25 feb 23, 13:30:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 406 407 [408] 409 410 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784765 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Dawe
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #6105 Dátum: 11 ápr 26, 10:40:37 »

^^: Igen, megtalálható minden fokozaton, és Karakura után, ha jól emlékszem. Nos, nekem többé-kevésbé megy jól a játék. Mainnel nem megy a rókuci, és tuti a Kage a baj, hogy többé nem veszek Naruto-t kagenak, az is biztos, legalább 2 hónapja szenvedek már ezzel, de talán majd ha kiesik a Tornado Edge... Hümm-hümm Altal meg Karakuraba az Anbuknál vagyok, ott már majdnem megvan a full team. Most vettem meg Nibit, már csak Karakura-t kell átvinni, meg lefelezni Nibit, és jóság van. Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6106 Dátum: 11 ápr 26, 11:15:53 »

ugye hajnalba írtam hogy mediumot kivittem Nevet megint a bebuggolt módon sikerült hogy semmit se láttam belőle Nevet
érdekes a murasame, moon chaser, coma puncher trióval tolni hardon de már Battle Arenaban vagyok szóval haladás
megpróbálom hardot úgy letudni hogy csak 5 village defet tolok Nevet kiváncsi vagyok sikerül-e Nevet
hardos LWk nem a legjobbak crites csapatnak, de majd látom mi lesz Nevet mindent kiütök és akkor nincs kérdés hehe

extrémen is haladok most épp ryot gyűjtök hogy mindenki víz elem legyen aztán esek neki fire countrynak meg nibinek (nibi a prioritás hogy minél hamarabb fejlődjön)
kik a tüzes FNJ-k? mer vannak a firecountrysok, de azok régiek szal annyira nem mozgatnak
az újak meg ugye FNJ sancba vannak ott pedig nem vágom az elemeket
vki tudja?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6107 Dátum: 11 ápr 26, 12:20:44 »

Jiraiya, Pein, Kakuzu és Sasuke a tűz elemű FNJk az FNJ sanc.-ba. Még régebben Werytas linkelte EZT, itt megtalálhatod mindenkinek az elemét, így nem kell végigzongoráznod az összes FNJt, elég csak itt megnézned. Nevet
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6108 Dátum: 11 ápr 26, 15:37:20 »

Látom a többség szépen halad, grat az lwk-hez, most dobta ki nekem 4-szer a falchiont. Úgy döntöttem rámegyek a demon hit-re, narutonak jó lesz genji armor helyett. Grat Dante az fnk képekhez, remélem már tovább küldted Udonnak,

és minél hamarabb beteszi őket a játékba. Kell egy másik 9 tai 1 nin-es fnk godaime helyett, mert mindenki őt választja. Nevet Nem érdekel ki lesz az, csak legyen. Demon hit-tel csak egy baj van, néha bebukom, mert itachit kell küldenem és az ő

sebzése a LS miatt eléggé kiszámíthatatlan, beenek elem. diasdv. van, ezért ő kiesik. Így 699 if marad, de csak kb 3-szor buktam 20 próbálkozásból, de ez mindig 20 xp minusz narutonak. Alt team dekkol és egyre lassabban gyűlik a ryo, most

8577-nél tartok, még messze a 15k, nem beszélve még az egyéb kiadásokról (gobi+felezés meg soldier pillek). FH szerintem úgy tolta végig 1 hónap alatt az összes nehézségi szintet, hogy az összes haverja nyomott neki napi 1-2

kihívást, úgy pedig elég 40-50 haver, és akkor meg van a napi 100 simán, azzal pedig már lehet haladni, mint a meszes. Más reális megoldást nem látok, főleg mert nem egyszer túl is tápolta a csapatát, az pedig csak ladderezésből nem megy.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 17:12:12 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6109 Dátum: 11 ápr 26, 19:57:00 »

köszi, de am ezek csak sima kage-k, majd ha sikerül elsajátítanom az FNJ és FNK gyártás mávészetét akk elhiheted h szinte csak azokat gyártok majd, me elég rosz h korlátozott menyiségből lehet választani, ha eljutok arra szintre... am meg van egy topic ahova kell betenni a gyártott képeket, és ha udon úgy dönt h megvalósítja akk onnan választ és mindegyiket betoltam oda Kúl reméljük rájuk vet pár pillantást
am te is mondhatnél pár karit aki hiányzik belőle vagy azon a poszton még nincs  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 19:57:49 írta -Dante- » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6110 Dátum: 11 ápr 26, 20:39:04 »

nyílván kellenek neki a haverjai is, főleg a ryo gyűjtős időszakban, viszont ha ÉN kitom vinni mediumot 2 hónap alatt nem hybrid hanem elfuserált crit csapattal akkor sztem nála a 1,5 belefér Nevet az hogy 1 az vicc vagy prem vagy nemtom Nevet
mondjuk én nem ladderezek és a kihívások nagy része bukó

amúgy dante ha nem FNeket csinálsz akkor van bőven Nevet
Shizune (samurai geci Nevet)
7 mist swordsman

kb az összes mostani csávó a 3. háborúból, de ugye azok még animébe nem jelentek meg és mehetnek jounin-kagenak

ott van a nibi,gobi jinchuuriki (2. ugye fillerből) - jouninnak
a nyomi srác aki tudta kezelni a sanbit (geninnek)
Bee mestere
.
.
.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6111 Dátum: 11 ápr 26, 20:42:11 »

ez egy eléggé noob kérdés, de ki az az udon? ^^" és te gyártod neki a karikat Ohh My God vagy mi van? Technikai KO

on: ma 568 ryoval zárom a napot, lassan lesz kagem Mosolyog Nyelvesít
szépen fejlődnek a többiek pár karival szintet is léptem ^^ a két Kakashival 1T Naruval, és hamarosan Kibaval Mosolyog na jó8 mentem pápá bye bye
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6112 Dátum: 11 ápr 26, 22:12:30 »

Udon a fő programozó, ő csinálta/csinálja a játékot Nevet és svéd, nem véletlen hogy a svédek voltak a legjobbak az elején Nevet
és mint minden jó játékban itt is a játékosok igénye szerint kell alakítani a dolgokat, elvégre a népszerűséghez szükséges hogy magunkénak érezzük, ezért szivesen fogadja ha nem neki kell kitalálnia-kidolgoznia a nineket Nevet
ezért van a topic ahova várja az ötleteket
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #6113 Dátum: 11 ápr 26, 23:22:26 »

nah összedobtam a maradék jinchuriki adagot is  Nyelvesít
niibi, yugito:
sanbi, yagura:
yonbi, roshi:
gobi, han:
rokubi, utakata:
nanabi, fu:

mára ennyi, pihiznem is kell Hümm-hümm smirksweat
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6114 Dátum: 11 ápr 27, 00:04:38 »

Hát a mangában lévő háborúból tényleg lehetne párat kiválasztani. Mifune ( szamurájok vezetője) eléggé könnyedén lezúzta Hanzout, Dan (Tsunade régi szerelme), Ginkaku, Kinkaku duó, Kabutot mármondtátok, ezzel az Orochimarus

turbóval persze, korábbi feltámasztott kage négyes: 2. tsuchikage (Muu), 2. mizukage, 4. kazekage (Gaara apja) és a 3. raikage. Biztosan vannak még mások is, de most ők jutottak eszembe, akik lehetnének fn ninják. Még egy summon

lehetne az öreg béka, aki a jóslatokat nyomja, és persze a sas is, amit sasuke nyomott, miután lelépett orochimarutól. Nem véletlenül lett a csapata neve taka, csak azt nem értem honnan szedte. Elvileg kell egy szerződés közte és a

summon között, de ahhoz kell egy személy, akinek meg van a tekercs, hogy a szerződést létrehozza és a vérével aláírja. Talán majd egyszer kiderül. Nevet   
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #6115 Dátum: 11 ápr 27, 11:37:31 »

reggel próbálkoztam sasorinál meg mintha tobi a másik kiszedni valami jó kis LWt Nevet És csak ezeket kaptam:
Magic Sword found by PipBoy, -IV-Falchion found by PipBoy -IV-, :/ ikszdé
Most lépet pár szintet a ninják és kb 4% esélyem lehet be fejezni... De nem akarja meg adni magát a kyubi és a roll is rosszul jön ki a legtöbbször :S Tuti, hogy impo szintre elő veszem a régi jó FNLeet...

Most néztem a csapatom az összképből már csak Oronak hiányzik valami táp lw és minden tuti Nevet Impo szintre már nem kell vigyek össze vissza staminás lwket mert végül nm lesz misslot..
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 11:39:17 írta werytas » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6116 Dátum: 11 ápr 27, 12:30:15 »

Na már csak 2 400-as ab kell. Az egyik FN Oro-nak a másk FN Kankuro-nak. Még húzok mindenkin 2-3lvl-t és nekiugrok az utolsó országnak. Ha kivittem remélem hamar letudom csapni az FNJ-t. Utána gyűjthetek a 800-as ab-okra is... És akkor még ott van Gobi is.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6117 Dátum: 11 ápr 27, 15:10:47 »

hoppá ma az uccsó 20+ energyt akartam elnyomni erre ez jött ki:

Még tuti maradok ki kéne szedni valameik magas taios itemet aka templom végén, hogy tökéletes legyen a hibrid csapat majd impo szintre Nevet

A csapatból ki lettek véve a LWk csak az alap abok maradtak. misslotra lett rakva az egész, Summont kiszedtem! Hívjatok ki bátran frankó xp lesz garantálom Mosolyog (A team is egy darabig de a lvl 47+ ninják jó xpt adnak!) Ha nem sikerül ütni őket mindenkinek akkor írjatok és kiveszem az abokat is! Maradni fogok addig míg meg nem lesz valameik a 3 közül: Kali Blade, Neo Fang, Demon Hit.
Most néztem a terrorizer és a tortoise nem kell így meg van sasoriig az összes Aka LW h aúgy nézzük Nevet ha csoda folytán kiszedném egy nap mind a 3mat amit most írtam akkor meg volna az összes aka LW!

szerk. kiszedtem az abokat is csak ninják vannak Nevet mikor lwzek akkor vissza megy minden szal ha kono trio bent van akkor nagyot üt a csapat Nevet

szerk. 2010-11-22 07:27 ekkor kezdtem extremet. most vissza raktam csapatot csinálni róla shotot csak még frissítenie kell a profilt  a managernek. Majd azt is fel töltöm.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 15:25:24 írta werytas » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6118 Dátum: 11 ápr 27, 15:28:16 »

Hát ez nem volt szép tőled, de grat Werytas. Nevet Tudtuk, hogy jól elhúztál tőlünk, de hogy már a kyuubit is lenyomtad. Hát ez van, te leszel az első impon. Nálam is hybrid van tervezve impora, szóval ott sem foglak tudni utolérni sajnos. Legalább

1-2 lw eshetne,mert akkor kicsit kevesebb időt kéne még itt töketlenkedni. Hála Eugen-nek kaptam egy csomó kihívást, és marha sok xp jött gaaranak, meg kisamenak. Csatánként 33 és 38xp körül. Megnézzük lwk nélkül mennyi esélyem van

ellened Werytas, de nem hiszem hogy nyerő az elementek miatt, 1-2 csata belefér.Már Dante is porig aláz, 5-ből minimum 4-szer kikapok. Pedig nincs is sok különbség a szintek között, csak hát full LS reroll az én vegyes csapatom ellen.

Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #6119 Dátum: 11 ápr 27, 15:32:47 »

Jahj ember írtam, hogy vissza raktam a csapatot shot miatt Nevet de lehet még azelőtt láttad mielőtt kiírtam volna :S Így simán el ken az genin sor lehet. Majd remélem nemsoká frissíti magát a manager és kész a shot és kihívhatsz madj. Eugen engem is vert ma jó párszor volt mikor nyertem is Nevet Jó vicc mikor impos/forbidenes csapatot alázhattam Nevet

Szerk.
Na hivatalosan szét szedtem és csak ninják vannak bent kivéve mikor lwzek naponta 2x kb..
Na ezek voltak xtrem szinten:

Khhmm belegondolva volt mikor panaszkodtam, hogy nem esik semmi Nevet

« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 15:40:55 írta werytas » Naplózva

Oldalak: 1 ... 406 407 [408] 409 410 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins