25 feb 23, 17:34:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 440 441 [442] 443 444 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784877 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #6615 Dátum: 11 júl 13, 23:07:35 »

Más ötlet: vegyél egy Gobit Nevet fejleszd, és ha befér a csapatba, majd tedd be. Egyszer úgyis át kell menned vörös rókára, szóval a chakra meglesz rá. Amúgy pontosan mire is gyűjtessz arany csillagon? Bocsi ha már írtad, valószínűleg elsiklottam felette.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6616 Dátum: 11 júl 14, 06:13:40 »

Szerintem ott próbálom majd kiütni AA-t meg CH+-t Mosolyog Vörösön NAGYON lassan megy a fő csapattal, főképp mivel jobb esetben érkezik 40 kihívásom, míg az alttal azért olyan 90-100 körüli szokott. Mondjuk azt meg aláírom, hogy a 800-as képességekkel kissé több meccset nyernék, szóval kissé elbizonytalanodtam -_-" Ezt LW farmolásokkal megoldhatnám, de mire azok kiesnének szerintem fülem kettéáll Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 14, 07:22:08 írta MoonTiger » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6617 Dátum: 11 júl 14, 09:10:55 »

Hát.... érdekes ötlet, bár nagyon nem kéne megszólalnom, mert én rózsaszín vagy milyen medálon akartam kiszedni őket xD
Viszont én még mindig a Gobi mellett állok, ha most megveszed, és fejleszted, Akatsuki Temple-be már befér, addig meg fel tudod húzni 5-10-es szintre.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6618 Dátum: 11 júl 14, 21:46:49 »

nah végre kitoltam én is az eventet, de hogy ehhez minek kellett 3,3% esély azt fogalmam sincs... mehetek vissza az Alt csapimhoz h szintén kivigyem a mediumot Mosolyog event LW termésem: Claymore, Coma Puncher, Daedalus Lance, Dragonbone, Hexa Sword, Magic Sword, Mullwad Claw, Tornado Edge
számszerint 8 de mint mindig csak a szerencse számít ebbena  játékban, nem az LW-k, ugye dex...
ha minden igaz jövőhéten má kézhez kaphatom újdonsült FNK-mat Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 14, 21:58:55 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6619 Dátum: 11 júl 14, 23:04:44 »

Hát azért az a 8 lw elég sokat dobott a csapatodon vagy sem? Nevet Azért grat hozzá, bár tudom nem vagy megelégedve ezzel a teljesítménnyel. Hát én main csapattal elsődlegesen gigast farmolom továbbra is ,de azért a poén kedvéért átugrottam demonic fangért, erre kiesett a zweihander. Hát nem ezt vártam, de a semminél több.  Alt csapat beszerezte a 3. fngt, szóval kész a csapat első 5 helye, még tsunade és hachibi hiányzik.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6620 Dátum: 11 júl 15, 01:28:11 »

játék közben sokat, de a végén semmit... alt csapimmal letudtam akatsuki templomot és megszereztem a hachibit is, szal nekem má megvan a végső csapatom Nevet dexter, te alttal mennyi kihívást szedsz be egy nap? me nekem nem nagyon akar jönni...
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6621 Dátum: 11 júl 15, 07:42:06 »

nah egy laza laggal én is kivittem az eventet Nevet most már csak campert kell átvinnem mediumon hogy halajjak tovább Nevet
azzal most épp a 3. countrynál vok deidara szivat
LW nem akar esni sehol Szomorú se hardon a zangetsu-chaos blade
se extrémen az aka templeből pedig 4et is próbálgatok és 10ből 7-9 W 3 kono trió taggal
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6622 Dátum: 11 júl 15, 08:20:20 »

Attól függően, hogy mennyit vagyok online olyan 80-160 között ingadozik. Tegnap például elértem a 161-et Nevet Karakura után ki lehet ütni hachibit egyből, vagy még gyenge lesz hozzá a csapat? Nem akarok mindenkinek elementet váltani csak ezért, inkább költeném másra. Előbb beszerzem a summont és aka után jöhet a kage, addig meg lwzés és ryo gyűjtögetés.
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6623 Dátum: 11 júl 15, 10:43:36 »

hát nekem az elmúlt két napban 2 lw is esett igaz az egyik csak egy lava spear(Garuda helyett) a másik viszont a zangetsu. még mindig ugyanott vagyok extremen,gobim nagyon lassan fejlődik pedig kéne neki vagy +3-4 szint.
ja amugy mik a tapasztalatok? hanyas emberek kellenek kb az extremehez?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6624 Dátum: 11 júl 15, 12:56:01 »

Nagyon nem akarja megadni magát a Kyuubi... Pedig már FNJ Tsunade és 1T Naruto is szintet lépett. És FN Oro-nak is vettem statot. Nemsokára a genin-ek is szintet lépnek... 0,2-0,4% esélyem van mégse akar sikerülni...
Ryo blade-hez meg túl gyenge vagyok... Kezdem unni az egészet.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6625 Dátum: 11 júl 15, 16:21:54 »

dex, mivel te is olyan felállással tolod mint én, ezé csak aka templom után tudod levadászni meg addig henteld le a kagéd h az fejlődjön, én is elem váltás nélkül épp hogy letudtam csapni sokadik próbálkozásra a hachibit, igaz az embereim hadilábon állnak az erőnléttel ikszdé az neked h jön össze h kifulladsz a nap végére??? én is egésznap fentvagyok de vmié engem eléggé elkerülnek mintha leprás lennék... :S  pedig megvan minden upgrade....
dest: a lényeg, h a legjobb embered 50+os legyen a többiek meg 45 felett, nállam így volt nines csapattal...
laci: úgy írod mintha az a 0,4% olyan nagy lenne... 1%ig ne is próbálkozz me csak felidegeled magad...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6626 Dátum: 11 júl 15, 16:47:18 »

1%-hoz tudod mennyi idő kell még... Gobi-nak lépnie kell egy szintet és megvan, de az még 200 győzelem... Én örülök, ha megvan a napi 20 kihívó és kb. 10x nyerek.
Aeno is 0,01%-al fejezte be impo-t. Régebbi alt-nak basher 10 alkalomból 3-4x mutatott 0,01%-ot és 3. próbálkozásra sikerült. Most meg nem akar összejönni 0,4%-al...
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6627 Dátum: 11 júl 16, 10:51:32 »

Laci nyugi, elég ha van egy kis esélyed, csak légy türelemmel. Nekem előző eventen volt hasonló gondom. Mások gyengébb csapatokkal előztek be, mert nem volt szerencsém a róka ellen. Csak türelem kérdése és menni fog, trust me. Nevet Szóval Dante neked csaka aka templom után sikerült hachibi, akkor nem ringatom magamat hiú ábrándok tengerében, inkább sorrendet váltok, tsunade elsőnek, utána jöhet a summon, csak így tovább fog tartani a szintezése. Ezért is akartam a summont előbb, de így elnézve a hp-ját lesznek gondok. Mindegy, 2 element már jó ellene, tsunade föld lesz, és akkor max 2-3 vitamine hero water és max 1-2 element váltás, legalábbis azoknak biztos, akik rossz elementen vannak (kiba és cs lvl2 kimi) Coma puncher nem akar esni náluk, pedig sokat dobna a csapaton. Farmolok egy kis ryot még 2 fsp-re, utána megnézem mire is megyek karakura ellen. Addig eshetne lw, utána még daedalust is ki akarom ütni.
Main továbbra is 40 körüli kihívásokkal ,de godaime lassan eléri a lvl 20-at. Nevet Ezzel végre 50% körül lesz a crit chance nála is, köszönhetően a psionic blade-nek. Azon gondolkodtam, hogy impo után visszamegyek beginnerre pár lwt liütni, mint pl a ragnarok. Nem lenne gyenge azzal felszerelni akármelyik ninját. Ha pedig ott járnék, akkor már masamune és hasonló lwk is számításba vehetők lennének. Neo fang biztosan maradna, de a többit lehet lecserélném, talán még levantine maradna. A baj az ezekkel az impos lwkel, hogy korán farmolhatók, de rohadtul nem akarnak esni. Ezt az ötletemet majd még végig gondolom és az lw listát is átfutom érdemes darabok után kutatva. Még úgyis egy darabig itt fogok dekkolni impon. 
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6628 Dátum: 11 júl 16, 13:48:04 »

van egy noob kérdésem amire valszeg tudom a választ, de inkább megkérdem mer fórumon eltérő inkókat találtam róla

ha beginnere úgy mész hogy hardot kivitted, ütheted az fnj-ket? (ugye LW-k miatt IS érdekes) meg választhatóak lesznek-e

aki utólag visszament és tudja az infót annak köszi

sehol semmi haladás, camperrel medin már a 4. countryba vok kb ennyi
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6629 Dátum: 11 júl 16, 13:53:09 »

Én szerintem lehet de ez csak egy vélemény szóval ne vedd készpénznek.Haladás egyenlő a 0-ával,most fejlesztgetem mainom meg altom hogy végig tudjak menni a kijelölt helyeken.Majd altlal aka templom után elkezdek ujra LW-zni mert ott jobb a választék meg utána szerzek egy normális summont
Naplózva
Oldalak: 1 ... 440 441 [442] 443 444 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins