nagyjábol igen... hát ja, én is csak talán forbiddenen vagy utána begineren fogok csak ténylegesen criticalra menni, me ahogy FH is írta az halad a leglassabban és nekem am is a végső criticallos csapat kialakítása a lényeg...
am így fog kinézni Kiba és Kimimaro FNG LS, Chouji Trans HS, Asuma HS, FNJ Bee LS, Hidan HS és Fukasaku... az emberkék 44lvl és a sum 15lvl, de ha ekkora számot kapok akkor egy 30as Hidan és egy 10es fukasaku is elég lehet, tekintve h mien későn jutok hozzájuk Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6752 Dátum: 11 aug 20, 13:14:36 »

Egyre nagyobb a szerencsém Nevet. Első próbálkozásra kiesett a Dragonbone. Tetszett volna, ha mellé a Sirens Wish is kiesik, de ezzel is beérem Mosolyog.
Nagyon lassan fejlődik mindenki és nehezen haladok is...

Amúgy van már valami pontos dátum, hogy mikor kezdődik a Hard event?
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6753 Dátum: 11 aug 20, 17:29:01 »

Laci grat,most én is azzal szenvedek 1 pár napja de semmi,szerintem még 1-2 nap és kiesik,alt csapatnál semmi haladás azzal lassan elkezdem farmolni a Luna swordot cask még megveszem a 200-as abjait a kono trionak+400-as és akkor mehet
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6754 Dátum: 11 aug 20, 20:47:23 »

Aláírás: community, a legördülő lehetőségek közül pedig a signature, ott lehet választan alapot és azt ha bemásolod ide a fórumba a profilodba, akkor berakja. Ott le lesz írva hogyan is kell pontosan. Legendary weapon kereséshez valóban  ninja kutyusok summon a jó, de inkáb a kono triót javasolnám. Genineket ki kell venned, de a két jounin és a kage többnyire elég.
Main csapat befér az 50. helyre a teams by difficulty listán. Nevet Érdekesség, hogy nem találom Dinkadoodle csapatát. Kiszedte a ragnarokot, de nem tudom hova resetelt. Azt hittem forbiddenre, de ott nem látom. Alt csapatba összejött a ryo egy újabb stats pont vételre, de így sem volt elég, hogy letudjam a rókát. Talán majd holnap.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6755 Dátum: 11 aug 21, 15:16:35 »

A "valamit irkált"-tal nem különösebben vagyunk kisegítve. Két felhasználót kell regisztrálni, és az a két csapatod. A kényelem kedvéért én javasolnék 2 böngészőt használni, én legalábbis nem szeretek ki-be lépkedni folyamatosan Mosolyog
Hihetetlen, hogy hogy elkényelmesedik az ember az autoaccept után.. alt csapattal is ki akarom szedni, de ahhoz rájuk kellene néznem, hogy kapnak-e kihívásokat, és elfogadni azokat. De ugye így, hogy a fő csapatot nem kell néznem, így gyakran elfelejtem megnézni..
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6756 Dátum: 11 aug 21, 15:31:19 »

Hát a szerencse kicsit visszapártolt az oldalamra, no persze nem az alt csapat verte le a rókát, hanem kiesett a várva várt terrorizer. Nevet Extremen is sokat próbáltam, de ott nem adta meg magát. Levantine-t is átraktam Godaime-ra, így kicsit megnőtt a sebzése, de még mindig 500 alatt marad az average nála. Ha lassabban fog így fejlődni, akkor visszakapja az exp soult. Bee jó ahogyan van és Itachi is, Sakuranak elférne még egy kis crit chance, Hinata majd kap egy fspt, hogy elérje a 100 staminat, de nem tudom Kurenai legyen így, vagy revive armor helyett kapjon még sebzést? Végjátékra persze fix a revive, de addig lehetnem sebzésre menni, vagy neki adni az exp soult, bár a szintjével nincs baj hála az égnek és a laddernek. Nevet
Már meg is érte kiszedni a terrorizert, mert FM- Lost but determined csapat elég sokszeor kihívott az elmúl percekben, persze mindig kikaptam, erre most nyertem. Nem is értettem a dolgot, végig is néztem és kiderült, hogy a lvl 65-ös Itachi fnk-ját lvl5 death-el hűvösre tettem.
Szerk: ne mtudom melyik lw-t célozzam meg következőnek, ezért nekiálltam össze-vissza azokat, amik eddig ne estek ki, gondolok itt a gigas gloves-ra és az angel slayer-re, hát egyik sem esett, de kidobta volna másodszor a main gauche-ot, helyette kaptam 108 ryot. Nevet Az uccsó 12 WE pedig kali bladere ment el, elég durva reroll van rajta, több karakternél is jó szolgálatot tehetne, persze Godaime-nél lenne a legjobb kezekben, 69 tai mégis csak megtenné a hatását.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 16:01:55 írta dexter6 » Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6757 Dátum: 11 aug 22, 23:58:47 »

Szép lassan haladok felfelé még utolsó  2 enemy hátra van windböl utána már csak earth country van (most majd kapóra jön az a fölös négy FNG,lecserélhetem őket három 400-as abra >.<#)
Még nem tudom hogy Kabutot vagy Deidarat  válaszam bár az utóbbi illene Sasori mellé Nevet
Nézegetem hogy állnak az ujj FNK-k látom már csak Kabutomaru nincs senkinek, meg 1-2nél elég érdekes szintek vannak fölég Danzou-nál. Tuti vastag volt a bankkártyája, 10 nap alatt 51lvl nem semmi teljesítmény bow
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6758 Dátum: 11 aug 23, 09:24:31 »

Na nekem easy kiütve, go medium Mosolyog Fura, és lehet hülye felállásom lesz, de kíváncsi leszek rá
FnGeninek: Itachi HS, Nagato LS, Shika LS (amint kiütöm persze)
Jounin: Kabuto Crazy HS, valaki HS (javaslatokat szívesen fogadok erre a pozícióra)
Kage: Ebizou
Summon: Gobi

Tudom, hogy javasolt lenne az első 2 genint hs-sé tenni, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy Nagatot HS-é tegyem
Naplózva

A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Beton használó

« Válasz #6759 Dátum: 11 aug 23, 16:15:23 »

Hát Hs-re Talán a CG gait javasolnám vagy részeges leet  nos ma leültem tárgyalni a basher-rel és elég jó eredményt kaptam 94% esélyem lesz ha temari lép vagy 14 szintet megkapja a 400as abillitie-t az arch sword-ot és a blood sword-ot
Meg Persze Lee lép 17 szintet Fn Itachi lép hármat Dei 1-et Itachi 3-at Másik Itachi Pedig 1-et Ez hosszú lesz.Grat a terrorizer-hez Dexter
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 24, 08:56:52 írta A Sokadik » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6760 Dátum: 11 aug 23, 21:29:54 »

Ezt nem akarom elhinni. Végre győzhettem volna a róka ellen, erre Bee ütött 6-szor és egyik sem volt critical. A pofám leszakad, még kimi is nyomott criticalt, nem jellemző rá, kiba is 6-szor ütött, de nem volt elég a végén. Kezd idegesíteni a dolog. Main eljutott a végső küldetésig, Hinata lvl 50 volt, így várnom kellett amíg eléri az 51-et. Gobi lvl 20, lassan szerintem elérem a 0,01%-ot.

Szerk: Hát ezt nem igazán értem, de sikerült. Nyomogattam Sakurával, erre leugrik a róka éltének 90%-a és már Tsunade üti és legyőzi, gondoltam valami bug, de lila róla lettem. Nevet Irány hard juppeeeeeee!
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 23, 21:34:21 írta dexter6 » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #6761 Dátum: 11 aug 24, 12:11:48 »

hali
szerintetek mért nem találok semmi jó cuccot amikor 390es az item findingem?
egyébként van olyan hely ahol érdemesebb keresni vagy mindenhol ugyan annyi az esélye hogy találok valamit?
és ilyen young and ..... osokat ha legyözöm megkapom azt akit legyöztem?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6762 Dátum: 11 aug 24, 13:20:50 »

Először is janesz9613 két soros szabály betartása... Ebből már volt egy kisebb zűrzavar pár modal és be is zárták pár napra a topicot.

FNJ-t, FNK-t nagyobb szinteken lehet szerezni (FNJ- hard, extreme, FNK- imp, fm).
Fejlődni battle arena-n lehet. Ha world map-on próbálsz fejlődni az már régen rossz, ott max. 1 ninjád képes fejlődni azt is LW-zés közben.
Újrakezdeni nem kell, viszont 400 és 800-as ab-okat vedd meg + egy normális summon-t (én Gobi-t javaslom).
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3504
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3925
Kis segítség hogyan lehet gyorsan befejezni beginner-t. Egy kis angoltudás nem árt, de anélkül is meglehet érteni (én is megértettem).

Putir: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487  Itt nézzél ki magadnak egy LW-t (értelem szerűen ami mellé  nincs írva szint az beginner-es). És ahol írja (country, küldetésszám) ott kezd el farmolni.
Mindegyik mellé van egy IF követelmény írva. Ha ezt eléred bőven elég, ha nagyobb akkor nőnek az esélyeid, hogy hamarabb kiesik. Ez mind a szerencsén múlik, lehet hogy elsőre kidobja, lehet hogy 3-4 hónap múlva.

FNG-t ("young and .....") meg csak egyet választhatsz mindegyik szinten (fentebb írtam, hogy mikor lehet FNJ-t, FNK-t). Ezt tovább is viheted a következő szintre és az elejétől kezdve használhatod. De ami fontos, hogyha egyszer kiválasztottál egy FNG/FNJ/FNK-t már nem tudod lecserélni azon a szinten csak ha resetelsz és megszerzel egy másikat.

Remélem érthető voltam és nem írtam akkora hülyeségeket Mosolyog (kicsit fáradt vagyok)
Naplózva

janesz9613
Újonc
*

« Válasz #6763 Dátum: 11 aug 24, 13:57:42 »

Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat és a tippeket  Nevet  de am mikor 1 szintet végigviszek mondjuk beginnert utánna egyböl adja az easy-t vagy resetelni kell? Ja és a Resit vagy mi az mire jó meg a elementel resits vagy mi mire jó ?

Itt vannak a csapataim ...

Fórumszabályzat! Olvasd el kérlek.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 14, 19:14:34 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6764 Dátum: 11 aug 24, 16:19:46 »

grat dex
vettem 3 robust nunchakut a 3 LW helyett mert nem akarnak esni, és 0.3% esély van kivinni extrémet
mediumon a majdani camper szépen halad, jelenleg a hokage quartetnél járok

hardon sajnos messze nincs esélyem a kyuubi ellen, Tsunade mint kage nem volt ideális választás most már látom sajnos
talán jobb lett volna egy 3tails kyuubi+rinnegan bird+erősebb jounin kombó, de sebaj lassan meglesz az is remélem
Naplózva

Oldalak: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins