25 feb 22, 17:48:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 400 401 [402] 403 404 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784005 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
TheNineTails
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6015 Dátum: 11 ápr 17, 20:23:32 »

szerintem vedd meg az abokat,én az utcso országnál(ami ironikusan a earth volt)vettem kakasinak egy 400-as abbot és meg is csináltam,most én is kagera gyüjtök,de az azé van mert még nem döntötem el hogy meik legyen ezért meg nem akartam leállni
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #6016 Dátum: 11 ápr 17, 23:10:17 »

Hát ma sem lett új használható lwm, pedig 3 is esett. Elf dagger másodszorra és kiesett mellé a magic swrod és a wooden cane is. Talán majd holnap. Így most van 16 lwm, de párat szívesen becserélnék egy terrorizerért. Nevet A mai

ladder sem tartott sokáig main teammel, csak kisame naru duóval toltam igazán, beevel csak highest attackot szedtem ki. (kb 20 perc volt) Holnap folyt köv. Alt team már elérte a 3k ryot. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 18, 08:37:31 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6017 Dátum: 11 ápr 18, 01:13:37 »

tegnap kiesett mediumon a comapuncher de sajna 3 nin is lvl5 death halálon van, ha luponlak akkor végre túljutok a shinigamin, aztán remélem lassan már a kyuubit üthetem
még kell az exp blade úgy döntöttem Nevet meg most murasameval mókázok, 20XP-t kap a kagem Nyelvesít

extrémen lassan haladok sajnos, de biztosan Nevet
lehet nekiállok LWzni mer épp elakadtam earth countryba és nem akarok elementeket váltani, mer ezután fire jön oda meg víz kéne, és hát .... Nevet
de ha levertem földet akkor nekiesek a nibinek hogy meglegyen végre Nevet

camper csapat meg lassan eljut a kyuubiig Nevet vicces
ha leverem majd, akkor nekiállok a végső csapatnak is (tobi-hidan-hidan/hanzou a j-j-k spoton Nevet)
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6018 Dátum: 11 ápr 18, 16:23:44 »

Kösz a tippeket TNT (nem dinamit) akkor gyűjtök abbokra azt majd meglátjuk, végülis van időm Nevet akkor még gyűjtök egy kicsit, mert Kakashit ki akartam venni, de Naru még nem elég jó, de eladtam Kakashi abbjait...hiba volt ^^" most megveszem mindenkinek, aztán folytatom az earth countryt, am Hidannél akadtam meg ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 18, 16:24:48 írta ^^ » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6019 Dátum: 11 ápr 18, 16:35:22 »

én earth countryban egyszer kakuzunál egyszer meg a végénél(akkor vettem abbot kakasinak)én amugy nem ajánlom 3T narutot mert kevés a nin-je igy meg ha pl.elemental elönybe kerülnél nem kapsz szinte semmi elemental damaget,én neked shodaimet vagy nidaime-t ajánlom(aszem 300-350 ryoval többe kerülnek,de eléggé erösek)
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6020 Dátum: 11 ápr 18, 17:22:16 »

A nin-nek semmi köze az elem. damage-hoz Nevet . Az elem. damage az elem.advantage-tól (remélem jól írtam) függ.
Egy karaktert nem úgy kell nézni, hogy kevés a nin-je vagy tai-ja. Hanem, hogy mennyi a growt-ja (remélem, hogy ezt is jól írtam Nevet), milyenek az ab-jai (400,800), illetve függ a team-edtől is. Pl.: nem veszel egy Ebizou kage-t egy olyan team-be amibe csupa LS nin-van + Nibi. Mert ha úgy néznénk, hogy kevés a nin-je akkor FN Lee egy elég **** karakter. És szinte mindenkinek van egy Nevet . Bocs a fogalmazásért, de fáradt vagyok Mosolyog .

^^: Kakashi-nak nem kell ab-okat venni és csak is a 400-asokat vedd meg. A többinek nincs értelme. Én így első ránézésre egy Ebizou kage-t ajánlok + Gobi summon-t. FNG-nek pedig egy LS-t.
Kage-nak talán még: Jiraiya, Tsunade. Bár nem tudom milyen team-et akarsz.
De én inkább azt mondom, hogy dönts saját belátásod szerint Nevet . Most meg talán easy-n kitapasztalod, hogy mit hogy kell és utána nem lesznek ilyen gondjaid. És még valami, mindig előre tervezd meg a team-ed és számold ki mennyi ch-t fogyaszt (többször is számold át, mert már én is csúnyán elszámoltam magam Mosolyog ).
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6021 Dátum: 11 ápr 18, 17:34:41 »

laci kösz a tippeket, renatoval összeszedtünk egy csapatot, hasonlít ahhoz amit te mondassz Nevet

Geninek:
Berserk Naru
Kiba
FNG: Kakashi (addig Sasuke marad, amíg meg nem szerzem Nevet )
Jounin:
Zabuza
Naru 1T
Kage:
3T Naru (utána Jiraiya, csak ő még messze van)
Summon:
most a mechanical bird van, de beszerzek majd egy Gobit

valahogy így fog kinézni Mosolyog

am most igen a 400as abbokra gyűjtök Mosolyog most van 125 ryom ikszdé
 am ezek az LS-ek meg advantagek eléggé idegenek nekem ikszdé grow gondolom azt fedi, hogy mennyi nint, meg tait meg etc-t kap szintenként ugye?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 18, 17:36:38 írta ^^ » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6022 Dátum: 11 ápr 18, 17:54:42 »

Igen a grow ezt jelenti. Az LS/HS az low seal/high seal. Az advantage pedig a +elem. sebzést jelenti, minél nagyobb ez az érték annál nagyobbat fogsz az antielemre csapni.

Hát igen... Renato-val kicsit egyformán jár az agyunk Nevet (persze mindenki hasonló FNG-t, kage-t és summon-t ajánlott volna) . LS FNG és ott van Jiraiya kage is Mosolyog . Gobi pedig egyértelmű, mivel ő a legtápabb summon a játékba (szerintem), bár azért régen jobb volt: 4tai/3nin Nevet .

Nem fogadtam meg a tanácsokat és lightning-ba mentem... Nem bírom már, hogy ennyivel előttem vagy Renato Mosolyog . Kellenek a 400-as ab-ok + a kage is. Amint kivittem csak a ryo gyűjtés (kono trio 200-as ab-al + 1 nin akit fejleszteni fogok).

Na alt team kivitte 3.-jára a beginner-t. Most gyűjtöm a ryo-t AA-ra és fejlesztem a team-et, hogy ki tudjam szedni a luna-t.
Valaki tudna mondani egy hybrid team-et easy-re? CH+ nem lesz meg.
FNG-k: Lee, Obito, Kiba és Chouji-t akarom megszerezni.
Én valami ilyesmire gondoltam: Trans Kankuro(HS)- FN Lee(HS)- FN Chouji(LS)- Konan(HS)- Dei(LS)- Bee kage(LS)- Gobi
Még nem számoltam meg mennyi ch-t "zabál". De várom a véleményeket és az ötleteket Nevet .
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 18, 18:58:02 írta laci1005 » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6023 Dátum: 11 ápr 18, 18:59:05 »

hát én mondjuk nem szeretem lee-t de ez csak az én véleményem,én kagenak shodaimet-t fogom választani,mert most arra lesz zsém(már vann 400-am már lazán tudék venni egy abbot,de inkább gyüjtök a kager-ra és addi meg egy kicsit fel fejlesztem Nevet)
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6024 Dátum: 11 ápr 18, 19:04:48 »

én ha biztosra akarok menni a fejlesztésbe, akkor minden energiát a WM-be használok el ikszdé általában beteszem a fejleszteni kívánt alanyt, és a biztonság kedvéért még 2 embert, de csak utána (mármint sorrendileg) szal a kage fejlesztéssel bajban leszek Nevet ikszdé am most megint várok egy energiafröccsöt...kéne még zsé abbra Hümm-hümm aztán lesz ami lesz Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #6025 Dátum: 11 ápr 18, 20:17:53 »

^^: Szerintem pedig vedd meg Kakashinak a 400-as abilityt. Most is lesz haszna, és miután meglesz az FN jó lesz neki is az ability.
TheNineTails: minek Shodai??? vegyél valami olcsóbbat, pl: Gaara,Sandaime... (kivéve ha az OW-s Shodaira gondoltál).
Laci: még van esélyed, gondold át jól, hogy ki lesz a kagéd. Ha Ebizou, akkor te is szívni fogsz a chakra miatt.. és még Akatsuki Temple-be is summon nélkül kell menned... NEM le akarlak beszélni erről a csapatról, hanem figyelmeztetni, hogy így tökölős lesz a játék xD
Amúgy a csapat: szerintem ne Bee kagéd legyen.. nagyon rossz a növekedése... inkább a jounin sorodba gyengíts egyet, és szerezz egy erősebb kagét. De ne Bee-t Nevet
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6026 Dátum: 11 ápr 18, 20:52:52 »

hát most én csak azért gondoltam shodaimera mert most igazábol mind1 ki lesz,csak legyen hogy ütöképes legyen a csapatom,de lehet hogy gaarát veszem meg,és akkor már mindjárt meg is vehetem,LW-zést abbahagytam eladtam kono triot+abbjaikat igy most van 1 kis ryo +-om Nevet
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #6027 Dátum: 11 ápr 19, 01:16:55 »

mediumon végre már a Kyuubinál tartok Nevet gyorsan átváltok mindenkit tűzre és a naruto teamem nem lesz kihívás Nevet
a kyuubi ellen még 4-500 dmg kell Nevet nem olyan sok az tekintve hogy csak 8as a summonom ( február 20.án jöttem át mediumra nem olyan rossz ez Nevet)

lassan ki kell találnom milyen LWket akarok még kiütni, de sajnos nincs túl nagy választék Szomorú
vmi tanács crites team LWkre medin? Nevet

extremen toporgás, sneak atk-ot tolom, de lehet LWznem kéne
majd látom, ha lenyomom earth-t akkor váltok mindenkit  vízre és go nibi Nevet (+fire country a végén Nevet)
be is fog férni hálisten Nevet aztán a gond ott kezdődik hogy a 2. FNJnek helyet csinálni Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6028 Dátum: 11 ápr 19, 14:02:32 »

^^: Szerintem pedig vedd meg Kakashinak a 400-as abilityt. Most is lesz haszna, és miután meglesz az FN jó lesz neki is az ability.
...
Laci: még van esélyed, gondold át jól, hogy ki lesz a kagéd. Ha Ebizou, akkor te is szívni fogsz a chakra miatt.. és még Akatsuki Temple-be is summon nélkül kell menned... NEM le akarlak beszélni erről a csapatról, hanem figyelmeztetni, hogy így tökölős lesz a játék xD
Amúgy a csapat: szerintem ne Bee kagéd legyen.. nagyon rossz a növekedése... inkább a jounin sorodba gyengíts egyet, és szerezz egy erősebb kagét. De ne Bee-t Nevet

Kakashi-nak tényleg kell a 400-as ab., de akkor még nem tudtam, hogy FNG-je Kakashi lesz Mosolyog .

Még nem számoltam ki, de szerintem ha kiveszem FN Oro-t akkor summon be fog férni. Nekem az első két FNG-nek kell a nagy lvl, hogy bírják a Kyuubi 4. és 8. ütéséig. Elterveztem ezt a team-et és ezzel is fogom befejezni, de azért kösz a figyelmeztetést Mosolyog .

Nem ez lesz az alt team csak egy ötletet dobtam fel, hogy kb. így nézne ki a team. Minden ötletet várok ugyanis nekem már a main team is megerőltető és még azon kívül 2 alt team... Nem szeretek előre tervezgetni Nevet . Amúgy is jobb esetbe még 1-1,5 hónap múlva viszem csak ki (luna + AA). Ugyanis nem szoktam azokra figyelni csak kétszer felmegyek elköltöm az összes energy-t és csókolom, így a kihívások száma=0 .
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #6029 Dátum: 11 ápr 19, 16:32:08 »

hát hülye fejemel ahelyet hogy még gyüjtötem volna 200 ryot-ahelyett vettem itachinak 400-as abbot,ami mondjuk nem olyan rossz mert karakurában elörébb jutotam,csak most 3. hokage aláz porrá,mondjuk mpég egy 100-as damage és kifekszik,csak azért ahoz még 1 szint kell mindenkibe
Naplózva
Oldalak: 1 ... 400 401 [402] 403 404 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins