-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #855 Dátum: 09 szep 22, 22:54:33 » |
|
még sajna nem, mindig marad egy kicsi... az első csapat is most már a sárkánynál van... sharko nah mit eredményezett ez a sok fejlődés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #856 Dátum: 09 szep 23, 06:05:46 » |
|
ággh még nem tom mert tegnap folyton nem mutatta a harcot yondi elen..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #857 Dátum: 09 szep 23, 13:54:36 » |
|
Na Hali újra! Szóval visszatértem egy rég indított akkhoz, és most indítottam még egyet, és tök jó. Most éppen ott tartok hogy a föld országában vagyok, és kakuzukat kell írtani! xD Már csak ő kell, és vége a küldinek, aztán megyek a második országba. De gyakorlatilag a szél és a föld a legnehezebb nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #858 Dátum: 09 szep 23, 14:14:34 » |
|
nah végre a sárkány is letudva és elértem a yondicsapatommal a fő küldimhez, legyőzni és megszerezni az igazi kagém yondit csöppet vices volt h az elején 2 yondi gyepálta egymást ez legalább igazi erőpróba, nem úgy mint amiklor 80 fejjel állsz szemben és épp marad egy hajszálnyi és arra elpazarol az eber 200as támadást és a kövi fejnél már fele annyival indít... csak egy ötöde marad meg az életének, bíztató
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #859 Dátum: 09 szep 23, 17:55:02 » |
|
Na Hali újra! Szóval visszatértem egy rég indított akkhoz, és most indítottam még egyet, és tök jó. Most éppen ott tartok hogy a föld országában vagyok, és kakuzukat kell írtani! xD Már csak ő kell, és vége a küldinek, aztán megyek a második országba. De gyakorlatilag a szél és a föld a legnehezebb nem?
Nem, mindig az a legnehezebb, amit utoljára hagysz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #860 Dátum: 09 szep 23, 18:13:42 » |
|
meg az is nehéz ami üti a fö (legerösebb karid) elemét.... ággghh megőrülök kb 70 élete maradt yondinak (ugy egy 6mm es csíK) vmi kis erősítés kellene még a csapatomba vagy el kéne érni h a kakashim mindig 200 fölött sebezzen....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #861 Dátum: 09 szep 23, 18:15:02 » |
|
De ez meg hogyis van? Nemértem hogy egy megadott faluba megkell csinálni miden küldetést és aztán tovább menni másikba vagy micsoda? bocsi hogy ien bénus vok még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #862 Dátum: 09 szep 23, 18:16:34 » |
|
igen ugy ahogy mondod becsinálok komolyan ezt nem hiszem el annyi élete maradt yondinak h már nem láttam a csikot(tehát olyan 10 kb) és még sem nyertem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #863 Dátum: 09 szep 23, 18:18:31 » |
|
aztaaaaa... >.< na az egy kicsit kemény lehetett... ideges lettél mi? Amúgy én most fejlesztem a karakterjeimet mert nembírom Hakut leverni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #864 Dátum: 09 szep 23, 18:57:08 » |
|
hát jol mondod a 168 world pointomat használtam el és összesen 7x volt ilyen és egyszer sem tudtam megölni :S nah végre rájöttem h lehet alkalmazni az item huntert....ha bemegyek egy harcba akk rá kell húzni az egeret a harc elött az ellenfél karira és akk lehet látni egy táblázat szerüt és hasznos tud lenni az item hunter nah elérem a 4900 adik Xp met is a másik teamal is jól haladok 3200ryo m van és karakura kastélyban most gyöztem le chiyot és jiraijanak is minimális élete maradt csak az a baj h a geninjeim gyengék(forbidden naruto nagyon jó mert gyorsan fejlödik de amint lesz +10 ch m asuma megy a fenébe és berakom shikamarut....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #865 Dátum: 09 szep 23, 19:13:53 » |
|
Hogy is tölti be azt a sárga energiát? (nemtom a nevét...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #866 Dátum: 09 szep 23, 19:18:03 » |
|
Na nekem már csak egy darabka kell, és ki van pörgetve a föld országa. Amúgy valaki nem tudna nekem segíteni megszerezni a gyerekeket, vagy miket, mert az alapból nem ment! :S Előre is köszönöm szépen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #867 Dátum: 09 szep 23, 19:41:41 » |
|
Hogy tölti be? 3 óránként kapsz 20-at. Gyerekeket? Miva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #868 Dátum: 09 szep 23, 20:02:34 » |
|
sharko már az első csapatom is yondinál van sőt... nekik már csak fél centi marad elsőre!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #869 Dátum: 09 szep 24, 14:59:12 » |
|
nah az tök jo láccik h le vagyok maradva wegita nem tudok segiteni ha a forbidden ninjákat akarod megszerezni az általában akk megy ha már sárga csillag végén vagy áááhh ezz azzz legyöztem yondit ezz azz pont olyan kb a 3. hokage fiatalon csak az elején kevesebbet sebez :S szerk.: nah szerencsére a 3. is kilöve és ez vmi viccXD a 2. is pont ugyan olyan erösXD csak másképp sebez (egyenletesen)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 24, 16:01:53 írta sharko21/faranight »
|
Naplózva
|
|
|
|
|