25 jún 06, 23:36:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 413 414 [415] 416 417 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 856191 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #6210 Dátum: 11 máj 07, 20:44:35 »

http://noob.hu/2011/05/07/Kyuubi-Beginner.JPG Végre sikerült szétcincálni a rókát beginneren, de még nem megyek Easy-re. Kell még a Tornado Edge, addig csapatot tervezek, vagy nem tudom, és aztán mehetek is tovább, egy új Fng-ért. Remélem Inpossible-ig is eljutok majd, de idő lesz még.Mosolyog #
You began your journey on Beginner mode!
2010-12-24 22:50  És 10 perce fejeztem be.Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 07, 20:45:24 írta Dawe » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6211 Dátum: 11 máj 08, 00:20:43 »

Hát ennyi. Megvártam még az 1 órás töltést, erre elsőre letolták a kyuubit. Nevet Itt vagyok Werytas, 2. magyar impon. Nevet Viszont az elementeket nem terveztem meg előre. Lesz majd ahogy a gép dobja. Alt team egészen szépen kapja a

kihívásokat. Lehet, hogy felesleges volt a team upgarde, és el kellett volna adni a madarat. 105 kihívás és 640 ryo. Lassan elég a 800as abhoz. Utána még várok gobival, hogy fejlődjön, utána benézek lunához. Nevet A csapatomat nem is

vázoltam még. Szóval: Hinata starter (HS), Sakura fng (HS), Itachi fng (LS), Kurenai starter (LS), Bee fnj (LS) és Tsunade fnk (HS) summon gobi, de remélem pár új fnk kijön, mire oda jutok.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 00:25:44 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6212 Dátum: 11 máj 08, 00:26:21 »

ezt most nem mondod komolyan dexter?!!!!!!!! minnyá főbe lövöm magam, végig a visszapillantómban néztelek erre meg már egy másik szinten.... de egy máker vagy te, csak tudnám, h mé pont velem cseszekszik a game Neeem ami késik, nem múlik majd biztos beérlek...
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6213 Dátum: 11 máj 08, 00:34:01 »

Csak egy jó ötletre volt szükségem. Egy ilyen vegyes full nin és tai team meglepő és mulatságos lett. Kihasználtam azt, hogy az elején full nines fng-ket szedtem össze és voálá. Kaptak egy rerollos summont és 3 criticalos hentest. Nevet Persze

az extremes lwknek is nagy szerepe volt, és persze a szerencse a legfontosabb faktor. Hát ma ez egy ilyen nap volt. Délután volt bajnokink, kézilabda. Ez volt az uccsó esély, hogy ne essünk ki biztosan. 13 másodperccel a vége előtt az

ellenfél támadhatott volna egyenlő állásnál, de csapattársam labdát szerzett és 3 másodperccel a vége előtt győztes gólt lőtt. Szóval a szerencse ma velem/velünk volt. Nevet (Még két meccset kell nyernünk kettőből, és akkor bent maradunk)

Mennyi értelme van egy fnj-t missloton nyomatni kage pozícióba, amíg kiszedem az nfk-t? Bár lehet, hogy nem is fog beférni chakra ügyileg. Holnap kicsit tervezgethetek. Pedig lesz bőven tanulni valóm.

Még mielőtt elfelejtem a csapat extrem végén így nézett ki: itachi fng lvl 44 (tsukyomi, susanoo, flametongue) sasori fng lvl 44 (red secret, garuda, hurricane slasher) gaara fng lvl 45 (shield of shukaku, desert avalanche,

murasame) kisame fnj lvl 47 (coma puncher, daedalus lance, revive armor) killer bee fnj lvl 49 (bolt blade, neo fang, number eight) naruto 3-tail lvl 56 (demon hit, cosmic blade, psionic blade) és nibi lvl 19 3 fng és kisame 3 kör stat pont, bee és naruto 2 kör. Viszonyítási alapnak jó lesz még később. Nevet

Alt teammel már most sikerült legyőzni a reincarnated hokage quartetet, 4 próbálkozás, 4 győzelem. Szóval innentől csak a lunát űzöm velük. Main team-nél már most gondot okozott naru team, már most elementet

kellett cserélnem, mert suigetsu az uccsó küldetésnél legyőzte őket. Még jó, hogy csak 1 ryoba került, de csak eddig sajnos. Ha luna meg van utána irány easyre alt teammel. Szerintem már elég erősek a kyuubi ellen
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 10:34:17 írta dexter6 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6214 Dátum: 11 máj 08, 12:18:53 »

Dawe és Dexter grat Mosolyog . Én abba a tudatba voltam, hogy Dante hamarabb fejezi be extreme-t ugyanis nagyon elhúzott az elején. Szerintem csak az LW-ken múlott az egész, hogy ki fejezi be hamarabb (kettőtök közül). Bár Dexter, ha már meglett volna AA akkor abból a 15k ryo-ból stat pontot vehettél volna és még hamarabb imp-on lehetnél Nevet .

Ritkán kérek ilyet, de el kéne pár kihívó: http://www.ninjamanager.com/teams/145165
Már csak 80 ryo kéne, ha megtudnátok dobni 1-2 kihívással Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 12:47:46 írta laci1005 » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6215 Dátum: 11 máj 08, 15:00:01 »

Na grat nektek Nevet Én gondoltam, hogy ez lesz mert dexnek kevésbé volt rizikós a hibrid csapata! Persze sokat dobtak az lwk mint nekem is mikor a végénél voltam Nevet Na nekem meg van wind country és most a fire megy szal dex ne kapkodj nem kéne megelőz ikszdé Amúgy most az elején még simán lehet tök kiélezett menet Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6216 Dátum: 11 máj 08, 15:21:32 »

ezennel Kakuzu is letudva, most nem LW-re vadásztam, csak úgy hogy hátha megy..és ment :d
még fejlődnek egy kicsit aztán talán mehet az ATben az LWzés, de az még messze van :S pedig nem jönne pár rosszul ikszdé mondjuk most egy 800-asra gyűjtök Zabuzának, hiszen jouninként ő ott lesz és a Kono team ereje egyenlő a 0val ikszdé
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6217 Dátum: 11 máj 08, 15:50:02 »

Nyugi Werytas, nem fogok kapkodni. Naru team megint elakadt, arénában éppen team 10 ellen. Mainnel így addig amíg gyűlik az energy és erősödnek nekiállok kiszedni a golden axe-ot, mert kelleni fog, hogy 2 ryo helyett 3 jöjjön

győzelmenként. Én lightning countryt akarom elsőnek, utána jöhet a wind, csak be kell szereznem egy danzout, mert ő lesz a temporarym fnk-ig, csak hát elég drága, mert nem southern leafben van. Szomorú Essen ki gyorsan a golden axe és akkor nekiállok defendelni. A maradék 5 chakra pedig úgysem lesz elég madárnak.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6218 Dátum: 11 máj 08, 18:53:29 »

Na már csak 500 ryo kell és utána csak a fejlesztés és a ryo gyűjtés a 800-as ab-okra "hadművelet" fog folyni Nevet .
Megvettem a Gobi-t csak le kell felezni (még 200 ryo) és FN Kankuro elemét vissza kell változtatnom (300 ryo).

Alt team össze szedte a ryo-t a CH+ ra és le is reseteltem easy-re. Így fog kinézni a team-em:
FN Lee(HS)- Trans Kankuro(HS)- FN Chouji(LS)- Konan(HS)- Sasori(HS)- Tsunade(LS)- Gobi
Csak egy gyors fejszámolás volt az egész (CH ügyileg), de úgy tűnt, hogy befog férni. Majd holnap utána nézek rendesen.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6219 Dátum: 11 máj 08, 20:58:19 »

ma kb. 429 ryoval zártam a napot, ha minden igaz holnapután jön egy 800as abb ^^
am ladderen nem nagyon próbálkoztam bár néha kapott XPt pár ninjám
ha meglesznek a 800asok akkor a statokra gyúrok, mondjuk napi 200 ryoból mindenkinek jut...aztán majd talán a 400asokat is megveszem bár ez rablás ikszdé
Gobit majd később veszek sztem és lehet hogy Jirayia kage nem lesz, mert így kapok Naruto rendan bónuszt Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6220 Dátum: 11 máj 09, 13:03:31 »

^^: úgy meg Hermit Traning combo lenne, ami a kagénak hasznosabb lenne. A statok ára pedig mindig duplázódik (pl: genineknél első 200, második 400, harmadik 800, negyedik 1600, és így tovább).
Laci: szerintem Akatsuki Temple végéig próbáld meg kihúzni, ne váltsd át Kankuro elemét, így legalább nem szívja minden embered meg, ha egy elemi bónusszal rendelkező ellenfelet kap (lsd: nálam Zetsu a gond, már 1000 éve legyaktam volna, de mindig legyőz az element miatt).
És grat mindenkinek, aki leverte a Kyuubit Nevet
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6221 Dátum: 11 máj 09, 14:19:09 »

Megjött a szerencsém ugyanis kiesett a Dragonbone első próbálkozásra Nevet . Most ráálltam a Coma Puncher-re remélem az is hamar kiesik. Jobban örülnék, ha hard-os LW-kkel próbálkozhatnák, de egyenlőre ez is megteszi Mosolyog .
Gobi-hoz már csak 150 ryo kell és kösz Renato az ötletet akkor nem fogom még vissza változtatni FN Kankuro elemét.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6222 Dátum: 11 máj 09, 14:55:45 »

renato: a duplára gondoltam, erre mondtam hogy rablás Nevet
hááát ha az a combo hasznosabb lenne a kageak akkor jó csak mer azok elég lassan fejlődnek ha az egész csapat bennvan

most lefogyasztottam a we-met mag az ae-t is most így van 560 ryom...egyelőre... nem kell már sok, holnap már jön a kövi abb Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 09, 14:57:15 írta ^^ » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6223 Dátum: 11 máj 09, 15:04:33 »

Ráadásul, ha Jiraiya kage-t veszel akkor ő kétszer kapja meg a kombót. Kage-t úgy érdemes fejleszteni, hogy:
1., mindenki misslot-ba van semmi ab-al (kage ugye nem) és akkor biztos, hogy elmegy a harc a kage-ig
2., kono trio(200-as ab-al) + a kage. Igaz, hogy vesztesz, de sok kihívó + ryo bónusz = gyorsabban nő a ryo és a kage is fog fejlődni (mert ugye csak ő harcol egyedül).
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6224 Dátum: 11 máj 09, 16:44:50 »

okés kösz laci a tippeket Nevet pont van pénzem a 3 200asra ikszdé meg is veszem és akk a jön ryo Nevet most még nem veszek Jiraiyat, csak ha Naruval nem megy az Aka, mert kicsit drága Ero sennin ikszdé szerintem rá kb egy 7 alatt jönne össze a pénz, amit Konoékkal beszedetek ^^ Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 413 414 [415] 416 417 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins