24 nov 27, 15:22:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 393 394 [395] 396 397 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745096 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #5910 Dátum: 11 ápr 05, 12:59:25 »

Írtam, hogy én se tudom Nevet szóval nem rossz a memóriád, hanem egyszerűen nem említettem Nevet amúgy én sem tudom, Nagaton gondolkoztam, de sikeresem úgy építettem fel a csapatom, hogy semmi esélyem ellene... full föld csapatot akarok, úgyhogy valószínűleg majd valami vizesnél próbálkozok. De még majd kiderül, hogy mit hoz a sors, ha sikerül Nagatot legyőzni, akkor ő lesz, ha nem, akkor... akkor baj van xD
Amúgy most, hogy a 3 FNG-m luppolt el is értem az utolsó előtti országom 2:3-hoz Nevet
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5911 Dátum: 11 ápr 05, 15:44:07 »

trallala kivittem wind countryt Kúl most nekiláttam a fire countrynak Mosolyog és persze leragatdam Nevet szal go fejlesztgetés ikszdé Kibának vettem 2 abot, most átlagosan 42-őt sebez asszem. már az Akatsuki ladderbe is nyerek valamit ikszdé a 34es Narutom 80 exp-t kapott. Kiba lett a best loser xd de most ő is kezd feléledni ^^
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5912 Dátum: 11 ápr 06, 18:08:57 »

Váááááááááá ISTENEM.... meg tud őríteni ez a reroll... 3:2nél 5ből 4 alkalommal alig-alig sikerült levinnem az ellenfelem életét a fele alá, és végül az ötödik és egyben utolsó próbálkozásnál 1 ütés maradt a jouninokra, annyira szépen bedarálták az ellent a geninek... mindegy, remélem, hogy a legutolsó ellenfelemnél nem kell sokat tökölnöm, a legutolsó ország pedig gyorsabban meglesz az új abok miatt... SIESS LACI Nevet (igen, most még nagy az arcom, de már készülök a kifogásokkal arra az esetre, ha leelőzöl xD)
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5913 Dátum: 11 ápr 06, 18:25:11 »

Én sietek ahogy tudok Mosolyog . Amint látod beújítottam 1T Naruto-ra. Már csak egy kis fejlesztés és jó is lesz. Jó nekem 2 FN-em HS ezért könnyebb haladnom, de ameddig nincs kage addig én is megvagyok halva a reroll végett. Majd vörös rókán szépen utolérlek (csak szerezzem be a 400-as ab-okat Nevet ).

Amúgy ideje lenne eldönteni, hogy ki legyen az FNJ-d nem? Mosolyog Én Karin-t ajánlanám, mert őt akartam elsőnek az új FNJ-k közül csak Werytas beszerzett egyet és inkább hagyom Nevet . Egy baj van vele, hogy ő is villám elem.
Nekem Sasori, Gaara és talán Dei tetszik még, mint LS (persze az újak közül).
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5914 Dátum: 11 ápr 06, 18:29:22 »

Én még Szöszin gondolkodtam, de szerintem villám elemű, úgyhogy ő is elvetve... Gaara-ra is gondoltam, de neki meg... langyik az abjai... még Zabuzán gondolkodom, mivel víz elemű, nem gyenge, és így a játék befejeztével kijelenthetném, hogy minden szinten volt nálam egy Zabuza xD
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5915 Dátum: 11 ápr 06, 22:57:31 »

sziasztok, úgy tűnik csak 1 hetes bant kaptam Nevet
saiyans csapatom végre extremen van és ott is pörög szépen Nevet 2. fnj-n gondolkozok hogy ki legyen és asszem leteszek Gaararól mert mások is arra zoomolnak Nevet
mediumon már a Nidaimet ütöm, megvan summon csak LW nem akar esni hogy a franc essen bele
pedig konotrió+14es nin hound (kb 520 IF) amive próbálom kiütni az Arch Swordot, Dragonbone, meg még párat, de semmi se esik viszont a csapat már lassan lvl30 csak a summon van ugye lemaradva Nevet de sebaj így se tart majd sokáig a medium, ha esnének az LWk akkor még kevesebb lenne de így ...
camper csapatom (otosannin) kivitte a karakurát és asszem 3fng-pein-konan-jiraiya meg vmi táp summon lesz amivel campelek Nevet

eventen is kénytelen vagyok napi 1-2x tolni hogy meglegyen a rank1 a végén Nevet
eléggé kihalt volt a forum míg nem voltam Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5916 Dátum: 11 ápr 07, 00:51:18 »

Lvl 16-17kell karakurára? Hát akkor még el leszek itt egy darabig, bár szépen lépkednek. Már összejött 3 robust nunchaku, de csak busty gamblerig jutottam elsőre, mehetek vissza golden axe-re. Legalább egy kis plusz xp jött

ladderből. Main team szokásos, még 3500 ryo és utána nagyon remélem, hogy legalább napi 40 kihívásom lesz. Most beraktam őket misslotos felállásba, hátha pár kihívó akad. Azt reméltem, hogy gyorsan kiesik az a pár lw, amit akarok a

végleges csapatba, és akkor minden WE is mehet ryora, de hát ez nem akaródzik összejönni. Lehet, hogy most kéne átállnom arra, és ha megvan AA, akkor kéne visszatérni lwkre. Majd holnap megnézem mennyi ryo jön defendből.  Matek

megvolt, és arra jutottam, hogy kell a madárkának még 20 xp hogy szintetlépjen, és utána már kono trioval és ryos lw-kkel 10 ryo jön majd vörös róka elleni győzelem esetén, arénában jönne 8, de ott inkább maradok a nibinél, mert mint

korábban mondtam, ha ezeket a győzelmeket is elveszem tőle, akkor sohasem fog szintet lépni. Szóval lw-zés felfüggesztve AA kiszedéséig.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 07, 12:51:14 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
renato
Vendég
« Válasz #5917 Dátum: 11 ápr 07, 13:39:06 »

Na, szerény személyem belekezdett az utolsó országba is. Végüli úgy jöttek ki az anyagiak, hogy 5 400-as ability-re, Chiyo megvételére+felezésére és 2 FNG elemváltására is volt pénzem. Most be akarok újítani egy Nibit, addig semmi féle képpen sem akarok tovább haladni, víz elemű FNG-ket már le tudok győzni, úgyhogy már nem kell sok, és neki mehetek az FNJ-knek is Nevet
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5918 Dátum: 11 ápr 07, 13:50:54 »

Nagyon kicsi a valószínűsége, hogy utolérlek. Mindenkinek megtudtad venni a 400-as ab-okat + még Chiyo-ra is volt ryo-d... Nevet
Én meg próbálok mindenkit 16lvl-re húzni. Napi max. 50-60 kihívóm van és így nehéz (főleg olyanok akiktől alig kapok exp-t). Legalább már tudnék venni egy 400-as ab-ot Mosolyog .
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5919 Dátum: 11 ápr 07, 13:55:43 »

Laci vedd ki az összes embered, és csak Narutot hagyd bent, szereld fel fullra LWkkel és hagyd, hogy minél lentebb menjen az XP-d. Nekem 1000 alatt volt még szürke csillagon az XPm, mert egyenként fejlesztettem az embereket (lehet, hogy időigényes, de sok pénz jön belőle).
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5920 Dátum: 11 ápr 07, 14:40:16 »

nah ti hardon ilyen egymást buzdítós módon toljátok ikszdé milyen FNJ-t akartok?
én redfox lettem, van summonom meg 4 800-asom, kivittem eventet is...és ezt egy hét alatt, ha beginneres csapival kiesne a luna sword akk tökéletes hetem lenne
közben gondolkodtam egy extrémes csapaton, de még utána nézek hogy van-e ilyen, mert ha igen akk el se mondom, eléggé egyedi csapatot alkottam...reménykedjünk
http://www.ninjamanager.com/teams/63233 elég durva ezt a csapatot elvertem ladderba testinggel...amit ez csinál annak mi értelme van?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 07, 15:02:34 írta grandpa666 » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5921 Dátum: 11 ápr 07, 15:04:07 »

ha végre kiviszem az országokat, akkor megyek szerzek egy fng-t ^^ Kakashi young and sharp a választásom, és nem kérek komikat hogy gyenge vagy nem éri meg, vagy van nála sokkalta jobb is...nekem ő kell ikszdé
meg majd szerzek egy normális aláírásképet is...valamikor...
am most egyelőre ryo-t gyűjtök
renato: én is egyenként, max kettesével fejlesztgetem őket, de amint lefogy az energiám, addigra jön pár kihívó, visszateszem a csapatot, és van hogy nyerek. most Kibat fogom feltornáztatni, 7-8-as szintűre, utána Zabuzát 11-12-esre

szerk: tettem be egy normálisat, a csapatom első tagjáról és sensei-jéről ikszdé
oké Sasuke jól néz ki Nevet  viselkedése hagyján ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 07, 17:46:57 írta ^^ » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5922 Dátum: 11 ápr 07, 15:07:43 »

na én most vagyok 1. országban ami a szél lett,mert be akarok ujitani egy ryo birdöt,hogy legyen zsém az emberkékre,meg deidarára,alt.csapatomnak nem esik ki az LW peig már pár ember szintet lépett,eventnek mindjárt vége szal hiába huznék bele,utolso országban painnél megakadtam,mindekinek kéne 1 szint+karakura,akatsuki temple,otherworld és ezt mind 1 nap alatt
Naplózva
ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5923 Dátum: 11 ápr 07, 15:16:50 »

Nah elértem az akatsuki templomig most meg veszem orochimarut genint, utána fel viszem ryo birdet 10 lvl és elkezdem gyüjteni a 800 abbokat és utána fogom megveni a gobit mert kell fejlezteni a csapatom lvljét Nevet.Talán május végére kiviszem a begginert.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5924 Dátum: 11 ápr 07, 15:20:12 »

Nekem ez lesz a team-em Hard-ra: FN Kankuro(HS)- FN Itachi(HS)- FN Oro(LS)- 1T Naruto(LS)- FNJ Itachi(LS)- Ebizou(HS)- Gobi
Aztán ha nem válik be a hybrid akkor extreme-re LS csapatot tervezek. Ha beválik akkor FNJ Tsunade-t szerzem be, mint HS Kage és így nézne ki a team: 3 FN(HS-HS-LS)- kezdő jounin(LS)- FNJ Itachi(LS)- FNJ Tsunade(HS)- Gobi
Lehet, hogy majd FNJ Itachi lesz a kage ez majd elválik.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 393 394 [395] 396 397 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins