25 feb 23, 21:59:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785058 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6630 Dátum: 11 júl 16, 14:25:38 »

Hát szerintem ütni lehet majd őket, de választani csak fngt lehet, legalábbis nem lenne fair, ha impo után visszatérve beginnerre lehetne több fnkt kiszedni. Szerintem csak akkor lehet őket kiszedni, amikor alapból is, tehát hardig csak fng-ket, hard extr. fnj-k és utána fnk-k. Fix infóm nincs, de szerintem ez a helyzet.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6631 Dátum: 11 júl 16, 14:37:02 »

De van egy fix infónk Nevet. Aeno alt team-je, ő hard után és extreme után is vissza tért beginner-re (nem is kevésszer) és csak fng-t választott. Valószínűleg azért, mert nem tudott mást. Ütni mindenképp lehet őket, mert akkor hogy szednéd ki az LW-ket?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6632 Dátum: 11 júl 16, 15:18:27 »

Már Medium után is üthetők az FNJ-k beginneren, kiszedni viszont nem lehet őket (haver Medium után ment egy kört beginneren, úgyhogy ez 100%).
Játékban semmi haladás, állok egy helyben, és költöm az energyt mindhárom csapattal.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6633 Dátum: 11 júl 16, 18:47:03 »

dex, én is most a coma puncher-re hajtok, de nem nagy sikerrel... am a fő csapattal nállam alapbol is az volt a terv amit te most fontolatsz, mert én is visszamegyek majd beginerre kiszedni a ragnarokot ls az egyéb táposabb LWket + Nagato-t is Mosolyog
hard szint alatt nem szerezhetők be FNJ-k ezt werytas is tanusíthatja kacsint
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6634 Dátum: 11 júl 17, 07:22:17 »

Mediumon már láthatók meg ha kitoltad hardot akkor beginreren is de igaz úgy van, csak hard szinttől felfele leeht őket fel venni.
Jó neked dex napi 40 körüli kihívás:D Nem tudok aktív lenni annyira mint szeretnék ezért csak 10-20+ kihívás van csak... elég satnya érték.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6635 Dátum: 11 júl 17, 08:24:56 »

Az egy dolog, hogy 40 körüli kihívás jön, de azért a nagy része vereség szokott lenni, sőt a saját kihívásaimnak egy része is bukó. Igyekszem olyan ellenfeleket keresni, akik sok xp-t adnak godaime-nak, de sokszor már előbb véget ér a harc, vagy kikapok. Ladderen legalább kurenai és többnyire bee is sok rewardot tud vinni, ezért fejlődnek olyan jól. 
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6636 Dátum: 11 júl 17, 11:07:12 »

akkor vedd ki a jouninokat és ugy könnyebb szintezni a kagét, tegyél be godaiméhoz jó lw ket. én igy csináltam hardon.
40 kihivás... szerencsés vagy nekem tegnap 10 jött össze ugy h egész nap fentvoltam kb...
ugyhogy nemtudom mikor fogok innen továbbjutni mert nagyon kevés a kihivó
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6637 Dátum: 11 júl 17, 18:08:08 »

Ráálltam a chaos blade farmolására. Ha 1T Naruto eléri a 40lvl-t (ő kapj a 15xp-t) akkor lesz ~0,7% esélyem a Kyuubi ellen, ha kiesik a chaos blade akkor szintén ~0,7% esélyem lesz. Ha mind a kettő bekövetkezik akkor nem megyek 1,1% alá.
Addig nem is próbálkozom a róka ellen, ameddig valamelyik megoldás nincs meg.

Szerk.: sőt, ha kiesik a chaos és a kage kapja (FN Ita-nak szántam) akkor 1,5% alá nem mennék, úgy hogy senki se lép szintet Nevet. Ha Naruto eléri a 40lvl-t akkor 2% alá nem mennék és 2,7% a max. Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 18:12:07 írta laci1005 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6638 Dátum: 11 júl 18, 12:28:34 »

extrémen átvariáltam kicsit a dolgokat, hátha így több kihívásom lesz majd

hardon mediumon kicsapattam a mullwad clawt nagyobb IF reményében, extrémen meg átpakoltam daedalust

624vel nem esik a Garuda extrémen
522el próbálom a Chaos Blade-Zangetsu párost de semmi, legalább kipottyant az Arch Sword
medin elakadtam 4. countryba, próbálok ütni egy minervát, aztán megcsinálni a 250 defet, meg sirens-dragonbone duó is kéne Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 18, 18:31:46 írta Negritis » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6639 Dátum: 11 júl 18, 18:07:42 »

Nálam main teamel egy country kitolva,most ryo gyüjtés abbokra meg a summonra,alt teamnél semmi nem volt,kéne ryo a 800-as abokra,de az se ma lesz szal oda is kell majd egy 2-3 hét szoval a napokban semmi haladás nem várhato  Szomorú
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6640 Dátum: 11 júl 20, 07:29:27 »

Mivel unom már, hogy nem esik lw sehol, ezért main csapatnál bevásároltam sarutobi bácsit, így ebizouval van kombójuk és 752 így már az IF, de így csak az angel slayert tudom farmolni, viszont kutyusok helyett gobival 740 IF-el megy már a gigas is. Ha így sem esik semmi 1-2 héten belül, akkor átállok fury fist-re és chaos blade zangetsu duóra, csak ott lesz baj godaime tűz elementje miatt.
Alt csapat elért karakura utolsó előtti küldetéséig, de gamabunta nem akar kidőlni, így várok a többségnél egy szintet és megpróbálom újra. A ryo megvan már tsunade-hoz, sőt gaara eladása után lehet hogy marad 1 800as abra is, ha nem akkor marad a 400as abja.
Hát meguntam a várakozást, geninek meglépték a várt szintet, de nem voltak elég erősek, így beújítottam egy fsp-t és egy robust nunchakut kiba-nak, így már sikerült, és naruto csapat sem okozott csalódást. Neki is álltam fng-ket kiütni, villámok kivételével ment a többség, csak a WE elfogyott. Tsunadet mr be is lőttem a megfelelő föld elemre hachibi ellen, kiba és kimimaro eleme nem lesz jó csak, a többieké elmegy. Bár ha jól osztom el őket, akkor lehet nem kell váltanom, max hero water. Naruto csapat viszont nem hiszem hogy jól lesz, sok a szél náluk.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 20, 15:20:14 írta dexter6 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6641 Dátum: 11 júl 21, 12:30:49 »

Van egy jó hírem és egy rossz... Jó hír, hogy kiesett a chaos és van 3% körüli esélyem. A rossz hír, hogy 60 WE-t lőttem el a Kyuubi-ra és még mindig nem adja meg magát...
Ha 1T Naruto lép egy szintet, akkor 1 lesz a seal-je és 4% fölé is ugrik a basher és nem megy 3,6% alá. Gobi-nak is csak 68 győzelem kell a szintlépéshez és ha megvan akkor 6% fölött leszek.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #6642 Dátum: 11 júl 22, 07:12:04 »

hát laci szerintem annak már rég sikerülnie kellett volna...40+ team nem kell hozzá...nagyon nics szerencséd Szomorú
viszont grat a chaoshoz, már csak idő és WE kérdése és meglesz :Đ

közben már rég írtam ide, mostanában inkább PM-ezek, de átgondoltam dolgokat, először is yondaime FNJ-t fogok választani, csak azért mert 10 seales, most LS-es használom majd, de később jó lesz HS-en is...Mosolyog

extreme után meg majd el kell mennem beginnerre, kell egy neji FNG impora, kitaláltam egy nagyon jó csapatot ami pont kijön ch-ba...már csak az FNK-t kéne eldönteni, remélem addigra már berakják az újakat is

tényleg valaki nem tudja mikor lesz hardos event, mert ennek már mindjárt vége, és már ezt várom egy jó ideje...kár volt kihagyni ezt az eventet, lazán kivihettem volna még ha resetelek is...
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6643 Dátum: 11 júl 22, 08:51:53 »

Gratulálok a Chaos-hoz Laci. Hát... nekem a Kyuubinál volt szerencsém, neked meg az LWknél, de azért remélhetőleg a mai napon már bedarálod a kis drágát... Beginneren szerintem egy laza hónap alatt végigsuhansz, remélhetőleg hasonló szerencséd lesz az LW-k tekintetében ott is Nevet

És végül kitaláltam az extreme-es felállást, amivel kiviszem az extreme-en: 3FNG+2FNJ (kösz MoonTiger Nevet)+Gaara+Nibi. Azt hiszem Negritis használ valami hasonlót, és Dexternek is ilyesmi volt az extreme-es csapata, szóval rossz nem lehet Nevet Az egyetlen hátulütője csak az, hogy Akatsuki Temple után férne be csak a csapat... Addig meg ki kell húznom Gaara geninnel Rin helyett... De remélhetőleg megéri Nevet

Amúgy Grandpa te hányadik országban jársz?
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 13:20:41 írta renato » Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6644 Dátum: 11 júl 22, 09:24:37 »

Biztos, hogy 5 FNG-vel akarod nyomni? Vagy az csak elírás volt, és 3 FNG + 2 FNJ? Mosolyog Ha az előző, akkor elmagyarázná valaki, hogy annak mégis mi az előnye? Én nagyon nem látom át, azért érdekelne.. A 2 sor kitöltése érdekében: Nekem lassan összejön az AA-re a pénz \,,/
Szerk: Kérnék egy tanácsot is.. Jiraiya fng-vel mit kezdjek alt csapatban? Iszonyatosan gyengének érződik =/ A 2 LW-m Minatonál és Nidaime-nél van, de nem igazán óhajtom áttenni, mivel így tökéletesen jól sebeznek, és gyakran miattuk nyerem a meccseket. Gondolkodtam azon, hogy kiütöm neki a Tornado Edge-et, de a csapat még csak max úgy tudná értelmesen ütni pont Jiraiya fng-t, hogy max a summont cserélem le, de 120IF a minimum, és 144 lenne nekem, ami elég harmatgyengének tűnik, így marha sok idő lenne mire kiesik..
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 10:57:24 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 441 442 [443] 444 445 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins