Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #930 Dátum: 09 okt 01, 19:11:22 » |
|
Engem meg az érdekelne hogy Sharko nem segítene e nekem? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #931 Dátum: 09 okt 01, 19:21:41 » |
|
segitek csak mond meg h... én már le irtam h mivel....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #932 Dátum: 09 okt 01, 19:32:26 » |
|
Az elején tegyetek egy összeszokott csapatot össze (Naru-Sasu-Saku, Neji-Lee-Tenten, stb.), hogy legyen kombó bónuszuk, az is előny, de az elején még fölösleges eladogatni bárkit. Ha nem megy egy küldetés, akkor Arénában fejleszd a csapatod tagjait, majd próbáld újra, ha akkor se megy vegyél képességeket, summon-t, stb. Ha már ott fel akarjátok adni, akkor a 6 country után fületek ketté fog állni, és felvágjátok az ereteket. Én most tudtam haladni karakurában 3 csatát kb. 1 hétnyi fejlesztgetés és cserék után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #933 Dátum: 09 okt 01, 19:51:53 » |
|
nah ezt a megoldást nézzétek xD  nem kezdtem ujat ,de regiztem egy uj felhasználóval azért hátha ez jobb lesz az előzőnél xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #934 Dátum: 09 okt 01, 19:55:52 » |
|
hát remélem sikerülni fog én is most elakadtam az uj csapatommal az 1. országban mert taktikáztam(légyegtelen h h)és nem adom fel most gyüjtögetek h legyn +1 erös jouninom kinéztem gai kapusat vagy drunken lee t és most 200ryom van ugy h nem kell összeesni ha nem megy vmi...ez a játék sok pofont ad még az embernek....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #935 Dátum: 09 okt 01, 23:06:04 » |
|
sharko grat a kagékhez, de azé megláccott h lebecsülted a halálistent azé nemhiába az egyik ha nem a legjobb summon  nah az első csapatomnál is öszegyűlt egy újabb 800asra és a választás hidan ability-jára esett... de ez a nin alapú csapat még mindig rohadtul idgeesít me simán meglehetne nekik ha normálisan végeznék a feladatukat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 23:49:01 írta -Dante- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #936 Dátum: 09 okt 02, 12:43:18 » |
|
Sharko hallod írok neked egy PÜ-t és abban leírom az akkomat, a jelszót, a nevet, stb. és akkor majd megkérnélek, akkor segíts benne! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #937 Dátum: 09 okt 02, 13:09:25 » |
|
Jelszóót? Felejtsd el, ő még jóindulatú ember, de soha, semmilyen körülmények között ne add ki semmilyen jelszavadat idegennek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #938 Dátum: 09 okt 02, 13:21:02 » |
|
Wegitát naon régota ismerem(ha te az a Wegita vagy aki msn en is meg van  ) ...naruto arenan is jáccottunk igy h segitettem neki és ö is nekem...ugy h ideadhatja meg ugy is van 3...van elég bajom azzal is nem kell még 1 4. isXD de kössz h joindulatunak tartasz MoonTiger:D  nah ti melyik képre szavaztatok? én a c re és d re kiváncsi vagyok h milyen lesz deidara kage és igazad van Dante ez a sors átka h lebecsültem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #939 Dátum: 09 okt 02, 15:32:51 » |
|
A + D számomra, tetszett az őrült feje ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #940 Dátum: 09 okt 02, 16:26:24 » |
|
Először E és D aztán meg E és A.  Hallod sharko elküldöm akkor a jelszavat, és akkor már tolhatod is ha akarod. Amúgy sharkoval eggyütt nyomtuk naruto arénában össze vissza cserélgetve az akkokkal, szal már ismerem! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #941 Dátum: 09 okt 02, 17:05:39 » |
|
Nem ajánlott az ilyen játék... karaktergondozásnak hívják, és ha nem bejelentett, akkor letilthatják a karaktered, ha más IP-ről nyomod bejelentés nélkül....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
 |
« Válasz #942 Dátum: 09 okt 02, 17:12:11 » |
|
Sztem nincs annyi idejük, h végignézzék az összes emberkénél ezt... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #943 Dátum: 09 okt 02, 17:15:35 » |
|
helyesbítve talán inkább kedvük nincs 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #944 Dátum: 09 okt 02, 18:19:15 » |
|
Hát van benne valami gabesz de igazat kell adjak az utánad sóloknak..  Most nem nézegetik meg 11000 ember accját.. ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|