25 jún 06, 11:06:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855651 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6195 Dátum: 11 máj 05, 16:34:26 »

Az LW csak IF(itemfind)-hez van kötve: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487
Itt láthatod milyen LW-k vannak, milyen tulajdonságot adnak, mennyi IF kell hozzá (minimum), illetve hogy milyen szinten szedheted ki őket. Értelem szerűen ami mellé nincs írva semmi az a beginner-es LW. Ami elé ONE van írva azt csak egyszer próbálhatod kiszedni, mégpedig akkor amikor elsőre csinálod a küldetést, ha akkor nem esik ki hiába próbálkozol nem fog.
Pl.: [0.1%] ONE Scipio (max 1) 108
A % az, hogy mennyi az esélyed a kiesésére. A max 1 , hogy csak 1 db lehet belőle nálad és a végén a szám, ha már megvan és még egyszer kiesik ennyi ryo-t kapsz érte.

Luna-ra kell kono duó + 800,200,50 -es ab. Elég nekik csak egy 800-as, viszont a többiből mind a kettőnek kell (mint láthatod az én alt team-emnél: http://www.ninjamanager.com/teams/135853) . Kell 26-27lvl team + 7-8lvl summon (értelem szerűen ez változó a nin-ek erősségétől és a summon-tól is).

25lvl jounin-ok és kage nem csak AT-hoz lesz elég, hanem a róka legyőzéséhez is.
Genin-eket húzd fel 23-24lvl-re, jounin-ok 22-23lvl és kage legyen 19-20lvl és ütöd a Kyuubi-t. 7-8 körüli summon kell majd. Ki lesz a summon-od? Mintha Gobi rémlene, de nagyon rossz a memóriám (vagy csak nem akarok emlékezni Nevet ).
Kicsit hosszúra sikeredett ez a hsz. Nevet .

Nekem is hamar kiesett az egyik alt-nál a luna 1-2hét lehetett. Amit ebbe a hsz-be linkeltem itt 2-3 hét volt szóval viszonylag ez is hamar megvolt + gyűlt a ryo és nőtt a team értéke az AA-hoz.
Extreme-en jobb LW-k vannak, de addig el kell mindenkinek a +stamina. Ráadásul én is jó párszor vissza térek majd beginner-re szóval ismét csak kell. Nem is arra megyek az alt-okkal, hogy hamar végigvigyem az egész game-et, hanem hogy olyan nin-eket, LW-ket próbáljak ki amiket main-el nem tettem.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 05, 16:39:29 írta laci1005 » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6196 Dátum: 11 máj 05, 16:48:29 »

kösz az infót meg a linket, remélem el tudom olvasni ikszdé és értelmezni Hmm?
most így belenézve elég bonyolult, de ha egyszer majd megértem akkor menni fog ikszdé remélem smirksweat és igen a Gobi lenne, de egyelőre most a ninja dogok vannak, mert adnak +item findot Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6197 Dátum: 11 máj 05, 16:49:20 »

nah megterveztem az extreme csapatom LWit Nevet
lehet hogy még ennél is lehetne jobb felállás (otherworldos lwket nem is néztem)
lvl45 ninek, lvl20 summon , +40stat mindenhova - 0,4% esély a kyuubi ellen

és nem is hiányzik olyan húde sok lw, csak az alap extrémesek amivel ugye minenki szív már most Nevet
Chaos Blade
Spriit Cane
Revive Armor
Immortal Blade
Garuda
Ashura Sword
Demon Hit
nem mondom hogy holnapra meglesznek, de jó érzés látni és tudni hogy kb mire van szükség a végén ahhoz hogy sikerüljenek a dolgok
yondi fnjre rámentem az előbb és maradt neki kb 3 mili élete szóval minjá megvan Nevet és akkor vehetem ki itát és a helyére tehetem be Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6198 Dátum: 11 máj 05, 20:38:15 »

Lunat azért akarom, mert az a 40 stam igazán jó szolgálatot tehet. Igaz, hogy hardon és extremen elég lesz nekik, de csak az fn-eknek. Impon viszont kelleni fog egy kezdő genin és jounin, és nekik igen is nagy szükségük lesz a stamra.

Márpedig 31 attackot is ad, és ez elég szerintem. Revive és luna elég, hogy a 100 stam meg legyen nekik, de persze sok lw van +stammal, de nem mind ad 31 attackot. Leginkább ezért. Nevet És igen, easyn pedig a murasame a legjobb, ha figyel-

men kívül hagyjuk a róka által dobott lwket, mert hát azokat kiszedni... Easyn próbálkoztam, de nem sok sikerrel, ezért is ment olyan lassan main, meg persze azért is, mert akkor nem tudtam még, hogy stam kell 100. Nevet

Most néztem basheren, hogy már mindig van esélyem a kyuubi ellen. 0,13%-0,31% között váltakozott többszöri lefuttatás hatására. Szóval remélem pár napon belül sikerül kivinni extremet. All i need is luck. Nevet Alt team-nél összejött a

tired szint, sőt már 80 kihívás felett járok. Már megvan plusz 2 spoiled soldier pill fng kibanak és kakuzu kagenak, és már újra van 400 ryom, fele a 800as abnak kono duónak. Utána pedig jöhet a gobi.

Hát még mindig maradt a kyuubinak 1cm az életéből, pedig most a geninek egész jókat nyomta, csak kisame nem tolt criticalt, bee meg gyengéket pörgetett. Pedig már kezdtem úgy érezni, hogy meg lesz. Ki olvasgatja

a ninjamanager fórumot? Találtam egy olyan topicot az ideas and suggetsions-ben azt hiszem, amiben a kage summit-ot akarják bevezetni. Nagyon sok pozitív visszajelzés volt, de Udon nem tudom milyen

véleménnyel van a dologról. Nem lenne rossz. Sok új ninja kerülne be vele a játékba, és persze új küldetések meg talán új lwk is. http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=10837
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 06, 06:53:45 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6199 Dátum: 11 máj 06, 12:37:48 »

1-1,5 hete találtam rá én is. Szerintem elég jó ötlet, én személy szerint új LW-knek örülnék amiket nem FM-re szánna Udon. Jöhetne medium, hard esetleg extreme szintre.

LW nem nagyon akar esni. Addig úgyse csinálok semmit ameddig a kage el nem éri a 22-23lvl-t, legalább LW-zés közbe FNJ Tsunade fejlődik valamennyit. Még mindig dragonbone-sirens wish párost próbálgatom, ugyanis mind a kettő elférne valakinél. Sirens wish Naruto-nál, dragon bone vagy kage vagy FNJ-nél.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6200 Dátum: 11 máj 06, 15:29:43 »

hmm lehet hogy hülyeség de arra gondoltam, hogy most egyelőre nem fejlesztem a konohamaru teamet, hanem inkább ryot gyűjtök, és abbot meg statokat veszek, aztán fejlesztgetek csak...szerintem ez így jobb lenne, és így közbe tudna a két jounin is fejlődni ^^
ha hülyeség akkor is megcsinálom Nyelvesít
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6201 Dátum: 11 máj 06, 17:12:14 »

A kono trio-t egyáltalán nem kell fejleszteni Nevet . Ők nem azért vannak bent, hogy "harcoljanak", hanem hogy adják az IF-t a kiszemelt LW-hez. El kéne nekik ~40lvl summon nélkül, hogy 60-at üssenek Nevet .
A kono trio csak a 200-as ab-al legyen bent és csak akkor, ha ryo-t gyűjtesz vagy LW-zel. Esetleg, ha csak egy nin-re akarsz koncentrálni (ezt csak akkor érdemes, ha van 2-3LW-d amit rátudsz rakni).
Legyen bent a full team és a ryo bird. Szerezd meg gyors a 800-as ab-okat és Gobi-t. Utána húzd fel Gobi-t 4-5lvl-re és vidd ki AT-t. Utána már csak fejlesztés (fentebb már írtam kb. milyen szintre) és ki is vitted a beginner-t Nevet .
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6202 Dátum: 11 máj 06, 19:33:20 »

kösz Laci a tippeket Nevet na az a pár 800-as abb nem lesz olyan gyorsan összegyűjtve Nevet
 jha a Gobi is kéne majd
a akgem végre 8as szintű lett ikszdé
am már szívesen mennék beginnerről, olyan fura neve van ikszdé ami névre tetszik az az Extreme ikszdé persze nem így kéne "választani" de tök mind1 mert sorba jön xd
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6203 Dátum: 11 máj 06, 21:19:23 »

Hát végül megváltoztattam a dolgokat. Kiszedtem az inventory plus upgradet, így nem kell eladnom a ryo bird-öt, ő lesz bent, amikor várom a kihívásokat, és megveszem gobit, vele pedig az AE-t fogom ellőni. Az elején WE megy sneak

attackra, hogy még több xpt kapjon a gobi, majd megyek lwzni, ha már elég erősek lesznek és összejön a 800 ryo az abra. Kb ennyi alt teamnél. Main továbbra sem járt sikerrel. Elég kihívás jön, ma eddig 17. Így is lassan szintet lép bee.

Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ha a world mapen rámegyünk egy küldetésre, akkor mielőtt végignéznénk, a program már tudja mi lesz a vége nem? Lefuttatja a csapat adatait és megvan az eredmény nem? Szóval tök mindegy, hogy végignézem a róka elleni harcot vagy nem, változtatni nem fog a dolgon. Jól gondolom?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6204 Dátum: 11 máj 06, 22:13:24 »

dex elvileg igen, úgy van legalábbis tapasztalatom szerint
most extrémen vettem észre hogy ha 1et ütök bele az fnj/fng be és utánna 'szimulálom' a nyíllal
úgy 2ből 1x sikerült míg sima szim, végignézés besült (lehet hogy csipán mák a dolog)

kyuubit meg úgy szoktam leverni hogy épp belaggol az egész oszt csak azt látom hogy lenyomva Nevet
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6205 Dátum: 11 máj 07, 07:07:54 »

Nah meg van a ryo bird mostmár beindul a ryo gyűjtés majd ezerrel Nevet Mindig próbálkozom kiszedni a gil swordot de nem akar esni :S Elég sux, hogy impo szinten a naruto csapattal az erősebb ellenfélt kell legyakni a countrykként. De különösebb gondot nem okoz nekem a naru csapat mindig olyanokat kell kihívni akiket alig győznek le arénában mert még ha buknak is jó XP jön nekik meg ha nyernek még jobb!
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #6206 Dátum: 11 máj 07, 11:08:39 »

Én meg még mindig ki vagyok teljesen Mainnel.... Nem tudom legyőzni a Kyuubit, talán Gainak kellene valami, ami staminát ad, vagy nemtudom. Van bármi ötletetek esetleg, amivel kicsinálhatnám? Altal pedig Zetsunál vagyok Aka Temple-ben. Azzal meg nagyon jól megy, nemsokára meglesz a pénz Itachi 800asára, akkor Zetsu már nem fog kötöszködni.... Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6207 Dátum: 11 máj 07, 13:12:39 »

Naruto kage-tól az fsp-t tedd át Gai-nak a 200-as ab helyére. Naruto-nak pedig vedd meg a 400-as ab-ját.

Na megvan az első 800-as ab-ra való ryo-m, de sajnos ezt el kell majd verjem Gobi-ra... De előtte le kéne csapni ami nem megy egy könnyen.

Egyik alt team-nél 5000 ryo AA-ig. Másiknál 500ryo CH+ ig. Utóbbi team-el, ha minden jól megy még ma átmehetek easy-re, de még nem döntöttem el kik legyenek a jounin-ok és a kage.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6208 Dátum: 11 máj 07, 17:09:26 »

Én pedig belekezdtem unalmamba Akatsuki Temple-be, eddig minden különösebb gond nélkül eljutottam Tobihoz, most várom az energyt, aztán leküzdöm Tobit is, Zetsunál viszont szerintem lesznek gondok... bár... eddig sikerült elég sok ellenfelet úgy legyőznöm, hogy Chiyo hozzájuk sem ért.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6209 Dátum: 11 máj 07, 18:15:38 »

Na végre kiesett a Sirens Wish Nevet . Már csak a Dragonbone kéne, mert jobb LW-t nem igazán tudok kiszedni.
Még pár szint kage-nak és megpróbálom leütni a Gobi-t. Szerintem utána már gyorsabb lesz a haladás.
Renato megpróbállak behozni bár szerintem már esélytelen Nevet .
Naplózva

Oldalak: 1 ... 412 413 [414] 415 416 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins