Werytas ha jobban megnézed akkor láthatod, hogy csak naruto high seal, fnj-k low seal.

Critre megyek velük, beenek már 1es a sealje, kisame 5nél van. Ezért lesz poén, 5 ninja lesz LS, nibi ezért kellett, és lesz 3 crites, mert kagenak megszerzem
psionic bladet és fury fistet. Ezért kellett full taios különítmény a csapat 2. felére. Az fng-k adják a spreadet a többi meg a nehézbombázó, csak rókánál az lesz para, hogy a 4. és 8. ütést állják LS-el a geninek. Nem számoltam előre, hogy hányas szintig kell majd felhúzni őket, de remélem jó kombót eszeltem ki. Persze full LS nin teammel nem versenyezhetek.
Amúgy pedig nem feltétlenül az ab határozza meg egy ninja értékét. Gaaranak szerintem tök gáz cuccai vannak másokhoz képest, mégis bent van, mert Ő a kedvencem. Mindenki másért játszik, valaki a kedvenceit akarja a soraiban
látni, valaki hentes csapatot akar, valaki campelni. Anko fng abjai tényleg gyengék, de kevés van belőle, így könnyebb ladderezni, ami egy csomó plusz xp-t jelent, eventen láthattátok, hogy ba choujim mennyivel gyorsabban fejlődött a ladder miatt. 1-2 lw pedig őt is eléggé fel tudja tápolni. Nem feltétlenül kell a divat karaktereket választani. Én azért
szedtem ki itachit, mert tápos a tsukyomi, de ladderen használhatatlan, nem is szedem majd elő impora. Szerintem a lényeg, hogy a saját ízlésünknek megfelelő csapatot rakjunk össze.