Miroku
|
|
« Válasz #240 Dátum: 09 aug 24, 16:50:22 » |
|
én is jöhetek?
tudom, még soká lesz .. de Dei hangját szívesen elvállalom .. meg ha van szükség mellékszereplőkre, akik csak néha bukkannak fel, és csak keveset beszélnek, azt is szívesen magamraaggatom ..
amúgy a hangom a mély, de feljebb tudom vinni igen lányossá..
nagyjából visszaolvastam .. a hangmintához kell egyboldog, egy szomorú, és egy mérges hang is, ugye? MSN: mirokuraidon42@hotmail.com
na, akkor .. mivel Dei foglalt .. Chouji lehet az enyém? és/vagy esetleg Kiba?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 16:55:22 írta Miroku. »
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #241 Dátum: 09 aug 24, 17:59:33 » |
|
uchiha tamás: Az EAÉ-ben szinte mindenki hangja Dant-C.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #242 Dátum: 09 aug 24, 21:01:17 » |
|
mi az az EAÉ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 24, 21:03:27 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
LinaInverse
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #243 Dátum: 09 aug 24, 21:18:16 » |
|
Egy Akatsukis Élete
|
|
|
Naplózva
|
*-* AnImEcOn FoReVeR *-*
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #244 Dátum: 09 aug 25, 08:38:10 » |
|
És vajh' mi az a Fórumszabályzat? & annak a 4 szavas szabálya?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 08:39:14 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #245 Dátum: 09 aug 25, 10:33:28 » |
|
nem azért, hogy megbántsak valaki, vagy bármi hátsó szándék vezéreljen, de Pintermatének sokkal Narutósabb hangja van, mint a jelenlegi hangnak .. csak egy ötlet .. nem kell akár megfontolni se ..
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #246 Dátum: 09 aug 25, 11:05:47 » |
|
öm: Az EAÉ, jelentése, Egy Akatsukis élete pl ezt xD És modiknak nem beszólni
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #247 Dátum: 09 aug 25, 11:19:25 » |
|
Nem baj, a következő részben jön a tündöklő csillag: Én! xD Harakirit fogok egyszer magamtól kapni
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 09 aug 25, 11:22:00 » |
|
Amúgy, szerintem is jobban hasonlít nekem a hangom Narutora ^^ Majd fonoljátok meg matten te Ki leszel?
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 09 aug 25, 11:28:41 » |
|
öm: Az EAÉ, jelentése, Egy Akatsukis élete pl ezt xD És modiknak nem beszólni Off: hahhóó nem szóltam be senkinek.. főleg cart' -nak nem (tudod mi az a beszólás egyáltalán!? ) mind1 Mindenesetre nekem teccet a szinkron, naruto hangja kissé.. hmm szerintem nem narutos hang véleményem szerint sakuráé lett a legjobb, de sasuke -é sem rossz.. a ramenes hangja kicsit érdekes, de azért jó lett az is -> a hang nem illik hozzá szerintem várom a 2. részt az csak jobb lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 11:29:35 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #250 Dátum: 09 aug 25, 11:34:13 » |
|
öm: Az EAÉ, jelentése, Egy Akatsukis élete pl ezt xD És modiknak nem beszólni Off: hahhóó nem szóltam be senkinek.. főleg cart' -nak nem (tudod mi az a beszólás egyáltalán!? ) mind1 Mindenesetre nekem teccet a szinkron, naruto hangja kissé.. hmm szerintem nem narutos hang véleményem szerint sakuráé lett a legjobb, de sasuke -é sem rossz.. a ramenes hangja kicsit érdekes, de azért jó lett az is -> a hang nem illik hozzá szerintem várom a 2. részt az csak jobb lesz ööhm Ebisu,Ramenes csávó emg midnen egyéb férfi hang énvoltam mert Ichirukkis pali (46 éves és elválalta9 nem jött fel Ebisus pali se és a szinrkonak menie kellet. Amugy dolgozunka részen és Narutot senkiért sem adom oda más a mikrofonom mint réged és egyébként Máté Neked már van karaktered
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 09 aug 25, 11:36:52 » |
|
Van karakterem:O Jó tudnixDD csak ugye rossz a mikrofonom, wis webcamos ezért zajos :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 09 aug 25, 12:12:10 » |
|
nekem is szemet szúrt ez a kis rész, de elég viccesen hat utána, hogy "a legjobbat akarjuk kihozni"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #254 Dátum: 09 aug 25, 12:14:53 » |
|
Ne áskálódjatok, ennyi melóval a háta mögött talán megengedhet magának egy kis önzést... Ha abszolút nem fog illeni a hangja Narutóhoz, akkor azt ő maga is befogja látni. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|