25 feb 23, 17:20:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 439 440 [441] 442 443 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784844 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6600 Dátum: 11 júl 11, 23:13:43 »

csodák-csodájára Udon megtisztelte a fórumot a hozzászólásával! Partyyy Pojén lényegében arrol írt h tetszenek neki az Uj teremtményeim amit tnap kreáltam Nyelvesít Kúl és türelemre int minket h nem kerülhetnek be az FNK-k hip-hop, az új shodaime képem jobb mint a mostani és a feljavított nyertes Minato képem is má tetszik neki Hümm-hümm
nagy meglepetésemre Mitoru is elismerte a munkáimat kivéve 3t, de tőle ez is fejlemény és még gratulált is...
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 00:13:25 írta -Dante- » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6601 Dátum: 11 júl 12, 07:10:15 »

Előre is elnézést a hülye kérdésért, egy ideje már érdekel, csak most jutott eszembe, hogy meg is kérdezzem:
A Hybrid csapatoknál miért Gobi a javasolt summon? Azzal, hogy csak az alap rerollja van (+esetleges legendary) a csapat LS ninjáinak eléggé lecsökken az értékük, mivel míg az 1 seal-t el nem érik kb. nem sebeznek semmit, vagy csak az esetek kis részében érik el a maximális sebzésüket. Gyakorlatban még nem láttam, ezért érdekelne, hogy mi az indoklás, mivel elméletben nekem nagyon furán hangzik Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6602 Dátum: 11 júl 12, 07:41:28 »

Szerintem azért jó summon a gobi, mert a cél többnyire a haladás, és a gobi viszonylag korán kiszedhető az otherworld-os summonokkal szemben, a növekedése pedig az egyik legjobb. Az igaz, hogy a LS ninjáknak lutri az egész, de 40% reroll illetve pár lw segíthet ezen, a róka ellen pedig úgyis sok szerencse kell. Az event csapatom ilyen hybrid volt és bát néha idegesítő volt, hogy olyan kicsiket csapnak a LS ninják, mégis sikerült 40% rerollal végig vinni a játékot. A lényeg csak az a róka ellen, hogy legyen esélyed, ahhoz pedig ez a build elég jó. A legjobb természetesen a teljes LS csapat, de ott sok gond lehet azzal, hogy az első 2 ninja túléli-e a róka halálos 4. és 8. csapását. Ezért első 2 helyre a legbiztosabb dolog 2 HS ninja. Utánuk akár lehetne 4 LS is, ez csak tetszés kérdése. Firehydrant topic-jában olvashatsz ezekről. http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=9888  Nézegesd ezt meg és ha még mindig van valami, ami nem tiszta, akkor még diskurálhatunk. Nevet
Megvettem Ebizout main csapatba plusz 400as abot neki, így 672 IF-el vadászom a gigas-t, de továbbra sincs szerencsém.  Alt nem tud haladni, 4. countyban vannak 2. küldetésnél, próbálkozok lw-zéssel náluk is, de coma puncher még nem megy fix győzelemként, így moon chasert hajtom velük.
Most látom ,hogy újabb 2 ember befejezte forbiddent.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 08:22:40 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6603 Dátum: 11 júl 12, 11:08:02 »

Na elolvastam nagyjából a leírást, kifejezetten szépen összerakott Mosolyog Viszont most kissé elbizonytalanodtam a csapatösszeállításomat illetően..
Eddig úgy gondoltam, hogy mediumon majd ilyen lesz
LS forbidden geninek: Itachi-Nagato-Shikamaru
HS Jounin + Kage: Celestial Gates Gai - Drunken Lee - Ebizou
Summon: Gobi
Viszont így elolvasva lehet, hogy Itachimat át kellene raknom high sealre és inkább egy LS-es jounint beszereznem?
A mediumos fng-nek mindenképp Shikamarut szeretném (főcsapat = olyan ninják, akiket szeretek Nevet), így szívesen fogadok bármiféle tanácsot, hogy milyen csapatösszeállítás lenne javasolt ^^
Szerk: Újabb kérdés eszembejutott, bár ez nem csapattal kapcsolatos. Ha beszerzem az autoacceptet attól még óránként a kódot be kell írnom, vagy akkor is tudnak csapatok kihívni ha nem ütöm be? Tehát óránként "offline"/láthatatlan módba rak, így be se sorol a kihívható csapatok közé, vagy kiütöm az AA-et és örömbódogság?
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 16:46:50 írta MoonTiger » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6604 Dátum: 11 júl 12, 18:08:19 »

Azért ennyire persze nem egyszerű a dolog, verification kódot be kell ütni, különben kidob a játék. A lényeg nem feltétlenül az, hogy ne neked kelljen manuálisan elfogadni minden bejövő kihívást, hanem hogy mások ki tudjanak téged hívni várakozás nélkül. Legalábbis szerintem ez a legnagyobb előnye, ezért szinte csak ilyen csapatokat hívok ki én is, mert nem akarok 5-10 perceket várni, ha 3 alatt is megvan a csata. Végleges csapatba első 2 helyre nem érdemes LS ninjákat rakni, mert a róka 4. és 8. ütése minden esetben végzetes, tök mindegy hogy az éppen ellene harcoló genin első vagy harmadik csapást kapja, ezért érdemes HS genineket előre rakni, persze egy full LS rerollos csapatnak nagy esélye van ezt kiküszöbölni, ezért is ez a fajta csapat rendelkezik a legnagyobb eséllyel arra, hogy sikerülhessen a rókát legyőzni. Hatalmas az az intervallum, amiben sebezhetnek, emiatt itt van statisztikailag a legnagyobb esély, hogy a lehető legkorábban legyen lehetőség a róka legyőzésére, de ez is a legbizonytalanabb felállás. Simán ki lehet velük kapni egy gyengébb csapattól. Szóval ha totál LS csapatot akarsz, akkor nem para, csak készülj fel rá, hogy sok reroll fog kelleni nekik.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6605 Dátum: 11 júl 12, 18:42:25 »

anyám de rég játszottam :S kicsit meguntam és visszakockultam egy régi lovagos játékra nameg a sagat tolom..meghát a kudarc is hogy nem esik semmi ikszdé szerintem kiviszem a beginnert azt cső, easybe folyatom, nagyjából kialakítom a csapatomat aztán ha visszaszokom rá folytatom Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6606 Dátum: 11 júl 12, 19:04:30 »

MoonTiger: Nagato 9-es seal, szóval ha nagyon akarod, őt is könnyedén fel tudod vinni HS-re. Bár nem lesz 19-es seal-ja (remélhetőleg) mire kiviszed a mediumot, de 17-es tuti lesz.
Dexter: egy Nibit/SD-t beszerez, és akarva-akaratlanul is kap sok reroll. Mindenki annyira oda van ezért a reroll dologért, közbe ha a Nibi eléri a 15-ös szintet, (mint nekem hard végén), már nem nagyon engedi 170 alá a sebzéseket (olyan 350 körül mozgott átlagba a sebzésem). Egyedül a stamina miatt szívtam sokat, mivel szokásosan 3. csapásnál szart be a reroll, és így 100 alá vitte a sebzést. De egy 100-as rerollal már szerintem nem kell nagyon-nagyon aggódni. (mondjuk könnyű ezt mondani, de valahogy fel kell vinni addig a Nibit/SD-t xD)
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6607 Dátum: 11 júl 12, 19:21:30 »

Köszönöm szépen a tanácsokat, szerintem Hybridet majd hardon nyomom, megpróbálok egy full LS csapatot még mediumon, easyn imádtam Nibi megszerzése után Mosolyog És ugye kissé későn jöttem rá, hogy lényegében ugyanannyi chakrám lesz ch+ miatt, szóval tökéletesen ugyanazt a csapatot össze tudom hozni, mint amim most van.
Dante: A CS2 Sasuke képed annyira iszonyatosan elkapott, hogy arra nincs megfelelő szó, sem több szóból álló kifejezés. Mondjuk engem iszonyatosan Devil Jin-re emlékeztet Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6608 Dátum: 11 júl 12, 20:33:58 »

Igen, láttam a hozzászólásodat a fórumon Nevet am ja van egyfajta devil jines beütése Nevet elég büszke is vok rá, szinte ellehet könyvelni h bekerül a game-be  Nyelvesít aki még nincs képbe azoknak belinkelem, ide is a javító csamagjaimat és a Sasuke packomat amit az elmúlt 2 napban csináltam Nevet

Mivan werytas és dex? most, h már megszereztétek a magatok FNK-ját már nem is reagáltok az FNK-s írásaimra és linkjeimre... Neeem
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6609 Dátum: 11 júl 12, 21:50:01 »

Nevet Jók lettek Dante csak nem nagyon tudok fel lesni meg hozzászólni is egyszerre.
Csapatoknál semmi változás, max csak annyi, hogy az altnak nemsoká meg lesz az auto acc és végre haladhatok majd vele. Van már az alt csapatnak 3 immune fng Nevet Chouji, Hinata és Yahiko.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6610 Dátum: 11 júl 12, 23:44:37 »

Ahogy fórumon írtam, nekem az volt az utolsó hozzászólásom. Már bánom, hogy ennyit vártam de legalább sikerült tovább lépnem. Nem halad olyan gyorsan, mint szeretném godaime szintezése, de halad. Gigas lendíthetne rajta, de csak nem akar esni továbbra sem, pedig így nem tudom visszarakni az exp soult, mert kevés lenne a staminája.
A képek tényleg tök jó, de ezt már korábban ecseteltem szerintem! Gratula! Nevet
Két jounin elérte a lvl 45-öt, sakura is kezd talán felzárkózni itachihoz, eléggé le volt maradva.
Alt csapat lassan talán leveri 4. countryt, már where are we küldetsnél tartok, csak elfogyott a WE, talán holnap meg lesz az arany rang. Bár kicsit költekeztem, így csak 1044 ryom van, vettem 3 db 50es abt kono triónak, így 405 IF-el vadászhatom a coma punchert, és gaaranak is vettem egy 200as abot, 16 stamina jól jön. Más nem nagyon van.
Main ma 44 kihívás, szóval átlagos nap, volt már jobb is. Alt 152-vel egészen tűrhető. Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6611 Dátum: 11 júl 13, 10:23:20 »

ennyit a nagy hybridről... dex és én versengtük a legjobb magyar címért eventen, de amikor neked sikerült dex, a lelkesedésem alább hagyott és amikor még werytasnak is sikerült akkor meg főleg, alig nézek rá a csapatra már... amikor werytas és speedy gonzales is sokkal gyengébb csapattal kiviszi előttem az már azé idegesítő Hmm? maradok a jólbevált LS nin csapatnál Kúl2
Naplózva

Agent
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6612 Dátum: 11 júl 13, 10:35:35 »

Dante szerintem nagyon jól sikerültek az FNK-id  Mosolyog  lenne egy kérdésem  hogy sok embernek látom hogy sok fn -je van azt hogy csinálták ? Sok alatt azt értem  mint Aenoarnak hogy 19 darabja van .Sokszor kivitték egymás után mondjuk a beginnert vagy hogy? itt találtam ezt az információt:

http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=11634
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 13, 10:36:07 írta Agent » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6613 Dátum: 11 júl 13, 10:53:24 »

köszi Hümm-hümm ja tudom én is ma láttam az a topicot meg... hát ja ő egy jópárszor visszaugrott ujracsinálni gyengébb szinteken a gamet az alt csapijával, eventen ha jol tudom nem szokott részt venni Gondolkozik kitudja mé csinálja de egészségére  ikszdé
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6614 Dátum: 11 júl 13, 22:59:18 »

Noh kérem, enyhén elszámoltam magam a chakrával alt csapatnál, szóval Killer Bee mellé nem fér be Gobi summon.. 12 fölös chakrám van, tehát esetleg kaphatnék egy max 24 chakrás summonra javaslatot? Egyelőre nem akarok vörös rangra lépni, mivel már ott is durván visszaesik a kihívások száma. Lehet, hogy aranyon 1 ryoval kevesebbet kapok, de a kihívások számával visszahozom bőven azt az 1ryo/meccs kiesett pénzt. Egyelőre a Nin-kame (ha már arena, akkor a tai immune nem jönne rosszul) és a Reibi közt gondolkodok, de nyitott vagyok más ötletre ha jobban beleillene, mint ezek egyike.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 13, 23:01:47 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 439 440 [441] 442 443 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins