24 nov 27, 13:24:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744888 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #5835 Dátum: 11 márc 24, 15:53:36 »

Na, kivittem a tűz országot is, így átléptem ezüst csillagra. Egy kérdés: szerintetek megérné vennem egy Shodait? Csak mert már eldöntöttem, hogy Chiyo lesz a kagém, de Shodaial felgyorsíthatnám a haladást, viszont ez ryo veszteséggel is járna...
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5836 Dátum: 11 márc 24, 16:00:27 »

Én is már mennek Hard-ra... Így te fogsz nyerni és én utálok veszíteni Nevet . Viszont Dei már szintet lépett. Már csak Itachi-nak és Chiyo-nak kell.

Megérné megvenni hisz felhúzod 15-6lvl környékére és ha eladod majdnem vissza jön az ára, de én akkor se venném meg (saját vélemény Nevet ).
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5837 Dátum: 11 márc 24, 16:32:42 »

Én sem szeretek nagyon veszíteni, szóval... de azért remélem, hogy hamar levered a Kyuubit Nevet
Amúgy nem hiszem, hogy meg fogom venni, valószínűbb, hogy a genineket és Zabuzát felhúzom 20-25re, egyszer úgyis meg kellene tenni Nevet
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5838 Dátum: 11 márc 24, 19:54:43 »

Még mindig nem adja fel a Kyuubi. Remélem még a héten meglesz. És egy kérdés: a jounin-oknak a 3. +stat pont 1000 ryo-ba kerül? Mert Zabuza-nak vennék még egyet, mert ő üt a legkisebbet (még a 380-at se éri el).

Nézegettem kinek milyen LW esett és neki ma már 3! is http://www.ninjamanager.com/teams/31820
Chaos Blade, Zangetsu, Tornado Edge. Az ilyeneknek van szerencséje...

ÉS ENNYI MEDIUM KIVÍVE Nevet (bocs a csupa nagybetűért előre is Mosolyog )
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 20:02:04 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5839 Dátum: 11 márc 24, 20:51:40 »

Grat Laci Nevet Látom te is hasonló módon kezdtél, mint én Nevet na, most derül ki, hogy mennyivel jobb a hybrid a sima csapatnál... azért remélem ha le is maradok, akkor sem kell még 2 hónapot utánad itt bénáznom hardon xD
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5840 Dátum: 11 márc 24, 22:40:46 »

grata Nevet
szépen haladunk a magasabb nehézségekre mindannyian Nevet
mediumon sajnos nemtom mikor lesz végre kész a karakura, de sebaj addig is hátha végre dobna vmi LW-t Szomorú
mondjuk nem kono trióval keresem hanem "csak" ninja dogsal de attól még adhatná
meg legalább szépen fejlődnek a ninjeim Nevet lassan mindenki lvl24, csak a kage 19es Nyelvesít

hardon a tegnapihoz képest sajnos ma jóval kevesebb ryo jött be :S
de sebaj jövőhéten go extreme Nyelvesít
monjduk nem is volt 40 kihívásom Nyelvesít
12481nél járok most Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5841 Dátum: 11 márc 25, 09:26:29 »

Jó ez a bónusz energy az elején beginneren, csak a naruto energy-ből is lehetne plusz. Már lezúztam majdnem a wind countryt, de naruto team nem képes legyőzni sasorit. Ladderen végre tegnap este nem volt ellenfele naruto kagemnak,

vittem shinigami apprentice-en kívül mindent. Végre utol étrték az fnjk átlag sebzésben narutot, de a geninek eléggé el vannak maradva, bár náluk pont a spread a lényeg, és persze a summon is vegetál. Szerintem lvl 45 alatt neki sem állok

az otherworld-nek. Addig meg agyhalál, dögunalom, ryo gyűjtögetés és persze lw-zés. Én még nem értem el a 7000 ryot, ennyi kihívással elég nehézkes, de végül is ráérek. Addigra legyenek új fnk-k, mire oda jutok. (Remélem lesznek újak, mert a többi fn-hez képest elég kevés a választék)
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5842 Dátum: 11 márc 25, 11:19:12 »

hehe Nevet kivi leszek te mennyi idő alatt tolod ki beginnert dex
remélem extremen legalább vkit utolérek Nevet mondjuk a saiyans csapim lassú sajnos

http://www.ninjamanager.com/teams/162982
ez a csapat 'szabad' ; login-jelszó nálam Nevet
jelenleg 4,6k ryo van nála és AAra mentem vele eddig Nevet a látottakon kívül van egy 9es Gobi, LW nincs
nekem nincs hozzá se kedvem, se erőm hogy vigyem, de nem szivesen hagynám parlagon

mediumon végre kivittem karakura castle-t
3 800ast egyből beboltoltam Nevet szépen alakul ott is a dolog, már csak ATt kell kivinni hogy a full csapatba bekerüljön a summonom is végre (rinnegan bird)
CH ügyileg is max egy Gobi férne be,de inkább nin hounds és próbálok LW-ket dobatni (sajnos eddig nem akarta :S)

hardon már 12729 ryom van Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 11:29:10 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5843 Dátum: 11 márc 25, 11:33:04 »

Grat Laci Nevet Látom te is hasonló módon kezdtél, mint én Nevet na, most derül ki, hogy mennyivel jobb a hybrid a sima csapatnál... azért remélem ha le is maradok, akkor sem kell még 2 hónapot utánad itt bénáznom hardon xD

Azért kezdtem én is a sand-ba, mert Ebizou-t akarom és így nem kell defend-elnem. És azért Temari-val, mert ő adta a legtöbb ryo-t kezdésnél Mosolyog .
Az meg nem biztos, hogy behozlak. Nekem előre tervezett LW-m vannak és azok nélkül nem megyek tovább Mosolyog . Így, ha véletlen én végeznék hamarabb még mindig kell LW-znem (hacsak közbe ki nem esnek).

Ide írom, mert nem lenne két sor: Genji Armor, Ryo Blade, Muramasa/Zangetsu és még a Murasame-t vinném magammal extreme-re.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 12:44:15 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5844 Dátum: 11 márc 25, 11:52:50 »

Ugyan ezzel a megfontolással kezdtem én is Temarival Nevet Az egyetlen különbség, hogy én Chiyora gyűjtök majd Nevet
Amúgy te melyik LW-ket akarod kiszedni? Én a Zangetsut, Genji Armort/Dragon Shieldet, Chaos Blade-et, vagy talán valamelyik helyett a Ryo Blade-et.
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5845 Dátum: 11 márc 25, 16:01:58 »

Yapp, it is me! Nevet yűjtök még ki naruto energyt és pár harc alatt szintet fognak lépni. Hogy mennyi idő alatt viszem ki engem most nem érdekel. Direkt ryo pluszos csapatot terveztem. Elképzeléseim szerint így fog kinézni a csapat:

Ba chouji, trans rock lee, fng kiba, iruka, kakuzu jounin és kage plusz ryo bird. Ha táposabbak lesznek akkor a geninek helyett kono trio. Ki akarom szedni az AA-t és a chakra+-t is beginneren, szóval 25k ryo kell majd. Vagy AA-t hagyjam easyre? Vélemények?
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5846 Dátum: 11 márc 25, 18:42:13 »

ha a végén tartasz akkor vedd ki az AA-t,de ha nem akkor még ne,easy-re mindenképen fog kelleni,a chakra+-helyett én a helyedben az item+-ot szedném ki(attól függ hogy milyen embereket akarsz,mert ha sok chakra kell és nem lesz elegendő akkor chakra+)
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5847 Dátum: 11 márc 25, 19:06:26 »

Beginner végén mindenképp szerezd meg az AA-t, easy-n rá ér a CH+.
TheNineTails: beginner-en meg kell venni az összes upgrades-t. CH+ -t kell egyedül easy végén, mert ott még nincs annyi ch büntetés (beginner-en elég sokáig tartana AA mellett).

2. ország után kapom a 3. kristályt? Mert ha igen akkor sokáig jounin nélkül leszek (1T Naruto-ra értem).
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5848 Dátum: 11 márc 25, 19:23:53 »

Laci: nem feltétlen értek veled egyet. Az Auto Acceptet csak akkor érdemes beginneren megvenni, ha sokat időzöl ott. Amúgy easy végére is ráér, mivel ott egy kicsivel többet ér a csapat.
Végül döntésre jutottam: mivel Shodai sok ryoba kerülne, ezért egy Gaarat vettem, ő még felezés nélkül is befér a csapatba, így jóval több pénzt tudok vele megtakarítani.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5849 Dátum: 11 márc 25, 20:11:39 »

renato én is úgy gondolom h AA-t beginneren kell kivinni Nevet easyn többet segít mint ch+
ezen kívül az se feltétlen igaz hogy az easys ninek többet érnek
épp javasolni akartam a dolgot, de nem jutottam el odáig a kötprog miatt Nevet

werewolfs 'elkelt' remélem nyugodt szívvel használja a gazdája

igen laci 2. ország után tudod megvenni mert akkor leszel ezüst csillag is Nevet
mondjuk fasza kis geci Nevet 30% offos most nézem Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins