24 nov 28, 11:57:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746211 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
grandpa666
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #2925 Dátum: 10 jún 08, 19:56:37 »

persze beginneren még chouzával is végig lehetne tolni, csak kár hogy a kombók nem működnek a BA geninekkel.
mindjárt meglesz a lóvé a kirinre, és majd jiraiyát akarom feltolni 22-re
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2926 Dátum: 10 jún 09, 00:20:47 »

kiszámoltam az impossible módot ahogy elterveztem 50es szinten csak 70%ig jutnék LWket nem számolva me kitudja miket szedek össze smirksweat szal a 60as szintek erősen ajánlottak vagyis jóó sokat ot fogunk időzni amikor odajutunk Nyelvesít
SL má most oan erős mint én, de azé legyőztem Kúl
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 09, 10:43:49 írta -Dante- » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2927 Dátum: 10 jún 09, 11:11:31 »

na meg van a wind country is Nevet most  már csak a fire és a lighting van.. most a fireban vok. A lighting túl sok elemental hátrány lenne...
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2928 Dátum: 10 jún 09, 18:12:21 »

nah már megvan a 2. FN kage is és pont az én kiszemeltemet happolták el smirksweat asszem a szint elvégzése nem fog bekövetkezni az egy év eltelte előtt vagyis juli 4 előtt Szomorú

egyvalamit nem értek... Hmm? hogy tudják egyesek az egész csapatot egy szinten tartani illetve együtt fejleszteni őket Gondolkozik
uh, dupla post, bocsi smirksweat

Egybevontam.
Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 10, 12:44:09 írta Aes Sedai » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2929 Dátum: 10 jún 10, 15:32:41 »

Azt nem értem SL h fejlődik ijen gyorsan? 2 naponta 1 lvl-t minden karaktere pl tegnap még csak 16 lvl volt ha jól emlékszek a kage-ja most meg 18.

Tegnap nem jött össze Chiyo-ra a ryo de sztem 15-20 perc és meg tudom venni
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #2930 Dátum: 10 jún 10, 17:35:44 »

egy szinten lenni nem nehéz, csak felméred a geninjeid erejét, és úgy változtatod a sorrendjüket, hogy mindegyik lépjen egy szintet. utána kivágod őket, be a konohamaru teamet, és megcsinálod ezt a jouninjaiddal is. a kagét nem tom, valakinek az is megy

nah megvan a kirin, és a hokage 4esnél járok
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2931 Dátum: 10 jún 10, 18:49:26 »

én úgy szoktam szinten tartani a genineket, hogy mindig abban a sorrendben rakom be mint amiben van fel sorolva... így a legerősebb elől lesz.. de a lényeg, hogy azok csak le gyengítik az ellent és a gyengébb geninjeim verik le a jouninokat.
Aenonnak azért fejlődik úgy a kagéja mert erősebbeket hív ki és hívják ki. Míg az ő kagéja csak lvl 18 egy chiyo 34 lvlnél lesz hasonló erős... így simán keményebb karikat ver le mint a saját szintje..
Meg mindig nagyobbakat hívjatok ki vagy 5-6al följebb mint ti és a maradék energyből lehet alattatok lévő karikat. Én csak auto accosokat hívok ki, de pl 5. felettem már majdnem 1000 team xpvel több van neki... de jól adja az xpt a lecsapott karii Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2932 Dátum: 10 jún 10, 23:18:06 »

kivettem a túlfejlett egyedeket a csapatbol és kono team-el töltöttem fel a helyüket smirksweat keresgélek majd addig leesik a team xp-m és remélhetőleg megint kitud majd fáradni a csapatom bow
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #2933 Dátum: 10 jún 11, 20:21:09 »

én inkább a gyengébbeket hívom ki a biztos winért, hogy a summonom is fejlődjön. Néha sneak attackot is tolok, de a kagémat általában LW keresés közben fejlesztem.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2934 Dátum: 10 jún 12, 09:55:18 »

http://www.ninjamanager.com/teams/136308 most mit csináljak gyüjtsek Chiyo megfelezésére és rakjam be Itachi hejére (most kb ugyan akkorát támad Chiyo lvl1-en mint Itachi lvl10-en) vagy vegyek 400-as ab-okat és majd a karakura után ráér Chiyo felezése (akkor fog beférni mindenki) ?
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2935 Dátum: 10 jún 12, 14:48:45 »

először szed össze a csapatot sztem azán skilleket nekik, én úgy szoktam.

fredy hol tartasz? én a fire countrynál vok el akadtam kisaménál Nevet meg veszem majd a naruto jounint és fel tolom,  hogy meg tudjam szerezni nibit és fnkabutot... nibit már a naruto teammel le zúztam Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2936 Dátum: 10 jún 12, 15:06:24 »

Nah akkor megfelezem Chiyo-t utána jöhetnek az ab-ok. Már van 300 ryo-m már csak 325 kell sztem holnap meg is lesz.

Jah és tibee hamarabb össze tudnád szedni kage Itachi-ra a ryo-t ha mechanical bird-et használnál nekem igy napi 250-400 ryo szokott leni
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #2937 Dátum: 10 jún 12, 19:37:41 »

Már döntöttem, inkább megveszem Hanzou-t.Nem sokat látok belőle, Itachi tucat karakter nem akarok én is olyat.Meg amúgy is azt írtátok, hogy szinte bármivel végig lehet tolni Beginner-t.Rájöttem, hogy azért kicsit paraszt vakítás ez a combo dolog.Legalábbis nem annyira éri meg megvenni a drágább karikat csak egy nyamvadt combo miatt.
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #2938 Dátum: 10 jún 12, 20:02:04 »

azé vannak jó kombók, bár igazad van a kisame-itachi kombó nem nagy szám, de hanzout nem ajánlom mert nem olyan a 800asa és nincs jó staminája, inkább ha ritkaságot akarsz vegyél konant vagy sasorit (esetleg deit)

de nem muszáj kombóra menni itachi amúgy is rohadt erős kage a másik csapatomat egyedül szinte biztosítja semelyik kagém nem vágott még olyanokat mint ő 13ason
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 12, 20:04:53 írta grandpa666 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2939 Dátum: 10 jún 12, 20:42:58 »

Igen pl a Soun 4 az egész jó, de sajna csak az elején. Szomorú

Meg úgy vettem észre, hogy inkább a gyengébb karakterekhez vannak az erősebb kombók.

De én inkább úgy vagyok vele, hogy megnézem, hogy adott karakternek a 400-as és a 800-as skillje milyen attack és stamina bónuszt hordoz, és aszerint választok. (na meg persze, hogy mennyi ch-ba kerül, meg, hogy milyen az alap fejlődése)

Naplózva

Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins