Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #315 Dátum: 09 nov 19, 18:23:51 » |
|
Megtanítok egy technikát.
A neve Visszaolvasás no Jutsu...
Hányszor kell ezt még leírni?
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #316 Dátum: 09 nov 21, 13:11:14 » |
|
Elfelejtettem Adamems-nek megköszönni a linkeket,köszi.
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #317 Dátum: 09 nov 21, 16:25:57 » |
|
Elkezdtem nézni az első részt, de nem igazán tetszett, bocsi Lenne még rajta javítanivaló pl. már előttem is említették, hogy zavaró, h néha megszűnik a zene, nem egyforma hangosak a hangok, több beleéléssel kéne stb... Gondolom nagyon sok munka, meg minden, de lehet h meg kéne próbálnotok elölről újra, mert ebben még van mit javítani... De amúgy nagyon jó 5let az egész, nekem is tetszik a dolog Ha még van szerep, akkor szívesen beszállnék ^^ Név: Chiaki/Gill Karakter: Ami jut (legszívesebben Ino lennék, de látom az már foglalt) santaannapanni@hotmail.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #318 Dátum: 09 nov 22, 19:27:18 » |
|
Moderátor:
Cibinator, megtennéd hogy visszaolvasol? És nem írod be ugyanazt a kérdést 4 hozzászólásonként?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zols
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #319 Dátum: 09 nov 26, 00:59:03 » |
|
GoldWave-ben van "reduce vocals" funkció, amivel egész normálisan ki lehet szedni a japán vocalokat. Nekem így sikerült: http://www.youtube.com/watch?v=ZtMJeFnZUTg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #320 Dátum: 09 nov 26, 17:42:31 » |
|
A GoldWave-et én is próbáltam, csak én a Channel Mixer funkcióval szedtem ki a japán hangokat (persze nem 100%-os lett az eredmény,mivel a szinkronszínészek hangját is effektelik), megmutattam drogbának,és szerinte jó. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zols
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 09 nov 27, 17:55:49 » |
|
Goldwave reduce vocals-al 100%-os, de csak akkor ha nincs visszhang effekt a hangokon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #322 Dátum: 09 dec 03, 16:01:38 » |
|
Drogba: Mikor lehet majd küldeni a hanganyagot a 2. részhez? És ki tudnád írni a jelenlegi Stábot, mert az elején lévő már elavult
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #323 Dátum: 09 dec 03, 21:10:15 » |
|
O.O
Az egyik másodpercben alig hallom a hangeffekteket meg a szinkront, másik pillanatba már kiszakadt a dobhártyám. Tudom, hogy nem vagytok stúdiósok, de ezen lehetne állitani... Sasuke hangja eléggé fajintos. Az tetszett. A fiatalabbak (14lv vagy azalattiak) hangja nem éppen a legmenőbb számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 09 dec 04, 16:48:56 » |
|
nem a menőség a lényeg... Tudod a Narutoban senki sem akar menő lenni (kivéve Kisamét meg Gai-Lee párost).
És ha Sasuke épp harcot folytat Narutoval nem hinném, hogy arra figyel mennyire menő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yamashita_chiaki
Gennin
Nem elérhető
Sana/Chiaki/Gill
|
|
« Válasz #325 Dátum: 09 dec 05, 20:07:13 » |
|
nem a menőség a lényeg... Tudod a Narutoban senki sem akar menő lenni (kivéve Kisamét meg Gai-Lee párost).
És ha Sasuke épp harcot folytat Narutoval nem hinném, hogy arra figyel mennyire menő. Azt, hogy menő, nem a karakterekre hanem a szinkron minőségére értette szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #326 Dátum: 09 dec 05, 20:22:35 » |
|
a Menő meg nem egy minőségjelző egy szinkron esetében. Menő egy ruha lehet, vagy valamilyen játék...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 09 dec 05, 23:48:48 » |
|
Ha lehet ne kössünk bele az élő fába...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #328 Dátum: 09 dec 10, 13:09:06 » |
|
Hogy ti miket meg nem csináltok Minden esetre grat és csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
naoshika
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #329 Dátum: 09 dec 17, 21:11:21 » |
|
szió! Lehet hogy már egy kissé későn írok de én is szívesen beszálnék a buliba... Akárminek amihez értek és más nem ez lehet hogy egy kicsit rosszúl hött ki de remélem nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|