renato
Vendég
|
|
« Válasz #5835 Dátum: 11 márc 24, 15:53:36 » |
|
Na, kivittem a tűz országot is, így átléptem ezüst csillagra. Egy kérdés: szerintetek megérné vennem egy Shodait? Csak mert már eldöntöttem, hogy Chiyo lesz a kagém, de Shodaial felgyorsíthatnám a haladást, viszont ez ryo veszteséggel is járna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5836 Dátum: 11 márc 24, 16:00:27 » |
|
Én is már mennek Hard-ra... Így te fogsz nyerni és én utálok veszíteni . Viszont Dei már szintet lépett. Már csak Itachi-nak és Chiyo-nak kell. Megérné megvenni hisz felhúzod 15-6lvl környékére és ha eladod majdnem vissza jön az ára, de én akkor se venném meg (saját vélemény ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #5837 Dátum: 11 márc 24, 16:32:42 » |
|
Én sem szeretek nagyon veszíteni, szóval... de azért remélem, hogy hamar levered a Kyuubit Amúgy nem hiszem, hogy meg fogom venni, valószínűbb, hogy a genineket és Zabuzát felhúzom 20-25re, egyszer úgyis meg kellene tenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5838 Dátum: 11 márc 24, 19:54:43 » |
|
Még mindig nem adja fel a Kyuubi. Remélem még a héten meglesz. És egy kérdés: a jounin-oknak a 3. +stat pont 1000 ryo-ba kerül? Mert Zabuza-nak vennék még egyet, mert ő üt a legkisebbet (még a 380-at se éri el). Nézegettem kinek milyen LW esett és neki ma már 3! is http://www.ninjamanager.com/teams/31820Chaos Blade, Zangetsu, Tornado Edge. Az ilyeneknek van szerencséje... ÉS ENNYI MEDIUM KIVÍVE (bocs a csupa nagybetűért előre is )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 20:02:04 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #5839 Dátum: 11 márc 24, 20:51:40 » |
|
Grat Laci Látom te is hasonló módon kezdtél, mint én na, most derül ki, hogy mennyivel jobb a hybrid a sima csapatnál... azért remélem ha le is maradok, akkor sem kell még 2 hónapot utánad itt bénáznom hardon xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #5840 Dátum: 11 márc 24, 22:40:46 » |
|
grata szépen haladunk a magasabb nehézségekre mindannyian mediumon sajnos nemtom mikor lesz végre kész a karakura, de sebaj addig is hátha végre dobna vmi LW-t mondjuk nem kono trióval keresem hanem "csak" ninja dogsal de attól még adhatná meg legalább szépen fejlődnek a ninjeim lassan mindenki lvl24, csak a kage 19es hardon a tegnapihoz képest sajnos ma jóval kevesebb ryo jött be :S de sebaj jövőhéten go extreme monjduk nem is volt 40 kihívásom 12481nél járok most
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #5841 Dátum: 11 márc 25, 09:26:29 » |
|
Jó ez a bónusz energy az elején beginneren, csak a naruto energy-ből is lehetne plusz. Már lezúztam majdnem a wind countryt, de naruto team nem képes legyőzni sasorit. Ladderen végre tegnap este nem volt ellenfele naruto kagemnak,
vittem shinigami apprentice-en kívül mindent. Végre utol étrték az fnjk átlag sebzésben narutot, de a geninek eléggé el vannak maradva, bár náluk pont a spread a lényeg, és persze a summon is vegetál. Szerintem lvl 45 alatt neki sem állok
az otherworld-nek. Addig meg agyhalál, dögunalom, ryo gyűjtögetés és persze lw-zés. Én még nem értem el a 7000 ryot, ennyi kihívással elég nehézkes, de végül is ráérek. Addigra legyenek új fnk-k, mire oda jutok. (Remélem lesznek újak, mert a többi fn-hez képest elég kevés a választék)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #5842 Dátum: 11 márc 25, 11:19:12 » |
|
hehe kivi leszek te mennyi idő alatt tolod ki beginnert dex remélem extremen legalább vkit utolérek mondjuk a saiyans csapim lassú sajnos http://www.ninjamanager.com/teams/162982ez a csapat 'szabad' ; login-jelszó nálam jelenleg 4,6k ryo van nála és AAra mentem vele eddig a látottakon kívül van egy 9es Gobi, LW nincs nekem nincs hozzá se kedvem, se erőm hogy vigyem, de nem szivesen hagynám parlagon mediumon végre kivittem karakura castle-t 3 800ast egyből beboltoltam szépen alakul ott is a dolog, már csak ATt kell kivinni hogy a full csapatba bekerüljön a summonom is végre (rinnegan bird) CH ügyileg is max egy Gobi férne be,de inkább nin hounds és próbálok LW-ket dobatni (sajnos eddig nem akarta :S) hardon már 12729 ryom van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 11:29:10 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5843 Dátum: 11 márc 25, 11:33:04 » |
|
Grat Laci Látom te is hasonló módon kezdtél, mint én na, most derül ki, hogy mennyivel jobb a hybrid a sima csapatnál... azért remélem ha le is maradok, akkor sem kell még 2 hónapot utánad itt bénáznom hardon xD Azért kezdtem én is a sand-ba, mert Ebizou-t akarom és így nem kell defend-elnem. És azért Temari-val, mert ő adta a legtöbb ryo-t kezdésnél . Az meg nem biztos, hogy behozlak. Nekem előre tervezett LW-m vannak és azok nélkül nem megyek tovább . Így, ha véletlen én végeznék hamarabb még mindig kell LW-znem (hacsak közbe ki nem esnek). Ide írom, mert nem lenne két sor: Genji Armor, Ryo Blade, Muramasa/Zangetsu és még a Murasame-t vinném magammal extreme-re.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 12:44:15 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #5844 Dátum: 11 márc 25, 11:52:50 » |
|
Ugyan ezzel a megfontolással kezdtem én is Temarival Az egyetlen különbség, hogy én Chiyora gyűjtök majd Amúgy te melyik LW-ket akarod kiszedni? Én a Zangetsut, Genji Armort/Dragon Shieldet, Chaos Blade-et, vagy talán valamelyik helyett a Ryo Blade-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #5845 Dátum: 11 márc 25, 16:01:58 » |
|
Yapp, it is me! yűjtök még ki naruto energyt és pár harc alatt szintet fognak lépni. Hogy mennyi idő alatt viszem ki engem most nem érdekel. Direkt ryo pluszos csapatot terveztem. Elképzeléseim szerint így fog kinézni a csapat: Ba chouji, trans rock lee, fng kiba, iruka, kakuzu jounin és kage plusz ryo bird. Ha táposabbak lesznek akkor a geninek helyett kono trio. Ki akarom szedni az AA-t és a chakra+-t is beginneren, szóval 25k ryo kell majd. Vagy AA-t hagyjam easyre? Vélemények?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5846 Dátum: 11 márc 25, 18:42:13 » |
|
ha a végén tartasz akkor vedd ki az AA-t,de ha nem akkor még ne,easy-re mindenképen fog kelleni,a chakra+-helyett én a helyedben az item+-ot szedném ki(attól függ hogy milyen embereket akarsz,mert ha sok chakra kell és nem lesz elegendő akkor chakra+)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5847 Dátum: 11 márc 25, 19:06:26 » |
|
Beginner végén mindenképp szerezd meg az AA-t, easy-n rá ér a CH+. TheNineTails: beginner-en meg kell venni az összes upgrades-t. CH+ -t kell egyedül easy végén, mert ott még nincs annyi ch büntetés (beginner-en elég sokáig tartana AA mellett).
2. ország után kapom a 3. kristályt? Mert ha igen akkor sokáig jounin nélkül leszek (1T Naruto-ra értem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #5848 Dátum: 11 márc 25, 19:23:53 » |
|
Laci: nem feltétlen értek veled egyet. Az Auto Acceptet csak akkor érdemes beginneren megvenni, ha sokat időzöl ott. Amúgy easy végére is ráér, mivel ott egy kicsivel többet ér a csapat. Végül döntésre jutottam: mivel Shodai sok ryoba kerülne, ezért egy Gaarat vettem, ő még felezés nélkül is befér a csapatba, így jóval több pénzt tudok vele megtakarítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Saiyan Meteor
|
|
« Válasz #5849 Dátum: 11 márc 25, 20:11:39 » |
|
renato én is úgy gondolom h AA-t beginneren kell kivinni easyn többet segít mint ch+ ezen kívül az se feltétlen igaz hogy az easys ninek többet érnek épp javasolni akartam a dolgot, de nem jutottam el odáig a kötprog miatt werewolfs 'elkelt' remélem nyugodt szívvel használja a gazdája igen laci 2. ország után tudod megvenni mert akkor leszel ezüst csillag is mondjuk fasza kis geci 30% offos most nézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|