Chakra
|
|
« Dátum: 07 júl 15, 19:39:54 » |
|
Con Budapest 2007. október 6-7. - Petőfi csarnok Ki jön, ki nem jön, hogyan, miért, mennyiért... meg ilyenek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 12, 16:35:35 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 júl 15, 20:49:49 » |
|
én szívesen elmennék, csak szentem az ősök nem engednek-...ha megyek, akkor viszont beöltözök Rock Leenek, bár versenyezni nem fogok a cosplayemmel^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 27, 16:21:17 írta -=Cart=- »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 júl 15, 20:55:33 » |
|
Én is megyek, ha a melóval összeegyeztethető lesz és persze megoldjuk a szállást. Én Tobi(jó fiú)nak szeretnék öltözni. És lehet, hogy még a cosplay-versenyen is részt vennék, már csak poénból is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 15, 21:41:49 » |
|
Én valszeg megyek, de nekem se tuti hogy lesz szallas ha mar azt tudom hogy lesz akkor tuti meek, de addig még barmi megtörténhet de a tesok miatt remelem lesz szallas , na meg a meglepi nélkülem nem lenne jo xD ( bar lehet csak en hiszem ugy :-X ).
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 15, 21:48:02 » |
|
Némá akkor is lessz con? Arra menni kéne csak ne ütközzön a Dimmu Borgir koncertel. Cosplay semm lene rossz. Be öltözni Jirayanak csak nics kedvem azért levágni a szakálam.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 15, 21:52:13 » |
|
Akkor ne vágd le, csak fesd be fehérre. Végülis Jiraiya is elvesztheti a borotváját néha. Most, így belegondolva, lehet hogy csak egy napra megyek... sokminden függ majd még attól, hogy meilyen programok lesznek és mikor... Ha valaki talál ezzel a CON-al kapcsolatos honlapot, azt kérem, linkelje be ide is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 15, 21:54:41 » |
|
Ha valaki talál ezzel a CON-al kapcsolatos honlapot, azt kérem, linkelje be ide is.
A Pesti conokkal kapcsolatban mindig ezt a honlapot használják. Szerintem pár héten belül megújul és lesznek infók is.: http://www.animecon.huEzenkívül még használható a: http://www.animetarsasag.hu oldal is, mivel ez egy MAT által szervezett rendezvény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 15, 21:56:12 » |
|
Már mindkettőt néztem, de kösz az infót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Necro
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hát.. ő... Nihil? SZOTE OLÉÉÉ
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 16, 00:08:08 » |
|
Nos... Ide elvileg nem lenne nehéz kimásznom. Asszem megyek, bár nálam ezt sose lehet tudni... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 16, 00:12:33 » |
|
Jó megnézetm utána következő héten lessz a dimmu.
Bár az lehet, hogy egy kicsit bezavar a képbe, hogy akkor lessz a születés napom.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 16, 00:46:04 » |
|
Én megyek, de valszeg csak egy napra T-T. Már a cosplay cuccom is kész van (Kurenai) ... Egyedül fehér rövidnadrág kéne, de Veszprémben nem létezik ez a fogalom>.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 16, 08:26:23 » |
|
Hát ki tudja...mivel a Petőfi Csarnok itt van egy köpésyre, még az is lehet, hogy lenézek
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 16, 10:27:50 » |
|
ez komolyan 6-7.-én lesz akkor még a kőltő pénzel se lesz gond biztos kapok rá
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 16, 11:06:35 » |
|
naná h megyek, nem normális aki kihagyja (mmint aki pesti és és nincs progija)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 16, 12:25:52 » |
|
Én biztosan megyek, de lehet ,hogy csak egy napra..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|