Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #435 Dátum: 10 aug 10, 15:38:45 » |
|
Matten: Tőlem elhagyhatjuk a chan, san szavakat, csak ezt drogbának is mondd, mert annó úgy kérték az emberek (asszem) hogy maradjanak, azért használtam én is.
Dawe: Köszönöm szépen. ^^ (csakhát engem nem ismernek az animaxosok XP)
Jut is eszembe, drogba jelenleg hogy áll ez az egész?
Solaree: Szerintem jobb lenne hogyha valamelyik karakterhez készítenél próbaszinkront, feltöltenéd egy videómegosztóra, és megadnád a linket, mert így az összes zsűritag könnyen megnézheti itt, és véleményt alkothat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #436 Dátum: 10 aug 10, 16:11:05 » |
|
Ööööööö van egy bökkenö Én még nem láttam egy shipuuden részt se mert én még a sima epizódokat nézem A másik probléma, hogy 2 kedvencem van, viszont, Temari már foglalt ( nem baj ne értsetek félre ) a másik, Tsunade-hoz fiatal vok ha megtudnatok adni a még aktuális lány szereplök listáját azt meg köszönném
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #437 Dátum: 10 aug 10, 18:12:59 » |
|
titi: Természetesen nekem. Hogy miben? Az az én titkom. ^^ Solaree: Ez bizony gond. ^^ Ez Shippuuden szinkron akarna lenni, ha Drogba végre feljönne ide és írna egy kis helyzetjelentést a fórumozóknak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #438 Dátum: 10 aug 10, 18:18:48 » |
|
Én néhány napja rákérdeztem drogbánál msn-en, hogy van e jövője a dolognak. A válasza az volt, hogy bukta a projekt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #439 Dátum: 10 aug 10, 18:47:10 » |
|
Akkor átveszem én xDXD
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #440 Dátum: 10 aug 10, 19:39:42 » |
|
Hát öööööö... rendben de akkor most mond is mi legyen
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #441 Dátum: 10 aug 10, 19:42:27 » |
|
Én átdobnám Matten kezébe a dolgot, érti a dolgát, vele talán még sülne is ki a dologból valami jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #442 Dátum: 10 aug 10, 19:46:14 » |
|
Nekem mindegy ki vezeti csak mint (majdnem) minden lánynak, nekem is nagy álmom a szereplés De sok mindenen gondolkodtam, köztük a szinkron hangon. Am ha felnövök (felnött is )irónö szeretnék lenni és szeretnék újságokat, könyveket írni, kiadni. Szóval ha valaki csinálna még paródiát szívesen segítek a poénokban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #443 Dátum: 10 aug 10, 19:52:36 » |
|
Solaree Mi lehet hogy élni fogunk a lehetőséggel xD De ez off!
Először is kéne egy lista az eddig kiosztott szerepekről, azokat újrahallgatni, és folytatni a meghallgatást.
Egyébként ha Drogba télleg Dobni akarja az egészet, akkor jöhetnek a jelentkezések bárkire, bármikor, még engedélyt se kell kérni, hanem mindenki csináljon egy videót és küldjön egy E-Mail/Skype/MSN címet. A Skype lenne a legjobb.
De még beszélek majd vele erről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #444 Dátum: 10 aug 10, 20:03:39 » |
|
Egyetértek Stance-el. Én is megbízok benned, Matten. Szerintem indulhat teljesen nulláról a projekt.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #445 Dátum: 10 aug 10, 20:04:59 » |
|
Öööö... Videó? hangfelvétel jó lesz ? Mellesleg én is bízok benned
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #446 Dátum: 10 aug 10, 20:16:18 » |
|
A Videó azért jobb, mert akkor tudom vizualizálni!
Viszont KÜLDJETEK HANGOT AMENNYIBEN NEM TUDTOK VIDEÓT SZERKSZTENI RENDERELNI STB...
Csak ha videót csináltok, akkor ti is látjátok a karaktert felvétel közben, könnyebben azonosultok vele, és gyakoroljátok, hogyan beszéljetek egyszerre a képpel.
Ha Audio felvételt csináltok, akkor el tudom rakni későbbi használatra, valamint Én magam is tudok hozzá videót rakni, csak akkor írjátok meg a jelenet nevét.
Jah és mindenkitől kérek a Karakterének szinte MINDEN FAJTA érzelmi megnyilvánulásáról egy példát. Pl: Sakura: Kedves, aggódó, üvöltő/őrült, Kawaii ^^; Jiraiya: Perverz, Nagyképű, Pózoló, Tanító; Naruto: Sasuke kereső üzemmód, Kajálós, nevetős, meglepődött, stb... Amit csak találtok xD
Solaree: Lehet, csak ne duplapostolj xDXD
FONTOS!! Kell egy RAW beszerző!! Nem fogom az Égetett Feliratos DB-t használni!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 20:17:39 írta Matten »
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #447 Dátum: 10 aug 10, 20:27:08 » |
|
akkkkkor ok. De (másik akkor) add meg az MSN-címed. és én is leírom az enyém hogy felismerj érted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #448 Dátum: 10 aug 10, 20:50:52 » |
|
Igazából itt van Oldalt a Marik fej alatt, valamint a Profilomon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #449 Dátum: 10 aug 10, 20:53:15 » |
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Értem (kicsivel késöbb) öööö azt írja nem-található ? (ezután pár mp-vel) : jajj bocs bocs! hülye vagyok már pedig nem ittam semmit 2 teán kivül akkor megvann csaak akkor én is beírom a prof.-hoz az enyém
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 20:57:17 írta Solaree »
|
Naplózva
|
|
|
|
|