25 feb 23, 00:07:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 434 435 [436] 437 438 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784175 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6525 Dátum: 11 jún 28, 16:49:47 »

Remélem valamit csak kinyögnek, ha nem akkor nem is értem mire volt ez a nagy hajcihő. Nem tudom mennyi munka lehet 12 fnk kódolása, de nem is értem miért pont 12 lett beválasztva.
Event csapattal csak ránéztem basherre, és hát olyan, mint amit vártam. 0% természetesen, de még a 6000 sebzést is csak akkor tudnák elérni, ha 2 soldier pill-t fsp-re cserénék. Szóval lw-k nélkül még elég sokáig el leszek mire meg lesz a 6300-as sebzés. Most fog előtérbe kerülni, hogy anniy lw-t bemákoltál Dante. Eddig vezettem de innentől reménytelen.
Na végre, Frozen legalább dobott pár morzsát. A képek miatt van a delay. Jól monjda, én pont letojom, hogy milyen kép lesz, csak hadd szerezzem be végre. Nem mindegy, hogy milyen a kép, majd később kicserélik egy jobb minőségűre, bár részemről én meg voltam elégedve a munkáiddal Dante, sokan mások persze nem.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 17:30:18 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6526 Dátum: 11 jún 28, 17:31:06 »

Na már csak 10% hp-ja marad meg a rókucinak.  Mindenki lépett egy szintet (kivéve kage) és közel 7%-ot ugrott a basher és akkor még hiányzik FNJ és kage utolsó stat-ja. Így ránézésre mindenkinek kell még +2lvl és letudom ütni a Kyuubi-t.

Remélem beginner-en nem kell 1 hónapnál többet lennem. IF kutya, kono trio + Zetsu-val próbálom majd kiszedni a ryo blade-muramasa duót.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6527 Dátum: 11 jún 28, 17:48:06 »

jaja bíztató amit írt, 'nagyon hamar' jönnek az uj szülemények Nevet és lessük a főoldalt Nevet am nem nagyon tudom értelmezni h tsunade FNK-t minek linkelte be?  Technikai KO am meg télleg az lesz amitől tartottam, Aeno listája szerint válogatja majd be a képeket, viszont még reménykedek h a spec. FNK-imat beteszi még akik nem a Top priority-ba tartoznak Pontosan
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6528 Dátum: 11 jún 28, 18:00:21 »

eddig 1 extrémes LW esett ATből Nevet tortoise mail, nem rossz, de inkább camper item
amúgy laci má nem azé de mé pont muramasa+ryo blade?
én simán mennék a Dragon Whisker+mjolnir duóra

de kinek mi Nevet hardon nem esik lw sajnos, és amíg nem jutok át AT-n addig sajnos hachibi se fog beférni
extrémen lwzés folyik meg szép lassan fejlődik mindenki

camperrel már úgy hagyom rá hogy tudjatok használni clanwaron, míg eventen megy folyamatosan a sneak atk Nevet
valahogy be kell hozni hogy odavoltam 1,5 hétig, de így se fog sikerülni Nevet DeeDee nagyon elhúzott Nevet
sebaj, majd hardos eventen tarolok Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6529 Dátum: 11 jún 28, 19:19:42 »

Mint korábban írtam csupa ryo-s LW-t akarok szerezni. Hard-ig csak ezek a jók: muramasa, murasame, genji armor, ryo blade . Extreme-en is majd valami ryo-sat ütök ki. Mindenki olyan LW-kel rohangál ami a nin-ekre nézve jó (+attack, + crtit ...), nekem olyan kell ami az egész team-re nézve jó (ryo-s LW-k).
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6530 Dátum: 11 jún 28, 20:21:26 »

Hehh, látok egy kis esélyt a győzelemre... mivel ha a level up közeli embereim fejlődnek egy szintet, akkor néha-néha bevillan a 0,01% esély is. Azért az LW már kieshetne igazán... viszont megfogadom, hogy ha előtted fejezem be a hard módot, vissza fogok menni beginnerre, és kiszedem a Dragon Whiskert a Mjolnirt és a Chaos Blade-et (legyünk pesszimisták, nem fog nekem kiesni hard végéig ez az LW...).
De remélem nem vacakol sokáig már egyikőnk sem ezen a szinten, mindketten mehetnénk már extreme-re Nevet

Cserélgettem kicsit az LW-ket, és... hát már nem akar 0%-ra menni a mutató. Látok egy kis fényt az alagút végén Nevet (csak nehogy a szembe forgalom legyen xD)
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 09:42:32 írta renato » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6531 Dátum: 11 jún 29, 11:05:26 »

nah mainel a country fázis letudva, így hát meg néztem hogyan is állok és elemi előnnyel rányomultam egy FN-re de még így is hiányzik bő egy centi... Technikai KO kb 3 szintet fejlődik mindenki és a summon is és akkor már meglehet... addigra talán már kiadják az uj FNK-kat Mosolyog
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6532 Dátum: 11 jún 29, 16:49:36 »

na bő 2 hónap kihagyás után én is vissza találtam ,látom jól lemaradtam minden tekintetben Szomorú
láttam hogy lesznek ujj fnk-k(már ideje volt) mire én oda érek már tuti kint lesznek ikszdé
már van kemény 2% esélyem szóval lassan kezdhetek próbálkozni rokucival csak még element nehézségek miatt naruto team is alig megy.Ha fejlődik minden függőbe levő karim remélem már menni fog addigra meglesz az a kis ryo is az átváltásra legjobb esetbe basher szerint 800-al tudnék többet ütni mint a max hp-ja szóval bizakodok hogy pár napon belül letudom ezt és mehetek végre tovább  >.<#
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6533 Dátum: 11 jún 29, 16:53:36 »

Nálam ez a mai nap lol. Event csapattal bemákoltam a tornado edge murasame duót, pedig már elég rég óta próbáltam őket eredménytelenül, most meg egy nap mind2. Poén, csak akkor leszek zabos, ha emiatt alt teamnél nem fog kiesni, mert akkor inkább esett volna ott. Kár hogy nem lehet átpasszolni őket.
Naplózva

destrroy25
Chuunin
*

« Válasz #6534 Dátum: 11 jún 29, 23:53:47 »

tényleg nemtudtok valamit roachkillah-ról? elég régóta nem nézett fel pedig extremen van.Na mind1 elkértem az accját, mert azért kár lenne egy extremes csapatért.

ja tényleg rengeteg inaktiv tagunk van és nemtudom mit csináljak velük. dobjam ki vagy hagyjam egyenlőre mert ugyis van hely? de sztem az lesz h ha felveszünk pár embert akkor a beggineres ill. easy-s inaktivokból kiteszek párat.

és ha már az inaktiv tagoknál tartunk... ott van nekünk egy akadémiánk/második klánunk. a benne lévő emberek 35%-a nem magyar, és 98% inaktív beleértve a klánalapitót is.ezzel kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy baj lenne-e h ha törölném a klánt?(mert ugye benntvagyok alt-al ott mint clan leader)

VÁLASZOKAT KÉREK Mosolyog Mosolyog

--------------------------------

extremen: a négy kagénél vagyok, fejlődgetek, lwzgetek.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6535 Dátum: 11 jún 30, 08:04:16 »

nemtom, te tod mit akarsz az akadémiával Nevet de ha ennyire nincs aktivitás, kérdéses a szükségessége Nevet
főleg ha nálunk is van hely

extrémen kiesett golden axe, de semmi extrémes lw. csak lwzek most a haladás nem izgat, amúgy én is kb a hokage quartetnél vok

hardon végre túl vagy AT-n most már csak hachibit kell megvennem (tom h gobi jobb lett volna, de a döntésem a döntésem Nevet)
edit: meg is vettem, csak le kell majd felezni, ahhoz kell még 300 ryo estére remélem megvan
ha kb 10es szintet elér már lesz esélyem a kyuubi ellen Nevet főleg ha esnének a hardos LW-k amikre most még kevesebb az esély mer ugye 41 tai bukta Nevet

eventen nem esik lw, viszont BA Neji már 12es szóval lassan kifizetődik a csere

camperrel úgy döntöttem kitolom mediumot, főleg mer kiesett exp blade+luna sword Nevet lehet hardot is átviszem, mer ugye a jó LWk kellenek
csak funból kiesett a hexa sword is Nevet pedig nem is "akartam" de tetszik Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 15:05:40 írta Negritis » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6536 Dátum: 11 jún 30, 14:08:53 »

dexter: ezzel a friss terméseddel biztosítottad be a magyarok közti győzelmedet... ez télleg bazi nagy mák... a biztos támadásokhoz h sikerüljön is nekem is kell még 1000 támadópont, ami kis időbe belefog telni, bár már az utolsó küldinél járok...
udon azt írta h jelenleg a kép választásoknál tartanak, amit nagyon nem értek, me a győzteseket kell lekodolni ha megfelelnek, viszont a másik oldalrol vizsgálva lehet h a 12-n felüli kariknak választanak amire utalt is udon h bekerülhetnek még mások is Nevet
btw, werytas és dex nektek mekkora szintek kellettek h lecsapjátok az első FNK-t???
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 15:15:57 írta -Dante- » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6537 Dátum: 11 jún 30, 16:27:09 »

Hát erre csak Werytas fog tudni válaszolni, mert én még nem csaptam le egyet sem. Nevet Csak Mifune-t fogom lecsapni, és vele végigmegyek majd az összes fng, fnj és fnk ninjan. Meg persze a maradék 6 bijuu-t is útba ejtem, kelleni fog a sok xp fnk-nak kezdésnek. Addig ryo gyűjtés, hátha kell majd element váltás és persze lw-zés továbbra is. Még mindig gigas gloves, 18 xp fixen jön az egyik jouninnak, bee most érte el így a lvl 40-et.
Event csapattal majd ránézek basherre megint, bár még shinigamit sem vittem át, túl sok volt a lvl 30 és még most is van 2. Ráálltam velük mythril knife-ra, kell egy kis reroll deidaranak.
Úgy döntöttem, alt csapattal vasárnapig hajtom a murasamet, utána irány a kyuubi és tovább mediumra. Nagyon fog hiányozni, ha nem esik ki, de nem vesztegetek velük több időt, továbbviszem a hurricane slashert.
Amúgy main teammel új rekord ladderen, 380 reward. Nevet Elértem már a 350-et, de még nem tiltott le éjfél után, így nyomtam még egy kicsit tegnap előtt, és azokat amit azon rövid idő alatt összeszedtem is megkaptam. Ezt legközelebb is kipróbálom majd.
Hát basher szerint 6000-6200 a max sebzés most eventen, még veszek majd talán egy fsp-t deidaranak, ha nem esik ki a mythril knife. Szóval még pár szint el fog kélni.
Hát végre, alt csapatnál is kiesett a murasame, így már csak a kyuubi van hátra és irány medium. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 22:21:30 írta dexter6 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6538 Dátum: 11 júl 01, 08:44:35 »

IGEN!!!! Már jóformán könyörögtem, hogy essen ki a Chaos Blade, erre ma megadta magát, megvan az első Hardos LW-m Nevet
Így nézve 0,04-0,05% esélyem van a Kyuubi ellen. Viszont még a Shinigamin se jut túl a csapat... érzem, hogy szidni fogom még a rerollt Nevet
Amúgy tiszta jó XP jön Sparhawk-tól ha legyőzöm az első három emberét. Kettőt általában sikerül, olyan 30-40 XP-t adnak egy embernek.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 01, 13:23:30 írta renato » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6539 Dátum: 11 júl 01, 14:54:47 »

Grat chaos-hoz. Már megvan kettőnk közül a nyertes Nevet. Nekem még kell ~250 dmg, hogy legyen egy kis szikra a győzelemre a Kyuubi ellen. Legjobb esetben is szerintem még min. 2 hetet itt kell dekkolnom Hard-on... De nem baj, mert úgyis vissza akarok menni beginner-re és lehet mire tudom ütni a Kyuubi-t, már a ryo blade-hez is elég leszek. Akkor azt még itt akarom kiszedni, hogy ne időzzek annyit beginner-en.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 434 435 [436] 437 438 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins