TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5805 Dátum: 11 márc 21, 21:52:36 » |
|
na jol van nekem most van elegem chouzábol,eddig birtam egy gyenge k*la,melyik akásra cseréljem le,ha az FNG-m itachi lesz,szoval ö kilöve,megvan idáig a fire,river,wind és lassan a lightibg country is,én peinre vagy deire gondoltam,de ha valaki tud jo indokot irni azt is elfogadom(mondjuk kisamén is erösen gondolkodok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #5806 Dátum: 11 márc 21, 23:32:27 » |
|
Eventes fng-t azonnal megkapod, ha kivitted és rákattintasz arra a linkre, amit az elején kellett használni, hogy megkapd a bónusz fng-t. Ha most rámész tt ki is írja, hogy menj vissza rá, ha befejezted a játékot és azonnal küldik. Mára elértem
a 6000 ryot, kell még 9k sajnos, de legalább ezzel haladgatok. A crites csapat nagyon jó lesz, de csak forbiddenre, addig a full LS veri sajnos. Lehet majd kezdek egy új csapatot, és azzal én is az elejétől arra gyúrok majd, de az kicsit uncsi lesz, hogy mindenki arra tápol.
Ez poén. Most toltam el 111 WE-t revive armorra, és negyedszer, majd ötödször is ki akarta dobni a golden axe-t, így kaptam is mért 60 ryot. Ez valami rossz vicc? Nem voodoo-zott mostanság valaki, mert ez már kezd komédiába átcsapni.
Ha nem lennék az elalvás határán, még talán fel is nevettem volna, így csak egy mosolyra futotta. A két fnj és a kage kezd megerősödni, már 60% felett végeztem ladderen. Most már hiba nélkül ütöm az aka templom első küldetését
kono trioval, lassan, ha végre a sors megszán, akkor visszatérhetek a psionic blade-re, mert elég erősek lesznek a farmoláshoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 22, 00:07:19 írta dexter6 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5807 Dátum: 11 márc 22, 00:43:33 » |
|
nah 4ből már csapattal van AA-m  lesz egy fun camper amit valszeg tesóm visz majd  3 FNG(naru-jira-minato)-One tail naru-Jira kage(misslot)-Yondaime-új summon  nemtom meddig funolok vele én most így első nekifutásra csak a naruto team gyengesége miatt akadtam meg az első countryba  hardon is haladok szépen még 1,5-2 hét hogy meglegyen kb 11124 ryonál tartok napi 250-300 fut be(inkább 300) mediumon nem akar LW esni egyáltalán, pedig már a moon chasert próbálom jiraiyánál tartok karakurában, ha végre kivinném akkor már csak aka vége kellene hogy meglegyen a teljes csapat a vicc h kb 2500 ryom lesz mire kiviszem szóval kapcsiból 3 db 800ast megtok venni és gyorsan fog pörögni, és legalább LW-s summon is halad és lehet vele 'mókázni' csak tényleg eshetne már valami mondjuk nem panaszkodok  olvasva dex félszerencséjét  ez kb olyan mintha elhagynád a cipőd, de mindig a jobbat találnád meg a bal helyett  ismerős szitu, nem?  kiesett hardon a gil sword  +25% ryo  arena win 8 ryo 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 22, 13:26:02 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
A Sokadik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Beton használó
|
 |
« Válasz #5808 Dátum: 11 márc 22, 14:10:43 » |
|
Még kell egy pár 800as ab és végre legyakom nindaimét.Szerintetek hogy tudtam ilyen alulfejledt csapattal leverni karakurát?Akkor vettem meg a ba szöcskét.már csak elemeket kell jól beállítani mind a main mind a naruto csapatnál és kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5809 Dátum: 11 márc 22, 16:43:07 » |
|
Na ma megfeleztem Oro Kaget és nem rég lett 2 szintű még az elején jó lassan fejlődik mer a nagy geninek hamar kivégzik őket ,de sebaj majd felfejlődik hozt kész. Ja meg vettem neki egy 200 abbot de nem azt kellett volna hanem a 400 abb az sokkal jobb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5810 Dátum: 11 márc 22, 20:10:36 » |
|
Egy hete jártatom folyamatosan a szám (képletesen értve), hogy akik beginner-en és easy-n vannak ne vegyék meg az 50-200-as ab-okat (semmi értelme csak ryo pazarlás,nagyobb szinteken a haladás érdekébe muszáj megvenni). Ezek szerint feleslegesen... Mindenkinek saját döntése, hogy mit vesz és mit nem csak segíteni akartam, hogy ne keljen sok fölös ryo-t elkölteni ugyanis kell 3fsp és 3 robust nunchaku (de min. 3fsp a Kyuubi-hoz), tehát úgyis eladnátok őket (60 ryo-ért).
Még mindig nem döglik a Kyuubi, de lassan mindenki lép egy szintet (talán meg is várom) kivéve Kankuro és Zabuza (ők már léptek). Gobi is közel áll a szintlépéshez. 2 nap folyamatos sneak és remélem utána Hard-on leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5811 Dátum: 11 márc 22, 20:15:12 » |
|
Laci: szerintem Itachira rakd a Tornado Edgét, Orochimarura a Moon Chasert és Kankurora a Murasamét, úgy hátha sikerül legyaknod a Kyuubit. Valamint én a helyedben Itachit "áldoznám be" az egyik 900asra, nem Orochimarut (nagyobb reroll-lal rendelkezik Orochimaru, így kevesebb az esélye, hogy minimumot csapjon). Amúgy igazad van, beginneren felesleges, még easyn is, bár ha sikeresen kihagyod az LW vadászatot beginner végén, akkor már ott is rá vagy szorulva 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5812 Dátum: 11 márc 22, 20:46:52 » |
|
szerintem az 50-200as az elején mindenképp belefér mikor kage-t veszel akkor már nem feltétlen, de akkor sincs nagy baj vele főleg hogy dupla energy és nem vészes dolog elvégre ott még kell a ryo bird summon (mediumtól már nem vagy rászorulva AA mellett) szóval nem az a probléma hogy vesz-e 50-200as abokat, hanem ahogy a csapatokat felépítik néha maguktól  főleg az elején 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5813 Dátum: 11 márc 22, 22:42:13 » |
|
Igen Negritis ezt a véleményt már tapasztaltam,ugy hogy van 1 chouzám igy haladok annyit mind 1 homok a sivatagban kb. mert annyira gyenge,az más hogy már uccso országot csinálom de az azé nem a könyüek mözé tartozik,fökép hogy az earth country-t hagytam utoljára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5814 Dátum: 11 márc 23, 03:41:32 » |
|
Öreg, az egész csapatodat lecserélheted remélem azt tudod. Amúgy én most kicsit meguntam a játékot azért nem írogattam egy ideje. Ma beléptem, átvittem az ATét eventel, meg lwzgettem a többivel + summon tápolás de nem esett semmi. Mindegy lassú víz partot mos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5815 Dátum: 11 márc 23, 13:14:56 » |
|
Laci: szerintem Itachira rakd a Tornado Edgét, Orochimarura a Moon Chasert és Kankurora a Murasamét, úgy hátha sikerül legyaknod a Kyuubit. Valamint én a helyedben Itachit "áldoznám be" az egyik 900asra, nem Orochimarut (nagyobb reroll-lal rendelkezik Orochimaru, így kevesebb az esélye, hogy minimumot csapjon). ...
Én köszönöm a tanácsot  . Így 0,8-0,9% az esélyem már csak próbálkozni kell. De még így se akar sikerülni... Neked hány % esélynél adta meg magát? Lehet, hogy még holnapig próbálkozom aztán ha nem megy akkor várok vele még egy kicsit (ameddig Gobi szintet nem lép).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5816 Dátum: 11 márc 23, 13:21:52 » |
|
 laci nem akarlak idegelni, de én hardot 0.4-0,5 körüllel vittem ki mondjuk 1 hét alatt  eventet pedig 0.6al 2 nap alatt  szóval ha van esély akkor már előbb utóbb viszed, kivéve ha full tai team (mint szegény volfy  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5817 Dátum: 11 márc 23, 13:29:31 » |
|
Azokkal a szintekkel hard-on verni lehet a Kyuubi-t  . Már rég kivitte volna ha Kimimaro helyett egy kage-t tett volna be (mondjuk egy LS kage-t, esetleg HS-t ha ragaszkodik az immun-hoz). Persze arena-ba alig akad ellenfele. Ha minden jól megy (és jön elég kihívó) akkor már ma szintet lép a Gobi. FN Oro mellett talán még Dei is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5818 Dátum: 11 márc 23, 14:50:00 » |
|
Hát... nekem nem hiszem, hogy volt annyi, mint neked. Eventen meg még 0,2% se volt..  Amúgy még valami: Basherrel nézd meg, hogy ha Zabuza FSP helyett Robustot kapna, akkor mennyi lenne az esélyed (Chiyonál is megnézheted, Deinek viszont muszáj az FSP).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheNineTails
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5819 Dátum: 11 márc 23, 16:04:12 » |
|
Igen Kazekage sama szerintem is de azt majd csak akkor ha kitoltam a earth country-t utána ryo bird azt veszek egy pár használhatobb embert,mert igy elég gyér,mondjuk ez se épp egy rossz összeállitás,csak utána jön egy FNG utána egy pár jobb ember,jouninnak 2 akást gondoltam ki(vagy 1-et és egy másik jounint)és genineknek meg a battlearénás emberek közül egyet és vagy 1 berserkes narutot vagy egy transmigrated sasukét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|