25 feb 23, 21:54:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785043 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
destrroy25
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5250 Dátum: 11 jan 25, 13:48:55 »

nah eventen ezüstcsillagos vagyok! Mosolyog moszt megvettem killer bee-t jouninnak már csak le kell felezni és megvan az egyik végleges jouninom  Nevet aztán 200 as abokra gyüjtök és remélhetően tovább fogok tudni menni Mosolyog

a murasame nagyon nem akar kiesni :S na nembaj nem adom fel egyszer ugyis kiesik ^^
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5251 Dátum: 11 jan 25, 16:32:10 »

én is átléptem Nevet
még 53 ryo és megvan naruto és a beastly kombo
arenaba nem kicsit pöpec Nevet

hyuugával szépen haladok easy-n

viszont hardon még mindig se crying spear se spirit cane Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 25, 16:55:20 írta Negritis » Naplózva

hzsolt
Újonc
*

« Válasz #5252 Dátum: 11 jan 25, 18:02:36 »

Sziasztok! Hallom Negritis sokat mérgelődsz az LWken... Ne aggódj, nekem egy se jött... csak az event teammel >.<* Lehet hogy valaki szórakozik velem/rajtam... Én még mindig bronz vagyok eventel, pedig már dei asszem 8 fölött van, igaz még mindig kimimaró a másik, de hát gondolom a 2. countyt meg tudom csinálni még vele és a második majd akkor valaki jó lesz.Végre FN Oro is meglett mainemmel... Kis tanácsot kérnék: Mivel Sakura taijutsus, Oro ninjutsus nem tom mi lenne jó(bb) most eventtől: Anko (800-asa ad 90% lvl 5 deathet) vagy Itachi. Azért nehéz a választás mert ígyis úgyis meglesz mindkettő, csak nem tom melyk kéne hamarabb... [megjegyzem az akademy érdekében kell Anko, gondolom tudjátok miért... szimpla csere mikor látom hogy az ellenséges párja T5 (matek :o T5 az 5 többszörösei)]
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5253 Dátum: 11 jan 25, 18:14:34 »

zsolti én inkább kiütnék egy LWt vagy feltápolnék egy shinigami summont minthogy Ankot válasszam
esetleg soká mikor újratolod beginnert mondjuk de nemtom
itachi nagyon erős csak ladderen nehéz vele xp-t szerezni

és tudom hogy nem csak én szívok velük, de csak én 'hisztizek' de ha a crying speart hajtod akkor magad is cryolni kezdesz Nevet

amúgy eventen nekem még mindig bent van asuma és a 3. country végéig bent marad jounin spoton is mer a 200as jó a lightning ellen

meg nemtom ti hogy vagytok vele de én pl a trans centert csak az uccsó country után lövöm be mer addig olcsón az element váltás és így könnyebb haladni
vélemény?
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5254 Dátum: 11 jan 25, 18:17:48 »

Na, hali! Nemsokára meglesz a pénzem a 3 farkú Narutora, kereken 100 ryo kell.Nyelvesít Ha végre meglesz, fejlesztem, megcsinálom ezt a gyíkot, aki épphogy legyöz most is, aztán pedig remélhetöleg majd kiütöm a Kyuubit. Bár igaz, hogy utánna még Lee-t is le kell cserélnem majd, de azt hiszem, nem lesz gáz.Nyelvesít
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5255 Dátum: 11 jan 25, 18:38:57 »

Negritis: miért tartod bent Asumát? Szerintem szerezd inkább meg 3 farkút, én úgy gondolom, hogy jobb minél hamarabb beszerezni, hogy ne legyen nagy lemaradása a többiekkel szembe.
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5256 Dátum: 11 jan 25, 18:45:36 »

Ahogy az aláírásomban is látszik lecseréltem FN Rin-t FN Kankuro-ra, viszont most milyen summon-t tegyek be? Én Gobi-n gondolkodtam, de akkor Zabuza-nak és FN Itachi-nak kevés reroll-ja lenne (tudom ezt LW-kel meg lehet oldani). Talán Akatsuki után tudnám berakni Gobi-t (még nem számoltam utána).

Event-en elég jól haladok (a magam tempójában). Megvan a 2 jounin, 2 genin, már csak FN Lee, Ebizou és Gobi kell.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5257 Dátum: 11 jan 25, 18:48:16 »

Negritis: miért tartod bent Asumát? Szerintem szerezd inkább meg 3 farkút, én úgy gondolom, hogy jobb minél hamarabb beszerezni, hogy ne legyen nagy lemaradása a többiekkel szembe.

egy szóval se mondtam hogy nem szerzem be Nevet
csak missloton nem asuma hanem naruto lesz a 200asa miatt ( lightning countryt csinálom 3.nak)
most is épp rá spórolok még 33
amúgy One Tail narutora célzol, nem? 3 farkú az a Kage Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5258 Dátum: 11 jan 25, 18:54:44 »

Most nem azért, de már vagy 1 hete folyamatosan 3 farkúnak írom, és csak most szólsz rám? xD amúgy igen, rá gondolok Nevet
Laci: szerintem átvészelhető, a low sealosoknak ált. olyan abjaik vannak, amik  kicsit megtoldják a rerollt, szóval szerintem jó választás a Gobi.
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5259 Dátum: 11 jan 25, 19:19:29 »

Hát ez az ezüst rang elég szívás. 12 kihívás so far today, de legalább annyi jó van benne, hogy jön 4 ryo ha nyerek egy ezüst rang ellen és a village defből is jön a 4 ryo, kár hogy neo soundban van dei, mert így sok a tax rajta. Szomorú

111 def hiányzik a 250hez és kb 300 ryo kell még, hogy meg legyen mind2 végleges jouninom. Már vagy 11 ember van arany rangon, szóval nem kell elkapkodni, úgy sincs semmi esélyünk. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #5260 Dátum: 11 jan 25, 19:23:39 »

nekem se esik hardon semmi, hexa swordot meg faerie cloakot próbálgatom, de nem... viszont még kő 30 ryo nidaiméhoz, lehet ma már nem lesz meg, de amint megvan + halve is rögtön megeszem rivert (jah és gai elemcseréje is kő)
amíg nem lesz addig így tolom: FNG - kono team (egyik jounin) - gai - nidaime - summon
szerintetek megéri? (bár csak egy genin fejlődik)
és eldöntöttem otherworldig gamakichi marad, majd a végén fukasaku lesz helyette

eventen már megvan a fél csapim mégse haladok, csak 1 country van meg + egy fél
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 25, 19:24:51 írta grandpa666 » Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5261 Dátum: 11 jan 25, 20:12:29 »

Negritis-senpai: Az állás a következő: Megvettem a "kis piást" Lee-t (jounin helyre tettem), Hana mivel amúgy is használhatatlan és még nincs pénzem jobb karakterre, átmenetileg lefokoztam és a geninek közé raktam így megtartva 2 combóm is. Shigure kikerült a csapatból azt hiszem azt mondtad adjam el. Shino (creepy) sejtésem szerint szintén hasonló sorsra kerül majd és bár ő a hetes szinten van 30 ryo-t kapok érte...ezt még Hana is veri árban, pedig ő most lesz 4es szintű. Shigure sem egy hűűű de valami... majd akkor kerülnek eladásra ha van elég pénzem összekaparni egy Killer Bee-t vagy legalább egy Suigetsut vagy Hidant, esetleg egy Kakashit. Genin fronton agyhalál, sehogy sem állok, egy TenTen (1010) tervezek majd vételre talán, de amíg nincs valaki használható, Kiba és Hana maradnak. FNG karakterekhez még "kicsi" vagyok - igyekszem az egyéni ízlésem összevetni a te verzióddal - erről mi az álláspont? :O
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5262 Dátum: 11 jan 25, 20:19:37 »

sztem tsume-t rakd kagenak misslotba és Gai legyen a jounin
lee a 4. helyen így jobb

sztem Mickey Mouse Tenten
egy battle Arena genin az ultimate bug shino (210 ryo) legyen
és az FNG amíg nincs fng addig tartsd meg az inuzuka family-t és shinot is akkor csak akkor vedd meg hogy maradjon a kombó és haladhass is
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5263 Dátum: 11 jan 25, 20:28:42 »

Köszönöm a jó tanácsokat!Hát  az FGN az nem most lesz ahogy látom Nevet Shino tulajdonságait nézve nagyon butának éreztem magam - úgy éreztem nem ő a megfelelő. B tervnek gondoltam még egy genin Lee-re is, de annyira Lee és Gai központú lenne a dolog, hogy inkább hanyagolom ikszdé. Mindenesetre bízom benned, legfeljebb nem jön össze ikszdé.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5264 Dátum: 11 jan 25, 20:40:03 »

Nevet
ha nagyon hülyeséget mondanék a többiek már rikácsolnának hogy ... Nevet
és hát általába valamire koncentrálni kell Nevet
amúgy beginneren még viszonylag könnyű leütni hogy FNG-d legyen
és hát shino nem egy überalles de annyira nem rossz és a legolcsóbb
Shikamaru /IQ Overload/ erős  és Hidannal van kombója is
még ha nem is a legjobb Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins