bmate17
Vendég
|
 |
« Válasz #150 Dátum: 07 aug 18, 22:09:00 » |
|
wazze 300km-re van Budapest, és h még rosszabb még el kell menni megvenni a jegyet(elővételbe veszek) meg még egy határon is át kell menni, mondjuk az nem gáz, de mindig külföldön pukad ki az auto kereke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #151 Dátum: 07 aug 20, 12:37:29 » |
|
Moderátor: 1 hsz törölve Adachi-tól: felesleges hsz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
 |
« Válasz #152 Dátum: 07 aug 20, 16:49:39 » |
|
Na itt egy kérdés akkor kik mennek Con-ra??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #153 Dátum: 07 aug 20, 17:37:33 » |
|
-.- Eddig végig arról beszéltünk, hogy kik mennek a Con-ra...  De én még betoldanék egy másik kérdést is: Aki jön, azok közül ki öltözik be én kinek? (Lehetőleg csak az írja le hogy beöltözik aki biztos, hogy beöltözik.  ) Szóval én biztos leszek és Kakashit szeretném adni! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 17:38:28 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #154 Dátum: 07 aug 20, 17:54:47 » |
|
Én is gondolkodtam azon h beöltözök de az is plussz ha anyám elenged nemhogy még beöltözni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
 |
« Válasz #155 Dátum: 07 aug 20, 17:57:09 » |
|
Ha kész lesz addigra a jelmezem akkor Nanao leszek a bleachből. De valszeg nem készülünk el, pedig nagyon igyekszünk. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 23, 08:31:51 írta Ayaka »
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #156 Dátum: 07 aug 20, 18:17:04 » |
|
Aki jön, azok közül ki öltözik be én kinek? (Lehetőleg csak az írja le hogy beöltözik aki biztos, hogy beöltözik.  ) Én is gondolkodtam azon h beöltözök de az is plussz ha anyám elenged nemhogy még beöltözni  no comment. ja és ha minden jól megy akkor beöltözök és ha minden jól megy majd meglátjátok mi sül ki belőle xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #157 Dátum: 07 aug 20, 21:12:31 » |
|
Én beöltözök Cart-nak a Naruto-Kun-tól. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #158 Dátum: 07 aug 20, 21:13:02 » |
|
Neee...hallod..és akkor ott fog rohangálni a sok Cart? 
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #159 Dátum: 07 aug 20, 21:14:07 » |
|
Neeem, csak 1 Cart lesz. A hamisíthatatlan, az original  Ha több lenne azok már Copy ninják Sharingannal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #160 Dátum: 07 aug 22, 16:58:46 » |
|
arra gondoltam hogy aki jön közülünk a conra mindenki megtanulhatna 1 jutsut kézjelek meg minden  én megtanulok1et ki tart velem?
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 07 aug 22, 17:19:56 » |
|
Én tudom a Raikirit még akko tanultam meg amiko Zabuza vs. Kakashi.... Szal Én vled vok és már tom is a jutusut 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #162 Dátum: 07 aug 22, 17:56:19 » |
|
okés pettinho  én asszem megtanulok 1 pár katon alapút igy fogom tolni én is: http://www.youtube.com/watch?v=bdomDcMrvKo
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 07 aug 22, 22:12:35 » |
|
Hé! A Rairikit én akartam!  Mindegy, akkor ketten toljuk majd.  Egy Kakashinak ez úgyis alap! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #164 Dátum: 07 aug 22, 23:32:00 » |
|
Hehe:D Tiszta KO x.x  Én megkockáztatom,h összerakok vhogy egy Tsunade göncöt... de lehet,h a gondolataim Shikamaru lustaságát imitálják, mert nagyon nem akaródzik hozzáfogni... pedig még varrónő is van a szomszédban:D Szal ha minden jól megy Tsunade-sama jelen lesz a conon  Ha meg nem... akkor - immár poénérték nélkül: Zemori-san leszek... de az nagyon:)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|