Futótűz
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 11 aug 22, 08:33:13 » |
|
Szeretném megköszönni a munkájukat azoknak, akik hétről hétre azon fáradoznak, hogy egy egy újabb résszel gazdagítsanak minket.  Nagy nagy rajongója vagyok ennek az animének és szívből örülök, hogy rátaláltam erre a csapatra! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 11 aug 22, 11:27:04 » |
|
Jaj, nagyon aranyos vagy!  Azt hiszem, Jiijo nevében is mondhatom, hogy nagyon szívesen! Örülök, hogy tetszik, és mi is igyekszünk :3 Chu~~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 11 aug 22, 12:38:30 » |
|
Köszönjük a sok dicsérő kommentet.  Igyekszünk minél gyorsabban elétek tárjuk a KKM részek feliratát. 
|
|
|
Naplózva
|
 Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Katja-sama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 11 szep 06, 09:48:40 » |
|
Az eheti rész mikorra várható?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 11 szep 06, 10:24:10 » |
|
Már készen van egy ideje, csak még nem került ki az oldalra  De ha Cart/Chakra meglátják ezt a kommentet, úgyis pótolják  Türelem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katja-sama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 11 szep 06, 15:54:19 » |
|
Köszönöm szépen, epekedve várom! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 11 szep 06, 17:09:58 » |
|
Pillanatokon belül kikerül az oldalra a felirat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pixi97
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 11 nov 19, 20:32:47 » |
|
Sziasztok! Most nézem a KKM 55.rszét és naygon kiváncsi vok mikor jön ki a 61.rész mert én holnapra már tuti h a 60.részt nézem majd. Imádom ezt az animét és nem tudom h bírjátok fordítani én nézni sem bírom néha a röhögéstől. Arigato a fordításért. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 11 nov 19, 20:35:29 » |
|
Most egy kicsit pihenőpályára küldtük. December elején folytatjuk újra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pixi97
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 11 nov 21, 18:38:47 » |
|
Köcce az infót. De már jelentkeznek rajtam azelvonási tünetek(majdnem úgy köszöntem az egyik barátnőmnek(aki szintén anime rajongó) hogy "szia wolfram" de még előtte észrevettem magam...) nem tom hogy fogom kibírni decemberig:S De hajrá a fordításhoz és arigatou az eddigiekért. gyönyörű munka 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 11 nov 21, 21:28:04 » |
|
*elpirul* Nagyon szépen köszönöm a dicséretet - Jiijo nevében is!  Jaj, mégse kéne hagyni, hogy a KKM-fanok elvonási tünetektől szenvedjenek, nem?  Igyekszem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katja-sama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 11 nov 22, 10:15:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pixi97
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 11 nov 26, 11:51:28 » |
|
Hát valahogy csak túlélem majd. (elkezdtem előröl megnézni és alábbhagytak a tünetek  ) Pihenjétek ki magatokat és majd ha felfrissültetek majd akkor belehúztok. Nem jó ha fáradtan fordítotok mert a végén még meg fog látszani rajta. De szerintem egy ideig nem kell aggódni emiatt... Mindegy ... kellemes pihenést és majd ha(szerintem) kipihentétek magatokat akkor fogok követelőzni az új részekért. Szóval viszlát pár nap múlva 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pixi97
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 11 nov 30, 16:12:54 » |
|
Holnap december elseje lesz mint mindenki tudja szóval holnaptól várni fogjuk a KKM adagunkat mert már az éhezés szélén állunk(a tessómmal, mostánaban elég feszült, lehet emiatt...  ) Na mindegy pihenésnek vége  irány fordítani(mellékesen közlöm hogy engem ilyen gonosszabb gondolatok terén TILOS! komolyan venni)jó fordítást 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 11 nov 30, 16:40:43 » |
|
Itt megtekinthető, hogy mikor lesznek felirat kiadások. Persze változások előfordulhatnak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|