24 nov 27, 16:31:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 293 294 [295] 296 297 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745214 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4410 Dátum: 10 dec 06, 15:14:20 »

ez érdekes... Gondolkozik hogyan is nézne akkor ki a deidarás megoldás? vmi nekem nagyon sántít, túlságosan is nagy a különbség Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4411 Dátum: 10 dec 06, 15:21:57 »

Dante ime: fng/fng/fng/deidara/guren/missfnj/nibi 
FNG veri gaara-t, Dei veri Shodai-t és csak azért jobb. (vagyis szerintem Mosolyog )

Murasame nagyon nem akar esni Szomorú . Jo lenne, ha kiesne és akkor ráállhatnék a csapat fejlesztésre.
Vagy inkább vigyem ki easy-t és utána szedjem ki?
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 06, 15:24:22 írta laci1005 » Naplózva

rocskillah
Újonc
*

« Válasz #4412 Dátum: 10 dec 06, 17:21:57 »

Hol az ellentmondás? Az arénában aktív vagy, naponta kétszer megeszed a world energiát murasame után kajtatva, és mire meglesz, addig nevetve tolod le a többit, úgyis fejlődsz az arénában...

Sok sikert hozzá akárhogy is
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4413 Dátum: 10 dec 06, 17:57:08 »

jók vagyunk! már level 3as a skillünk és többen férnek már be Mosolyog és 15.ek vunk Sheftel
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

... Bang!

« Válasz #4414 Dátum: 10 dec 06, 19:35:57 »

Jah Dante ahogy Laci mondta. Meg shodai nagy nulla épphogy jobb mint a garaa kage Nevet A kezdő geninekről nem is beszéljünk... Amúgy egy érdekes dologra lettem figyelmes tegnap. Alapból 6 fnem van és mikor beraktam a hatot nem tudtam fixálni mert 10 energy hiányzik... de nem írt semmit arra, hogy ez meghaladta a megengedett mennyiséget Nevet Mert ha lehetséges akkor fng lesz kage sloton! (egy fng is veri shodait amúgy...)
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4415 Dátum: 10 dec 06, 19:39:55 »

Asszem nekem is volt ijen és amikor elegendö lett a ch akkor nem engedte berakni, mert irta a hüjeségét.
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #4416 Dátum: 10 dec 06, 19:59:12 »

Hmm max 1 hét és kiderűl Nevet Meg lett egy újabb ország és most mentem a lighting countryra...
Tök jól megdobódott a ryo hozamom most ezüst csillagon ezüst ellen 4ryot kapok hála a gil swordnek és a murasaménak!!
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 06, 20:00:51 írta werytas » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4417 Dátum: 10 dec 06, 20:20:08 »

ez erős túlzás, h olyan gyenge mint a gaara kage, me sokkal erősebb, viszont egy FNG-nél sokkal erősebb... itachi aki a legerősebb FNG nállam murasame-val felszerelve sem éri utol ... am deidara lehet veri, de guuren nem, és a két FNJ a jounin pozícióban a legerősebb...
az én verziomban az alapgenint veri a te FNG-d és a te misslotkage-d a shodait, viszont a 2FNJ-m magasan verik a te 2 jouninodat... kb.-re számolva a genined 120al jobb, kagéd 0t ver az enyémeimre, míg FNJ1 guurenre 100t és fnj2 deire 20t min csap, vagyis ugyanannyinak kéne h legyen smirksweat
viszont amit észrevettem h szinte ugyanaz lesz a második csapatunk a tiéddel werytas Hümm-hümm a critical csapat nagyon büntet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 06, 20:51:05 írta -Dante- » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #4418 Dátum: 10 dec 06, 21:08:37 »

Az alap csapatot egyszer már elküldtem az volt az alap és nem volt rajta a vásárolt statok...
Kis összehasonlítás shodai és sima fng konan:
shodai: tai:175 nin:349 attack:12 stamina:60 max dmg: 1207
Konan: tai:72 nin:349 attack:10 stamina:101 max dmg: 1199
A 400as és a 800as alappal számoltam. És lvl 50ek. Már most ua. a nin. És a shodai stamina hiány miatt gyorsabban kifárad is. Meg míg össze szedsz shodainak 40stamina cuccot addig simán adhatsz mondjuk konannek egy garudát ami +60 nin és már simán verte shodai +50 taiból származó attackját.
Jah és kiszámoltam a garaa kagét: tai:102 nin:323 attack:0 stamina:74 max dmg: 1110
Alig jobb shodai...
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4419 Dátum: 10 dec 06, 21:13:11 »

tudom h elküldted és aszerint hasonlitottam össze, viszont azt nem figyeled h ha kage helyre teszed akk gyenglnek és a staminájuk is romlik nemrég azt mondtad h 200nál semlegesítődik a hatás, am mind1 majd elválik 5 honap mulva Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 06, 21:13:42 írta -Dante- » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #4420 Dátum: 10 dec 06, 21:28:09 »

jah 200al semlegesítődik de ha már fng fog kage slotra kerülni akkor 2 normál slotos fnj lesz.. De nem biztos megenged majd 6fnt használni, ahogy laci mondta... Amit kűldtem múltkor azon nincs rajta  a vehető stat azt is ved figyelembe!
Amúgy egyszerűen utálom shodait ikszdé Szar skillek és sokan használják... egy missllot fn amúgy ahogy számoltam még így is veri shodait fel cuccolva. Az alap fnjk stat grovejuk miatt.. és amit néztem kalkon elég a 150 stamina is mert csekély a attack csökkenés így egy garuda szintű cucc vagy valami attack vagy egyébb sokat dobna. A misslot csapatnál egyetlen problem csak kurenai ő annyira lehúza, hogy a dei guren kombó jobb lenne... De így is veri kurenai a kezdő genint.
Meg sztem a 2fnj csapinál maradok mert kijöttek a fnjk és sasori gagyi a képe de Karinnak a képe tetszik Nevet hiába nem a legjobb de nem rossz kari... mien kamper csapatot lehetne össze állítani Nevet lol:
fngHinata+fngYahiko+FnjTobi+FnjHinata+fnjDanzou+Hidan+Katsuyu
Vagy Hidanjounin+Fnghinata+FnjHinata+Fnkagevalami+FnjTobi/danzou+Hidad+Katsuyu
Csupa immune Nevet Ha kampelni mennék a csapatommal akkor vagy danzou/hinata/tobi lenne. De ha azt nézzük karinnak is van 10% immune
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4421 Dátum: 10 dec 06, 21:32:41 »

elég elvetemült ötletek ikszdé  am kár h hidan FNJ nem lett me az össze FNJ közül az ő képe lett a legjobban eltalálva Pontosan
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #4422 Dátum: 10 dec 06, 21:39:38 »

Lehet ő is lesz de nem bisztos mert túl sokat panaszkodtak már rá Pojén DE lehet danzout is kiszedik mert "too OP" ikszdé Jah jó hogy op hidan kagénál csak 0,2vel kap kevesebb statot Nevet És minden kamper tai immunet tolja és nin summonja van meg főként az újabbaknál magas a nin ráta... szal danzou fnj megeszi őket Izé José...
http://www.ninjamanager.com/rankings/hall-of-fame-impossible lesd meg van egy zsibadt csóka mario néven aki már 2x kitolta impossiblet... tuti pénzzel tolta!
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4423 Dátum: 10 dec 06, 22:17:00 »

ez rosszhúzás volt werytas, h betetted hun teamet... a vereség elkerülhetetlen szal ezt bekellett volna áldozni és a kövibe betolni
am werytas, te mit tervezel mediumra, h fog kinézni a crit csapid?
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 06, 23:23:49 írta -Dante- » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #4424 Dátum: 10 dec 07, 08:34:45 »

Az altra gondolsz? Nevet az csak úgy van azokat szedem össze aki úgy tetszik... Csak úgy van még azt se terveztem mi lesz easyn Nevet

Amúgy csak nekem tűnik úgy de a crit cucc működik? Meik a crites támadás ez: ^ vagy a dőlt betűs? Nevet

Na meg lett beginer az alt csapatommal mostmár csak ch+ kell meg auto acc és egy rendes lw. Vagy luna sword lesz vagy a ichibi lvl2nél lévő.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 07, 09:12:23 írta werytas » Naplózva

Oldalak: 1 ... 293 294 [295] 296 297 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins