25 feb 23, 12:50:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 345 346 [347] 348 349 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 784710 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
destrroy25
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5190 Dátum: 11 jan 20, 17:08:45 »

na eventen kivittem az első countrym most jön a kövi Mosolyog
de ezt én akkor se birom felfogni hogy hogy tarthat valaki az 5ik countrynál
aranycsillaghoz már 5ik country van nem? meg karakura?
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5191 Dátum: 11 jan 20, 18:08:21 »

Én jelenleg nagy dilemmával küzdöttem. A sensei-em azt mondta, hogy Bakit cseréljem le, mert nem jó. Meg akartam venni Gai-t, de mivel kevés chakrát eszik, és erös is, így a részeges Lee mellett maradtam jouninnak. Átvittem a Lightning Country-t is. És beraktam Kagenak Tentent, hogy meglegyen a sok tai a 3 Leemnek. A következö célpont pedig a Ryo Bird, és a Wind Country. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #5192 Dátum: 11 jan 20, 19:55:37 »

Destrroy: arany csillag az utolsó előtti országtól Karakura végéig van, és én úgy látom, hogy csak 1 FNje van a gyereknek, szóval még nem fejezte be a countrykat. Örülnék neki ha már én is ott járnék, bár ez prémium hiánya miatt sajnos lehetetlen Nevet így 1. country 2. ellenfeléig jutottam, tiszta vicc, hogy Sakurával kezdtem, de Ino a combok miatt erősebb mint ő Nevet
Naplózva
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5193 Dátum: 11 jan 20, 20:06:41 »

5 kristálytól van arany csillag amúgy tényleg Nevet
én deinél akadtam el jelenleg
nem is tom hogy jutok tovább sajnos, mer lövésem nincs
szal marad a ryo gyűjtés hogy a 3. kristálynál narutot megvehessem egyből
vagy lehet veszek egy BA genint (sakurát persze)
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #5194 Dátum: 11 jan 21, 00:40:00 »

Hát azt hiszem ez a sand kezdés elég gyatra, ami a kombókat illeti. Gaios teamek és a soundosok is kenterbe verik. Még a sasorit sem képes legyőzni a csapatom. Hát nálam kb eddig tartott az event. Már most akkora a hátrányom, hogy

premium sem kell ahhoz, hogy bárki megelőzzön. Pedig a szintek nem olyan rosszak, de hát egy gai drunken master leevel nem vehetik fel a versenyt. Még annak sincs értelme, hogy vegyek egy gaara kazekaget, mert sokba kerül és mert

nem férne be 1 chakra híján. A kihívás sem sok, szóval itt is kb ötlettelenség.

Nem dupla poszt. Töröltem egy hozzászólást.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 09:10:21 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5195 Dátum: 11 jan 21, 01:36:10 »

Dehogynem. Nevet Korábban már mondtam, hogy amúgy is akarok egy olyan fng-t, aki full taios, ez lesz Sakura-chan. Nevet Az előző eventet is sandes csapattal toltam, akkor is hasonló gondjaim voltak. Talán majd a következő eventre kicsit összeszedettebb leszek.

Bár nem tudom, hogy egy erős kombó mennyire veti vissza a kihívók számát. Én biztos hogy nem hívnék ki olyan csapatokat, amik annyira tápolva vannak 1-2 kombó által, de ez én vagyok. Ha a magyarok között top 5-be kerülök, akkor meg leszek elégedve.

Sakura pedig már csak impora fér majd be. Most már végigszenvedem ez az extremet ezzel a line-uppal. Mert ha valamit egyszer a fejembe veszek... Győzzön a jobb! Premium nélkül!  

Werytas szeretném megkérdezni, hogy kb milyen csapattal tudtad lezúzni a nibit? Hero watert nyomattál? Tegnap este sikerült átszenvednem magamat a 3. aka countryn, de a nibi ellen esély sem volt. Tippek?

Olyasmire gondoltam, hogy veszek pár hero watert az lwket meg úgy rakom szét, hogy kb mindenkinek hasonló legyen a sebzése. Csak az a baj, hogy a genineknél elégé ingatag a sebzés, 650 hp pedig túl sok. Te használtál temporary kaget?

Végül pedig naruto 3-tail valóban megjelenik a 4. kristály után, de csak ott van a kagek között és nem lehet megvenni. Szóval a guideban azt cseszték el, hogy látható, de nem használható még, csak az 5. kristály után.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 09:09:26 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5196 Dátum: 11 jan 21, 09:09:07 »

Negritis már másodszor játszod ki a két soros szabályzatot. Azért mert tettél bele egy entert nem lett hosszabb a hozzászólás. Dexter meg írt egy dupla posztot. Ha lezárom a témát pár napra akkor meg én leszek a szemét mi?
Nem hiszem, hogy értelemmel bíró embereknek ennyit kell könyörögni, hogy figyeljenek oda.
Ez az utolsó figyelmeztetés, figyeljetek oda! Több ilyen nem lesz szétfogok csapni köztetek.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 09:11:01 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5197 Dátum: 11 jan 21, 09:21:34 »

Kedves Hiei
Az ominózus 2. kijátszás amire célzol tény és való hogy rövidre sikerült, de volt információ tartalma
csak nem volt kedvem 5 sorba leírni azt amit 5 betű kifejez, ugyanis a játék amit játszunk adott bónuszt ami kétszáz world energyt tartalmazott az event serveren, azzal hogy csak annyit írta 200WE a többiek értették mit akarok mondani
Néha elég ennyit mondani és ez is komoly információval szolgálhat. Nem biztos hogy a süketelés megoldás erre.

Elhiszem hogy fontos a rend a fórumon, és néha picit csúsztatunk a szabályzat használatakor, viszont nem érzem úgy hogy annyira el lennének itt szabadulva a dolgok hogy ez indokolná az ilyen szintű fellépést. Ritkán vannak 1 soros chat beszólások és többnyire valószínűleg az én saram
A duplapost is megesik néha, az is sokszor az én saram,vállalom

Viszont amióta szóltál hogy 2 soros szabályt bevezeted hányszor szegtük meg? nem hinném hogy rajtam kívül más is vétett volna úgy ellene. És azóta 20-30 oldalt azért teleírtunk. Szóval azért még mindig elég jónak érzem a morált.

Elnézést ha nem megfelelő a hangnem, és főképp elnézést a szabály kijátszásáért

u.i.: ez teljesen magánvélemény a többieket ezért ne 'büntesd' bannolj engem ha nem tetszett a hozzászólásom
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
eventen lassan lenyomom a wind country-t már csak a leftover dei - artist van hátra Nevet közbe kivittem és meg is vettem a ryo birdot Nevet
hardon shinigaminál vok Nevet
hyuugával easyn a 6path szivat Szomorú és amíg az nincs meg addig nem tudok új summont se betenni (sajnos a CH+ nincs meg, nameg ÚJ summont akarok berakni, csak nemtom meik legyen vagy a tai/end vagy a tai/atk/crt lesz még vacillálok
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 10:04:30 írta Negritis » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #5198 Dátum: 11 jan 21, 10:33:49 »

Ez engem szerinted érdekelt vagy meghatott? Amit látok, hogy 3x jöttem ide be tagnap és ma mindegyik alkalommal valamit csinálnom kellett.
Engem nem érdekel a mögöttes tartalom. A két sor az két sor. Tartsad be. Remélem ez volt az utolsó, hogy vitatkozni próbáltál velem...

u.i. A dupla posztot meg se említettem.

Azt hiszem leírtam, én értelmet verek mindenki fejébe. Aki ezt nem képes befogadni az elmehet.

Választ nem akarok látni. Tartsátok be a dolgokat és nem tűnnek el  a hszek.
További kellemes fórumozást.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 10:35:04 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #5199 Dátum: 11 jan 21, 11:57:20 »

Láttom meg van a fun erre felé Nevet Amúgy dex fogalmam sincs hanyasak voltak mikor le vertem nibit mert lényegében csak úgy passzióból vertem le nem akartam meg szerezni csak úgy vitte kedvem és át nyomtam pár elemet a ninjáknál mert mind wind volt...
Az event elég szivatós Nevet Sand teammel kezdeni elég nagy sux ikszdé ed vigasztal a tudat, hogy nem félre sikerűlt ninják kombójából áll majd a csapat és erős lesz emiatt... Nem jó az a hawk team vagy mi a neve irtó gyengék..
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5200 Dátum: 11 jan 21, 13:27:48 »

Na végre megvettem Chiyo-t már csak a felezésére kell gyűjtenem és a 400-as ab-jára. Most őt fejlesztem 10-12lvl-re utána vissza rakom a két jounin-t és őket 20lvl-re. Majd ha befér a full team akkor beszerzem a Nibi-t. Csak addig fogok próbálkozni LW-kel ameddig át nem vittem az utolsó országot.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5201 Dátum: 11 jan 21, 18:04:10 »

Most akkor volt dupla post vagy sem? Mert a kettő üzi között volt egy törölt, szóval szerintem nem írtam duplát. Oda is van írva, majd később Hiei említed, hogy mégis volt? Nem vagyok teljesen képben. Amúgy meg ha akarok valami teljesen

mást írni, akkor is módosítsam az utolsó üzenetemet? Felőlem rendben, de ha túl hosszúr nyúlna akkor nem az én felelősségem. Nevet

Az elementek megvannak a nibihez, direkt úgy nyomtam eddig a countrykat, csak nem érzem a genineket elég erősnek, fölöslegesen meg nem akarok ryot pazatolni hero waterekre, ha temp kage nélkül kevesek lennének. Addig nem akarok

tovább menni earth vagy light. countryra, amíg nincs meg a nibi, mert elementet akarok váltani, ezért lett gaara víz, a nibi ellen. Ha megvan megy szére meg kimimaro is mert kellenek majd fnj killer bee ellen.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #5202 Dátum: 11 jan 21, 18:34:02 »

eventen ma +300 ryo!!! wáá Nevet Nevet tök jó, me gondolkoztam h vajon vegyek-e ideiglenesen gaara-t, mert nagyon nem akarok haladni erre meg bedobják ezt nekünk, tökéletes az időzítés, thx Udon Nevet asszem lesz ennél még jobb is Nyelvesít
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #5203 Dátum: 11 jan 21, 18:50:41 »

vicces hogy pont 300at dobtak be Nevet
ryo bird is mintha annyiba kerülne Nyelvesít

azon agyalok hogy 200as skillek vagy sandaime
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5204 Dátum: 11 jan 21, 19:36:25 »

Holnap is jól jönne +200ryo (igen fojtatom az event-et Mosolyog ).
Le reseteltem a team-et hidden sound-ba és sokkal gyorsabban haladok: http://www.ninjamanager.com/teams/136018
Már CM Kabuto is megvan csak felezni kéne. Ezért jönne jól a + ryo.
FH nem tudom mit akar azzal a team-el easy-n...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 345 346 [347] 348 349 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins