25 feb 23, 13:55:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 437 438 [439] 440 441 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784789 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6570 Dátum: 11 júl 08, 07:06:35 »

Hát nálam 40-50 kihívás jön max mostanság, tired szint már elég régen nem volt, hacsak nem vagyok online egész nap. Szóval örülj nagyon annak, ha tired szintig még el tudsz érni, lesz rosszabb is a helyzet. Igyekeztem feltápolni godaimet, de bee még így is erősebb, talán neo fanget lepasszolom másnak, és akkor közelebb kerülnek sebzésben. Mondjuk 320 és 281 most az average sebzésük, ami 8 szintet jelent godaimenek, hogy behozza, ez nem is olyan vészes. Mire végzek az összes fn legyőzésével, már ennyi különbség sem lesz.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
renato
Vendég
« Válasz #6571 Dátum: 11 júl 08, 09:35:28 »

Laci szerintem szedd ki a Chaost, lehet, hogy nem fog kelleni, de attól függetlenül még jól jön és ott egy embered biztos megkapja a 15 XP-t (sőt, ha felturbózod EXP-s cuccokkal, akkor több is bejöhet belőle), ha az LW kiesik, akkor meg jóság van Nevet
Míg a sneak attacknál csak a karaktereid fejlődnek, LW olyan 99,999999999999%, hogy nem fog ott esni Nevet
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6572 Dátum: 11 júl 08, 10:13:07 »

Nekem a tired szint meg volt tegnap 80+ kihívással mikor utoljára rá néztem. Nekem az az előny ha húgom gépezik akkor csak úgy használhatja a gépem ha nyomkodja a ninjákat Nevet
Dex néztem már neked kisame jól elhúzta az egész csapatot! Mivel erős és jókat tud kiütni így csapat szinte jó XPt hoz neked. Nekem is, hogy bent van az egész csapat kezd helyre állnia fejlődés.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6573 Dátum: 11 júl 08, 12:04:52 »

EZAZZ!!!! Hard letudva Nevet tipikus "lefagyott és mire frissítem lila róka vagyok" dolog esett meg Nevet Na megyek is beginnerre, Laci, minél előbb zárkózz fel, szeretnék veled együtt menni extreme-re is Nevet ott már tuti nyersz, szerintem ezt is vitted volna, ha Tsunade helyett Itachit szedted volna ki.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6574 Dátum: 11 júl 08, 12:28:10 »

Grat Nevet. Megfogadom a tanácsod és Chaos-al próbálkozok. Amint kiesik megyek utánad Mosolyog. Itachi-val talán lett volna esélyem, mert elnézve másokét jó 500-akat csapkodnák még az én Tsunade-m "csak" 320-at, ekkora különbség bőven elég lenne, hogy legyen esélyem a Kyuubi ellen.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6575 Dátum: 11 júl 08, 15:47:47 »

Már akartam mondani korábban is, hogy nem kisame van nálam hanem killer bee, de nem olyan nagy különbség. Nevet Kicsit átpakolásztam az lwket, így gyengült a csapat, pontosabban hinata és sakura gyengébbek és a maradék 4 ninja közel egymáshoz. Kurenai és itachi 270 average körül, bee és godaime 287. Nehéz így olyan csapatokat találni, akiket tudok ütni, viszont eljutnak godaime-ig. Többnyire vagy be megnyeri a harcot, vagy vereség a vége. Ha mégis sikerül a cél, akkor viszont jó 30-40 xp jön fnk-nak, csak kevés ilyen harc van, inkább én szívok a vereségekkel.
Renato grat hardhoz! Nevet Belépéskor láttam is, hogy mostanság végeztél.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6576 Dátum: 11 júl 08, 18:55:15 »

Köszönöm a gratulációkat Nevet
Hát bocs Laci, de nem lesz verseny extreme-en, mert úgy döntöttem, hogy minél hamarabb belekezdek a következő módba, hogy az itteni LW-kre több időm legyen, mivel jobbak, mint amiket Hardról tudnék kiszedni. Remélem nagyobb sikereim lesznek, mint hardon Nevet
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6577 Dátum: 11 júl 09, 00:37:32 »

LOL basher szerint esélytelen voltam eventre 2 napja és azóta nem történt sok szint lépés csak a moon chasert szedtem ki erre fel meg el akaram nyomni a maradék energyt alvás előtt és már nem volt kedvem be rakni kono triot lwzni ezért a rókucira mentem és pár nyomás után kifagyott nem volt kedvem vissza menni a rókához a maradék energyvel ezért mentem arénába, hogy kihívjak pár embert erre meg láttom lila vagyok... Mondom LOL ez bug? Nevet És nem meg lett!! Pedig bronz rangon reseteltem is ikszdé
Na majd a napokban fel lépek a csapattal azért szal kilehet majd hívni no item meg summon szal gyengék de 30+ lvlek.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6578 Dátum: 11 júl 09, 13:18:59 »

Nem is baj, ha nem lesz verseny extreme-en... Nincs kedvem megint veszíteni Nevet. Én biztos, hogy a kiszemelt LW-k nélkül nem megyek tovább, ugyanis extreme-ről is ezeket vinném át impo-ra.
Chaos-al felhagytam, mert kicsi LW cserélgetés után már most is néha felugrik 7750-re a sebzés, ha mindenki lép egy szintet akkor 7690 alá nem is ütök és lesz ~0,06% esélyem. Ezzel már ellehet indulni a róka ellen Mosolyog.

Beraktam a team-et misslotba, senkinél sincs ab, LW csak 1T Naruto-nál. Úgyhogy Werytas bátran hívj ki szerintem te fogsz nyerni és jó xp-t is kapsz tőlem Mosolyog.
Most elküldtem két kihívást megnézzük mi sül ki belőle.

Grat Levantine-hoz most látom, hogy kiesett Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 09, 17:54:21 írta laci1005 » Naplózva

Agent
Gennin
*

« Válasz #6579 Dátum: 11 júl 09, 18:06:35 »

Hakut még az elején megéri kimenteni vagy nem ,mert azt vágom hogyha kimentjük akkor ott van a naruto csapatban ha nem akkor meg a saját csapatomnak megvehetem , de akkor lesz majd valaki helyette a naruto teamben? Végén könnyebb legyőzni a narutoékat ha nem mentem ki?Jó sok kérdés ikszdé de előre is köszönöm a választ
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6580 Dátum: 11 júl 09, 18:19:35 »

Ha nem szeded ki Hakut az elején, akkor Rin lesz a Naruto csapatba, akinek high sealja van, ennyi a különbség közte, és Zabuza padawanja közt. A végén semmivel se lesz könnyebb dolgod.
Hardon Hakunál sínylődök, de nemsokára megveszem Gaara kagét temp kagénak, aztán ezüst rangon kiszedem Shodait, valamint a Nibi ellen elem szempontjából jobb lesz Gaara, ha egyből tűzzel veszem meg, így nem kell az elem váltások miatt plusz pénzt kiadnom a jövőben. Viszont azt sajnálom, hogy közel 0% esélyem van kiszedni a Demon Hit-et, mert Sasori Akatsuki Temple-be elemi előnnyel kiüt majd a francba :/
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #6581 Dátum: 11 júl 09, 18:33:40 »

Elnézést, hogy a diskurzusba belezavarok, csak gyors érdeklődés. Csak nekem nem akar betölteni ma az oldal? Próbáltam Firefox-szal és Chrome-mal is, egyszerűen olyan, mintha karbantartás miatt nem akarna bejönni. A beszélgetésetekből arra következtetek, hogy ez nálam van csak így, viszont ezesetben mi lehet a teendő? A cookiekat már töröltem, nyomtam neki ctrl-f5-öt is, de semmi változás..
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6582 Dátum: 11 júl 09, 19:08:51 »

Próbáld meg IE-vel is talán az segít. Nekem amit nem nyit meg a Chrome, azt IE megnyitja.

Agent: Haku-val valamivel jobban halad a naruto team, de a végén tényleg nem változtat semmin. Ha Haku van a naruto team-be és nem tudod ütni, akkor Rin-el se fog menni.

1T Naruto végre szintet lépett Nevet. Maradt 5 nin és Gobi... Tsunade és Ebizou közel áll a szintlépéshez. FN Kankuro-nak és Gobi-nak kell a sok idő.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6583 Dátum: 11 júl 09, 20:52:06 »

Hát ez kész.... Most néztem fel mizu és laci látom, hogy módosítottad a hozzászólásod. És írtad grat a levantinhoz.. Erre fel meg gondolkozok kinek mondhattad?! Gyorsan meg is néztem az item listám és nekem esett lol Nevet Mostanában tök jó, hogy kifagy a töltés és fogalmam sincs róla, hogy mi van : D Ma raktam újra a gépet és gyorsban előtte nyomtam el a world energyt míg ki nem halt a töltés a felénél Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6584 Dátum: 11 júl 10, 13:04:02 »

Még jó, hogy én figyelek Nevet. Milyen meglepődés lehetett ott Nevet.

Tegnap kicsit laddereztem (max. 10 percet) és FNJ Tsunade-val vittem minden reward-ot (kivéve lvl5 death-et). Még ilyet se láttam, hogy senki se ladderezett vele Mosolyog.
Már csak a 3 genin és kage maradt akiknek szintet kell lépni. Na meg persze Gobi... Aki teheti küldhetne 1-2 kihívást, mert még 120 győzelem kell neki...

Renato köszönöm a kihívásokat, de mondtam elég 1-2 Nevet. Ehelyett elküldtél vagy 20-at Nevet.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 10, 13:31:16 írta laci1005 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 437 438 [439] 440 441 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins