25 jún 06, 12:00:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 381 382 [383] 384 385 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855773 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5730 Dátum: 11 márc 16, 16:17:10 »

Én a 3 Itachi-t befogom szerezni Mosolyog . Utána ráérek más FN-ekkel végigvinni újból. Viszont két Tsunade-t is be akarok szerezni Nevet . Egy FNJ-t (ami meg is lesz extreme-en) és egy FNK-t (ami vagy imp.-en vagy forbidden-en lesz).

Na Gobi szintet lépett. Chiyo és Dei közel áll hozzá. Mire összegyűlik a ryo talán még Itachi lép egyet (bár neki még fél szint hátra van).
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5731 Dátum: 11 márc 16, 16:30:33 »

anko csak fejlődni vicces meg ladderezni,  a tesztcsapimmal őt akarom majd megszerezni miután meglesz az AA meg a luna sword és húzok még egy kört beginnerre 3 FNG - Hebi - Gamaken teammel, utána ha lesz kedvem akk ch+, ha nem akk vagy easy vagy 4. beginner, inkább utóbbi...

funból csak kiszedtem, már olyan rég láttam LW esést
eventen behaltak a peinek, jöhet a célegyenes Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5732 Dátum: 11 márc 16, 16:38:36 »

Most már csak egyesével fejlesztem a team-et. Ha meglenne a 2 fsp akkor már 0,3% (valamikor felugrik 0,5-re) esélyem lenne a Kyuubi ellen (tegnap nagyon elszámoltam valamit Mosolyog ).
Kár, hogy amikor vettem a Gobi-t eladtam a ryo bird-et, na meg a kono trio 200-as ab-jait most meg alig jön a ryo.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5733 Dátum: 11 márc 16, 18:11:44 »

Werytas ha jobban megnézed akkor láthatod, hogy csak naruto high seal, fnj-k low seal. Nevet Critre megyek velük, beenek már 1es a sealje, kisame 5nél van. Ezért lesz poén, 5 ninja lesz LS, nibi ezért kellett, és lesz 3 crites, mert kagenak megszerzem

psionic bladet és fury fistet. Ezért kellett full taios különítmény a csapat 2. felére. Az fng-k adják a spreadet a többi meg a nehézbombázó, csak rókánál az lesz para, hogy a 4. és 8. ütést állják LS-el a geninek. Nem számoltam előre, hogy hányas szintig kell majd felhúzni őket, de remélem jó kombót eszeltem ki. Persze full LS nin teammel nem versenyezhetek.

Amúgy pedig nem feltétlenül az ab határozza meg egy ninja értékét. Gaaranak szerintem tök gáz cuccai vannak másokhoz képest, mégis bent van, mert Ő a kedvencem. Mindenki másért játszik, valaki a kedvenceit akarja a soraiban

látni, valaki hentes csapatot akar, valaki campelni. Anko fng abjai tényleg gyengék, de kevés van belőle, így könnyebb ladderezni, ami egy csomó plusz xp-t jelent, eventen láthattátok, hogy ba choujim mennyivel gyorsabban fejlődött a ladder miatt. 1-2 lw pedig őt is eléggé fel tudja tápolni. Nem feltétlenül kell a divat karaktereket választani. Én azért

szedtem ki itachit, mert tápos a tsukyomi, de ladderen használhatatlan, nem is szedem majd elő impora. Szerintem a lényeg, hogy a saját ízlésünknek megfelelő csapatot rakjunk össze. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 18:17:14 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5734 Dátum: 11 márc 16, 18:37:48 »

Ez mind szép és jó, de ha Anko-t választja beginner-re akkor még sokáig ott fog maradni, ugyanis neki nincs 1-2 LW-je hogy rápakolja az ab-ok helyett. Ha nagyon akarja Anko-t akkor már inkább medium-on szedje ki. Ott legalább lesz 3-4 LW-je és azok közül már rátud rakni 2-t (egy murasame-nagrarok jó párosítás).
Persze mindenki úgy játszik ahogy akar ez csak egy a lehetőségek közül.

És ez is megtörtént hetek óta először ment 20 fölé a kihívások száma...
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 18:41:18 írta laci1005 » Naplózva

Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5735 Dátum: 11 márc 16, 19:27:07 »

Szerintem Kankuro, Itachi, Sasori, Ino, Tsunade, Oro Lee, Chouji azok akiknek mindene jó, a többi karakterben van egy kis hiba. Vagy az abbok nem jók vagy pedig Nin/Tai elosztás miatt nem alkalmazhatóak minden csapatban. Ha én most kezdeném el biztos hibrydre mennék valahogy így:

FNG Chouji - FNG Kankurou /Tsunade - FNG Itachi/ Ino / Sasori - FNJ Karin / Kabuto - FNJ Itachi - FNK  RS / Oro / Itachi
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5736 Dátum: 11 márc 16, 19:47:09 »

lenne egy kérdésem haverom mondott olyat hogy lehet 2 FNG-m Beginneren ezt tényleg lehet ha igen elmondjátok hogyan ?? Ja és megvan a napi 200 Ryo átlag igy több mint  másfélhonap és remélem meglesz az AA  utána go 800abbok és LW  Nyelvesít ja meg a Kyuubi Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 16, 19:48:58 írta Ricko14 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5737 Dátum: 11 márc 16, 19:55:18 »

2 FNG-d úgy lehet beginner-en (akár több is), hogy kivitted a beginner-t (persze nem csak beginner-re érthető. Pl. ha kivitted az easy-t már 3 FN-ed lehet egyszerre a team-be) és újra elkezded beginner-en.
Amit meg az AA-t illeti várj vele. Ráér akkor megvenni ha már legyaktad a Kyuubi-t. Viszont utána rakd be a ryo bird-et és/vagy a kono trio-t 200-as ab-okkal.
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5738 Dátum: 11 márc 16, 22:25:58 »

én olyat nem mondtam hogy anko kell nekem mert egy rossz karakter,alapbol se tetszett,most se fog,én nekem ha ugy megyek hogy aki a fan az egyértelmü naruto,csak azért ö nem olyan jo,és nem akkarok olyan sokat idözni beggineren,itachival meg az a baj hogy kevés a taija igy kevesett sebez(vagy csak én nem tartom erösnek)melyek azok az fng-k akik jok tai-ban meg nin-ben?
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5739 Dátum: 11 márc 17, 06:14:29 »

t9t : naruto messze nem gyenge! (nem a legerősebb, az tény de nem rosszak az abjai 400-800as)
és az hogy kevés a tai nem azt jelenti hogy keveset sebez, hanem azt hogy nagy a szórás! és az se mindig igaz, mert ha high sealre viszed akkor még a szórás se lesz kicsi!
ha pedig kiütsz neki rerollos itemeket akkor még jobb!

mediumon lassan leverek minden FNG-t Nevet kibát már meg is vettem, jó lesz ő crites geninnek (úgyis van extra xpje a 400asának remélem gyorsan felmegy lvl20
most mindenkit felviszek lvl20ra kiveszem a summont és átszaladok karakurán
érdekes így nem WM summonnal haladni, de eldöntöttem hogy nem veszek summont amíg nem vittem ki aka temple-t mert csak  rinnegan bird ideális Nevet (najó Hachibi is jó, hardra az jön valszeg)
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 06:52:33 írta Negritis » Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5740 Dátum: 11 márc 17, 13:14:04 »

vettem egy Ryo Birdöt már 2 szintű Nevet az lenne a kérdésem mikor kezd nyomni igazán a Ryo Bird a alap Ryo-n(mi az a szint)??? Gondolkozik Gobi 7 szintű nem sokára megprobálom ujra a 4.dik Hokage elleni csatám hátha lesz szerencsém  Kúl ja és még az AA-ra is közbe gyülik de igazábol Kyuubi után kezdek neki
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 17, 13:56:28 írta Ricko14 » Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5741 Dátum: 11 márc 17, 13:36:59 »

Negritis lehet hogy igazad van,csak 1 a baj,hogy FNG itachi csak 10-es szint körül használhato(vagy alatta)és nem azt mondtam hogy nagyon gyenge,csak ö azok között van akiknek magas szint kell és már jok is,csak azt el is kell érni,LW-röl leálltam most FNG-ztem egy sort,megvertem az összes szél elemü embert,most megyek lighting countryra
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5742 Dátum: 11 márc 17, 13:53:39 »

ezt nem értem pontosan, mi az h csak 10es szinttől használható?!
meg van neki a 400asa és oktat szóval nem értem mire gondolsz

a tai az fix dmg a nin pedig range dmg
és itachi kap +60 nint 400ért
kell ennél több?!
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

« Válasz #5743 Dátum: 11 márc 17, 13:59:49 »

Itachi tényleg eléggé jó FNG saját vélemény : Nagyon erős és nem számit annyira hogy kicsi a tai-ja hisz a ninje oriási és ugyis sebez elég jól  plusz a 400 abbal még erősebb lesz 60 nin-t még LW ből se kapsz . De ha Ninetails Tai-ra mész akkor vedd Rock Lee FNG -t nem rossz ő se Mosolyog
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

« Válasz #5744 Dátum: 11 márc 17, 14:03:50 »

én nem feltátlen tai-ra megyek,cak idáig az volt a legnagyobb bajom hogy kevés a ninje,pl.:van egy csapatom ami easy-s és van egy FNG itachim ami sebez keményen 17-et,mondjuk még az elején vagyok és csak 3-mas az 50-es abbal szal nekem csak azért nem tetszet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 381 382 [383] 384 385 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins