| 
			| 

| Chakra | 
								|  | «  Dátum: 07 júl 15, 19:39:54 » |  | 

Con Budapest 2007. október 6-7. - Petőfi csarnok Ki jön, ki nem jön, hogyan, miért, mennyiért... meg ilyenek   |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 07 szep 12, 16:35:35 írta Chakra » |  Naplózva | 

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail |  |  | 
	| 
			| 

| Ben Tennyson 
								ANBU Kapitány    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #1 Dátum: 07 júl 15, 20:49:49 » |  | 

én szívesen elmennék, csak szentem az ősök nem engednek-...ha megyek, akkor viszont beöltözök Rock Leenek, bár versenyezni nem fogok a cosplayemmel^^ |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 16:21:17 írta -=Cart=- » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #2 Dátum: 07 júl 15, 20:55:33 » |  | 

Én is megyek, ha a melóval összeegyeztethető lesz és persze megoldjuk a szállást. Én Tobi(jó fiú)nak szeretnék öltözni. És lehet, hogy még a cosplay-versenyen is részt vennék, már csak poénból is.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail |  |  | 
	| 
			| 

| kronosz7 
								ANBU Kapitány    Nem elérhető   Szökött Shinobi 

| 
								|  | « Válasz #3 Dátum: 07 júl 15, 21:41:49 » |  | 

Én valszeg megyek, de nekem se tuti hogy lesz szallas ha mar azt tudom hogy lesz akkor tuti meek, de addig még barmi megtörténhet de a tesok miatt remelem lesz szallas   , na meg a meglepi nélkülem nem lenne jo xD ( bar lehet csak en hiszem ugy  :-X ). |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
 |  |  | 
	| 
			| 

| Balin 
								ANBU újonc    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #4 Dátum: 07 júl 15, 21:48:02 » |  | 

Némá akkor is lessz con?   Arra menni kéne csak ne ütközzön a Dimmu Borgir koncertel.  Cosplay semm lene rossz. Be öltözni Jirayanak csak nics kedvem azért levágni a szakálam.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
 Kenshin hites ura
 Hugica:Csillus
 |  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #5 Dátum: 07 júl 15, 21:52:13 » |  | 

Akkor ne vágd le, csak fesd be fehérre. Végülis Jiraiya is elvesztheti a borotváját néha.   Most, így belegondolva, lehet hogy csak egy napra megyek... sokminden függ majd még attól, hogy meilyen programok lesznek és mikor... Ha valaki talál ezzel a CON-al kapcsolatos honlapot, azt kérem, linkelje be ide is. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Cartnecker | 
								|  | « Válasz #6 Dátum: 07 júl 15, 21:54:41 » |  | 

Ha valaki talál ezzel a CON-al kapcsolatos honlapot, azt kérem, linkelje be ide is.
 A Pesti conokkal kapcsolatban mindig ezt a honlapot használják. Szerintem pár héten belül megújul és lesznek infók is.: http://www.animecon.hu Ezenkívül még használható a: http://www.animetarsasag.hu  oldal is, mivel ez egy MAT által szervezett rendezvény   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #7 Dátum: 07 júl 15, 21:56:12 » |  | 

Már mindkettőt néztem, de kösz az infót!    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Necro 
								Kezdő Jounin    Nem elérhető 

Hát.. ő... Nihil?    SZOTE OLÉÉÉ

| 
								|  | « Válasz #8 Dátum: 07 júl 16, 00:08:08 » |  | 

Nos... Ide elvileg nem lenne nehéz kimásznom. Asszem megyek, bár nálam ezt sose lehet tudni... :-X |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Balin 
								ANBU újonc    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #9 Dátum: 07 júl 16, 00:12:33 » |  | 

Jó megnézetm utána következő héten lessz a dimmu. 
 Bár az lehet, hogy egy kicsit bezavar a képbe, hogy akkor lessz a születés napom.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
 Kenshin hites ura
 Hugica:Csillus
 |  |  | 
	| 
			| 

| Kurenai 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #10 Dátum: 07 júl 16, 00:46:04 » |  | 

Én megyek, de valszeg csak egy napra T-T. Már a cosplay cuccom is kész van (Kurenai) ... Egyedül fehér rövidnadrág kéne, de Veszprémben nem létezik ez a fogalom>.< |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Ritka 
								S-Osztályú gyilkoló ninja    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #11 Dátum: 07 júl 16, 08:26:23 » |  | 

Hát ki tudja...mivel a Petőfi Csarnok itt van egy köpésyre, még az is lehet, hogy lenézek   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ! |  |  | 
	| 
			| 

| uchiha tamás 
								Osztag Vezető    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #12 Dátum: 07 júl 16, 10:27:50 » |  | 

ez komolyan 6-7.-én lesz akkor még a kőltő pénzel se lesz gond biztos kapok rá |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

\"Uchiha klán tagja vagyok\"
 \"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
 |  |  | 
	| 
			| 

| Datti 
								Osztag Vezető    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #13 Dátum: 07 júl 16, 11:06:35 » |  | 

naná h megyek, nem normális aki kihagyja (mmint aki pesti és és nincs progija) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Arisa 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #14 Dátum: 07 júl 16, 12:25:52 » |  | 

Én biztosan megyek, de lehet ,hogy csak egy napra..  |  
						|