25 jún 06, 12:46:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855830 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5760 Dátum: 11 márc 19, 10:35:56 »

hát oké :nugget:kössz Naruto ikszdé jó mondjuk én választottam
amikor reseteltem a játékot átmentem a northern leaf-be és Kiba helyett Sasuke-vel kezdtem. és Kurenai helyett most Kakashim van, de mondjuk a csapatom ott van az aláírásomban ikszdé amúgy nektek is lassú, és van hogy nem tölt be egy menü? nagyon idegesítő, hogy nem tudok küldetésre menni  >.<# viszont az arénában most volt egy nyerőszériám, 13-14 meccset nyertem egyhuzamban. Pojén

am a csapatom majd viszi valamire? végülis Sasuke nem rossz, Sakurat meg csak a snake attack miatt tettem be. meg vettem nunchakut és betettem Kakashinak, bár inkább átteszem Naruohoz, neki kellhet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 19, 10:37:30 írta ^^ » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5761 Dátum: 11 márc 19, 14:03:19 »

^^: először is ne vegyél törött nuncsakut meg hamis füstbombát, mert nem olyan jók, a + amit adnak szinte elhanyagolható
      másodszor: a narusasusaku az elején elmegy, de genmát hagy, mert gyenge, sztem még IF-es kombóba se olyan jó
      nézd meg a guidékat vannak jó jouninok olyan 400 ryotól vannak a jók de a 360-380-asok is elmennek

nah hardon haladtam, tegnap bejött a ladder:

Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #5762 Dátum: 11 márc 19, 14:57:32 »

eeez eddig oké, de nekem most csak 62 ryom van, ebből nem telik most jó jouninra ^^" a feladatokat sem értem mer angolul van, de kattintgatok párat nyilakra meg fightra és kapok ryot ikszdé és kösz a tippeket, későn olvastam, mert már vettem cuccot ^^" am Naruto egész javulófélben van
most Naru meg Saku 3-as szintű Sasu Genma meg Kakashi 4-esek Pojén elvagyok ezzel a játékkal annak ellenére, hogy alig értem mit csinálok smirksweat smirksweat
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5763 Dátum: 11 márc 19, 15:38:10 »

Ehhez nem is kell nagy angoltudás (én is 8-9 éve németet tanulok mégis értem Nevet ).
Maradjon ez a team ameddig meg nem lesz az első országod. Ott ráér venni egy akatsukis jounint.
Ab-okból és item-ekből  nem érdemes venni az elején. Majd csak akkor, ha sárga csillag leszel. Summon-nak is csak ryo bird-et.
Elsőnek (én azt javaslom) a wind country-t vidd ki. Ott beszerzed a ryo bird-et és Dei-t.

Végre 2 nap után újra feltudok nézni (elszállt a monitorom és csak most tudtam szerezni).
Már csak 400 ryo kell és megvan az utolsó fsp.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5764 Dátum: 11 márc 19, 21:32:36 »

Amugy ha ryo bird 5 szintű lesz az plusz egy ryot jelent . Ha vesztek is plusz egy ryot kapok vagy ha nyerek akkor kapok plusz egy ryot?? Már összegyült 700Ryo lassan de komotosan körülbelül 1-1,5 -2 hónap és AA-val rendelkező személy leszek Kúl ja és még a 4.diket még most se tudtam leverni szóval fejlödök és gyüjtögetek
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5765 Dátum: 11 márc 20, 09:27:52 »

Ricko: AAval ráérsz, inkább a csapatodnak vegyél 800-as abilityt, mert mire összeszeded a 15.000-t addigra ki is vihetnéd a játékot. Amúgy a +ryoval kapcsolatban olvasd át ezt: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=1093

A link csak egy szónak minősül és így sincs meg a két sor.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 09:42:54 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5766 Dátum: 11 márc 20, 09:40:00 »

Igaz majd később következő szinteken ráérek akkor megvettem Orochimarunak 800abbját igy már eljuttottam Otherworldbe a Death God-ig de elfogyott a WE Neeem mindegy nem sokára jön a következő WE adag és akkor remélem eljutok a Kyuubi-ig
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 09:41:22 írta Ricko14 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5767 Dátum: 11 márc 20, 09:47:49 »

Nem bántásból mondom, de nem hogy a Kyubiig nem, de ezzel a csapattal a Death God-on se jutsz túl, mivel a csapatod 6 tagjából 2 szintje osztható 5-tel, ráadásul az egyik a kagéd, így a csapatod legerősebb embere az 1. ütés után ki fog feküdni.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 09:48:42 írta renato » Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5768 Dátum: 11 márc 20, 10:00:51 »

Akkor körülbelül meddig kéne őket felhúzni hogy eljussak a kyuubig ?? és az baj ha osztható 5 -tel??  megnéztem renato amit linkeltél a Ryokról elolvastam sokat megtudtam mostmár tudom milyenek ellen menjek Defend villagebe és Sneak Attackba Mosolyog JA és szerintetek cseréljem le Kage Orora Nidaimet ?? mert jobban fejlödik ORo meg erősebb is valamennyivel. Meg egyik ismerősöm azt mondta lehet egy Beginneres és Easy karim ez igaz?? és ha igen hogyan??
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 11:38:55 írta Ricko14 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5769 Dátum: 11 márc 20, 13:05:25 »

Ne cseréld le a kaget már nagyon a vége fele vagy. Akinek a szintje osztható 5-el azt a shinigami egy ütéssel kiiktatja (mivel 100%-os a lvl5 death-je). A kage, BA Lee és Dei lépjen még egy szintet és jó is lesz.
Easy-s acc-od már nem lehet ugyanis Udon lezárta a regisztrációt event-re. De csinálhatsz egy másik beginner-es acc-ot is.

A Kyuubi-nak kb. 5-6% hp-ja maradt meg... A genin-ek levitték a hp-jának a 40-45%-át és Dei rontott el mindent... Elsőnek 280-at ütött, aztán 350-et és végül 100-at...
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 13:11:42 írta laci1005 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5770 Dátum: 11 márc 20, 13:19:53 »

Hát engem Fortuna őnagysága ismét szivat rendesen. Már harmadszorra akarta kidobni a golden axe-t akatsuki temple első ellenfelénél, ahelyett, hogy a revive armort egyszer kidobta volna. Ezzel így még el leszek egy darabig, pedig még

sok dolgom lesz, a következő célpont psionic 0,02%-al esik, ha már most ennyit szívok ott harakiri lesz. Amúgy van különbség a harakiri meg a seppuku között? Nevet Lusta vagyok google jó barátunkhoz fordulni. Hajrá mindenkinek és kitartás!
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5771 Dátum: 11 márc 20, 13:50:46 »

seppuku önálló döntés a harakirire utasítanak tudtommal Nevet

amúgy nekem se akar esni mediumon LW, pedig 1 hónapja próbálkozok vele (dragonbone és hasonlók)
lehet másra kéne mennem de sebaj

amúgy lehet psionic egyből kiesik Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5772 Dátum: 11 márc 20, 14:16:09 »

A legnagyobb hülyeség ezeket a %okat odaírni az LWkhez. Tornado 0.08%kal 1.re esett alt csapatomnál, a Claymore 0,15%kal meg 2 napig nem esett (utána hagytam is, mert nem ér annyit, hogy azzal szenvedjek). Úgyhogy nyugi Dexter, lehet, hogy nem lesz nehezebb lesz kiszedni a psionicot, mint a revive armort.
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5773 Dátum: 11 márc 20, 16:00:07 »

Remélem a próféta szól belőletek. Tudom, hogy nem minden a statisztika, az csak közelíti a dolgokat hosszú távon, de kezd idegesíteni. Elvileg 432 körüli átlagos próbálkozás kell 669 if-el egy 0,03-as lwhez, de persze, mint mondtad Renato

ez lehet 1 is és lehet 1000+ is, attól függően, milyen a szerencsénk. Szeretnék végre haladni, mert időközben megtetszett az ashura sword is, szóval lehet bővítenem kell majd a listát, csak nem tudom minek a rovására. Nevet
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5774 Dátum: 11 márc 20, 16:53:40 »

Akkor elcsesztem a begginner karim megint:@ haver mondta hogy oro erősebb mint nidaime és 10 szinten már simán verni fogja Nidaimet én hallgattam rá (lehet jobb lesz lehet nem most még nem tom) amugy szerintetek rossz döntés volt megvenni oro Kage-t??(ez még laci1005 hsz-e előtt volt) ja és kösz laci hogy elmagyaráztad a lvl5 death fogalmát igy már értem jó sok idő lesz mire ráhuzok mindenkire egy szintet  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 17:05:33 írta Ricko14 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 383 384 [385] 386 387 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins