25 jún 06, 11:32:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 357 358 [359] 360 361 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855724 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5370 Dátum: 11 feb 01, 09:02:10 »

ugye-ugye Nevet ryo bird alkot Nevet
van 2100 ryom Nevet de nem költöm el mer nem látom értelmét Nevet
danzau nem érné meg főleg hogy 1 countrynyira vagyok orotól Nevet
About 145 matches received so far today.Your team is fatigued! Why? Limit lifted in 18 hours 18 minutes
egész szép Nevet eventen meg főleg Nevet
amúgy sajnálom hogy nem lehet minden upgradet megvenni a BA badge megérné
kb oroig szívok,ha meglesz akkor (feltéve hogy nem tűzet pörget 80%) gyorsba meglesz water c is Nevet
egyedül sasukenek lesz disadvandatage elementje, de az nem akkora cink mer 190 lesz átcserélni Nevet

és ryo bird+kihívások mellett pörögni fog ez Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 12:18:15 írta Negritis » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5371 Dátum: 11 feb 01, 14:43:33 »

Na, én is elég szépen állok. Mosolyog Ez jól feldobta a napomat a sok házi mellett. Tehát : Hazaértem, és gondoltam megpróbálom kicsinálni Itachit. Hát elsöre sikerült, de még a Fire country is. Mosolyog És most szereztem magamnak Kimmimaro fng-t, tehát nem lesz vele annyira sok gondom. Jobb lesz, mint Neji. Lehet el is adom majd öt, és Kimi kap egy szép kis 400-as abot. Aztán még kap tölem ezt azt, és remélem, hogy 1-2 héten belül Karakura-t is átviszem.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5372 Dátum: 11 feb 01, 15:04:39 »

Grat Dawe! Jah eventen ne küzdjetek eljutni sárga csillagig mert elég nagy szívás :/ Nincs kihívás...
A main csapatnál el se hiszem de nem akar kiesni a Moon Chaser... Semmi mást nem csinálok csak azt vadászom. Elég lehangoló..
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5373 Dátum: 11 feb 01, 17:14:44 »

Grat werytas az arany ranghoz. Nevet Majd egymást hívogatjuk ki. Már  kemény 18 kihívásom volt ma. Eléggé lehangoló. Ráadásul main teamet is egyre kevesebbet hívják ki, pedig még gyérek a karakurához, főleg a summonom. Időm, mint a

tenger, nem kapkodtam el eddig sem, és persze flametongue továbbra sem esik, a többit meg még nem tudom farmolni, pedig írtam egy szép hosszú listát, 10 lw plusz az extremesek, persze nem akarom mindet, csak ami szükséges. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5374 Dátum: 11 feb 01, 18:56:27 »

Elmondhatom, hogy jól állok Nevet TenTen-re összegyűlt a ryo, így átalakítottam. Egyébként ezen kívül semmi számottevő nem történt, nem jutottam előrébb ikszdé A kihívások száma csökkenőben. Neeem
Ryo Bird mennyire éri meg? Tényleg sokat lehet  vele kaszálni ha berakod a csapatba?
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5375 Dátum: 11 feb 01, 19:26:10 »

hosszútávú befektetés Nevet  de bőven megéri Nevet
az első 4-5 szinten nem sokat dob rajtad, de lvl10től már igencsak hasznos
pirosrókán pl elég ha csak kikapsz úgyis 3ryo ha nyersz akkor 5-7 is akár Nevet
defendnél eddig 13 volt a legtöbb amit láttam (volfy csinálta)
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5376 Dátum: 11 feb 01, 19:45:07 »

Azóta próbálom kiszedni a dragonbone-t vagy a sirens wish-t amióta medium-on vagyok, de semmi... Még szerencsém volt a Moon Chaser-el, hogy "hamar" kiesett. Lassan lvl20 lesz FN Kankuro (még 2lvl) és jól jönne neki a dragonbone.
Már 3 800-as ab-ra megvan a ryo és egy félre Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5377 Dátum: 11 feb 01, 21:04:28 »

És végre megtört a jég, flametongue kiesett. Nevet Pont amikor fnj killer bee szintet lépett. Most nézhetek egy másik lw után. Remélem ezzel a turbóval itachi lassan utoléri végre a másik két fngmet. Bár 16% reroll nem tudom mennyit dob a latban.

Event teammel ladderben 3 győzelem áll 150 vereség ellenében. Nevet Kíváncsian várom mi marad éjfél után, csak mert jelenleg vinnék pár rewardot choujival és shukaku-chaannnal. Az lenne még poén, ha ezt a csapatomat is átrakná lila rókára.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5378 Dátum: 11 feb 02, 05:47:10 »

van 2500am eventen, azon agyalok hogy 1 country kedvéért megvegyem-e danzout
szerintetek?
a main meg hyuuga csapattal semmi LW nem akar esni, márpedig amíg nem esik ki semmi addig nem nagyon tudok tovább haladni, nem mintha ez akkor gond lenne hisz hardon amíg chiyo nem lép 31re addig nem lesz meg az a vacak shinigami
hyuugával easyn meg ugye 10es summon kell legalább, fel is forgattam a dolgokat ennek érdekében
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 05:48:55 írta Negritis » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #5379 Dátum: 11 feb 02, 11:51:15 »

Eventen azt hittem nagyobb kreativítás lesz FHban.. A választot FNGje Lee lett.. pedig már meg van neki a fő csapatban. És találna jobbat is a mellék csapatába... Eventen nekem csak 650 van +500 a kazekage miatt és mikor meg lesz a pénz ebizoura akkor meg is veszem és felezem.. Ha kiveszem az FNt meg a summon úgy pont befér majd Ebizou!

Haha most néztem arénában Karin simában elementet leszámolva 427^-et csapot amikor csak 39+18-358-ig a sebzése.
Úgyhogy néha vannak érdekes dolgok..
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 12:55:14 írta werytas » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5380 Dátum: 11 feb 03, 14:32:50 »

Hmm... remek döntés volt Itachival kezdenem, most, hogy megvan a 400asa eljutottam utolsó országban a Leftover Guardianhoz csak sajnos Naruto csapat bénázik... de sebaj, mert már Sasori FNGt le is ütöttem, úgyhogy nem kell sok, és be is rakhatom Nevet csak a pénzemet vertem el minden szarra, szóval jelenleg pénzügyi gondokkal küszködök :S Udon küldhetne most egy kis zsetont is bónuszként Nevet

Meg van az utolsó ország is, be is tettem Sasorit Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 03, 15:17:40 írta renato » Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5381 Dátum: 11 feb 03, 16:48:04 »

Azért látszik, hogy TenTen tovább feljődött - meg azért még szintet léptem előre 3 karakterrel Nevet - Egyből sikerült tovább evickélnem, Naruto teammel is. Ja, ma felmentem és pislogtam mikor megláttam a semmiből odavarázsolódott Yamatot. Nem mintha bánnám, de meglepett az tuti.

p.s: Az írás közben átjutottam Light. C-n is Nevet Ezt sokkal könnyebbnek vettem mint Fire-t. Érdekes :O Lehet, hogy ezt hívják érzéki csalódásnak?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5382 Dátum: 11 feb 03, 17:56:36 »

Ha van szél element a csapatba akkor azért volt könnyeb (a tűz üti a szelet, a szél üti a villámot).

Most leálltam az LW-kel megpróbálom átvinni a Karakura-t. Már 4 800-as ab-ra való ryo-m van (3 FNG + a kage). Ha jól számoltam Akatsuki után tudom csak Gobi-t berakni. Persze még előtte megszerzem és felhúzom 6-7 lvl-re.

http://www.ninjamanager.com/teams/1573  hát igen 3 FNK nem semmi Mosolyog
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #5383 Dátum: 11 feb 03, 19:01:53 »

jah és az is poén, hogy Jiraiya-Oro-Tsunade, ha még a geninek is azok lennének elég ikszdé lenne :Đ
eventen átvittem rivert, földbe nem túl gyors a haladás, sneakelek mint állat
hardon még az Ice Brand sem esik :C ehhez nem lehet mit hozzáfűzni...
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5384 Dátum: 11 feb 03, 21:09:24 »

Laci: Én is gondoltam, hogy ezért, de ugyanúgy két karakterem víz elemű volt FC teljesítésekor. Most próbálok átpártolni sokakat föld elembe, de nagyon hülye ötlet volt TenTent átrakni...most kaparhatom az arcom, mert 250 kell a váltáshoz eddig meg azt hiszem 60 vagy 80 volt. Arany csillagos vagyok - mintha számítana ikszdé - és kezd úgy tűnni, hogy nem nagyon jönnek be az eredeti tervek a csapatalakítást illetően. Lehet, hogy vért izzadok, de olybá tűnik, hogy jelentősen nem fog változni  a team egy jódarabig... O__o Ennyit a helyzetjelentésről - Jó éjt!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 357 358 [359] 360 361 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins