naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2220 Dátum: 10 márc 03, 21:09:49 » |
|
hmm... SD ellen mek most Otherworld-be és eljutottam a tűz eleműig ,most kapásbol nemtom hanyadik nem számoltam,de sztem Itachi 800asa lehet segitett, de most megint jo sokat kell gyüjtenem a kövire-.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2221 Dátum: 10 márc 03, 21:12:02 » |
|
köszi akk vagy deit vagy gurent veszek mert hidan elözö szinten volt és mindenkit kiakarok probálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2222 Dátum: 10 márc 03, 21:34:29 » |
|
sharko most már viszavetted a vezetést  am vszínű h a resetig nem fogsz találkozni a tailed beastekkel me csak a legyőzésük után kapjuk meg őket az új vidéken... aszem mégse vetted visza me én is tovább léptem de remélem h hamar sikerül me ha fejlődnek az embereim akk lesz egy pár aki miatt maradok... birom levittem a csapatban neji FN sealjét és megjelentek hirtelen az adatai között a reroll százalékok és a crit dmg százalékok is  ez nekem teccik 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 03, 21:44:39 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2223 Dátum: 10 márc 03, 21:46:08 » |
|
óó franc még egy uj országXD akk 11 kristály lesz na ez jo lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2224 Dátum: 10 márc 03, 22:01:07 » |
|
de lehet h akk ugyanannyit elosztják a több országra és akk kevesebb jár egy országra... vagy pedig a karakurára csak egy adagot kapunk 2 helyett 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2225 Dátum: 10 márc 03, 22:02:41 » |
|
vazze, most néztem meg és a tűz elemű az utsó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
 |
« Válasz #2226 Dátum: 10 márc 03, 23:09:24 » |
|
Hála annak, hogy ma 5 emberem is szintet lépett, legyőztem a 6 Peint, és ezzel a nagy lendülettel egyből el is jutottam a Nindaime-ig, de sajnos itt most kényszer pihenőre kényszerített az energia hiány. Sebaj, azt hiszem itt úgyis elidőzök egy darabig.
( Amúgy igazából hála werytas tanácsának, ami Dei megvételére irányult. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 04, 06:16:08 írta Kaihaku R. Kumori »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2227 Dátum: 10 márc 04, 00:26:35 » |
|
teccik ez az uj rendszer... yondi csapatban az immun miatt amit am is kapok a beast komboban megdobom a high seal által kapott immunnal és endurance pontokkal és elég sokat haladtam velük ahogy betoltam nekik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2228 Dátum: 10 márc 04, 06:44:35 » |
|
én is most váltottam egy karimat 17 es seal ről 19re és elképesztő a változás sokkal tovább életben marad...most már meg is lesz az utolso ab és akk már csak a különleges itemek kellenek(robost nunchaku,stb...)és szentem a kyuubit is joval könnyebb lesz legyőzni mint eddig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
 |
« Válasz #2229 Dátum: 10 márc 04, 09:33:15 » |
|
Kis érdekesség http://www.mediafire.com/?4qwyyjlmmf4 ezt a kalkulatort használták tesztelni a statokat.. Végre meg lett a második csapatommal a akatsuiki templom.. meg vettem kiler bee jounint muszáj kipróbálnom mien az új seal rendszer a taijutsu low seal versionba  nagyon kiváncsi vagyok a critical cuccra... !!!!Egy apró kérdés!!!! többeteknek van high seal teamje, csak az érdekelne, hogy lett-e változás azzal, hogy lett tai/nin immunitytek, a world mapon! mert az arénában jelentős változás van azt tom... de a world mapon??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 04, 18:31:05 írta werytas »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2230 Dátum: 10 márc 04, 18:44:55 » |
|
Nos a haverom, HungarianSoul a csapatának a neve nemrég kezdte, ma egy egész országot végig tolt majdnem miután a taiba levitte a sealeket. Nekem kombó és nin csapataim vannak, az amelyikkel most vörös róka vagyok kicsit gyengült úgy érzem ( ez a kombó), easyn a nines csapatomon nem észlelek változást úgyhogy alacsony a sealük még mindig, a harmadik csapatom meg gyengébb de azért mert én csesztem el és nem tudok két embert sem berakni még. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2231 Dátum: 10 márc 04, 21:08:15 » |
|
jelentösen érzékelhető szerintem az endurance és a nin/tai % gai egyre tovább birja 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
 |
« Válasz #2232 Dátum: 10 márc 05, 15:49:00 » |
|
megvettem CS2 Sasukét, mos Battle Arenában vok (world mapon), a team gait kéne leverni, utána naruto team, majd a king of the hill után rámegyek a dragonbone itemre, és akk leehet nem kellesz murasaméra vadásznom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2233 Dátum: 10 márc 05, 16:30:35 » |
|
szánalom h még ezt az üzimet is kitörölte...
A Moderátornak a joga és kötelessége a fórumszabályzatba ütköző, valamint a felesleges hszek törlése. Még egy ilyen jellegű megjegyzés és legalább 2 nap kitiltás lesz a "jutalmad". Utoljára szóltam!
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
 |
« Válasz #2234 Dátum: 10 márc 05, 21:18:48 » |
|
Ohh oltás volt itt ahogy láttom  Van már bijuu cavern a bijuu islanden  leht venni új summonokat Dante pmben írd meg lécci mi volt a gáz errefelé  Meg is van a Nibi az alt teamnek 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 05, 21:24:36 írta werytas »
|
Naplózva
|
|
|
|
|