24 nov 30, 18:20:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 180 181 [182] 183 184 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 748664 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #2715 Dátum: 10 ápr 27, 13:13:42 »

Hát mert Naruto már megvan egy jó ideje, meg amúgy is milyen genin-t tudnék betenni ami erősebb Naruto-nál? Hmm?
Ja és azt valaki magyarázza már el pls, hogy mit is jelent az az attack Reroll.Thx bow
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 27, 13:19:50 írta tibee77 » Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2716 Dátum: 10 ápr 27, 14:24:40 »

szószerinti fordításban újrasorsolás, vagyis segít a nines kariknak a minél magasabb támadásban, legalábbis ezt hittük, inkább a megfelelő magyarázat az h ha kezdesz egy max támadással akk minél nagyobb eséllyel támadsz ugyanakkorával a kövi körben is...
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #2717 Dátum: 10 ápr 27, 18:38:09 »

reroll az hogy a következő támadásnál magasabbat sebzel, mint az előbb. ha van 100% rerollod (40% a seal 1) akk ha max sebzéssel kezdesz, kb azon a szinten maradsz. ezért kell SD, vagy most már vannak gyengébb rerollos summonok is...

megvan ero-sennin, már 5-ös, fejlesztem és kó lesz, csak még halve-re is gűjteni...elegem van Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 27, 18:39:18 írta grandpa666 » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2718 Dátum: 10 ápr 27, 19:37:45 »

Huhh ezeket a magyarázatokat én se értem Nevet
utána néztem a tutorialban:
"Attack Reroll, which means there's a chance that the randomly selected ninjutsu attack will be randomly selected one more time. If the number is higher this time, that number will be chosen instead of the first one. You might roll a 2 on the first try, then you attack reroll kicks in, giving you a 20 instead!"
A lényeg az, hogy "Chance". Na szal ha van egy low seales ninjad mondjuk 1es a seal és van 200 ninjutsuja. akkor a támadása a ninjutsut tekintve 1-198ig van. Itt jön a Chance=esély szal a ninjad ninjutsuból sebez 20at pedig tudna 200at is! Ha bejön a "chance" akkor van 2. lehetőséged újra dobni a támadási értéked szal dobhatsz 60at és akkor ez fog kikerülni dőlt számmal azt jelzi, hogy reroll bejött és nagyobb volt. Itt jön a másik része! ha a 2. esélynél mondjuk 15 jön ki akkor a 20 fog kikerülni sima attack ként. a chance a reroll % szal 100%al van esélyed mindig kétszer dobni de nem mindig lesz nagyobb érték. (Ez nem egymás utáni támadások ez 1 támadásnál játszódik le)

Ezért jó ha van mondjuk spirit dragonod ami add reroll és azzal fel tod vinni 100%ra.
Egy érdekesség amúgy lefuttattam pár tesztet egy 15lvl gobi vs dragon statisztikán és a gobi nyert! ha van kalkulátorotok akkor ti is meg tudjátok nézni.
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2719 Dátum: 10 ápr 27, 20:07:57 »

nekem van de nemtom használni smirksweat tudnál adni használati útmutatót? Hümm-hümm
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2720 Dátum: 10 ápr 28, 08:37:45 »

mit a spirit dragont? Nevet amúgy a kalkulator pofon egyszerű meg van adva mit hova írj a sealt beírod és add gomb be ír minden, hozzá tartozó értéket.. majd simulate és az average értéket kell nézni meg a max értéket.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2721 Dátum: 10 ápr 28, 09:30:56 »

Ez meg mi a fene?
Orochimaru jóval többet sebzett, mint a Shinigami, erre kiírja rá, hogy Death és kampec.
Először az hittem véletlen, de hogy ötször egymás után.  >.<#
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #2722 Dátum: 10 ápr 28, 09:41:45 »

Az a Shinigami speciális képessége, a Lvl5 Death, ha van olyan shinobi-d, akinek a szintje öttel osztható, akkor azt egyből megöli. Én is megszívtam az elején.
Naplózva

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #2723 Dátum: 10 ápr 28, 13:28:57 »

Na már megvan a 4ik kristály is!  Mosolyog Pein-éket elég könnyű volt legyőzni, eddig a leggyorsabban teljesített ország volt a river country.Bijuu island-on erre a transmigrationchamber-re érdemes benevezni?Megéri azt a 200 ryo-t hogy Gaara-t felturbózzák?
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2724 Dátum: 10 ápr 28, 14:19:06 »

számold ki ha tudsz venni egy 300as genint pluszba a csapatodba akkor vegyél egyet, de amúgy gaara elég jó karakter!
az hogy chakradból mennyi lesz amit fel használhatsz azt a kis kérdőjel ikonoknál el tod olvasni Nevet
Naplózva

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #2725 Dátum: 10 ápr 28, 15:06:59 »

Okés, akkor eladom majd Oboro-t, veszek egy heaven seal sasuke-t, később felturbózom Gaara-t, majd még később veszek egy Kisame Jounin-t, és a legvégén egy Itachi Kage-t.Ezek a távlati tervek! Nevet
Naplózva
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2726 Dátum: 10 ápr 28, 15:11:41 »

hmm most h igy belegondolok kövi szinten gaaraval kezdek mert vele végig lehet vinni a játékot mert nines kari...bár ha lesz 3FN akk mind1
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #2727 Dátum: 10 ápr 28, 15:16:14 »

amm menő az a kalkulátor, néha szórakoztam vele hogy mit csinál 10000 END-nél, és ilyen 0,1%-os csökkenést mutatott 2000-es támadásnál  ikszdé Pojén
tibee ne vegyél új ninját inkább turbózd 200-ért gaara-t, mert addig obi is jó amíg nem lesz FN-ed, én easyn shiguréval kentem ugyanezt

kövi szinten én aszem kankuroval kezdek neki nagyobb a ryo bónusz az elején, aztán mjd 3FN-nel jó lehet
ezt gondoltam mediumra:
ita FN- tsunade FN - yondi FN - gaara (shukaku-chan) - zabuza - chijo - (talán) reibi
szerintetek ez jó lesz?
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 15:19:52 írta grandpa666 » Naplózva

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #2728 Dátum: 10 ápr 28, 15:23:57 »

Az az igazság, hogy türelmetlen vagyok és nem bírtam kivárni míg összejön 294 ryo Sasuke-ra, így most gyorsan fejlesztettem Gaara-t! Nyelvesít Amúgy Sharko mit jelent az, hogy nines kari?(a karit azt tudom Nyelvesít ) Ja és ha szintet lépek egy karakterrel akkor miért nem tudom a tul. pontjait feljebb nyomni?Csak a seal-t tudom 4 szintenként magasabbra tenni.
Naplózva
grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #2729 Dátum: 10 ápr 28, 15:38:58 »

van TAI meg NIN stat (amennyi van a ninjádnak) és growt (amennyit kap szintenként). Akinek ebből a ninjutsu több, az "nines kari" ha meg a TAI, akk "taios kari". Sharko így szokott fogalmazni, és mi meg eltanuljuk tőle Nevet Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 28, 15:39:48 írta grandpa666 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 180 181 [182] 183 184 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins