25 feb 23, 18:05:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 347 348 [349] 350 351 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784944 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Ecklair
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #5220 Dátum: 11 jan 22, 20:39:33 »

Dawe írásából kiindulva: az én Naruto teamem nagyon dinamikusan fejlődik,  sose akadtam el semmivel velük, dől a pénz is rendesen. Nekem a main team okoz gondot, annyit tökölök vele, hogy szinte tuti elrontok valamit, mert ez már hihetetlen... Néztem a combókat is mit tudnék kirakni, le vagyok gatyásodva és egyről a kettőre sem jutok. Kezdem feladni.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5221 Dátum: 11 jan 22, 20:49:07 »

ecklair nem szabad feladni, az hogy le vagy gatyásodva egy dolog, csinálni kell Nevet
ez időigényes játék Nevet

elsőre beginnert akár 2-3 hónapig is kell csinálni hogy ki vidd
ha nincs pénzed akkor csinálj defendeket, azzal lehet pénzt keresni
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5222 Dátum: 11 jan 22, 21:10:11 »

Ecklair: akkor az én helyzetemet nézd: van pénzem, de nem tudok haladni, mert nem elég fejlett a csapatom.
Amúgy szerintetek mennyi stamináig érdemes erősíteni a karaktereket? Csak mert most nem tudom, hogy FSPt vagy RNt vegyek...
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5223 Dátum: 11 jan 22, 21:55:10 »

üss ki vmi LW-t renato Nevet
amúgy az hogy van ryo de nem haladsz a jobbik verzió hiszen szépen lassan mész a célod felé és még mindig könnyebben kezelhető mint amikor se lvl se ryo Nevet
-
Showing teams online. About 47 matches received so far today. event most kivételesen tűrhető
de persze csomó vereség közte
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 23:19:01 írta Negritis » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5224 Dátum: 11 jan 23, 01:34:58 »

Estét! Nevet És igen, megcsináltam végre. Arany rang yuppe! Kár hogy a nibit még nem zúztam le, de sebaj. Se perc alatt megveszem a 400-as abokat és talán az új kageval menni fog remélem, még egy element váltás szükséges lesz azt hiszem.

Addig ki kell ütnöm az fnjt, főleg, hogy 3 ninjam is a megfelelő elementen van és persze a cosmic blade pont jó a lightning ellen. Nevet Viszont eventen nagyon rossz nap volt ez. Alig 17 kihívás, pedig nincs semmilyen kombóm. Persze nem

mehet minden frankón. Az olyan túl uncsi lenne.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5225 Dátum: 11 jan 23, 08:45:31 »

Na eventen beindult a Krézi Medikkel a csapatom Nevet Meg akadtam Deidaránál de szépen haladok már!

Simában ha minden igaz lehet ma meg lesz karakura simán eljutottam az otokage missióig de elfogyott az energy :S A leggázabb a main teamnél míg karin szépeket üt addig kabuto meg csak 240 körüliket... Bezzeg mikor ő volt a kage missloton akkor szépen csapkodott.. Fene tudja lehet besértődött, hogy nem ő a kage...

Amúgy jah kisebb szinteken a ryo a gond... Az alt csapatnál megoldottam egy jó kis ryo birddel és szép dinamikus fejlődést tudott biztosítani. Most Gobira gyüjtök! Amúgy alttal már aka templom Sasorinál tartok csodálkoztam is mikor meg vettem a kagét, hogy be indult Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5226 Dátum: 11 jan 23, 10:55:51 »

Negritis: könnyű azt mondani Nevet kb. tavaly dec. 20 óta próbálom kiszedni a Daedalust v a Comát, természetesen sikertelenül. Pedig 520 körül van az Item Findingem.
Eventen nekem 20 körül mozognak a kihívásaim, eléggé keveslem. Amúgy mit szólnátok hozzá, ha segítenénk egymást? Ez alatt azt értem, hogy ha látjuk a másik csapatát BAba, akkor kihívjuk egymást (szerintem nem tart olyan sok ideig átfutni a zászlós sort és megnézni a neveket). Mit szóltok hozzá? Szerintem így megugrana mindenkinek a kihívások száma egy kevéssel.
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5227 Dátum: 11 jan 23, 11:51:03 »

renato én kb azóta hajtom a mystic speart sikertelenül Nevet szóval átérzem Nevet
és hardon én is azon szívok hogy nem tok haladni mer alacsony a lvl (főleg guren mer későn találtam ki hogy ő legyen) viszont így legalább a Nibi szépen fejlődik velünk

én eddig is ha láttam magyar ált olyat hívtam ki akit verni tudok (+1ryo nem sok viszont a summon lvl is számít)

időközben úgy döntöttem hogy a hyuugás lesz a 2. számú csapatom a másik 2t odaadtam kistesómnak Nevet úgyis csak ryo gyűjtés van és a teszteken már túl vagyok
ennek megfelelően kész is az új aláírásom Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 13:22:29 írta Negritis » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5228 Dátum: 11 jan 23, 13:51:18 »

Én nem csak event-en, hanem a main team-el is magyarokat hívok ki elsőnek. Egyrészt, hogy segítsem a fejlődésbe, másrészt Werytas, Dante és Fredy team-je után elég szép xp-t kapok Nevet .

Werytas: arra figyelj oda, hogy ne vidd ki a beginner-t alt team-el, mert akkor nem jön dupla energy. Előbb szerezd be az AA-t és a CH+ -t és persze azt az LW-t amit tovább akarsz vinni. Lehet, hogy idő igényes, de így hamarabb megvan mintha sima energy-vel szereznéd meg.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5229 Dátum: 11 jan 23, 17:17:55 »

hyuugával végül a rinnegan bird mellett döntöttem Nevet
már csak le kell feleznem és minden pöpec
aztán csak végigmennyi Otherworldon kidobatni Luna Swordot-Dragonbone/Tornado Edge duót
és lehet menni mediumra Nevet

hardból kezd elegem lenni, elején szépen adta az LWket most meg 1 hónapja csak rossz végén vagyok a @&#>nak
de ha kidobja a crying speart és spirit cane-t tuti hogy azokat viszem tovább mellette még daedalust meg nemtom mit
de az extra xp-ért nem akarok még1x szenvedni
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5230 Dátum: 11 jan 23, 18:21:47 »

Utolsó ország utolsó ellenfelénél megakadtam. Persze, hogy pont akkor fogy el a WE... Nevet. Ha ezt átviszem befér mindenki a team-be. Már csak azt kéne eldöntenem Nibi vagy SD. Vagy FN Rin helyett FN Kankuro és akkor Gobi.

Event-en meg csak akkor kapunk +ryo/energy-t ha Udon-nak kell?
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5231 Dátum: 11 jan 23, 19:32:45 »

kellett neki kaptunk is 200 WE/AE-t Nevet
mondjuk legalább a 90 kihívást elértem Nevet
lassan minden 200as skill megvan (tudom hogy nem erre kéne költeni)
viszont sajnos nem haladok eléggé a world mapon mer naruto hiánya lefog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5232 Dátum: 11 jan 23, 20:17:15 »

Meddig töltődhet ilyenkor az enegrynk eventen? Most van 269 WE, de ha szavazni akarok a bónuszokért, akkor azokat megkapom? Nem tudom mennyire van értelme 200-as abokat venni, bár jelenleg nem tudok haladni, szóval lehet hogy szükséges lesz.

Bár most többen léptek szintet, szóval lehet hogy így már tudok majd haladni. Inkább konanra akarok gyűjteni, meg a felezésre, ahhoz meg kell még 180 körül. Eventen most értem el a fatigued állapotot. Nevet Ilyen sem volt még.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 20:52:54 írta dexter6 » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5233 Dátum: 11 jan 23, 21:09:15 »

Én jelenleg csak gyűjtögetni fogok, ami azt illeti. Mert megvan a River Country, most tartok a Fire-nél. Viszont van ott egy kigyó, vagy mi az az izé. ikszdé Szóval, az a lényeg, hogy mivel megint kaptam 10 chakra-t, így ha kiveszem Tentent, marad 25 chakram. Kagenak pedíg a kyuubit akarom, mert ö 26 Chakrát fogyaszt, aztán lehet, hogy késöbb majd le fogom cserélni Ebozou-ra. Szóval át kell vinnem a Tűz országát, és akkor még pénzt is tudok szerezni, meg minden. Szerintetek ezzel a csapattal, és Kagenak a Kyuubival a 3 farkú Narutoval lesz majd esélyem a Kyuubi ellen? Válaszokat elöre is köszi. Mosolyog
Szerk: Elszámoltam magamat. Ha kiveszem Tentent, akkor 30 Chakram lesz, így tehát már csak a Ryot kell gyüjteni.Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 21:33:18 írta Dawe » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5234 Dátum: 11 jan 23, 21:54:29 »

About 161 matches received so far today.Your team is exhausted!
Nevet
eventen is összejött thx to udon

dawe neked már javasoltam hogy a sima Gai-t cseréld le a Celestial Gai-ra, nem? Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 347 348 [349] 350 351 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins