Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5790 Dátum: 11 márc 20, 19:58:17 » |
|
Tényleg jobb akkor Gaara Trans.ját választom hisz neki is 5.1 nő a ninje top levelje is azonos de Gaaraért kevesebbet kell fizetnem mint ORo ért  és ha Gaarat választom akkor Gaara LS v HS nek jobb ?? és akkor SD lesz a summon ugy is pöpec 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5791 Dátum: 11 márc 20, 20:00:48 » |
|
Először is kezdenék egy kis kötsögösködéssel: nem a Luna a legjobb beginneres LW... 2 jobb is van nála, amiket a Kyuubi dob  (de azt csak a camperek kaphatják meg). ^^: miért nem kérsz segítséget msn-en? attól hogy nem vagyok szabadba írhatsz nyugodtan  Negritis: Mediumra már nem nagyon ajánlatos az én csapatom, mert ott a 3 FNG hasznosabb, mint 2FNG+Berserk. Bár... még Berserk nélkül is működhet... alt. csapatommal kipróbálom majd ha oda jutok  Laci: siess, mert ha nagyon elől leszek hardon, akkor még égőbb lesz, hogy leelőzöl  Amúgy a 2. variáció jobb szerintem, szóval én azt alkalmaznám a helyedben. Ricko: ha minden áron hybrid csapatot akarsz akkor: FNItachi(HS)-Lee(34 chakrás, HS)-FNOrochimaru(LS)-Zabuza/Guren(LS, inkább Zabuza)-Deidara/Itachi(LS, itt talán Itachi jobb választás)-Ebizou(HS)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #5792 Dátum: 11 márc 20, 20:05:30 » |
|
Negritis: hát lehet hogy nem baj, de gondolom szerencsésebb a tapasztaltakra hallgatni, bármennyire nem fogom fel amikor segíteni akarnak ^^"  de hát ez vagyok én  am mér ne? lehet hogy a wind könnyebb  amúgy nálam ugye lehet a csapatomnak "más változata" "fejlettebb énje" vagy nem is tudom hogy mondjam  szal ugyanaz a kari fel van fejlesztve, erősebb etc. az önkifejezésem zseniális  na hogy megérné most leváltani? mármint Sakurát le akarom, de akkor a team 7 combo + dolgai eltűnnek, ami viszont eléggé erősíti a csapatot  szerk: renato: jaj tényleg  az msnre mindig elfelejtem feltolni a pofám, mert facebook mániás vagyok ^^" na akkor felmegyek és kifaggatlak 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 20:06:20 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5793 Dátum: 11 márc 20, 20:07:37 » |
|
Nem akarok én minden áron Hybridet jó nekem a HS team és a LS team is csak irtam egy teamet ami Hybrid team volt nem vagyok ilyen hogy csak hybrid team . nem sokára megvan Oro kage felezése és beteszem és nagyon gyorsan huzzom föl és kap két abbot hozt pápá kyuubi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5794 Dátum: 11 márc 20, 20:14:02 » |
|
renato én arra gondoltam h mediumon is müxik a 3fng-sasuke cs2-naruto one tail-jiraiya/orochimaru-gobi team  legalábbis az oros az 102 chakra szóval belefér a 113ba  amúgy a hybrid-gobi gyorsabb mint a nin-ls-reroll  de ki mit szeret  medium najó meguntam hogy nem esik a dragonbone, neki álltam a moon chasernek hátha ott lesz sikerem hard még 4200 ryo kell  kb 2 hét és talán megvan, remélem kevesebb signature-t módosítottam  mer event csapi má nem kell bele  remélem event csapattal lesz időm feljönni az 1. helyre  amúgy renato sztem a luna jobb mint az a 2 amit a kyuubi dob de ez magán vélemény  amúgy a bijuu carvernben is vannak brutál LW-k  most nézegettem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 21, 06:11:41 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5795 Dátum: 11 márc 21, 14:45:40 » |
|
Az biztos hogy brutál LW -k de az is egy idő mire a Hachibi LVL 4 szintjéig vagy a Sanbi Lvl 5 ig eljutsz de nekem nagyon tetszik a Ichibi LVL 2 szintjén a Kreimhild az nem rossz LW sztem . Lehet azt is megprobálom vagy Tornado Luna v ez a Kreimhild lesz amit viszek át . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5796 Dátum: 11 márc 21, 14:54:12 » |
|
Negritis: én is erre akartam utalni itt: ...(de azt csak a camperek kaphatják meg)...
Bocs ha félreérthető voltam  Amúgy Hardon ~12-es szintű ninjákkal végig lehet már vinni a 2. országot? Csak mert most nem tudom meddig kéne gyúrni a csapatomat... abilityket már vettem nekik (50-200), mást meg nem nagyon szeretnék (az abilityk miatt is fájt a szívem...  ).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 21, 14:55:11 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5797 Dátum: 11 márc 21, 14:59:22 » |
|
... Laci: siess, mert ha nagyon elől leszek hardon, akkor még égőbb lesz, hogy leelőzöl  Amúgy a 2. variáció jobb szerintem, szóval én azt alkalmaznám a helyedben. ... Én sietnék, de csak nem adja meg magát a dög... És én is a 2. variáció felé hajlok és akkor extreme-en meg beszerzem Tsunade-t. Ricko: ha nagyon ráérsz akkor 30+lvl nin-ek (Gobi 13-14lvl) + kono trio és megvan a luna sword (na meg egy kis szerencse is kell). Ha sietni akarsz akkor kidobatod a tornado edge-t (ami szintén egy jó LW az elején). Ja és Renato vedd meg a kono trio-t + a 200-as ab-jait. Gyorsabban gyűlik majd a ryo.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 21, 15:00:59 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5798 Dátum: 11 márc 21, 16:33:01 » |
|
Hát nem olyan biztos hogy gyorsabban gyűlne, meg amúgy is, most próbálom lejjebb vinni az XPm, hogy több kihívóm legyen (napi 100 így is megvan). Most mindenkit (FNek+Zabuza+Baki) fel akarok vinni 12re és szerintem megint végig viszek egy országot. A 3. országnak valószínűleg a szelet választom, és ha minden jól jön ki, akkor be is szerzek egy Ryo Bird-et (azért csak 3. a szél, mert az első 2 amit választottam elemi bónuszt kapott a csapatom ellen, így minél hamarabb ki akartam iktatni őket  ), és össze is gyűjtöm a Chiyohoz szükséges pénzt, így már egyből arany csillagon be is tudom szerezni a kagémat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5799 Dátum: 11 márc 21, 16:41:23 » |
|
Háát... én már mennék Easy -re szóval nem érek annyira rá akkor Tornado Edge szerezzem meg ?? és ha sietek mennyi legyen a szint a JOunin és KAge -im nak??? azt tudom hogy 27lvl kell a Genineknek . remélem április közepére már büszke easy-s tag leszek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5800 Dátum: 11 márc 21, 17:26:45 » |
|
Dehogy kell 27lvl a genin-eknek  . 22-23 genin-ek, 21-22 jounin-ok, 18-19lvl kage és 8-9lvl Gobi bőven elég. Nagyon nem akarja feldobni a talpát a Kyuubi... Valamikor megmarad a 40% hp-ja, valamikor elég lenne egy 150-es ütés és döglene. Kankuro és Zabuza nemsokára szintet lép. És még kell 70 ryo, hogy megtudjam változtatni Kankuro elemét (mert így 5-ből 2-szer vesztek a naruto team ellen).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #5801 Dátum: 11 márc 21, 18:03:31 » |
|
Akkor szerintetek Oro Kage-t meddig huzzam hogy erős is legyen? és legyen keresni valója a Kyuubival szemben. ja még 2 szint időt adok Gurennek és Deinek fejlődésre hisz már a Geninek megfelelő szinten vannak . a kage meg rola ne is beszéljünk Gobi is kap 1 szint várakozási időt . 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5802 Dátum: 11 márc 21, 18:18:23 » |
|
Ricko: ...22-23 genin-ek, 21-22 jounin-ok, 18-19lvl kage és 8-9lvl Gobi bőven elég...
Már itt megválaszolta a kérdésedet Laci.. olvasd figyelmesebben amit írnak, mert nem viccből írják ám  Na, alt. team kivitte a beginnert 2. alkalommal is, szerintetek Fury Fistet vagy Luna Swordot vigyek tovább, ha crites csapatot akarok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5803 Dátum: 11 márc 21, 18:49:34 » |
|
Alt team nekem is crites lesz. FN Lee-t csak azért szereztem, hogy gyorsabb legyen a haladás. Van még egy FN Kiba-m és most viszem ki 3.-jára a beginner-t. Most Luna Sword-öt szerzem meg a gyorsabb haladás érdekébe. Majd hard-on átváltok crites LW-kre. Kell még FN Chouji és a két FNJ Killer Bee és Lee és ez mellé párosulna FNK Tsunade.
Neked is azt ajánlanám, ha van időd szerezd be a Luna Sword-öt. Itt az elején jobban megéri (szerintem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5804 Dátum: 11 márc 21, 21:25:48 » |
|
Negritis: lehet le leszel hagyva  már néhe bedobja a max damaget a kyuubinál 7718 körülire igaz 0.001 % az esély de hamar meglesz már közel vagyok  főleg ha kiesne a zangetsu akk meglenne simán ^^ ahogy eventen is kevés van 400 hp kell még letolni  ja amugy mikor kapom meg az eventes Fn-t? amint kivittem már a másik csapatomnál lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|