25 feb 23, 22:11:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 442 443 [444] 445 446 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785080 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6645 Dátum: 11 júl 22, 11:13:34 »

birom mire kijönnek az új FNK-k már összegyűlik egy ch+-nyi összeg ikszdé jelenleg a felénél vok, de ha azt nézem h udon 5 naponta tolja fel a képét fórumra, akkor talán még be is jön  smirksweat minden kis egyeztetés illetve haladás csak 5 nap után lehetséges amikor tiszteletét teszi udon...
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6646 Dátum: 11 júl 22, 12:55:41 »

Nem is bánom, hogy ilyen lassan halad a dolog, mert így nem bánom, hogy nem vártam tovább. Nevet Az a 3+2 FNG biztos, hogy elírás volt, 3 fng 2 fnj és kage + nibi, nálam kage naruto volt, csak ennyi volt a különbség. Nem volt rossz, bár laddernek köszönhetően naruto az egekben volt, vagy lvl 57-ig jutott, a többiek 47 49 a két fnj emlékeim szerint, fng-k nem emlékszem, de szerintem korábban postoltam a győztes csapatot. Udon csapatával ladderen esténként néha összefutok, bár mostanság main csapattal nem nyomok sokat max 50-60 csata elég szokott lenni, alt csapat meg még túl gyenge, hogy bárkivel is érdemes legyen próbálkozni. Gyűjtögetek a 800as abokra, lassan lesz elég bee number eight abjára. Main nem viszi túlzásba, bár a 30-40 kihívás továbbra is megvan. Lw továbbra sem esik sehol sem.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6647 Dátum: 11 júl 22, 13:17:32 »

renato:4.-ben vagyok Tobi ellen, 1800 hp-ja van és nem megy, pedig már bevertem vagy 3 2600 hp-s szél elemű FNG-t
durva hogy ennyit hoz csak elemadv-val + hidan még gyenge, vagy 16-ra még fel kéne tolni és talán meglesz, vagy ha kiesik Daedalus Lance akkor az sem lesz olyan rossz...
jah és renato, neked ki lesz a 2. FNJ-d, nézelődtem visszafelé de nem nagyon láttam...Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6648 Dátum: 11 júl 22, 13:30:32 »

Javítottam, kösz hogy szóltál MoonTiger Nevet

Nekem Nagato lesz, a 11-es seal kicsit magas neki, de úgyis eléri a 40-es szintet egyszer, úgyhogy nem lesz szerintem sok hátrányom belőle. A 400-as abilityje viszont aggaszt... elég rosszul fest, LW-ket meg nem akarok csak rá pakolni, de majd megoldom ezt. Most megpróbálom kiszedni a Dragonbone-t, az jó lenne majd Nagatonak a 400as helyett/mellett, de amilyen szerencsém van 2-3 hónap múlva kiesik a Shirens Wish, amivel sokra nem megyek, mert nem ad staminát Nevet

Dexter: Gaaraval is lehet majd ladderezni, mert úgy látom Negritis nem nagyon használja ki, hogy kevés Gaara van, másnak meg nem nagyon lesz magas szintű Gaaraja szvsz.
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6649 Dátum: 11 júl 22, 16:53:14 »

Én is Gaarát használok Kagénak alt csapatban,cask még nagyon gyenge(8-as)meg hát a többi se nagyon akkar fejlödni,akatsuki templomban kisame megakasztott szal most 800-as abbok gyüjtésén vagyok és miután akatsuki templomot kivittem,LW-zés,main csapat se hallad valami jol,most abbok gyüjtése element váltás és átrohanok a fire countryn
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #6650 Dátum: 11 júl 22, 19:04:35 »

renato: nem értem, akkor miért van full villám teamed, ha nagato is villám...egyébként meg nem nagyon ajánlom, pont a 400-asa miatt, föld eleműek közül válassz szerintem (Dei, Lee, Zetsu, Yamato, Anko, Kabuto) ha már villámos vagy
érdekes, hogy Nagatónál az FNG föld az FNJ meg villám (innen néztem: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3431&page=2)
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6651 Dátum: 11 júl 22, 19:39:35 »

Azt megérdeklődhetném, hogy Nagato 400-as képességével mi a probléma? Úgy tűnik nem látok még bele túlságosan a játékba, de egy LS-es ninjának én úgy gondolnám, hogy jól jön a 9% reroll, az ele adv+resist meg ha kevés is, de rossznak nem mondható. Bár tény, hogy még csak geninben van meg Nagato, de (azzal legalábbis) semmi probléma nincs. FNJ-nek már gyenge a 9 tai/nin/eleadv/eleres/reroll?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6652 Dátum: 11 júl 22, 19:51:51 »

MoonTiger: nézd meg Itachi ab-ját és Nagato-ét. Kicsi különbség van a kettő között.

Most lőttem el 170 WE-t (most értem haza) és megint semmi... 3-4 alkalommal kellett volna 1 ütés, hogy kivigyem Hard-ot, de persze nem jött össze. Holnap szintet lép Gobi talán akkor majd sikerülni fog... Közel 6% eséllyel...
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6653 Dátum: 11 júl 22, 19:55:43 »

O_O hu*asszameg.... hát én azt hittem, hogy föld elemű az FNJ-je is... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH...
Kabutot nem akarok, minden 3. embernek az van. Anko gyenge. Yamamoto HS. Lee neked van, úgyhogy ő is kiesik... Deidara és Zetsu közül fogok választani... olyan 60-40 (Deidara-Zetsu), hogy Deidara lesz akkor a második FNJ-m.

Nagato 400-asa azért rossz, mert 9% reroll nem dob sokat rajta (egy nagyobb szintű reroll summon mellett nagyon nem is kell reroll), elem. adv+resist Kyuubi ellen mehet a levesbe, és akkor ott van 9 stamina, 9 nin és 9 tai-al, ami egy jobb 200-assal is simán megvan.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6654 Dátum: 11 júl 22, 22:31:42 »

no offense, de extrémen már alap hogy 800+lw+lw a felállás
kivéve ugye itachit pl

sehol semmi sem esik Szomorú medin a camperrel már az uccsó countryt tolom, és közbe probálom kiütni Coma Punchert épp

amúgy azért nem használom ki gaarat ladderen, mer se időm se kedvem Nevet
World of Tanks meg Dragon Age lefoglal mostanság Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 22:40:43 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6655 Dátum: 11 júl 23, 09:44:20 »

Olyan idegesítő tud lenni... Amikor mindenki tud 4 ütést a rókára mérni (FNJ, kage 5-öt) akkor FN Oro a 4-ből csak 1x megy 400 fölé és azért nem sikerül... Ha 2-3x 400 fölött ütni simán menne... Már Gobi is lépett szintet.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #6656 Dátum: 11 júl 23, 14:23:45 »

nah levertem villám országot, megvan a gold rank, 400-asok is megvannak, már csak szél van (sztem nem lesz nehéz...) meg be kell verni egy 3250 HP-s FNJ-t és sínen vagyok...

altot is tolom, yondinál van OW-ben, ma is esett LW (Silver Rapier csak úgy viccből), egyébként murasamét ütöm 408-cal, ha meglesz zetsu 800-asa akk jobb lesz, de elméletileg ennyivel is eshetne...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6657 Dátum: 11 júl 23, 19:38:19 »

HÁHÁHÁ kivittem Hard-ot Nevet. Dél óta nem voltam itthon, most jöttem haza, mondom húgomnak kattintgasson nekem, mert nem akartam látni, hogy megint kudarc. Erre megszólal valamit rosszul csinált... odamegyek és mit látok??? Szépen legyakta a Kyuubi-t Nevet. Úgy látszik a nőknek szerencsés kezük van Nevet. Hamarabb is megkérhettem volna... Nevet

Ide írom: igen rosszul mondta, de azt nem kalkuláltam bele, hogy mást is kidobhat mission failed helyett Nevet. Ő azt hitte, hogy csak azt dobhatja és gondolta, ha mást ír akkor ő rontotta el Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 20:03:22 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6658 Dátum: 11 júl 23, 20:00:58 »

Grat Laci!!! Nevet Húgod rosszul mondta, nem rosszul csinálta, hanem pont, hogy jól Nevet
Na mit írjak még... Negritistől kérdezném, hogy te hogy használtad a csapatot amíg el nem jutottál OW-be? kezdő geninnel, vagy kezdő jouninnal FN helyett? Vagy a summont pihentetted addig?
Naplózva
exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6659 Dátum: 11 júl 23, 21:12:06 »

grat hardhoz Nevet Látom csatlakozol hozzám lwl-t keresni Hümm-hümm (nekem luna,ryo blade kéne 1.5 hete foglalkozok velük 705 IF-el de eddig semmi) lemerném fogadni hogy te előbb kerülsz extremre mint én >.<#

Van valami limit hogy milyen időközönként lehet resetelni? ( az jutott eszembe kikéne így szedni extrem elején a lucky bladet vagy a zerot) próbálta már így valaki közületek?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 442 443 [444] 445 446 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins