25 jún 07, 13:47:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 856918 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6540 Dátum: 11 júl 01, 23:15:38 »

http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487 ezen a linken megtalálhatod az összes lw-t. Ajánlom a többi oldalt is nm fórumon, az in-depths builds and guides szekcióban, nagyon sok hasznos dolog van ott.
Ma reggel sikeresen letudtam easyt, és nekivághattam mediumnak. Az játék elején sokszor gondban vagyok, hogy mit is csináljak, illetve mit milyen sorrendben. Értem ez alatt azt, hogy danzout akarok, de elég drága plusz village tax is van rajta. Szóval defendelni kéne, de ha ki tudnám szedni a gil swordot, akkor plusz 1 ryo jönne defendből és sima BA győzelmekből. Én az lw felé hajlok, de full mák, hogy kiesik-e vagy sem. Ti hogy szoktátok az elején csinálni? Golden axe is elég lenne murasame-val a plusz 1 ryo-hoz, de azt még nem hiszem, hogy tudnám farmolni. A 3 együtt pedig már elérné az 50%-ot, főleg hogy wind lesz az első country és madarat fogok fogni. Nevet Ami még rátesz majd egy lapáttal, amíg elérem a hachibit. A cél az, hogy megnézzem mire is lesz képes a crites csapat: lelövöm a poént és vázolom mit tervezek: 2 fng már adott, Sakura jön 3-nak, CS lvl2 kimi marad, másik killer bee lesz, kage egyértelműen tsunade és hachibi. Csak aka templom után lesz teljes a csapat, addig danzou temp. kage, a többi meg majd alakul.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6541 Dátum: 11 júl 02, 00:06:31 »

ahogy elnézem dex, a te második csapatod eléggé hajaz majd az én második csapatomra :DDD az is crites csapat és az is médiumon van csak jóval előrébb mint a tiéd... smirksweat az előző eventen megszereztem a csapatba kibát de úgy döntöttem h csak majd hardon teszem be szal mostani felállásom velük: 3FNG(Yahiko, Minato, Naruto)- CS2 kimi, KillerBee- KillerBee kage és hachibi, mondjuk ezek közül csak a summon hiányzik amit aka után be is tehetek de csak event után mék vissza hozzájuk me nincs sok erőm ennyi csapatot irányítani...
mivel nincs víz elemű FNK ezé suigetsun néztem meg h mennyire lennék jó elem adv.al a kage ellen és az eredmény pozitív volt Nevet már csak azt kell lesnem h mien elemmel adják ki Madarát, nyílvánvalo a tűz lenne, de ha víz lenne az lenne nekem a legjobb Nevet mostmár eléggé frusztrál, h nem jönnek az FNK-k Figyelmeztetés majdnem másfél hónapja lett meghírdetve a topic ahova be lehet küldeni a jelölteket, de mosmtá igazán kiszedném a jól megérdemelt FNK-mat... rólad nem is beszélve gondolom dex  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 02, 22:58:25 írta -Dante- » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6542 Dátum: 11 júl 03, 18:10:32 »

Ha 1T Naruto, FN Itachi és Gobi lép egy szintet akkor 7400 és 7600 között sebzek a Kyuubi-ra. Meg kell még egy fsp, amihez már csak 120 ryo kell. Utána át kell váltanom FN Kankuro és Itachi elemét. Remélem, ha van rá egy kis esély, hogy legyőzzem a Kyuubi-t akkor le is fogom és nem kell majd heteket a próbálkozással töltenem.
Már nagyon be akarom fejezni Hard-ot. Beginner-en megszerzem az LW-ket (remélem ez is hamar sikerülni fog) és Extreme-en megszerzem Suigetsu-t.
Renato: te kit tervezel 2. FNJ-nek? Mert, ha meggondolnám magam és nem Suigetsu-t szerzem meg, akkor nehogy ugyan azt az FNJ-t szerezzem meg mint te Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6543 Dátum: 11 júl 03, 18:55:39 »

Ismét szomorúan kellett konstatálnom délután hazaérkezéskor, hogy még mindig nincenek kint az úf fnk-k. Szörnyű ez a várakozás, bár 1-2 lw csillapítani tudná a türelmetlenségemet. Nevet Gil swordnak adok még pár napot, hátha bemákolom, utána megyek a ryo bird-ért. Bár lehet, az még odébb lesz.
Main team-ben 2 jounin már lvl 41, de úgy érzem értékes időt pocsékolok el a várakozással. Remélem emiatt nem fogsz beelőzni majd Werytas. Látom godaime-od szépen fejlődik.
Event csapat kezd felejtős lenni, nincs ami motiváljon. Már top 20-ban sem leszek, csak az fng miatt szórakozom velük.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6544 Dátum: 11 júl 03, 19:35:42 »

Nagato lesz a második FNJm, de még Zabuza is ott van az esélyesek közt. Mondjuk úgy 80-20, hogy Nagato lesz, szimpatikusabbak az abilityjei, és illik Konan mellé Nevet úgyhogy választhatsz akit akarsz, gondolom ebből a kettőből egy se volt esélyes nálad. Amúgy te 3FNG-KezdőJounin-FNJ-FNJ csapattal mész extreme-en, igaz? Én 3FNG-2FNJ-Shodai csapatot tervezek. Megyek majd én is egy kört beginneren, aztán egy versenyt extreme-re is? Nevet
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6545 Dátum: 11 júl 04, 00:40:21 »

NA végre meg van aka templom is.. Sokat vissza vetett, hogy nem tudtam teljes csapattal neki menni... végre bent van az egész csapatom!
Dex kisamed jól el hajtott és a csapatod nem nagyon kell izgulj, hogy be előzlek Nevet Én még a ladderrel se foglalkozok szerintem így meg marad az előnyöd.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6546 Dátum: 11 júl 04, 11:30:15 »

Igen ezzel a felállással megyek majd extreme-en. Suigetsu mellett Kurenai-ra esetleg Tobi-ra gondoltam akiket még megszereznék.
Mehet Extreme-en is egy verseny, de itt már nagyon sok mindentől függ a győzelem. Először is ki fejezi be hamarabb Hard-ot, aztán kinek esik ki a tervezett LW hamarabb beginner-en.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6547 Dátum: 11 júl 04, 20:34:18 »

az utóbbi időben megfigyeltem h Udon hihetetlenül belustult... az még ok h másokkal csináltatja az uj karaktereket, de h már ki lett írva az új választás akkor csinálja már ami kivan szabva rá feladatot!! még csak az oldalra sem jön fel napokig... és a dolgát is elhanyagolja
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6548 Dátum: 11 júl 04, 21:58:12 »

Hát ez még nem is lenne akkora baj, ha nem lennénk elég sokan, akik csak emiatt nem haladnak. Kezdem bánni, hogy nem szedtem ki godamie-ot akkor, amikor kiütöttem aka templomot. Túl sok van belőle, ezért akarok új fnk-t.
Event csapat végre 1% körüli eséllyel mehet a kyuubi ellen. Kb ennyi, a pofám leszakad, legalább mondaná Udon, hogy nem ér rá, vagy egyéb okok miatt szünetel a dolog. Ez így kicsit idegesítő.

Elnézést a klánharcért, elnéztem kit küldök ki. Soulbreakers helyett soulreavers lett belőle. Már korábban kértem, de senki nem csinált semmit, akinek van engedélye a defaulton változtatni clan waron az megtenné, hogy Dante csapata helyett vagy Sharingan1995 vagy Soulbreaker csapatot rakná be ace fight-ra? Nekem nincs hozzáférésem, ezért kérem. Akkor nem tudtam volna ilyen hibát elkövetni, bár ahogyan néztem mostanság csak engem érdekel, hogy csatázunk-e vagy sem.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 08:52:59 írta dexter6 » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6549 Dátum: 11 júl 05, 14:18:35 »

nah van fejlemény ami igazábol az, hogy nincs fejlemény ikszdé egyre többen türelmetlenkednek és Frozen tiszteletét tette ezé a forumon... több nap után tnap megtisztelte a fórumot Udon és lényegében semmi lényegesről nem egyeztettek Frozennel, ahogy ő fogalmazott. sztem még 2 hét minimum , de dexter ha má eddig vártál menni fog még egy kicsit, am meg elszalasztanál egy általam készített mifunét? Nevet mivel hybrides vagy kövi FNK-dnak ninesnek kéne h legyen és akko egy godaimével csesznéd el? Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6550 Dátum: 11 júl 05, 17:09:50 »

Csak impora raktam ezt össze, mert FH szerint ez a legjobb összeállítás, forbiddenre szerintem már mondtam, de most ismétlem hogy full crites csapatot fogok összerakni. Ezért küldtem main csapathoz 3. event-ről sakurát, most pedig rock leet fogok beszerezni, ha végre megadja magát a róka. Szóval forbiddenre a csapat ez lesz: sakura és rock lee fng, bee és kisame(?) ( rock lee fnj jobb lenne) fnj és mifune godaime ( vagy más ütős full tai-os) fnk plusz hachibi, mindenki low seal lesz, hacsak nem szerzek be pár crit chance-es lw-t. Kisame és az fng-k küzöl a magasabb seal-es lehet HS lesz. Szóval ezért szedném ki godaime-ot, nem akarok hybrid csapatot örökké. Nevet Túl uncsi lenne. A játék elején full LS nines csapatokkal mentem, egészen mediumig, majd jött hard és full HS csapat (nagy ökörség volt belátom) majd jött extrem hybrid és crit keveréke most pedig hybrid. Kell a változatosság. Amúgy gondolkodtatok már, hogy mihez fogtok kezdeni forbidden után? Udon nyomat majd egy még nehezebb szintet? Nekem a campelés nem a szívem csücske, csak a progression tartja bennem a lelket, hogy van miért csapatni. Ha véget ér a következő akadály, akkor nem tudom mihez kezdjek. Alt végig crites lesz, ott csak az a cél, hogy minél gyorsabban haladjak és kiszedjem az áhított lwket.
Fórumot én is néztem, és megértem Udon nem töltheti minden idejét azzal, hogy ezt a játékot fejlessze, élnie kell meg ilyenek. Viszont akkor rábízhatna másokra kisebb dolgokat, megoszthatná a teendőket. Csak vannak segítői, vagy ha nincsenek, akkor toborozzon párat.  
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 17:10:24 írta dexter6 » Naplózva

Agent
Gennin
*

« Válasz #6551 Dátum: 11 júl 05, 19:08:02 »

Segítség kellene remélem majd valaki tud valami ötletet adni . Először is megjegyzem régen játszottam a játékkal csak aztán abbahagytam és most megint elkezdtem  és egy jó csapat összeállítás kellene  mert vannak ötleteim de nem vállnak be . Low seales csapatban gondolkozok vagy ilyen Hibrid csapatban csak azt meg nem tudom hogy kezdjek bele és hogy mi kell hozzá  ikszdé de az alapján amiket írtok róla szerintem eléggé jó. Az egyik legnagyobb problémám hogy felezéssel meg mindennel nem férne be a csapatomba egy erős kage csak a shodai aki megfelelne ( Easyn tartok ) .Előre is köszönöm a válaszokat  Mosolyog  (arról a csapatról beszélek ami az aláírásomban van)
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6552 Dátum: 11 júl 06, 11:21:33 »

ha full crites csapatra mész akkor, akk mé nem Raikage lesz a 2. FNK-d? godaime-ből van a legtöbb és őszintén szolva idegesít h szinte mindegyik csapatban azt látom... am mé hachibi? gamahiro sokkal inkább critre van, az még az esélyt is növeli és mire akasztás közelbe kerülsz addigra majdnem 100as lesz az esélye ami kifizetődik Nevet az FNJ-re meg annyit h nemsoká jön a kövi event és ott úgyis kiszedheted mellé a megfelelő FNJ-t... Udon-nak elég lenne ha naponta felnézne és frissítene de ezt se csinálja, am meg elég jól jövedelmező biznisz neki ez az oldal szal igenis dolgozzon meg a pénzéért!
agent: ahogy elnézem nines csapatod van, egy orochimaru, sasori vagy chiyo kage és egy niibi ideális lenne számodra Pontosan
Naplózva

Agent
Gennin
*

« Válasz #6553 Dátum: 11 júl 06, 15:42:28 »

Értem de az a bajom hogy ezek nem férnének bele a csapatomba chakraból kifolyólag . én is egy chiyon gondolkoztam de csak aka temple után férne be és azt olvastam valahol hogy amikor a karakura castle-hez érünk akkor már nagyjából össze kellene szerezni azt a csapatot amivel be is fejezzük már a szervert, és én mindig amikor már aka temple-nél jártam már megvolt a kagém . vagy ez nem baj?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6554 Dátum: 11 júl 06, 16:58:42 »

Ajánlatos minél hamarabb beszerezni, de Akatsuki Temple után is be lehet még. Ha addig kell "szerencsétlenkedned" a gyengébb csapattal, akkor így teszel. A lényeg, hogy addigra vedd meg a karaktert, és fejleszd mikor éppen ráérsz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins