25 feb 23, 22:10:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 348 349 [350] 351 352 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 785076 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5235 Dátum: 11 jan 23, 22:12:24 »

nah eventen nekem is összejött a mai nap, legalább a tired szint megvan ami ritka, gaara felezésének következtében egyből kivittem a szél országot, és most csak akkor megyek tovább ha meglesz deidara
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #5236 Dátum: 11 jan 23, 22:31:09 »

Hát nálam se pénz se posztó - ahogy mondják. (4 napja dekkolok ugyanannál a résznél Fireban) Most kezdek kicsit megtollasodni anyagiakban.
Ami a karaktereket illeti: Hana totál használhatatlan és borzalmasan lassan fejlődik, de nélküli két combót is bukok - erre valami orvoslat?
Szeretnék (egyszer egy szép napon...) egy Suigetsut venni, Shigure helyére. Ez mennyire jó ötlet? Ha totálisan nem akkor kaphatok ilyen jellegű segítséget? (Tsume és Gai egész jól fejlődik, Kiba és TenTen se olyan rossz de a többiek... O__o)
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5237 Dátum: 11 jan 23, 23:22:26 »

eck pár tanács

sztem add el a 3 kibát és vegyél egy akatsukis jounint felezd le
valamint vegyél egy Battle Arena Genint(BA) és felezd le
így sokat erősödnél, hirtelen kis visszaesés de hosszútávon megéri
javaslom hogy vmi olcsóbb genint vegyél pl Shino csak 210
jouninnak is vmi kedvezményest ajánlok pl Tobi (az egyik legerősebb növekedés terén,de az abilityk közepesek)
transmigration chambert használtad már? ha nem akkor használd Nevet
de lehet csak a 4. csillagnál tudod használni
ha wind countryt kivitted a Summonod legyen a Ryo bird amíg nincs meg a végleges csapatod
valami ilyesmi :
FNG-Trans-BA-Tobi-Zetsu(ő is kedvezményes) - vmi Kage

esetleg a Guren-Crazy Medic Kabuto jounin combot ajánlom Orochimaru Kagéval és akkor BA geninnek Sasuke

« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 23:23:28 írta Negritis » Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5238 Dátum: 11 jan 23, 23:49:08 »

Mind a 3 Farkast? Tsumét is? Francba >.<# Shino van raktáron 7es szinttel, de kutya lassan fejlődik és egyáltalán nem tudok semmit kihozni belőle :S Tobit még nem tudom megvenni, Dei, Sasori, Kakuzu és Hidan aktív.
Transmicsoda? ^^" Windet átvittem és Ryo birdhez még gyűjtenem kell Mosolyog
Az ajánlatban sikerült olyan teamet összehozni, melynek egyik tagját se kedvelem  smirksweat Ezt nagyon meg kell így rágnom, főleg, hogy Gait és Tsumét nagyon meg akarom / akartam tartani. (Magamat ismerve, mivel az egész gépezetet megrekesztem és ez totál kiakaszt... így 1. vagy abbahagyom a játékot - 2. resetelek - 3. marad minden így mert úgy megkedveltem őket ^^" ) Mindenesetre köszönöm a bow tippeket.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5239 Dátum: 11 jan 24, 00:10:34 »

én a 210 Ryo-ba kerülő shinora gondoltam ami 34(17) chakrás nem pedig az alapra
ki volt a kezdő genined? ha tenten akkor tudok még pár tippet Nevet
ha kiba akkor megint más a szitu

ha tenten akkor is ajánlom hogy add el a 3 farkast, viszont ha Gai-t akarod akkor vedd meg Drunken Lee-t
add el shigure-t is vegyél egy battle arena genint akár Shino-t akár Lee-t

ha Kiba akkor nehezebb a dolog Nevet
1. a gamet ne hagyd abba
2. resetelni nem biztos hogy megéri, hacsak nem kész terved van
3. hagyhatod így csak nehezen lépsz tovább Nevet

ha mondasz pár kedvenc nint akkor adok hozzá is tervet Nevet
de vagy akatsukis legyen vagy hebis Nyelvesít
ha Suigetsut szeretnél akkor: Haku/Trans/FNG-Suigetsu-Zabuza-vmi kage pl Itachi
vagy Juugo/FNG/Trans-Suigetsu-Karin-Kage

ezek jobban tetszenek? persze picit gyengébbek
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5240 Dátum: 11 jan 24, 00:24:13 »

elég jóó, egész nap nem foglalkoztam az alt csapimmal és így elköltöm a pontjaimat rájuk és csak második napja vadászom velük a tornado edge-t de máris kidobta, majd remélem segít velük a haladásban, mert szegénykéimet hanyagolom az event miatt smirksweat
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #5241 Dátum: 11 jan 24, 00:40:31 »

TenTennel kezdtem (hülye ötlet volt a szülinapom alapul venni ikszdé) Drunken Lee-n én is gondolkoztam és Suigetsu mellé Karint is be akartam rántani a teambe, lehet hogy kihozok belőle egy Hebi teamet a végén(?) Igazán értékelem, hogy ennyi energiát fektetsz a segítségbe ^^ Nehezen lépek tovább: Hidd el, elég makacs tudok lenni ilyen téren: Inkább haladjak lassan, de szeressem a karaktereket Nevet
Ja ha már itt tartunk:  Kagénak Killer Bee-t terveztem, bár egy Tsunade vagy Jiraiya is belefért volna. Ha már akatsuki: Dei és Hidan elsőbbséget élveznek.  Lee, Shikamaru, Shino, Kiba, Gai, a Hebi team tagok, Kakashi, esnek bele a favorit kategóriába, de akkor lehet hogy megpályázom Zabuzát. (Soha az életben nem lesz ennyi ryom ikszdé)
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5242 Dátum: 11 jan 24, 00:58:21 »

ha killer bee-t akarsz kagénak akkor javaslom hogy Drunken Lee - Celestial Gates Gai legyen
geninnek jó lesz a transz tenten meg mellé akkor mondjuk battle arena-s rock lee

amúgy nem tart sokáig 1-1 5letet végiggondolni Nevet
a hebis team már kint van Nevet

és nem kell minden csapatot megvalósítani, csak 1etz választasz és ahhoz ragaszkodsz
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5243 Dátum: 11 jan 24, 10:16:12 »

Na elég jól ment a mai reggel Nevet
Tegnap nem voltam sajna aktív mert nem voltam gépközelben csak 2x fel lestem de jól jött az a 200 energy Nevet
A lényeg reggel a fő csapattal szenvedtem sokat mert a naruto csapat riktig nem akarta leverni karakura végét... Teljes element csere itemek fel pakolása soldier pill és így lett csak 5/2 győzelem... Szerencsére nem kellett csak 3x nyerjenek mert a fő csapattal sima volt a téma... Beverték 3x-ra! Szal vörös rókuci extreme csapi pár 800as abbal mert el ment egy kevés a naruto csapatra fene egye meg... mi lesz majd aka templom végén :S Pedig a naru csapat: 18-21 szintek között mozognak...
Alt csapival már előre járok aka templomban... meg vettem gobit már csak le kell felezni.
Az event acc simán kivitte a 200 energyvel a wind countryt már bent is van a ryo bird csak nem tom meik country a köv mert ahhoz haza kell menni meg lesni a terveket Nevet De végre érzem, az erőt a CMkabuto és Zabuza mögött szal végre megjött a gyümölcse a lemaradásnak Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5244 Dátum: 11 jan 24, 11:47:33 »

Na, végre én is ezüst csillagos lettem Nevet 266ba kerül 3 farkú Naruto, szóval 100 ryo és már meg is lesz a 2 végleges jouninom Nevet Viszont kellene 1 kis segítség: szerintetek eladjam Inoichit és várjak CS2 felezésével, vagy tartsam meg Inoichit és időzzek egy kicsit amíg összegyűjtöm a zsetont a felezésre?
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5245 Dátum: 11 jan 24, 13:21:11 »

grata akkor csak én vok így lemaradva Szomorú
sebaj majd behozom Nevet ryo bird má szépen halad
és fire country 2.1nél tartok épp (nem elementes szal gyorsba meglesz Nevet)

hyuugával végre lefelezve a rinnegan bird Nevet már 2es is, kivi vagyok így mennyi kihívóm lesz
de ha úgy jönnek mint eddig akkor nem lesz baj az elementekkel mer simán kitom perkálni az alap cashből

hardon még mindig nyelem a brokit Szomorú
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5246 Dátum: 11 jan 24, 17:21:14 »

Vááááá most tudnám értékelni ha ninja xpt küldene Udon Nevet nem vagyok nagyravágyó, elég lenne annyi, hogy a lv1es 3 farkú Narutom lv 5ig menjen xD Amúgy most már lassan mindenkit egy elemre állítok, ez nagy valószínűséggel a tűz lesz, és Sasorit fogom kiszedni, mert sok staminát kap az abjaiból Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5247 Dátum: 11 jan 24, 19:04:50 »

werytas: te h a fenébe tudtad beelőzni fredy-t és lettél piros rókaa ? Figyelmeztetés leírnád, h mien felállással, mien felszereltséggel és mien szinteken sikerült ez a teljesítmény? Nevet Nevet  már én is nagyonlennék már ott Nevet Nyelvesít
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5248 Dátum: 11 jan 24, 20:10:29 »

Nevet Teljes mértékben FH tanácsait követtem... És még így is lassan haladok mert full LS a csapat és sokszor mellé fognak... Pedig nagy erő van bennük.. Meg vettem stat pontokat is! A gyors fejlődés akár mien áron a lényeg nekem...
HA úgy nézzük akkor már csak Sasorinak kell a 800asa és meg van minden már csak stat pontokat kell vegyek és fejlődni.

A felállás mindig 3 jounin bent volt max variáltam a felállásukat, hogy szinten tartsam és legalább 2fng bent volt ameiket húzni akartam skillekkel ameiket nem butitva... utóbbi időben chakra hiány miatt a trans geninnel toltam fő poszton vagy kono,trans,FNG attől föggően, hogy mennyire kellett húzni az fngket mert volt mikor bedobtam őket jounin postra is meg spékelve staminával ameiket húzni akartam.. De főként karinra fókuszáltam, hogy be érje kabutot... Túl is szárnyalta gyorsan.
Felejtsétek el a kono kitöltést nagyon ROSSZ! rájöttem én is... HA pl 1FNGt és egy jounint akarsz fejleszteni akkor csinálj egy ien felállást:
kezdőgenin(akármivel nekem ryo fegyót cipelt meg element fegyót)+fejlesztésen lévő FNG, a végeleges jouninod vagy skill nélkül ha csak az t szeretnéd, hogy valami legyen a fejlesztésre váró jouninod előtt vagy pár stamina boosttal, hogy verjen oda genineknek, aztán egy üres misslot genin és a fejlesztésre szánt jounin felcuccolva és végűl mindig legyen bent a kage! És mindig ő legyen a legerősebb mint egy "anchor" a csapatban aki megadja a warokon a végszót vagy jó sokat oda ver...
röviden: trans+fng+missjounin+missfng+jounin+kage vagy ha kell a ryo % akkor eltolod eggyel az egészet:
kono+trans+fng+missfng+jounin+kage.

Mindent FH tervei alapján raktam ki... arany csillagban mindig 3300-3700 között voltam rókán meg 4000+ mert free 4xp a béna ninjáknak is győzelemkor...

Jah a naru csapatom most: 21,21,18,18,17 és alig tudta kirolni a karakura uccsó missióját... pedig villám,víz,tűz.szél,tűz szal még element dvancra is volt tolva... mindig "hard path" volt kitova velük így volt element item is rendesen... Szal Dante, Dex húzatok bele a naru csapattal Nevet mindig törekedjetek a legkeményebb kihívásokra velük... mert szar lesz miattuk meg rekedni...

Inkább nem szólok semmit... :

Eshetett volna inkább a garuda... ikszdé

Egy uccsó kieg: az element adv item pl mint a most esett többet dob nagatón mint ha egy exp item lenne nála.. mert mikor jön egy lvl 35 szél elemű ninja simán kereszbe vágja 30-40xpér... (meg lepően sokszor jött be a trans ninjámmal is aki elementtekkel volt kitömve)
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 24, 20:49:20 írta werytas » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5249 Dátum: 11 jan 25, 01:28:26 »

Köszi a tippet werytas. Nevet Már sajnos tapasztaltam a legelején, hogy milyen is az, amikor a naruto team húz vissza. Azóta sajnos kicsit belassultam, szóval ők jól fejlődnek, már a yonbit és a gobit is lezúzták. Próbálom minél gyorsabban

felhúzni lvl 20ra itachit, majd naruto kageval foglalkozok, vettem is egy exp amuletet, kell a turbó. Még 2 db 400-as ab kell és teljes a kollekció. Szerintem olyan 16-os szintig felhúzom a kagemat és utána nekivágok killer beenek. Lassan

pedig a nibit is le kéne verni valahogy, nagyon el kéne kezdenem fejleszteni, mert nem lesz elég magas a szintje. Ráadásul még a flametongue sem akar esni, pedig imádom az ilyen lwket. Hardon is kiszedtem 3at: hurricane slasher,

bolt blade és persze a flametongue-ot. A siren's wisht csak azért nem, mert túl alacsony volt a drop rate. Meg egy kicsit sok idő ment el velük, valószínű ezért is haladtam olyan lassan a korábbi nehézségi szinteken is.

Se eventen se main teammel nem értem el még a tired szintet sem, de az event team már a river country végén van. Naruto teamnél elfogyott az energy, így még az uccsó küldetés vissza van. Remélem holnap reggel ki tudom ütni a

leftovert meg a pain konan duót. Nevet Utána már csak egy "kevés" ryo kell és mehet a csapiba deidara.
Módosítás: main team elérte a 72 kihívást.

« Utoljára szerkesztve: 11 jan 25, 01:30:34 írta dexter6 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Oldalak: 1 ... 348 349 [350] 351 352 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins