drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 júl 11, 13:32:11 » |
|
Tobitok van? Azt elvállalnám! öööhm nincs de ő kicsit későn jön be deérdekelne a hangod mondjuk egy msn is kéne
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #76 Dátum: 09 júl 11, 13:52:50 » |
|
A profilomban van
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 júl 11, 15:28:41 » |
|
EGYÉBKÉT KÖSZÖNÖM A SOUNDTRACKET ÍGY MÁR NEM LESZ JAPÁN HANG JEEEEEEEEE:)
Most ha jól értem, akkor ki lesz szedve a teljes hangsáv, ugye? Mert akkor az addig oké, hogy megvan az összes háttérzene. De mi van a háttérzajokkal? Ha az egész hangsávot kiveszed, akkor azok se fognak hallatszani. Ergo nem lesz futás-, ütés- vagy robbanáshang.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 júl 11, 16:55:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 júl 11, 17:30:51 » |
|
EGYÉBKÉT KÖSZÖNÖM A SOUNDTRACKET ÍGY MÁR NEM LESZ JAPÁN HANG JEEEEEEEEE:)
Most ha jól értem, akkor ki lesz szedve a teljes hangsáv, ugye? Mert akkor az addig oké, hogy megvan az összes háttérzene. De mi van a háttérzajokkal? Ha az egész hangsávot kiveszed, akkor azok se fognak hallatszani. Ergo nem lesz futás-, ütés- vagy robbanáshang. Most akartam eről írni. Kérek szépen minden szinkronost hogy vegyen már fel effekteket mármint ezeket vegyétek fel 5 mp szünetel! (meglepődés, sírás, nyögés, lihegés) ha bármi más kell majd szólok!
|
|
|
Naplózva
|
| SAJÁT SIGEK Szinkronosoknak hogy ne keljen még kiirnom vagy 180 szor: MSN:drogbachelsea@windowslive.com Skype: drogbakill88
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #80 Dátum: 09 júl 11, 18:30:32 » |
|
Drogba: Ezek nem effektek! Ezeket a szinésznek kell előállítania...
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
Ilia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Filler-imádó
|
|
« Válasz #81 Dátum: 09 júl 11, 20:37:10 » |
|
Szerintem is egyszerűbb ezeket szinkronnal együtt csinálni, életszerűbb.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! "A szellemes visszavágás olyasvalami, ami huszonnégy órával később jut az ember eszébe."/Mark Twain/ "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye." "A kreativitás titka, hogy jól tudod leplezni a forrásaidat."/Albert Einstein/
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #82 Dátum: 09 júl 11, 22:00:20 » |
|
Készül ( Mit készül kész van csak rakja Youtubera ) a 2. előzetes igazából ez mérhető cska előzetesnek. Más a sountrack mint az erdetetibe mivel nem sikerült megszereznem azt az 1 számot ami akkor van amikor Sasuke beszól sakurának (sakura ugye) és teljesen adig megy míg bele nem vágja Narutoba a "bicskáját". Link: http://www.indavideo.hu/video/ELOZETES_3Remélem tetszeni fog. És bocsánat de késni fog a videó mivel Nagyapám tegnap életét vesztette és nem bírta még ma se feldolgozni.(korában is írtam hogy nála vagyok a korházba9 Remélem megértitek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 11, 22:24:07 írta drogba88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 09 júl 11, 22:13:50 » |
|
Persze hogy megértjük. Ergo a futás,robbanás,szél meg egyéb hangokat készítem.
|
|
|
Naplózva
|
Nem elég, hogy magas az aláírásod... még mellette 3 mega is. Szegény mobilnetesek majd rád terhelik a számlát. Törölte moderátor: Hiei
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #84 Dátum: 09 júl 11, 22:51:07 » |
|
Ergo minden háttérzaj is újra lesz szinkronizálva? Az szép munka lesz minden egyes epizódhoz. Főleg az olyan hangok szimulálására leszek kiváncsi, mint például a RasenShuriken.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #85 Dátum: 09 júl 11, 23:22:15 » |
|
A jutsuk háttérzaja meglesz az Oodama Rasenganné már megvan annó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 11, 23:22:48 írta Adamems »
|
Naplózva
|
|
|
|
lordmarvel
Újonc
Nem elérhető
,,Az anime világa az álmok és fantáziák csodája.``
|
|
« Válasz #86 Dátum: 09 júl 12, 00:34:22 » |
|
Készül ( Mit készül kész van csak rakja Youtubera ) a 2. előzetes igazából ez mérhető cska előzetesnek. Más a sountrack mint az erdetetibe mivel nem sikerült megszereznem azt az 1 számot ami akkor van amikor Sasuke beszól sakurának (sakura ugye) és teljesen adig megy míg bele nem vágja Narutoba a "bicskáját". Link: http://www.indavideo.hu/video/ELOZETES_3Remélem tetszeni fog. És bocsánat de késni fog a videó mivel Nagyapám tegnap életét vesztette és nem bírta még ma se feldolgozni.(korában is írtam hogy nála vagyok a korházba9 Remélem megértitek. Szerintem jó ,de egy cseppet nem kellene még javitani rajta ,egy picit több érzést bele ,éld bele magad sasuke helyébe,mert a hangod nagyon jó csak mikor beszél sasuke egy kicsit késik a hangod. nevedd kritizálásnak csak egy jó tanács ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #87 Dátum: 09 júl 12, 08:16:16 » |
|
Szabad női szereplő maradt még? Amúgy nagyon kircsi a szinkron! Narutoék hangja eszméletlen! Bár Sasukénak tényleg kicsit jobban bele kéne élnie magát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adamems
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #88 Dátum: 09 júl 12, 08:51:38 » |
|
Jaja, Naruto eszméletlen, Sasuke még javíts kicsit. Ergo eddig elkészültek ezek a kis háttérzajok: kage bunshin,kage bunshin feloldás,csengő,dobófegyver,futás,sharingan,szél,földrengés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drogba88
Gennin
Nem elérhető
NEM AZ ÉN AVATAROM!
|
|
« Válasz #89 Dátum: 09 júl 12, 09:52:41 » |
|
Jaja, Naruto eszméletlen, Sasuke még javíts kicsit. Ergo eddig elkészültek ezek a kis háttérzajok: kage bunshin,kage bunshin feloldás,csengő,dobófegyver,futás,sharingan,szél,földrengés Köszönöm a dicséreteket Naruto hangjára. Ide írom nektek hogy Konohamaru mégsem én leszek hanem nem más mint: PENKE BENCE!!!!!4 15.én írja alá a "szerződést. Sasuke (Rondar-sama)-ról anyit hogy em tud mit cisnálni ő Gaara,ITachi,és Sasuke is amugy is Sasuke mibe élje bele magát . Japánba is ilyen "emos".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|