24 nov 27, 22:19:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745529 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
-Dante-
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2595 Dátum: 10 ápr 10, 10:47:08 »

grat Nevet ideje volt má mi? Nevet jól teszed úgyis rengeteg idő mire összegyűlik, de ezt a teljes csapatoddal tedd me közben mindenki fejlődik... am mennyi az értéke a csapatodnak és mennyid van a számládon? Hümm-hümm am ma fejlődtek Pein és Jiraiya amivel besegítettek a ryo gyűjtésbe Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 10, 11:13:13 írta -Dante- » Naplózva

sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2596 Dátum: 10 ápr 10, 13:34:50 »

persze h ideje volt Nevet 500 ryom van és a geninjeimnek nem igazán kell ejlödniük ugy h inkább a ryora mek és a jouninjaimnak kell még kicsit gyarapodniuk
pfh de figyelmetlen vagyok eladtam az összes karim miközben néztem mennyibe kerül:S szentetek szerezzek be egy egész uj csapit vagy most van 8000 ryom és gyüjtsek még vhogy 7000t és reseteljek vagy most azonnal reseteljek?
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #2597 Dátum: 10 ápr 10, 16:03:07 »

ne resetelj semmiképp, elveszlik a ryo, vegyél egy ilyet: konohamaru-mooegi-udon-ebisu-iruka-kakuzu -mechanical bird, vegyél ryos abokat, s csak mész valamire
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2598 Dátum: 10 ápr 10, 18:16:43 »

én a helyedben má resetelnék, (csak akk beelőznél smirksweat ) de ha nem akk fogadd meg grandpa tanácsát azzal az aprócska változtatással h a jounin kakuzut válazd me így olcsobban jössz ki, és csak azokat felezd le ameik télleg szükséges h beférjen chakrával... és ameik kerülne a kage helyére azt tápold fel a LW-kel Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 10, 18:20:44 írta -Dante- » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2599 Dátum: 10 ápr 10, 20:13:09 »

sztem vegyél csak egy ryo madarat kono csapattal és karint és kész. Meg nézd meg ha maxon van a loyalti a falukkal akkor vegyél olyan jounint ameik -40% árral van!! az kb 5. levlenél már meg térül az ára! szal míg szeded a pénzt tápolj ien jouninokat! oda adsz neki minden +os cuccot és jól fejlődik majd. Én is a végén az ien jouninokkal szoktam pénzt csinálgatni Nevet
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2600 Dátum: 10 ápr 10, 20:40:18 »

nah az előbb fogytak el a world pontjaim... frissitek és feltölt 255re ikszdé
miért??
Naplózva
werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2601 Dátum: 10 ápr 10, 20:47:46 »

mákod van használd el gyorsan Nevet 1x velem is történt Nevet
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2602 Dátum: 10 ápr 10, 22:35:19 »

velem is megtörtént már, most is jól jönne az nekem Hümm-hümm
Naplózva

sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2603 Dátum: 10 ápr 11, 07:22:33 »

dante nem elöznélek be mert nem gyöztem még le a kyuubit szentem h ne mennyen kárba az egész amit csáltam eddig most szerzek ryot megveszem az auto accot aztán egy egész csapit veszek és leverem a kyuubit bár nehéz lesz igy FN ek nélkül de nem tom lehet auto acc után ujra easy
am ha resetelek és nem tok mediumon menni csak easyn akk ugyan ugy megtarthatom a murasame et meg az auto accot meg oro Fn t tsunade FN helyett vagy h?(mert még nem vittem végig az easy szintet
ja és ezzel dante vszinüleg nyerted a versenyünket ugy h grat majd csak utolérlek 1x
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 11, 07:27:51 írta sharko21/faranight » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2604 Dátum: 10 ápr 11, 09:58:57 »

sajnálatos így kevesebbet fog érni a győzelmem, remlem megtudod oldani hamar smirksweat ha nem téged akk majd fredyt és werytast kitűzöm célul  Nevet Hümm-hümm smirksweat am csak mindegyikből egyet vihetsz újra visza... szal találj vmi erős és olcsó egyveleget , sztem kiprobálhatnád a kyuubit Nevet és sokat sneak attackozz h fejlődjél
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #2605 Dátum: 10 ápr 11, 10:46:39 »

ha van ch-d akk megkezdheted újra az egészet, de nem tudom mos elég fura helyzetben vagy
werytas kösz hogy kihívsz a lowride-al, 1-et én 1-et te nyersz mindig, majd megkereslek és kihívlak
amm azé nyertem mer deidara 12-t vágott (asd)
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2606 Dátum: 10 ápr 11, 11:20:18 »

mindenki hívjon ki!!!!!! Ördögi smirksweat resetelni akarok már Nevet az első sigre klikk ha jössz Nevet
Naplózva

sharko21/faranight
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2607 Dátum: 10 ápr 11, 11:52:15 »

dante nem veszek kyuubit mert a 3. hokage a kagem és ö nagyon jo erös vmi kis ch-s embereket fogok választani meg veszem mondjuk nem is tom gurent és zabuzat nejit transizézem veszek egy BA s karit vagy 2t és meg oldom Nevet
a summonom szentem meg nibi lesz vagy pakkun és aztán nibi
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #2608 Dátum: 10 ápr 11, 12:52:07 »

guurent nem ajánlom de viszont  a pakkun jó ötlet és mellette sokat sneak atackozzál Nevet
Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #2609 Dátum: 10 ápr 11, 18:55:14 »

sharko az biztos, hogy ha resetelnél csak a team upgrade maradna meg szal az auto acc az biztos ha meg veszed..
Az LW-t nem tom sztem ugyan úgy egyet vihetsz mivel beginer van meg. Az én véleményem az, hogy a 45 chakras kagéd mellé semmi értelmeset nem tudsz berakni :S Az volna a legjobb, hogy resetelsz easyre és a murasamét viszed tornado helyett és meg lesznek a fn geninek is. Sztem hamarabb lesz elérhető lehetőséged Nevet VAGY! ad el a kagéd valami olcsóra miután meg van az auto acc és vegyél egy hakut ha mákod van akkor fel tod venni és egy 300as genint emg a trans genin és sasuke-naruto jounin kombót és egy olcsóbb fele fele statos kombót +gobi/katsuyu summonnal.. Annyi előnyöd lesz, hogy iszonyat sokszor kikapsz majd és full alja leszel a red fox rangnak és emiatt tök sokan kihívnak majd.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins