Hát ps2-re van egy két javaslatom de ez attól is függ ki milyen típusú játékokat kedvel...
Gran Turismo-legjobb autós és hosszú nagyon
Bleach-verekedős de élvezni lehet és több is van belőle
X-men wolverine-ez is jó és új is .)
Transformers
Dynasty wariors
Dragon Ball Z sorozatai
Shaman King
Pokember
Superman-persze az ujabb verzio
Fight Night
Tekken
Hulk
Medal of honor
Van 1-2 ha kell letöltés segitség vagy info vagy letöltési hely csak irjatok
Bleachböl nekem is megvan a Bleach Blade battlers 2.Gran Turismo szerintem is jó bár nemvok oda az autós játékokér ezér is csak a 3.része van meg.Az új Transformerset is most vittem végig az igen jó lett csak kár hogy rövid..Nekem 4óra 9perces játékideje volt.Dragon Ballbol is megvan az összes,ami nekem 1átalán nem teccett ps2re az az új X-men.Az szerintem vmi últra fos lett rá..Igen unalmas..1 fő embert kinyirtam a kamion tetején azt ennyi volt, raktam is fére...
ps2 játékaim:Pro evolution Soocer:02,09, Fifa09,Soul Calibur3,Gta SA,Getaway1-2,SW:Force Unleashed,Lego Batman,Lego Starwars 1-2,Bleach Blade Battlers2,Naruto Uzumaki Cronicles 2,Ico,One Piece Grand Battle,Indiana Jones and the staff of king,Fate Stay Night-Unlimited Codes,Inuyasha Feudal Combat,Dragon Ball Infinite wolrd,Tenkaichik,Xmen origins,Soul eater Battle Resonance,Harry Potter 6,Tomb Raider Underwolrd,Captain Tsubasa,Naruto Ultimate Ninja3-4,GR:Awanced warfighter,Tekken tag Tournament-5,Crash of the Titans,Capcom vs snk2,Granturismo3,Röviden mégcsak ennyi