haukker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 09 júl 05, 08:51:03 » |
|
csá engem az érdekelne h hogyan tok kiírni játékokat ps2-re me már 7 DVD-t b.sztam el. a neten láttam olyanokat h csak csomagold ki isoba azt írd ki néroval v a deamon toolsba másold be azt utána írd ki de egyiksem működik. 8 próbálkozásbol 1 sikerült csak elfelejtettem h hogyan csin. annyit tok h vmit másolnom kellet :S ha vki tud segíteni az írjon pls
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #16 Dátum: 09 júl 05, 09:36:10 » |
|
Hm... Nero-ba, vagy valamilyen íróba betöltöd a képfilet, és 2x-es (kétszeres xD) sebességgel kíiírod. Minél lassabban annál jobb ^^. Legalábbis én így tudom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #17 Dátum: 09 júl 05, 11:23:53 » |
|
4* max annál gyorsabban ne ird mert nagyon nehezen olvassa be a ps2(2* a legjobb) vagy ki is fagy játék előtt/közben. Amugy a képfájl kiirásával csináld és nero vagy clone-cd megoldja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
haukker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 09 júl 05, 12:18:08 » |
|
ezeket mind próbáltam de nem jó... viszont ami működik az cloneDVD-vel csináltam és max sebességen szval elég fura a helyzet....
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 09 júl 05, 13:52:39 » |
|
Szerintem IMGBunrel ird ki én is azzal irom ki és csak 2mega a program..Nekem ezt ajánlották és szerintem ez a legelterjettbb ilyen iró program amivel jól kilehet írni a konzolos játékokat...1szerüen csak megkeresed vele a képfájlt és 4x-esen kiírod.Én eddig még 1 dvd-t se csesztem el vele!De a Power Iso is tökéletes rá...Ncore(torrent oldal)-on is ezt írják hogy ez a legjobb konzoljátékok kiírására..IMGburn(2.4.2-t szedd le)-->write image file to disc-->Broswe for a file(megkeresed a kiírni kiván képfájlt)Sebességet meg 4szeresre ragd...100százalék hogy müködik!!!!!! (Nem kell semmít másolni, szerintem te arra gondoltál mikor leszedsz 1 képfájlt ami bevan tömörítve és fel van darabolva.Ott csak az elsőt elindítod és kiszedi belölle, ekkor kapsz 1 képfájlt és ezt irod ki)Reméllem érthető
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 05, 13:56:13 írta kazuma89 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #20 Dátum: 09 júl 05, 14:19:09 » |
|
én alcohol 120 al írom max sebességgel a játékokat, és amikor már kiírtam, berakom ps2 -be, a játék megy meg minden, de egy bizonyos pályán lefagy, megáll, vagy van olyan is, amikor az első pálya után rögtön a 5 -dik pálya jön o.O ha kissebb sebességgel írom, akkor meg fél úton kiadja a lemezt és köszöni szépen együtt müködésem -.- pl a tomb raider legendnél annyira hiányos a textura is, hogy már a hány inger jön rám amikor arra az ótvaros talajra nézek, pixeles kockás rossz minőségű low textura mindenütt pff egyszerűen szörnyű. ha más programmal írom ki, akkor is fél úton megáll és kiadja a lemezt valaki ha tudna segíteni megköszönném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #21 Dátum: 09 júl 05, 14:32:29 » |
|
Lehet, hogy a leszedett verzió hibás ilyennel már találkoztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
haukker
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 09 júl 05, 18:36:52 » |
|
majd megpróbálom őket amint lesz újra DVD-m
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TENGU
Gennin
Nem elérhető
SHARINGAN
|
|
« Válasz #23 Dátum: 09 júl 05, 19:59:57 » |
|
Nero-nak semmi baja 7-összes verzioja visszi és szerintem a 6-os is
Az a lényeg hogy mikor kiakarod irni a játékott arra az egyre ügyelj hogy iso:-formátumban legyen, utána megnyitod a nerot-(hozzá teszem én a 7-est használom) és a bal sarokban lesznek +optionszok Na ott kiválasztod a ....Nero express-utána bejön a nero express-válazd ki a....Kép,Projek,Másolás-rá kattintasz utána Kiválasztod a ...Lemez CD/DVD-kép vagy elmentett Projekt-et és már csak kikell keresni ahol van és belálitod az irás sebbeségét legyen 4x-de inkább 2x-környékén.... igy a legegyszerübb és mindig sikerül..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #24 Dátum: 09 júl 05, 20:08:50 » |
|
Nero nekem is vitte gond nélkül. De a sebesség tényleg jobb 2*. Van amelyik ps kopottabb és nem szereti a gyorsabb cuccot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TENGU
Gennin
Nem elérhető
SHARINGAN
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 júl 06, 02:33:21 » |
|
Jaja ez igaz lehett de attol fügettlenül néro a jo,probáljátok ki..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #26 Dátum: 09 júl 08, 09:21:18 » |
|
stui nak van reingun ja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #27 Dátum: 09 júl 08, 11:28:58 » |
|
Nero 6-tal is lehet írni játékot. De én az Alcohol120%-ot haználom.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
mugen33
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 09 júl 08, 11:44:35 » |
|
én két hete kaptam ps2 naruto ultimate ninjával játszom meg a shippuden acellal elég jók kis gamek
|
|
|
Naplózva
|
A híuság nem rossz dolog csak az önbecsülés egyikk fajtája:D
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #29 Dátum: 09 júl 08, 11:45:52 » |
|
Shippu accel neked is Katanás? hanem akkor give me plssssssssss
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
|