25 jún 06, 23:54:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 856206 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #5775 Dátum: 11 márc 20, 17:39:51 »

Barátod most egy csöppet kib@szott veled... 20-as szintű Nidaime már jó lett volna a végéig (fejlődött is volna még eleget)... most még többet kell időznöd, mert pénzt kell gyűjtened a felezésre, stb...  szóval szerintem most rontottad el, bár Orochimaru jobb, mint Nidaime, de Nidaime már fel volt szerelve abokkal, szóval...
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5776 Dátum: 11 márc 20, 17:53:17 »

a nidaime - oro csere arany csillagon megérte volna
esetleg aka temple közepén, de utánna már felesleges, abok és lvl miatt
így tényleg sux lesz felrántani értelmes közelségbe
easyre jobb lett volna már azzal tervezned, de ez a TE döntésed volt Nevet az ember a hibáiból tanul (ne tudjátok meg beginneren mekkora marha voltam 1. karimmal Nevet)
azóta meg már rájöttem h 1 hónap alatt kivihető Nevet
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5777 Dátum: 11 márc 20, 18:11:35 »

akkor elk*rtam nem kicsit nagyon ikszdé igen Negritis ez igy van a hülye hibáimból tanulok easy-n már okosabb leszek remélem . Most felhuzom orot 10-15 szintig max meg abbok . igy azt hiszem  május április közepéig beginneren leszek smirksweat a hibám miatt
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5778 Dátum: 11 márc 20, 18:17:10 »

laci1005: kicsit későn olvastam amit írtál ikszdé és pont nem azt tettem amit mondtál smirksweat dehát ez vagyok én Ab-ből vettem Kakashinak Genmanak és Sasukenak xd summont nem veszek, mert 1 pénzem sincs rá, 2 rájöttem, hogy eléggé gyatrák amit most dob ki ikszdé
amúgy ha nekem jó jounin kéne, Zabuza megteszi? vagy várjam ki az akatsukisokat?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5779 Dátum: 11 márc 20, 18:25:06 »

Megvettem az utolsó fsp-t. Már csak WE kell meg egy kis szerencse és én is Hard-on vagyok. 0,4-0,5% eséllyel remélem hamar megadja magát a dög.

Ricko én azt ajánlom, hogy tervezz előre egy csapatot easy-re (többször is számold át, hogy biztos beférjen, mert én már számoltam el magam nem is kicsit).
50-200-as ab-okat meg hanyagold nem éri meg (persze kono trio-nak csak a 200-ast érdemes).

Persze jó Zabuza is és mellé egy Itachi/Dei vagy ha hibryd team-et csinálsz (fele HS, fele LS) akkor CM Kabuto.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5780 Dátum: 11 márc 20, 18:26:51 »

zabuza nem rossz, akár a végéig is megéri tartani, de szvsz egy nin-reroll csapatba beginneren
ahol Haku-FNG-Trans Genin-Zabuza-deidara-oro-spirit dragon mondjuk

beginneren bőven el lehet tötyögni 1 falu végig a 'nyomi' jouninokkal ha van 1 BA genined meg pár alap cuccod
aztán ott tudod venni a tápost
elsőnek windet ajánlja mindenki hogy egyből meg tudd venni a ryo bird summont, ami nem kicsit hasznos higgyetek nekem/ünk/

amúgy most arcolok 1et, de easyn használjátok az én vagy rtk buildjét
rtk talán jobb is picit jiraiyával, a szépsége hogy még mediumon is bőven müxik amúgy Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 18:33:31 írta Negritis » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5781 Dátum: 11 márc 20, 18:32:01 »

jééézusooom nem is értem amit mondotok Nevet ha nem magyar magyarul van akkor nekem beszélhettek ^^" smirksweat addig még értem, hogy Zabuza megéri, deee csak ennyit ikszdé

am hogy lehet majd easybe átmenni beginnerről? mármint miből kell összejönni x értéknek? nemvágom :S
nem mintha annyira átkívánkoznék, csak érdeklődöm Nevet
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5782 Dátum: 11 márc 20, 18:38:14 »

Ezt hogy érted laci hogy tervezzek előre egy csapatot?? És mit lehet abba elrontani?? amugy ilyen tervem lenne easy végére Oro FNG -Itachi FNG -Ezt nem tudom-Itachi Jounin(az alap amit adnak) -Deidara -Oro Kage -Gobi ez lenne a végére ja és mennyi az a Itemfind skill level amivel már tudnék jó LW-ket kiszedni?? most 435 IF levelem van
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5783 Dátum: 11 márc 20, 18:40:16 »

Tervezem Hard-ra a team-et és két ötletem van melyik a jobb?
1., FN Kankuro (HS)- FN Itachi (HS)- FN Oro (LS)- FNJ Tsunade (HS)- 1T Naruto (LS)- Chiyo (LS)- Gobi
2., FN Kankuro (HS)- FN Itachi (HS)- FN Oro (LS)- 1T Naruto (LS)- FNJ Itachi (LS)- Ebizou (HS)- Gobi

Vagy valakinek van más ötlete? Hybrid team kéne ezekkel az FNJ-kel.
FNG-im: Oro, Itachi, Rin, Kankuro

Pl. azt, hogy több a team CH-ja mint a megengedett. És ez a team mellé egy 350 Oro + summon-nak Nibi/SD az ideális.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 18:41:46 írta laci1005 » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5784 Dátum: 11 márc 20, 19:09:12 »

Aha na kiszámoltam ha a végére 130 CH lesz (tuti annyi lesz) :akkor FN Oro (LS),FN Itachi (LS),Oro (HS),Itachi (LS),Deidara(HS),Oro Kage (LS),Gobi ez jó lesz??? amugy Tornado Edge érdemesebb vinni mint LW -t vagy Luna Sword?? szerintem Tornado jobb de azért megkérdezem Pontosan
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5785 Dátum: 11 márc 20, 19:24:57 »

Luna a jobb LW... És Dei-t meg Oro-t mér akarod HS-re vinni (nem mintha sikerülne max. 9-10 seal-re) ??
Ez full LS team szóval Gobi helyett Nibi/SD kell.
130 CH pont, hogy nem fér be: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=6591
Itachi helyett Zabuza vagy Oro kage helyett Chiyo.

^^: ez mind magyarul lett mondva Nevet . Negritis ezt a team-et ajánlotta:
Haku-FNG (utolsó ország után egyet választhatsz)-Trans Genin (asszem ezüst csillagtól a kezdő genint áttudod változtatni)-Zabuza-deidara-oro-spirit dragon
Wind country-t vidd ki elsőnek, mert ott megtudsz venni egy summon-t + Dei-t is. A summon a ryo bird (300 ryo és 16 ch) szintenként +4% ryo-t ad (7-8 lvl fölött érezni nagyon a hatását).
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5786 Dátum: 11 márc 20, 19:26:30 »

pont nem jobb Nevet Luna Sword a legjobb beginneres LW Nevet
csak nem a legkönnyebb kidobatni, viszont mikor AA-ra spórolsz akkor megoldható
amúgy nem rossz csapat Nevet, főleg h Gobi kb a legtápabb summon sajnos Nevet
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5787 Dátum: 11 márc 20, 19:32:06 »

Igen utána gondolkodtam én is ikszdé hisz nehéz volna akkor inkább ilyen FN Oro (LS ) FN Itachi (LS) Oro (LS) Dei (LS) ItachI(LS) Chiyo (LS) és sztem Nibi és ugy már jó lesz ez kijön 121 CH  ból és igy jó is lesz Easy-n akkor melyket könnyebb kiszedni és jó is??
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #5788 Dátum: 11 márc 20, 19:36:47 »

laci1005: nemrég mondtam hogy későn olvastam el amit írtál először, és pont nem azt csináltam XDlegközelebb játék előtt felnézek, az már 100 ikszdé ugyanis bementem a lightningba és nem bírok győzni D:  >.<# dooo
mánemtomhányaccor próbálkozom, közbe még fejlesztem is őket XP-vel, de egy hajszál választ el attól hogy továbbmehessek >.<# dooo
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 19:37:37 írta ^^ » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5789 Dátum: 11 márc 20, 19:38:53 »

én a helyedbe Oro (LS) helyett egy trans genin mellett döntenék és akkor Spirit Dragon summon
shikamaru,gaara és tayuya is nagyon pöpec

^^
nem feltétlen baj ha a saját fejed után mész Nevet
DE nem biztos hogy csak azért nem nyersz mert a lightningba mentél Nevet windbe se biztos h menne Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 384 385 [386] 387 388 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins