Ti sem gondoltátok komolyan hogy összeszedünk kábé 120 embert egy Fanszinkronhoz.
DE! gondoltuk! Én legalábbis, ha csinálnék, nincs rá időm úgyhogy nem is jelentkezek meg nem is kezdenék bele, h szinkron legyek. De hatalmas Fan vagyok és lehet,h én vagyok az egyetlen aki, azt mondja, h nekem.... Nagyon nem jött be.
Nem ócsárolom mert biztos volt vele sok munka. DE ha te is úgygondolod, h Fanszinkron és nem kell bele peccölni annyi embert, akkor kérdem én.. hogy minek kell akkor hírdetni, h ki akar lenni. stb. Másik dolog ami nekem nagyon szemet szórt.
Ez egy Fanszinkron! a Fanszinkronokban/Paródiákban egy hang több szereplőre is illik.
Igen ez jellemző rájuk és nézzétek is meg... Borzalmasak, egynéhány. az EAÉ pl jó mert, paródia és a karakterek hangjai illenek is. Sok munka volt azzal is, de belejött Dani, mint a rajzolásba, mint a hangokba is, hiszen tisztább és érthetőbbek lettek.
Ilyen fanszinkronoknál is figyelni kéne arra, h oylan hangokat is találjatok, amik illenek is, mert ahogy megnéztem az elkészült részt, Fogtam a fejem... :S tudom vannak ismerőseim a szinkronosok között, de ettőla véleményem nem változik. Próbáljunk már valahogy kitünnk a sok fanszinkron közül, mert ahogy említetted, h milyenek, ezért, sztem a legjobbra kéne törekedni, h azt mondják,h nah ez jó!! ez nem olyan silány mint a többi.
Én újra szinkronizálnám mégegyszer az elsőt is, több okból is.
-Az egyhangúság miatt!
-Dolgozni kéne a mikrofon recsegése ellen. biztos van valami progi ehhez.
-HANGSÚLYOZNI!!! *Nem kiabálás,csak kiemelésnek szánom* Az ordítások, a meglepődések stb stb stb.. Neharagudjatok de ez tényleg hiányzott.
-Próbáljatok Raw verzióra szinkronizálni! Mivel azt a szánalamas hatást kelti, mint mikor én fordítom tesómnak a mondatokat nézés közben. És ez szerintem iiiiiiszonyááát íírritálóó!
-Valahol egyhelyen próbáljátok meg felvenni a hangokat, mert gondolom ahány hang van anyni helyen otthon felveszitek. és küldözgetitek. egységesnek kéne lenni mert lehet,h x-nél oylan a mikrofon, h nagyon recseg, vagy nem úgy van beállítva stb.. y-nál meg máshogy. Tudom nehéz, de pl, rááldozni egy hétvégét, és leutazni vkihez, vagy összehívni az emberkéket és ha lassan is menne z egész, de kb úgy megcsinálni mint egy rendesebb stúdióban.
Tudom, költséges és sok időbe telik... de megoldható hiperszuperhytech cuccok nélkülis, csak okosan.
A próbálkozást viszont tényleg díjjazom, jó ötlet, csak az egész kb oylan volt mint a nagyon nem várt JXes szinkron.
Ezzel nem azt mondom, hogy hadjátok abba, és, h álmotokban se folytassátok, ez csak egy építő jellegű kritika, tudom,h tudtok jobbat is, akkor miért nem úgy csináljátok.
Kitartás és mindent bele. Remélem nem sértettem meg senkit, vagy mondtam rosszat... Ez van mikor az ember kéri a kritikákat vagy a véleményeket! Hát én adtam....
Bye és ENZaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaC