25 feb 19, 00:19:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 380 381 [382] 383 384 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781858 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5715 Dátum: 11 márc 15, 19:03:59 »

Még mindig kell 850 ryo a 2 fsp-hez... Alig van kihívó (szám szerint 13). De Kankuro szintet lépett (most 35lvl). Dei, Chiyo és FN Oro van közel a szint lépéshez, na meg persze a Gobi. Megint megnéztem a basher-t és 0,2% esélyem lenne a 2 fsp-vel és mindenkinek kéne még szintet lépnie (az előbb felsoroltaknak).
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5716 Dátum: 11 márc 15, 19:17:46 »

Már én is visszasírom hard végét. Csak 12,5k jött össze és voltam olyan hülye, hogy tovább mentem AA nélkül extremre. Most még nem látom mennyi különbséget jelent, de biztos sokat. Ma kb 1 órát voltam online és 1 kihívás jött. Átálltam

aka templomra, pontosabban revive armorra. Kono trioval tolom és kb 10-ből 8-szor legyőzöm, IF 669, szóval kíváncsian várom mennyi időt és energiát fogok elpazarolni rá. Csak impora kell, forbiddenre másokat tervezek.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5717 Dátum: 11 márc 15, 19:51:34 »

jah szerintem is itachi elég jó de nagato nem olyan jó szerintem, hardon se használom...

szórakoztam tesztcsapival, kellett az xp, osztán hozzámvágott 30 ryot Mosolyog
akatemple LW-k már mind megvannak csak magic sword meg buster sword nem, de azok nem is kellenek inkább a 30
eventen van 3 800-asom, és peinek ellen vagyok, de még kell 1 hogy meglegyen az is
hardon semmi haladás, Yeti easyn van, de az se halad, kéne egy jounin
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 19:52:47 írta grandpa666 » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5718 Dátum: 11 márc 15, 20:05:40 »

...szerintem fng-nek itachi-t, nagato-t, vagy anko-t rakd be...
Ezt te sem gondoltad komolyan szerintem... Anko az egyik leghasznavehetetlenebb karakter az egész játékban (campereknek viszont hasznos, de ő nem az).
És hogy ne csak másfél sort írjak: hardon végül megvettem Zabuzát, mivel még így is teljes lehet a csapatom Akatsuki Temple végére.
Naplózva
exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5719 Dátum: 11 márc 15, 22:08:13 »

nem értek egyet anko 800-as abja 90% lvl5 death ami elégé durván megkönnyít a karakter fejlesztését másrészt ha megnézed az extremes vagy nagyobb szinten levőket gyakorlatilag Abilitit már nem is látsz rajtuk csak lwl eket , szerintem karakter választásnál csak az a lényeg hogy milyen eloszlásba kapja a statjait és hogy tetsszen neked  >.<#(én például a mai napig nem tudtam kibékülni ino képével pedig jó karakter de rém ronda ez a kép róla)

sikeresen elvergődtem a Kyuubi-ig de még kéne vagy 10 szint a karijaimra de ennyi kihívással nem tudom mikor lesz meg ma dél óta  összesen 9 kihívó volt ez már vicc smirksweat próbáltam már kínomba misslotal meg kono teamel is de 2 óra alatt ezekkel is összesen  1 kihívás jött, tegnap mikor 3x volt az energy megvolt a 110 kihívás is most meg...
Naplózva
TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5720 Dátum: 11 márc 15, 22:30:49 »

FNG itachival csak az a bajom hogy jo a ninje,de a tai-ja,ha nem elemental attackal támadik akkor elég gyenge(szerintem,javitsatok ki ha máshogy van)nagaton én is gondolkodtam csak nem tom hogy milyen jol mennek e statjai szintenként,ankonak a skilljeit meg még hallásbol se ismerem
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5721 Dátum: 11 márc 15, 22:33:21 »

renatoval értek egyet, vannak kamper és world map ninek!

aminek az abjai sok immunityt adnak vagy sok lvl5 deathet azok nem jó world mapra pl : hidan, tobi,yondaime,hanzou, anko , danzou , cs2+sima kimi együtt
igazából én ide sorolom zetsut és kakuzut is

vannak átmenetek amik adnak jó immun viszont balancos a többi cucc is pl : gai, hinata, nidaime, kimimaro (fng) , chouji ...

nem fogom mindet kikeresni, de az immun,lvldeath alapvetően arenara valók, ami a haladáshoz nem olyan fontos, viszont ha lecampelsz vagy ryot gyűjtesz hasznos
--------------------
mediumon szépen haladok végre karakuráig jutottam és elkezdtem lecsapkodni azokat az FNG-ket akik nincsenek semelyik ninemmel szemben előnyben

most már megvan a csapatom nagy része Nevet csak az új FNG hiányzik meg a végleges summon a rinnegan bird, de az ugye csak aka temple vége után jön majd

LW persze nem akar esni, de majd ha 10es lesz a nin hounds akkor esek neki jobban
Naplózva

TheNineTails
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5722 Dátum: 11 márc 15, 22:40:33 »

oké elmagyaráztad hogy mi-mire jo de én még mindig nem tudom hogy melyiket válaszam szal most agyalok Gondolkozik
én nekem meg már most elegem van az LW-kböl el is adtam a kono trio abjait(ugy tudtam megcsinálni a wind country-t xD)
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5723 Dátum: 11 márc 15, 23:26:18 »

én aszondom itachi a 400asa túl táp Nevet
és szerzel neki rerollos cuccot és jó lesz Nevet

de attól függ h hibrid, reroll , crit vagy fun csapatot akarsz
ha fun akkor mind1 kit választasz a lényeg hogy szeresd Nevet
ha crit akkor high taios legyen de relatíve alacsony seal (chouji-kiba pl)
ha reroll akkor max 10 seal high nin : itachi,orochimaru,nagato,rin ...
ha hibrid akkor nem vagyok benne biztos h mi kell Nevet de itachi abba se rossz asszem Nevet
(mediumos csapatom pl crit és hyuuga Nevet szóval a 2 fnj-m is megvan már Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 15, 23:27:26 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5724 Dátum: 11 márc 16, 09:04:45 »

Hát ezt nem akarom elhinni. Eljátszok 151 WE-t lwkre, majd mi történik? Kiesik kétszer pluszban a golden axe, ok hogy jött 60 ryo belőle, de hogy kétszer egy próbálkozás sorozat közben. Eddig még nem volt ilyen, de nem is akarok többet.

Essen ki végre amit akarok és mehetek majd sneakelni. Tegnap 14 kihívóig jutottam, de a ryo gyűlik. Már 4481 és lehet hogy nem is állok meg 15k-ig. Bár csak extrem kivitele után akartam, de kezd elegem lenni ebből a kevés kihívásból.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5725 Dátum: 11 márc 16, 11:39:31 »

jó neked dex a 3 high seales ninja miatt könnyen megy az lw vadászat neked aka templomban.
Ha én raknék be 3 konot akkor 5/2 arány lenne ami nem a legjobb... 2 konoval meg csak 190 IFem van ami nem túl sok :S
Hülye LS...
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5726 Dátum: 11 márc 16, 12:54:32 »

...másrészt ha megnézed az extremes vagy nagyobb szinten levőket gyakorlatilag Abilitit már nem is látsz rajtuk csak lwl eket...
http://www.ninjamanager.com/teams/475 szólni kéne erről neki is, mert ő szerintem nem tud erről és abokkal (fele-fele arányban) vitte ki az impossible-t.. bár linkelhettem volna akár Werytas csapatát is, neki sincs minden karija tele LW-vel, igazából én eddig csak campereknél láttam olyat, hogy majd nem minden karakterén csak LW volt, de nekik van idejük gyűjtögetni. Most nem azért, természetesen szerintem mindenki tele rakná az embereit LW-vel, de sok idő lenne, és szerintem akkor már inkább megéri neki más karaktert választani, akinek jók az abjai, és nem létfontosságú az LW vadászat nála (gondolok itt Sasorira, Nagatora, Inora (akármilyen hülye feje is van), Itachira, etc...). Szóval szerintem Anko még mindig rossz WM-os kari.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5727 Dátum: 11 márc 16, 13:41:09 »

Anko nem hogy rossz, de a legrosszabb WM kari... A 200-as ab-ja ad +10 staminat, a 400-as ab-ja 16 attack-ot és ennyi. Szerintem a legjobb FNG az Itachi. Jó LS-nek és HS-nek is. És eléggé tápos a 400-as ab-ja.

Tegnap óta sikerült 200 ryo-t összeszednem. Már csak 650 kell. Ha ez így halad talán vasárnap ki is viszem (azért remélem hamarabb összegyűlik).
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5728 Dátum: 11 márc 16, 14:15:30 »

nem azt mondtam hogy mindenkin hanem hogy elég sok csapatnál, meg nem is erre akartam utalni hanem hogy akár milyen rossz abjai is vannak 1 karakternek pár lwl-el elég erőse lehet tenni pl mondtátok nagatot tény hogy a 400 abja elég gyér és a 800asa se a legjobb én is csak a 800 ast használom vele meg Moon Chaser, Murasame szerintem egyiket se olyan túl idő igényes összeszedni és már is van olyan erös mint egy itachi vagy oro (szerintem ennek a játéknak nem az a lényege hogy a legjobb karikat szerezd meg hanem olyanokat ami neked tetszik még ha rosszabbak is egy kicsit, nekem is megvan itachi fng még se használom beginer óta inkább berakom nagatot kap 1-2 lwlt és kész Nevet nem muszáj olyan divat csapotokat csinálni mint a 4 Rock Lee-s vagy 3 FN itás teamek)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #5729 Dátum: 11 márc 16, 15:58:26 »

Nekem pl. alap elvem, hogy egy karakterből csak egy legyen a csapatomba. 3 Itachival nem nagy tudomány végigvinni a játékot, a 400as abja többet dob a karin, mint egy Murasame. Viszont az időigényességgel nem értek egyet, mivel nekem a Moon Chaser 1 hónap alatt esett ki, a Murasame meg 2, annyi idő alatt meg egy jobb abilitikkel felszerelt ninja fejlődik 20-30 szintet. Viszont ha szerencsésebb vagy, akkor 1 nap alatt is be lehet szerezni mindkettőt Nevet
Viszont ha ő Anko-t akar, akkor szíve joga őt választani, de több időt takaríthat meg ha mást választ.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 380 381 [382] 383 384 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins