25 jún 06, 11:03:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855642 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5820 Dátum: 11 márc 23, 16:53:33 »

Ha kiveszek egy fsp-t -0,4%-ot kapok (hiába helyettesítem robust-al). FN Oro már lépett egy szintet. Dei és Chiyo is közel van már hozzá és Gobi-nak még kell 25 win. Lehet, hogy Gobi-t még bevárom és csak utána fogok próbálkozni.

TheNineTails utolsó ország után nem érdemes ryo bird-et venni inkább vedd meg a végleges summon-od (bár ha valamelyik otherworld-ös summon kell akkor ryo bird-et vegyél).
Chouza még elmegy beginner-en (de kizárólag Chouji-val). És nem értem miért csak utolsó ország után akarsz új tagokat venni. Inkább szerezd be most őket (legalább a jounin-okat) és akkor nem kell majd az összeset Karakura elött szintelni.
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5821 Dátum: 11 márc 23, 16:57:22 »

oké most beszerzem tegyük fel1.nincs ryom,2.most szintelni öket egy kicsit idegölö lenne már a country-k kapujában,nem most kéne szerintem,meg én végleges summonak 3 közül választanék:nibii,gobi,spirital dragom,és ha megkérhetek vkit irja már le hogy mit tud a rinnegan bird
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5822 Dátum: 11 márc 23, 17:07:08 »

rinnegan bird beginneren kevés
easy,medium csapatoknak jó (nem ideális sztem az marad a hachibi még mindig) ha ls-tai-crit teamet építenek
ad tait, crit dmg-t szóval ez hasznos
de ha nem 2 atk, hanem 4 tai lenne akkor lenne ideális Nyelvesít
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5823 Dátum: 11 márc 23, 17:51:49 »

Most lenne ideális (igaz hamarabb kellett volna) beszerezni őket. Én a helyedbe most szerezném be őket (2 nap defend + eladod Chouza-t és megvan a két jounin).
Karakura előtt 5 nin-t kell felhúznod 16-17lvl-re (ha veszel summon-t is akkor még őt is kell ami 5-6-7lvl-es team-el nem igazán fog menni). Sokkal tovább tartana, mint most (elég lenne a 2 végleges jounin 14-15lvl környékén).
Amúgy van már valami elképzelésed milyen team-et akarsz? (értem itt LS, HS, Hybrid) Mert hozzá kéne igazítanod a summon-t is.

Na Gobi szintet lépett és már 1% fölé is ugrál a basher. Már csak WE kell meg szerencse Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 23, 18:38:36 írta laci1005 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5824 Dátum: 11 márc 23, 19:21:14 »

Negritis: elkezdtelek kihívni alt. csapimmal, de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor sürgősen építsd le az FNJ-det. Ripityára töri a gyengébb csapatokat egymaga, és még ott a Chiyod is, így a gyengébb vörös rókák nem mernek kihívni. Szerintem újíts be a helyére egy Ebisou-t, és ha úgy sem akarnak jönni a kihívók, akkor Chiyo helyére Karint. Szinte mindenki el fog verni, de jóval több kihívód lesz.
Vagy ha nem is adod el Chiyot és Itachit, de legalább miss slotba rakd, és szedd le róluk az abilityket/LWket (ez abból a szempontból jobb, hogy akik fejlődni akarnak egyből téged hívnak ki a könnyen legyőzhető, ám elég gyenge magas szintű karakterek miatt).
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5825 Dátum: 11 márc 23, 19:40:55 »

amennyire riasztó annyira csábító Nevet mer azért jó xp-t lehet érte kapni Nevet
és team def W 10 ryo, arena W 8 ryo Nevet
ezért vannak bent Nevet
köszi h hívogatsz Nyelvesít

tudom h lehetne több kihívó is, de bízok a magyar közösségben Nevet
és ha nem hiányozna kevés akkor tuti h rámennék arra a módszerre, de már kevés kell és így sztem jobban járok
a baj h magas a team xp-m és emiatt is kevés a kihívó Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5826 Dátum: 11 márc 23, 19:57:06 »

Renato akkor a te alt team-ed a Team -II- Nevet . Néztem is, hogy ki az az őrült aki bronz medálon engem hívogat ki Mosolyog .

Negritis: későn láttam, hogy kérted hogy hívjunk ki és ezért nem hívtalak. De holnap a másik két team-emmel ki foglak hívni (folyamatosan és mind a 2 piros róka. 100%, hogy te nyersz) csak legyél online Nevet .
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5827 Dátum: 11 márc 23, 19:59:51 »

8:45-11:00 között nem leszek itthon mer megyek leletért vissza Nevet
de utánna ha hazaértem leszek, mer kötprogot írok linux-bashból (rühellem Nevet)

köszi srácok Nevet sietek h minél hamarabb én is extremen legyek Nevet de AA nélkül nem váltok Nyelvesít
délután 5 körül 0ztam az energym akkor 7387 ryo volt kézbe Nevet most 7595 Nevet
köfi srácok, ha ilyen kedvesek vagytok akkor gyorsan meglesz a dolog Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 23, 20:31:20 írta Negritis » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5828 Dátum: 11 márc 23, 20:51:00 »

Kihívtalak párszor de nem hagytam, hogy csak free win legyen Nevet És elég szépen megküzdöttek a winért!
A kyubiinál tartok éppen úgyhogy már csak lw vadászat van nekem... 300al kevesebbet tudok a kyubira verni szal még kell gyúrni Nevet Full earth lesz a csapatom mert több extremes és nagy water csapattal szaladgál Nevet
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5829 Dátum: 11 márc 23, 21:27:06 »

ehh most eddig van egy berserk Narutom, egy Sasukem egy Narutom, akkor Genma meg Kakashi, és egy Sakurát még betettem, de így sem tudtam megcsinálni a lightning Villaget...most épp Zabuzára gyűjtök, és ha megfelezem őt és Sakurát és kiveszem Genmat akkor megmarad a team 7 combo és Zabuzával már menni fog a lightning village. Zabuzát eddig is akartam, de csak a lightning village után xD gondoltam a énzből amit szerzek ott abból kijön, vagy legalább egy része meg lesz, de elég gyér a fizetség DX 2 ryo XP
Naplózva

Set
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #5830 Dátum: 11 márc 23, 22:49:48 »

Hát..én is kivittem az eventet, 106. hely sztem nem rossz egy kezdőtől  ikszdé
Medium meg most kezd felpörögni, embereim már megvannak + a summon is. Akik kivitték nem emlékeznek rá hogy meddig kellene húzni őket?  LS nin team nibivel
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 23, 22:50:31 írta 0414setsuna » Naplózva

v_v
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5831 Dátum: 11 márc 23, 22:53:43 »

grata
hát így első bliccre én aszondom h lvl30-35s ninek és 15s summon mellett lesz rá esélyed Nevet
és ugye a nin-rerollnál elég ha van esély utánna már csak luck faktor Nevet

ebből nekiálltam camper csapatot röffenteni : http://www.ninjamanager.com/teams/58546
ha kell visszalehet venni a klánba
akár maradhatok arany medálon, h kevesebb legyen a csataköltsége ha kéritek
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 23, 23:08:33 írta Negritis » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5832 Dátum: 11 márc 24, 06:37:27 »

hát én hybridet szeretnék,és már gondolkoztam a végsö összeállitáson a következö:FNG Itachi/Yondaime HS,5 gates Lee,Sasuke transnem  tom mi/még nem tom xD,vagy dei/kisame/kakuzu,copy kakasi(szerintem jo az a magas ninje miatt)/Crazy Medic Kabuto,kagén még nem gondolkoztam,de az is meglesz
Naplózva
Set
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #5833 Dátum: 11 márc 24, 13:09:30 »

Ez a hét adja Nevet Event kész, alttal kivittem beginnert, Tornadot kiszedtem vele de mivel nekem a luna kellett így elkezdtem azt keresni 140IF-el : http://noob.hu/2011/03/24/luna.jpg Bírnám mediummal is beadtá a moon chasert xD
Habár ígyis szégyellem magam xD
Naplózva

v_v
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5834 Dátum: 11 márc 24, 13:14:30 »

Hát a nagy zh írások közepette elszántam magamat a main team hihetetlen mélyrepülése után, hogy én is elkezdjek egy alt teamet. Nagyon fantáziadús nevet adtam neki, dexter696. Nevet Main alig halad, napi 10-15 kihívás, szóval itt az idő,

hogy tanulván a korábbi hibáimból egy kicsit jobb csapatot hozzak össze. Meglátjuk mit sikerül kreálnom, cél egy crit team forbiddenre. Addig meg valahogy elszenvedni röveidebb idő alatt, mint a main tette. Talán nem túl nagyok az elvárásaim.

Imáim végre meghallgattattanak. Kiesett mr revive armor. Nevet Neki is álltam a psionic bladenek. 709 fi lesz, ha be tudom lőni hogyan osszam el az lwket. Elsőre már killer bee legyűrte, narutonál volt a genji armor és a revive is, szóval nem volt max if, át kell variálnom de elfogyott a WE. Majd este. Szép napot! 
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 14:42:41 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Oldalak: 1 ... 387 388 [389] 390 391 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins