Kiiro
Chuunin
Nem elérhető
Perverz papnő =D
|
|
« Válasz #255 Dátum: 09 aug 25, 17:31:06 » |
|
Hát, már nem azért, de én hallottam pintermate hangját, és még most sem tudom eldönteni, h fiú-e v lány. XDDD (bocs, nem akarlak megsérteni, de ez van ^^) Bár nem tudom, hogy Miroku is ugyanazt a pintermate-t hallott-e, mint én. Mert amit én hallottam, annál drogba 100%-al Narutosabb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #256 Dátum: 09 aug 25, 19:02:26 » |
|
Hát hm nemtudom neked milyen füled van de fiú vokxDD Nem kell nézni az avatrom x''DDDD és sztem nem lányos a hangom d magánvélemény És megjegyzem engem nem lehet megsérteni csak nagyon nehezen xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 19:03:14 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #258 Dátum: 09 aug 25, 19:08:54 » |
|
Miroku.: Neked van "hangod" ebben a rajongói szinkronban? Nincs? Akkor szerintem vállalj el egyet. Van? Akkor adj bele mindent. Egy picit már zavaró az áskálódásod.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #259 Dátum: 09 aug 25, 19:14:38 » |
|
áskálódásom? áskálódásnak lehet venni, hogy segíteni akarok? rendben .. akkor nem áskálódok tovább .. már csak azért sem, mert a legutóbbi kérdésemre nem kaptam választ ..
.. a hangmintához kell egyboldog, egy szomorú, és egy mérges hang is, ugye? .. Chouji lehet az enyém? és/vagy esetleg Kiba? MSN-címet láttam (>> visszaolvastam ..), de amíg a kérdésre nem kapok választ, értelmetlennek látom, hogy felvegyek bárkit is ..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #260 Dátum: 09 aug 25, 19:30:25 » |
|
Először is, meg vagyok elégedve a szinkronnal. Jobb lett, mint vártam. Jó, nyilván nem 100%-osan tökéletes, vannak benne hibák, pl. amikor a ramenes fickó elesett, nem hallatszott a tányérok (vagy micsodák) csörömpölése. De az ilyen apróságoktól eltekintve tényleg klassz. Én személy szerint várom a folytatást. :] Miroku.:Szerintem érdemesebb lenne felvenned drogbat msn-re, ott lehet, hogy hamarabb elérnéd. És igen, kellenek a hangminták. De ha nincs fent a fórumon, akkor hogy válaszoljon? köszi, anyum jólvan .. épp telefonál.
Kiironak nem szokása mások anyuját szidni. Tudod, a szülők (egy bizonyos idő után) egyébként sem tehetnek arról, hogy milyen a gyerekük. xD Ezzel persze nem arra utaltam, hogy bármilyen problémám lenne veled. Viszont Naruto hangja a Shippuudenben szerintem már nem olyan nyávogós, mint a part 1-ben. drogba pedig világosan kifejtette, hogy Naruto szerepét nem adja át senkinek. Úgyhogy véleményem szerint ezen tényleg kár filózni. :]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 19:32:17 írta GaaraFan333 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #261 Dátum: 09 aug 25, 19:43:56 » |
|
... már csak azért sem, mert a legutóbbi kérdésemre nem kaptam választ ...
Olvass vissza. Már többször meg lett kérdezve és válaszolva is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #262 Dátum: 09 aug 26, 08:46:34 » |
|
Szerintem drogba van jobb Naruto mint a Kilényi Kivéve amikor olyan a hangja, mintha taknyozna az orra! Semmi személyes! Ettől függetlenül szerintem az ő hangja tök jó Narutonak matten te Ki leszel? Egyelőre csak Kakashit és Tobit vállaltam, de meglátjuk, hogy szerepelek Kakashiként, és akkor majd talán felveszek egyéb hangokat
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #263 Dátum: 09 aug 26, 11:28:04 » |
|
Drogba: Küldtem egy PÜ-t pár dologgal. Nézd meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #264 Dátum: 09 aug 26, 12:09:52 » |
|
Drogba: Küldtem egy PÜ-t pár dologgal. Nézd meg. láttam és köszönöm szépen. Nah öcséim,hugaim.bátyjáim.nővéreim,anyám,apám,itachi,XDDDDDDD Na mind1 Az lenne a lényeg hogy megvna a 2. szövegkönyv ám nekem a 800 partnerközül nicns csoportosítva ki NKWT-s kérlek szinkronosook írjatok rám és máris küldöm . Kicsit másab lesz mitn az Első részben a javulás miatt
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #265 Dátum: 09 aug 26, 13:36:29 » |
|
drogba88, már várom a 2. részt kíváncsi vagyok máár
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #266 Dátum: 09 aug 26, 15:14:43 » |
|
Én is naaaagyon várom! Ha ezt a sok tanácsot mind megfogadjátok, akkor még a jetixesnél is jobb lesz a szinkron! ( Meg akkor már az animax-osnál is, mivel szerintem az rosszabb. )
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #267 Dátum: 09 aug 26, 18:44:15 » |
|
Tényleg bocs hogy ennyire hülye vagyok és OFF,de ez mi?vagy honnan tudom letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #268 Dátum: 09 aug 26, 18:58:50 » |
|
Hát jetixes kiejtés huhh Szászuke xD de ez már off
Sokszor elmondtam már, de ide is írom: A Szászuke, japánban is Szászuke csak gyorsan mondják. A 122. részben is Karin tagoltan mondja: Szá-szu-ke-kun, ahogyan Sakura is az Első részben! Próbáld meg U-val mondani, csak gyorsan. Teljesen eltűnik a betű.
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #269 Dátum: 09 aug 26, 19:10:47 » |
|
Tényleg bocs hogy ennyire hülye vagyok és OFF,de ez mi?vagy honnan tudom letölteni?
Ez kérlek szépen fanszinkron, amihez néhány fórum user/Naruto fan adta a hangját.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 19:11:34 írta GaaraFan333 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|