bazs4
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Gin
|
|
« Válasz #270 Dátum: 09 aug 26, 21:50:58 » |
|
helló mindenki! Éppen ma néztem meg a naruto shippuuden első részét (amit ti csináltatok) és nagyon tetszett. Szerintem viszont legyetek egy kicsit bátrabbak és nyugodtan ordítsatok bele a mikrofonba, nem lesz gond szerintem, sőt még élvezetesebb lesz nekünk is, és nektek is hogy nem kell vissza fognotok magatokat gratulálok az 1. részhez így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
"Minden jótett elnyeri méltó büntetését."
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #271 Dátum: 09 aug 26, 23:41:34 » |
|
Drogba: A 2. rész szövegkönyvével kapcsolatban lenne egy megjegyzésem: Addig ne nagyon osztogasd, míg le nem lektoráltam, mert még csak beleolvastam, de így is van benne pár cifra rész. Leszel holnap (vagyis ma, 2009.08.27.) délután MSN-en?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 23:47:04 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
bazs4
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Gin
|
|
« Válasz #272 Dátum: 09 aug 27, 00:26:25 » |
|
helló mindenki! szeretnék jönni segíteni szinkronba, nem tudom van e még hely? email cím: b.balazs4@gmail.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #273 Dátum: 09 aug 27, 05:53:34 » |
|
Tetszett a rész,csak az volt fura hogy amikor Szöcsi ordított akk a hang em passzolt az érzelemhez.Am naon tetszik,mégmégmégmég
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #274 Dátum: 09 aug 27, 07:07:19 » |
|
Ebben egyetértek Marcival. El sem hiszem, hogy az előzetesben lévő részt másoltátok be. Sasuke ott nagyon rosszul szerepelt.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Nuttika
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #275 Dátum: 09 aug 27, 10:24:11 » |
|
Nekem bejött.Sakura hangja illet legjobban a karakterhez. Érződik,hogy nem stúdió felvétel,de azért egy fanszinkrontól nem lehet elvárni,hogy profi legyen. Az mondjuk zavart,hogy amikor Sakura sétál Konohamaruval,Udonnal és Moegivel,nem igazán értem miről beszélnek,mert a zene túl hangos volt. Nem mindenki hangja illet annyira a karakteréhez,de nem hiszem,hogy olyan nagy sor tolongott volna,úgyhogy ami van abból kell élni...ezt meg is értem. De minden kezdet nehéz!Lesz ez még jobb is,amint több tapasztalatotok lesz. Így hát mindent bele és sok sikert a következő részhez!
|
|
|
Naplózva
|
"You're just gonna end up in some boring office job. Is that all you want out of life?..." “The sensation of trying to escape...but never being able to...I'm sure I felt that...that's...death” お前の後ろにだァァアッΣ(゜Д゜) MAL & MML
|
|
|
bazs4
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Gin
|
|
« Válasz #276 Dátum: 09 aug 27, 12:37:40 » |
|
drogba88! Felvettelek MSN-re, és a többit majd ott megbeszéljük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #277 Dátum: 09 aug 27, 13:48:09 » |
|
nekem is Sakura hangja tetszett a legjobban Hát attól még szerintem egész jó minőségű lett a hang... Szóval ilyet mééééééég csináljatok PLS
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #278 Dátum: 09 aug 27, 15:36:41 » |
|
Drogba, vagy valaki, aki a soundtrack-ekben jártas! Hiányzik néhány soundtrack a következő részből elsőnek az ami 19:50-20:29 között megy (amikor Sakura leüti Narutot), az, ami a kis és nagy Sakura közötti beszélgetés alatt megy (21:06-21:51), az ez után lévő soundtrack (Tsunadés jelenetnél 22:08-23:52-ig), valamint szükségem lenne az első részből a Sasuke-s jelenet alatt lévő soundtrackre is. Akinek megvannak ezek, vagy tudna linket küldeni, ahonnan letölthetem, az írjon nekem 1 PÜ-t. Nagyon fontos lenne(ugyanis kellenek a következő részhez)!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mercinho
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi-san és Chelsea fangörl ^^
|
|
« Válasz #279 Dátum: 09 aug 27, 15:51:28 » |
|
Ezt hol lehet megnézni? Engem nagyon érdekelne!
|
|
|
Naplózva
|
Tsukuyomi. God of The Moon...
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 09 aug 27, 15:54:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #281 Dátum: 09 aug 27, 18:17:12 » |
|
Drogba: Elküldtem PÜ-ben a 2. rész szövegkönyvének lektorált változatát. Majd ezt oszd ki, mert az eredetiben van pár hiba. --- szerk.: Drogba, közben találtam és javítottam benne még egy hibát. Ha már letöltötted a linkről, amit küldtem, akkor töltsd le újra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 27, 20:54:34 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #282 Dátum: 09 aug 28, 15:33:05 » |
|
Drogba: Elküldtem PÜ-ben a 2. rész szövegkönyvének lektorált változatát. Majd ezt oszd ki, mert az eredetiben van pár hiba. --- szerk.: Drogba, közben találtam és javítottam benne még egy hibát. Ha már letöltötted a linkről, amit küldtem, akkor töltsd le újra. Köszönöm Chakra Leszedtem Nah 2 dologról akarok írni. 1 bocs hogy inaktív vok de jövőhéten "gólyatáborba leszek" és arra készülök addig a szinkront Kiiro vezeti (alelnök ) 2. Ujfajta "felvételi rendszer van" ami azt jelenti hogy nem elég a hangminta mert matten-kun barátomal kipróbáltunk skypon 1 nagyon jó dolgot és ott szép tiszta volt a hang. Szóval aki jelizni akar tölse le a Skypot és vegyen fel drogbakill88 Előre is köszi (A Dicséreteket is )
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #283 Dátum: 09 aug 28, 20:44:08 » |
|
Drogba nemrég kérdeztél h tud-e valaki olyan programot ami kiszedi a hangot stb stb... http://dvdx.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=75&Itemid=289Én ezt találtam,nekem elég bonyolultnak tűnik,de hátha te tudsz kezdnei vele valamit!
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #284 Dátum: 09 szep 03, 19:14:33 » |
|
Megnéztem az első részt és nagyon király lett!!!!Csak így tovább Nekem Sakura és Sasuke hangja tetszett nagyon de a Naruto hangja sem volt rossz, szóval csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
|