Csak egy jó ötletre volt szükségem. Egy ilyen vegyes full nin és tai team meglepő és mulatságos lett. Kihasználtam azt, hogy az elején full nines fng-ket szedtem össze és voálá. Kaptak egy rerollos summont és 3 criticalos hentest.

Persze
az extremes lwknek is nagy szerepe volt, és persze a szerencse a legfontosabb faktor. Hát ma ez egy ilyen nap volt. Délután volt bajnokink, kézilabda. Ez volt az uccsó esély, hogy ne essünk ki biztosan. 13 másodperccel a vége előtt az
ellenfél támadhatott volna egyenlő állásnál, de csapattársam labdát szerzett és 3 másodperccel a vége előtt győztes gólt lőtt. Szóval a szerencse ma velem/velünk volt.

(Még két meccset kell nyernünk kettőből, és akkor bent maradunk)
Mennyi értelme van egy fnj-t missloton nyomatni kage pozícióba, amíg kiszedem az nfk-t? Bár lehet, hogy nem is fog beférni chakra ügyileg. Holnap kicsit tervezgethetek. Pedig lesz bőven tanulni valóm.
Még mielőtt elfelejtem a csapat extrem végén így nézett ki: itachi fng lvl 44 (tsukyomi, susanoo, flametongue) sasori fng lvl 44 (red secret, garuda, hurricane slasher) gaara fng lvl 45 (shield of shukaku, desert avalanche,
murasame) kisame fnj lvl 47 (coma puncher, daedalus lance, revive armor) killer bee fnj lvl 49 (bolt blade, neo fang, number eight) naruto 3-tail lvl 56 (demon hit, cosmic blade, psionic blade) és nibi lvl 19 3 fng és kisame 3 kör stat pont, bee és naruto 2 kör. Viszonyítási alapnak jó lesz még később.

Alt teammel már most sikerült legyőzni a reincarnated hokage quartetet, 4 próbálkozás, 4 győzelem. Szóval innentől csak a lunát űzöm velük. Main team-nél már most gondot okozott naru team, már most elementet
kellett cserélnem, mert suigetsu az uccsó küldetésnél legyőzte őket. Még jó, hogy csak 1 ryoba került, de csak eddig sajnos. Ha luna meg van utána irány easyre alt teammel. Szerintem már elég erősek a kyuubi ellen