kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 07 aug 08, 18:25:20 » |
|
Megyek, mindkét napra ^^ Tavaszi is nagyon jó volt, bár akkor csak egyik napon voltam. Cosplay is lesz, szeretném... De most kezdtem el vacilálni Itachi meg Noitora között Hü noitorranak öltözz mar es esetleg... a többit madjj priviben mondom ha esetleg annak öltöznel  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 07 aug 08, 21:14:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 07 aug 08, 21:17:57 » |
|
mér kéne vele beszélni? én már megmontam neki...hogy megyek! és ennyi...nemis ellenkezett csak hülyén nézett rám... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 07 aug 09, 11:06:40 » |
|
Gh, a con sztem 10kor fog nyitni, eddig is így volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 07 aug 09, 12:17:07 » |
|
de ha ott veszed a jegyet akkor érj oda 8ra mert kb 10x akkora sor lesz mint volt nyíregyházán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 07 aug 09, 15:50:36 » |
|
Lehet elővételben is intézni a jegyvásárlást? Ebbe beavathatnál, képes vagyok megunni a sort és inkább lelépni, mint kivárni... :-X 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 07 aug 09, 15:57:45 » |
|
igen, lehet, de azt a pecsánál kell, ahol a con lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 07 aug 09, 16:02:57 » |
|
Akkor van egy programom szeptemberre... 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 07 aug 09, 16:35:09 » |
|
Hmm... jó nektek.  Én sajna nem megyek.  Inkább maradok itthon, és nem is gondolok arra a 300km-re, amit meg kéne tenni. ;D 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 07 aug 09, 17:51:38 » |
|
Mer nekem a 270km sokkal jobb  , asszem 270 xD, de amugy az ottalvas még nekem mindig nem szazas inkabb csak 70es  . Az elövetelt meg nem tom ho de valaho meg kéne oldani atutalni nem mernek egyik tesomnak sem me még lehuznanak a jegy araval  . Szal ha vki pesti esetleg megvenne nekem akkor majd pesten kifizetnem persze elözö nap kene megvenni akkor mar tutira tudnam mondani mikorra erek oda meg ienek  .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 07 aug 09, 17:55:19 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 07 aug 09, 17:56:29 » |
|
Igen de en vonatozok, shihuhu ha igy vagod xD. Tod mit ha jössz velem meg par haverommal nekem ugyis jo akkor csak debrecenig kene egyedül jönnöd  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 07 aug 14, 14:37:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slayer-Hunter
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 07 aug 15, 17:31:31 » |
|
hmmm látom van ilyen Topic is, én lehet megyek nem tom, majd még megbeszélem 1-2 emberrel a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 07 aug 16, 16:20:22 » |
|
Frissült a http://www.animecon.hu honlapja. Mostmár az Őszi AnimeCon-ról is elérhetőek rajta információk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 16, 16:24:48 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|