Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5205 Dátum: 11 jan 21, 19:55:56 » |
|
annyira nem feltétlen ökörség amúgy FNG-FNG-Juugo-Karin-Suigetsu-Kage-Gobi akár működhet is és nem drága - amúgy tényleg undorító a rock lee-s teamek előnye sztem főleg ha premes vagy -.- sebaj egymás közt tudunk versenyezni  dest te hol tartasz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 19:58:14 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5206 Dátum: 11 jan 21, 20:46:36 » |
|
én eventen második country második embernél tartok a main csapatom pedig a négy kagénél otherworldben még ki akarom szedni a murasamet és remélhetőleg utána továbbtudok haladni  de jó lenne befejezni a hardot mielőtt vége lesz afillernek  az feb. 10 szerintetek? mennyi esély van rá?  na csak azért mert én csináltam egy ilyen kyuubi basheres bigyót és az jött ki h kb extremes kyuubit is legyőznén. ugyhogy valamit elronthattam benne de azt nemtom mit 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5207 Dátum: 11 jan 21, 20:50:20 » |
|
jóva akkor eventen beértelek kb  Showing teams online. About 16 matches received so far today. ezzel viszont nemtok mit kezdeni hardon most vertem le a hokage quartettet  és még mindig a crying spear-spirit cane duóra hajtok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 20:52:22 írta Negritis »
|
Naplózva
|
|
|
|
destrroy25
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5208 Dátum: 11 jan 21, 21:14:46 » |
|
hát örülj neki hogy 16 an kihivtak  nekem: Showing teams online. About 9 matches received so far today ez kicsit kevesebb :S ezek szerint hardon is nagyjábol ugyanott tartunk eventen ebből a 300+ ryo bol megvettem a madárkát ugyhogy már csak fejleszteni kéne de nagyon nincs kihivó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #5209 Dátum: 11 jan 21, 21:28:58 » |
|
NA tök jó eventen ez a +300  Meg is veszem a kövi energy feltötltés után a CM kabutot és meg is van felezés rá meg zabuza is meg van... A többi nem számít így már meg van 2genin és a 2 jounin a végleges csapatnak... Amúgy jah a 300 érdekes mert udon be is újította a ryo birdet  Jah nem akatram hencegni event teammel de nem hagyhatom ki: About 91 matches received so far today.Your team is tired! (Tom biztos van akinek több van de nagy fun  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 21:32:23 írta werytas »
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
 |
« Válasz #5210 Dátum: 11 jan 21, 21:48:40 » |
|
Nálam 25 kihívás eventen, szóval nem panaszkodom hozzátok képest, leszámítva werytast. A main teammel nekifutottam a lighting countrynak, de megint elakadtam, természetesen tobinál. Nincs element és 1820 hp. Így vissza szintezéshez és persze ryo gyűjtés. Elszórtam egy keveset 2 element váltásra meg egy hero waterre. Hadd menjek már én is arany rangra, akarom a kagemat.  Meg a 400-as abokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
 |
« Válasz #5211 Dátum: 11 jan 21, 22:18:33 » |
|
Nah király még tovább dekkolok az első countrynál  Meg vettem CMkabutot erre meg villám elem a wind country ellen... Szal mire meg lesz az első country simán kitolom a 2.at is  De sebaj van sok kihívás naponta meg fejlődnek a végleges ninják... És mire oda jutok pont lesz a ryo birdre is 8 chakra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5212 Dátum: 11 jan 21, 22:40:17 » |
|
én most fire countryt tolom mer itachi szél  szal még gyors az elején (míg gyenge) átmék a dolgon a vicces hogy ryo bird már megvolt mikor jött a 300 ryo szal most lehet veszek 200as cuccokat vagy várok hogy átmenjek a countryn és egyből meglesz naruto lefelezve  (az már nekem is végleges nin, csak ugye 3 crystal kell hozzá  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #5213 Dátum: 11 jan 22, 08:24:20 » |
|
Én most egy picit megindultam, el is jutottam a fekete-fehér Deidaraig, ő meg szépen lecsap, mert a csapatom most eléggé hs és eléggé kicsiket csapnak... na meg a stamina... elég gyorsan kapok -20at a támadásomra  Amúgy nemsokára mehetek felvételizni, szorítsatok 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 08:47:57 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5214 Dátum: 11 jan 22, 12:03:22 » |
|
Hát én akkor mit mondjak kihívások terén event-en: 111 WINS 107 LOSSES Ez azért elég kevés Werytas-hoz nézve: 309 WINS 481 LOSSES Nem nagyon nézem event-et, kétszer felmegyek és elköltöm az összes energy-t és csókolom. Ahhoz képest viszont elég jól haladok, most vagyok az első országnál. Jó lenne ma is +ryo, mert meg kell feleznem CM Kabuto-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5215 Dátum: 11 jan 22, 16:20:55 » |
|
szia ady http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=8445http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=3504ez a 2 guide hasznos lehet, ha nem tudsz angolul akkor pedig olvass vissza a topicon belül - eventen : Showing teams online. About 19 matches received so far today. 303 WINS 227 LOSSES 57.2% WIN RATE annyira én se állok kevés meccsel, csak ha azt is nézzük hogy napi 8 órát vagyok belogolva és nem jön ki a tired se igazán az cink
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5216 Dátum: 11 jan 22, 16:42:26 » |
|
ti még örülhettek, nekem : Showing teams online. About 1 matches received so far today.  na ez a gáz http://www.ninjamanager.com/teams/191003?p=config ez a csapatom valaki tudna segíteni mit tudnék azért tenni hogy több kihívóm legyen? Milyen jounin illene ebbe a csapatba?előre is köszönöm 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 19:03:18 írta Agent »
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5217 Dátum: 11 jan 22, 19:23:10 » |
|
agent - nagyon erős a kombód így elriasztasz sokakat clan waron ha kell a hard teamem szóljatok rám hogy visszategyem a genineket aki beszokott pakolni : negritis@csokolom.hu az msn-m ha rámírtok visszarakom egyből, de most LWzek és kis ryo se jön rosszul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #5218 Dátum: 11 jan 22, 20:25:30 » |
|
Én most jutottam el arra a pontra, hogy utálom a Naruto team-et. Eljutottam River country-ig a sima csapatommal. Aztán pedig azt át is vittem. A Naruto csapattal persze már nehezebb a dolgom. Most éppen a Piránnyáknál tartok, és még nem bírják leütni. De ha holnapra visszapakolódik az energy, Naruto szintet lép, és végre megcsinálom. Legalább is nagyon remélem. Egyébként, a fő csapatomnak mit tudtok majd ajánlani a jövöre nézve? Kit cseréljek le, ill. Ki legyen majd a Kagém? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Negritis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Saiyan Meteor
|
 |
« Válasz #5219 Dátum: 11 jan 22, 20:35:30 » |
|
naruto csapattal mindig elköltöd az energyt village attackra? - onnan sokat tudnak fejlődni
javaslom majd hogy amint lesz rá helyed tedd be Gai (0 chakrás) helyett az Celestial Gates Gait (drunken leevel hasznos kombó) Kage-nak ÉN Killer Bee-t javaslom és akkor csinálhatsz egy full tai teamet és akkor mehet egy Gobi summon(esetleg vmelyik újabb summon) ami alap beginneren szvsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|